Cele mai bune 14 jocuri pe care le puteți juca pe Chromebook în 2020

Cele mai bune 14 jocuri pe care le puteți juca pe Chromebook în 2020
⏱️ 12 min read

Chromebookul devine o opțiune din ce în ce mai robustă pentru laptop până la an. Cu o funcționalitate crescută de încrucișare atât pentru Linux, cât și pentru Android, are acum acces la o multitudine de aplicații și jocuri care în trecut ar fi fost de neconceput.

Dar pentru această listă, am decis să ne concentrăm pe cele mai bune jocuri pe care le poți juca nativ pe Chromebook în 2020. Acum includem în listă jocuri Android care pot fi redate, deoarece fiecare Chromebook lansat din 2017 are acum funcționalitate Android nativă.

1. Google Stadia

Nu este un joc în sine, dar având în vedere că platforma Google de jocuri cloud vă permite să jucați jocuri precum Red Dead Redemption 2, Assassin’s Creed Odyssey și PUBG pe Chromebook, merită o mențiune.

Stadia funcționează prin streaming de jocuri de pe serverele Google, apoi transmite în esență Chromebookul dvs. printr-un videoclip de înaltă calitate (până la 4K). Dacă Internetul dvs. este rapid, atunci diferența dintre jocul prin streaming sau hardware real ar trebui să fie neglijabilă. Mergi la Site-ul Stadia în browserul dvs. Chrome și sunteți bine să mergeți!

Un alt fapt amuzant este că acum puteți testa gratuit Stadia Pro timp de o lună, ceea ce vă oferă acces la un mic catalog frumos de jocuri incluse pentru a putea încerca serviciul.

Legate de: Vedeți cum Stadia se confruntă cu serviciile cloud rivale în comparația noastră Stadia vs GeForce Now vs Shadow.

2. Castlevania: Symphony of the Night (Android)

Metroidvaniile sunt la modă în zilele noastre, dar nu ar fi acolo unde sunt astăzi fără această intrare seminală din seria Castlevania.

Cele mai bune jocuri Chromebook 2020 Castlevania Sotn

Introducerea explorării neliniare, a pixelilor opulenți și a unei coloane sonore de neuitat glam-rock-meet-ghoulish, Simfonia Nopții este unul la care te poți întoarce întotdeauna și rămâne strălucitor nemuritor – cam ca Big Drac însuși.

Lansarea surpriză a unei versiuni Android oferă o nouă modalitate de a revizui acest clasic, completat cu noi avantaje, cum ar fi funcția Continuare și realizări. Redarea acestuia pe tastatura Chromebookului (sau mai bine, un gamepad) este mult mai confortabilă decât pe un ecran tactil!

3. Dota Underlords (Android)

Versiunea mobilă a unuia dintre cele mai populare MOBA din lume este foarte bine realizată, trecând de la jocul rapid al jocului părinte pentru ceva mai bazat pe cărți și mai lent. Colecționezi personaje, apoi le opui împotriva jucătorilor rivali în bătălii care se bazează pe tactici, combo-uri puternice și un pic de RNG, precum și noroc ca cRPG-uri de modă veche.

Cele mai bune jocuri Chromebook 2020 Dota Underlords

Este o respirație tactică drăguță din versiunea pentru PC și nu prea diferită de Auto Chess, care are o senzație similară pe rând. Dota Underlords nu vă va ține de mână în timp ce experimentați și învățați corzile listei sale de personaje, dar asta face ca stăpânirea constantă a jocului să fie cu atât mai satisfăcătoare.

Dota Underlords a fost testat pe mai multe dispozitive Chromebook și este raportat, în general, că funcționează fără probleme.

4. Odiseea lui Alto (Android)

Continuarea lui Alto’s Adventure este unul dintre cele mai fascinante și mai realizate jocuri artistice de pe Android. De asemenea, se numără printre jocurile Android cele mai compatibile universal pe Chromebook.

Cele mai bune jocuri Chromebook 2020 Altos Odyssey

În Odiseea lui Alto, alunecați pe o scândură pentru a traversa tot felul de peisaje deșertice, cu orașe misterioase și formațiuni stâncoase antice care se ridică în fundal. Are partea sa de provocări, dar este, de asemenea, o experiență senină, perfectă pentru a vă bucura într-o după-amiază leneșă de weekend.

5. PUBG Mobile (Android)

Spre deosebire de majoritatea celorlalte jocuri de pe această listă, jocul versiunii Android a legendarului joc Battle Royale pe Chromebook vine cu câteva avertismente. Mai întâi, trebuie să aveți un procesor Intel în Chromebook.

cele mai bune-jocuri-chromebook-2019-pubg-mobile

În al doilea rând, cât de bine funcționează PUBG Mobile pe Chromebook depinde în mare măsură de dispozitivul dvs. Utilizatorii Google Pixelbooks au raportat că funcționează destul de bine, la fel ca și cei de pe Chromebookurile de ultimă generație. Peste la Laptopmag, unul dintre scriitori chiar a reușit să ruleze destul de bine pe un obscur Chromebook Teqnio low-end.

Dacă reușiți să puneți PUBG Mobile în funcțiune, sunteți în căutarea unei lumi de distracție dură, pe măsură ce luptați împotriva altor 99 de jucători pentru a fi ultimul om în picioare. Este puternic, intens și incredibil de convingător.

Rețineți că puteți juca versiunea completă a PUBG pe Chromebook dacă vă abonați la Google Stadia Pro (care, așa cum am menționat deja, vine cu o perioadă de încercare gratuită de o lună).

6. Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition (Android)

Suportul în continuă creștere al aplicațiilor Android pe sistemul de operare Chrome înseamnă că ne simțim din ce în ce mai confortabil recomandând jocuri din Magazin Play pentru Chromebook. Nu toate jocurile funcționează perfect (de fapt, multe nu funcționează), dar unul dintre titlurile confirmate că funcționează perfect pe mai multe dispozitive Chromebook este acest RPG clasic.

best-chromebook-games-baldurs-gate-advanced-edition

Portul lui Beamdog Poarta lui Baldur 2 păstrează totul de la jocurile originale și este susținut de rezoluții HD. Este un RPG din vechea școală situat într-o lume frumoasă pre-redată și te determină să controlezi o petrecere de eroi, să îți asumi misiuni și să te angajezi într-o luptă profundă în stil D & D. Este unul dintre cele mai seminale jocuri ale timpului său, cu o scriere excelentă, plină de culoare și o lume captivantă care a pregătit calea pentru RPG-urile de astăzi.

În timp ce ne aflăm, puteți verifica și alte jocuri Black Isle Studio: Poarta lui Baldur: ediție îmbunătățită, Icewind Dale și Planescape: chin din Magazinul Play. Toate funcționează perfect pe majoritatea Chromebookurilor compatibile (dacă nu profită doar de fereastra de rambursare de două ore a Magazinului Play).

7. Agar.io

Minimalismul jocurilor în cea mai bună formă. Agar.io nu arată prea mult – o paletă de cercuri de culoare primară plutind în jurul a ceea ce pare a fi o foaie de hârtie milimetrică. Începeți totuși să jucați și este o luptă online convingătoare pentru supraviețuire.

best-chromebook-games-agar-io

Controlați un cerc, ghidându-l în jurul unei întinderi mari de câmpie, în încercarea de a consuma cercuri de dimensiuni mai mici (controlate de alți jucători) evitând în același timp să fiți mâncat de cercuri mai mari decât dvs. Asta e. Puteți tuse câțiva bani pentru skin-uri în joc și așa mai departe, dar jocul poate fi la fel de ușor de savurat gratuit.

8. Fallout Shelter (Android)

O mulțime de Chromebookuri oferă acum asistență pentru aplicațiile din Magazinul Play și jocurile din Magazinul Play, așa că am decis să începem să introducem în lista noastră jocuri care s-au dovedit a fi redabile pe Chromebookuri în acest fel. Dacă aveți nevoie de ajutor în acest sens, puteți citi ghidul nostru despre cum să instalați aplicații Android pe Chromebook.

best-chromebook-games-fallout-shelter

Una dintre cele mai bune opțiuni pe acest front este Adăpost antiatomic, spinoff-ul lateral al seriei principale Fallout, care vă încredințează construirea și gestionarea unui buncăr nuclear în acea lume a jocului. Se joacă grozav și arată minunat folosind acele elemente grafice distinctive în stilul anilor 50 pe care jucătorii le vor recunoaște de la Pip-Boy.

9. FTL: Faster Than Light (Browser)

jocuri-chromebook-ftl-joc-mai-rapide-decât-ușoare

Unul dintre cele mai bune jocuri independente care pot apărea pe PC poate fi jucat de fapt pe Chromebook dacă primiți versiunea Humble Store și redați-l prin Humble Web Player. (Ca și în cazul Super Hexagon, puteți încerca mai întâi demo-ul.) FTL vă încredințează păstrarea în viață a membrilor echipajului unei nave spațiale în timp ce traversează cosmosul. Este un joc permadeath, așa că, odată ce pierzi, pierzi definitiv un membru, dar asta nu te va împiedica să revii pentru mai mult.

10. Cutremur

chromebook-games-web-cutremur

Este sigur să presupunem că ați auzit cu toții de acesta? Unul dintre primele shootere 3D la prima persoană adevărate continuă să fie venerat astăzi pentru jocul său simplu, rapid și opțiunea multiplayer atemporală. Vestea bună este că aceasta versiunea ChromeOS realizată de fani are toate acestea. Este uimitor cât de satisfăcător este totuși să aluneci în jurul coridoarelor tulburi ale lui Quake, decimând mormăituri în buzunare poligonale aglomerate.

11. KingsRoad

chromebook-games-kingsroad

Unul dintre jocurile mai bine cotate de pe ChromeOS, acesta hack isometric – & – slasher are o impresie destul de bună despre un joc Diablo – pradă, ucidere, ridicare la nivel, pradă mai mult. Sigur, evident că nu are luciul crawlerului clasic al temnițelor Blizzard, dar pentru un freebie ChromeOS, chiar nu vă puteți plânge. Are și multiplayer!

12. Spelunky

chromebook-games-spelunky-game

Spelunky este, în ochii mei, o necesitate în colecția de jocuri a tuturor. Permadeath, generat aleatoriu de crawlerul arborelui de mină, este o mină de aur a evenimentelor neașteptate, a nenorocirilor nebunești și a situațiilor hilarante pe măsură ce vă îndreptați spre furtul comorii legendare. Aceasta se bazează pe versiunea mai puțin drăguță din 2008 și nu pe cea mai recentă remake, dar sistemele și mecanica sunt toate acolo.

13. Democrația 3 (browser)

chromebook-games-democratic-3-game

Un alt joc care poate fi jucat pe browser-ul dvs. prin intermediul magazinului Humble este Cliff Harris ‘ Democrația 3. Jucat printr-o rețea interconectată de bule care reprezintă diverse politici guvernamentale și probleme sociale, este un joc cu aspect simplu, care vă încredințează conducerea propriei țări. Deci, dacă credeți că puteți face o treabă mai bună decât Donald Trump, încercați.

14. Orașul Salem (browser)

chromebook-games-town-of-salem

Ai jucat vreodată jocul de partid Mafia după câteva sticle de vin la o cină? Bazat pe browser Orașul Salem este în aceeași direcție și nu trebuie să fiți în stare de ebrietate pentru a vă distra cu el. Jucați-vă cu o grămadă de jucători online și încercați să aflați cine ucide localnicii noaptea. (Sau dacă ești ucigașul, încearcă să nu te prindă.) Diavolos înșelător.

Doriți mai multe jocuri în care să vă scufundați timpul? Consultați lista noastră cu cele mai bune jocuri iOS și Android noi pe care le puteți juca. Sau transformați telefonul dvs. Android într-o stație de jocuri retro cu ghidul nostru Retroarch pentru Android.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x