Cele mai bune 15 aplicații Android care nu sunt pe Google Play Store (2021)

⏱️ 10 min read

Hei oameni buni, da, sunteți la locul potrivit dacă sunteți în căutarea Aplicațiile Android nu sunt în magazinul Google Play. am compilat o listă de aplicații care nu sunt disponibile în Magazin Play.

Aplicațiile Android nu sunt în Google Play Store

Magazinul Google Play s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune și mai fiabile dintre toate platformele pentru a descărca diverse aplicații. Cu toții ne bazăm pe această mare suprafață pentru a pune mâna pe cea mai bună aplicație posibilă. Rareori este ceva ce aceste aplicații nu acoperă. Fie că este vorba de educație, învățare, muzică, editare foto, gătit, citit și ce nu veți găsi aici! Cu toate acestea, chiar și acasă la cele mai bune aplicații din lume, Magazinului Google Play îi lipsește destul de mult din acesta.

Deși primiți aproape tot ce doriți să aveți pe telefonul dvs. smartphone prin Google Play Store, există ceva care pierde și din acest instrument. Și asta este ceea ce vom acoperi pentru dvs. în subiectul de astăzi. Am adus pentru dvs. cele mai bune 10 aplicații care nu se află pe Google Play Store, dar nu veți regreta niciodată că le aveți pe dispozitiv.

1. Cinehub

Descărcați Cinehub

Cinehub a ajuns pe primul loc în lista noastră, nu numai că este gratuită, dar și cea mai bună alternativă la orice aplicație de streaming video plătită. Aplicația are o nouă interfață și vine plină de ore și zile de conținut. Are toate seriile TV, filmele și chiar emisiuni exclusive de pe toate platformele OTT, inclusiv Netflix, Amazon Prime, Hotstar și multe altele.

Interfața de aici este curată și proaspătă și, dacă aveți impresia că ați mai folosit această interfață, asta pentru că aplicația folosește interfața vechii versiuni a Netflix. Nu numai că, spre deosebire de alte seriale TV gratuite – aplicații de filme, vă puteți conecta și utiliza această aplicație. Asta înseamnă că puteți pur și simplu să urmăriți filmele și seriile preferate fără a căuta și a deschide linkurile de fiecare dată pentru a vă conecta.

2. Face Slim

Descărcați Face Slim

După cum sugerează și numele, este una dintre cele mai bune și mai ușoare aplicații Facebook de acolo. Interfața aplicației este clară și simplă și nu veți face reclame aici! Cat de tare e asta? Spre deosebire de aplicația originală Facebook, aplicația nu are o cantitate mare de baterie și memorie. De asemenea, veți primi un Facebook Messenger încorporat și asta înseamnă că nu mai trebuie să descărcați două aplicații.

3. Pipe noi

Descărcați New Pipe

New Pipe este o aplicație YouTube care poate fi utilizată pentru a reda și descărca conținutul direct de pe YouTube. Aplicația este ușor de utilizat și nu există reclame aici. Deci, nu mai trebuie să plătiți prima. În ceea ce privește descărcările, puteți descărca videoclipurile în format Mp3 sau Mp4.

Spre deosebire de alte aplicații YouTube, vă puteți importa toate abonamentele în New Pipe. Nu trebuie să vă conectați pentru a face acest lucru, puteți pur și simplu să importați un abonament urmând ghidul din cadrul aplicației.

4. Greentooth

Descărcați Greentooth

Aplicația sună ca o satiră a Bluetooth-ului, dar credeți-mă când spun, această aplicație este un economizor pentru dispozitivul dvs. Android. Aplicația economisește mult suc prin dezactivarea Bluetooth oricând nu utilizați dispozitivul Bluetooth. De exemplu, dacă vă deconectați căștile, această aplicație va opri automat Bluetooth-ul de pe dispozitiv. Cat de tare e asta?

5. Imagini de fundal live MIUI 12

Descărcați imagini de fundal live MIUI 12

MIUI 12 este una dintre cele mai așteptate interfețe de utilizare din ultimele timpuri. MIUI 12 nu este o actualizare foarte importantă față de MIUI 11, dar imaginile de fundal pe care le aduce cu sine iese în evidență din mulțime. Există un set de trei imagini de fundal care sunt de pe Marte, Pământ și Saturn. Pentru a afla mai multe despre aceste imagini de fundal vii, verificați videoclipul nostru!

6. Lucky Patcher (Rădăcină obligatorie)

Dacă sunteți un tehnician, nu trebuie să menționez ce este Lucky Patcher și cum vă avantajează. Dar pentru cei care nu știu, Lucky Patcher este o aplicație care vă ajută să modificați alte aplicații. Cu cuvinte mai simple, puteți personaliza alte aplicații la anumite limite prin Lucky Patcher.

Așa cum am menționat, puteți personaliza orice aplicație la anumite limite cum ar fi – Eliminarea verificării licenței aplicațiilor premium, eliminarea anunțurilor, restaurarea și backupul aplicațiilor, modificarea fișierelor apk și multe altele. Doar un sfat, este recomandat să faceți o copie de rezervă completă a aplicațiilor și a datelor dvs., deoarece utilizarea acestei aplicații va șterge toate datele de pe dispozitiv.

Descărcați Lucky Patcher apk

7. Xposed Framework Installer (Root obligatoriu)

ROM personalizat este un mod prin care vă puteți modifica întregul dispozitiv. Dar, în cazul în care nu doriți să modificați întregul dispozitiv, atunci Xposed Framework este cea mai bună opțiune. Xposed este cea mai bună aplicație pentru dvs. dacă doriți să modificați doar câteva setări ale dispozitivului dvs. și să nu instalați complet niciun ROM personalizat.

Rețineți că programul de instalare Xposed Framework este numai pentru dispozitivele înrădăcinate și că veți primi o varietate de MOD și modificări pe care să le aplicați dispozitivului. Tot ce trebuie să faceți este să aveți o anumită atenție în timp ce efectuați astfel de sarcini, deoarece o greșeală vă poate costa mult. De asemenea, nu uitați să faceți o copie de rezervă completă a dispozitivului înainte de a utiliza Xposed Framework Installer.

8. F-Droid

O altă listă a celor mai bune aplicații care nu se află pe Google Play Store este F-Droid. Fiind un software open-source pentru Android, F-Droid vă ajută să găsiți și să instalați diverse aplicații open-source. Puteți păstra o evidență a tuturor actualizărilor de pe dispozitiv.

9. Viper4Android (Root necesar)

Viper4Android este o aplicație dezvoltată de XDA Labs. Această aplicație funcționează numai pentru dispozitivele înrădăcinate. Puteți modifica capacitățile audio ale telefonului și, de asemenea, puteți controla toate tipurile de setări audio, cum ar fi: Efecte de sunet, Egalizatoare, descărcarea de drivere personalizate și multe altele.

În cazul în care căutați o modalitate de a controla sunetul dispozitivului dvs., Viper4Android este cea mai bună opțiune pentru dvs. Puteți folosi cu adevărat această aplicație numai atunci când sunteți conștienți de ceea ce faceți. Această aplicație se dovedește a fi un avantaj pentru cei care își interesează muzica și sunetul.

10. Magazinul de aplicații Amazon

S-ar putea să nu credeți acest lucru, dar Amazon are propriul App Store! Veți obține o serie de aplicații uimitoare pe această piață a aplicațiilor sponsorizate de Amazon. Există, de asemenea, unele aplicații pe care altfel ar trebui să le plătiți suplimentar în Google Play Store.

11. AdAway (Root obligatoriu)

Acest lucru nu este nimic extraordinar ca atare, dar reclamele sunt partea cea mai iritantă a oricărei aplicații sau site-uri web sau videoclipuri pe care le redăm. Aceste ferestre pop-up enervante de reclame vor ajunge să vă întrerupă doar în timp ce jucați jocuri sau videoclipuri sau faceți o lucrare importantă pe dispozitiv.

Dar acum nu este nimic de care ar trebui să vă faceți griji. AdAway este o astfel de aplicație care vă va ajuta să scăpați de toate acele reclame enervante, eliminându-le din software-ul propriu-zis. Și astfel vă puteți bucura de o viață fără reclame. Singura cerință pe care o solicită este un dispozitiv înrădăcinat.

12. APK Libertate

V-ați imaginat vreodată cum ar fi atunci când jucați un joc bun și clasați poziții bune în acesta sau utilizați o aplicație Android utilă, dar dintr-o dată totul rămâne necompletat. Doar pentru că aceasta a fost limita gratuită a aplicației și pentru a o folosi mai mult va trebui să o cumpărați. Nu toți suntem înclinați să câștigăm câștigul muncii grele în scopuri simple de divertisment. Și pentru astfel de vremuri vine să ne salvăm o altă aplicație dintre cele mai bune aplicații care nu se află pe lista Magazin Google Play – APK Freedom.

Freedom APK este o astfel de aplicație care vă va ajuta în piratarea celor mai bune resurse de jocuri pentru Android. Vă puteți bucura de toate funcțiile premium gratuit, folosind APK-ul Freedom. Asta înseamnă că nu trebuie să plătești niciun ban pentru ceea ce altfel ți-ar fi fost taxat.

13. Timpul floricelelor

Timpul PopCorn, după numele pe care l-ați fi înțeles, este totul despre filme și seriale TV. Dar hei, toate vin gratuit. Este practic un software BitTorrent care vine gratuit și include un player media.

Popcorn Time caută cele mai bune torrente de pe site-uri de încredere de pe internet. Aveți opțiunea de a viziona videoclipuri în calitate HD și datorită interfeței de utilizator clasificate simple, puteți căuta filme și seriale TV în categoriile pe care doriți să le vizionați.

14. Tub de incendiu

Știm cu toții ce dificultăți trece prin navigarea pe YouTube. Printre numeroasele obstacole majore pe care YouTube le servește este lipsa capacității de a bloca dispozitivul și de a deduce orice tulburări în timpul redării oricărui videoclip pe YouTube.

Dar nu vă faceți griji, deoarece avem o soluție la cea mai frecventă problemă. FireTube este o aplicație pentru Android care vă permite să redați videoclipuri pe YouTube în fundal. Astfel, în cazul în care redați un anumit videoclip numai în scopuri muzicale sau audio, puteți face alte lucruri pe dispozitiv în timp ce ascultați sunetul de pe YouTube.

15. QuickLyric

Muzica este esențială pentru toată lumea! Cu toții ne putem imagina cantitatea de entuziasm de a asculta și de a avea versurile celei mai recente piese preferate. De îndată ce o nouă melodie este lansată, majoritatea nebunilor din muzică doresc să-i cunoască versurile, astfel încât să o poată fredona așa cum le place. Motivul menționării acestei aplicații în cele mai bune aplicații ale noastre care nu se află pe Google Play Store este dragostea nesfârșită pentru muzică pe care o au oamenii.

Și pentru cei care doresc să aibă versurile nou introduse sau orice melodie le place – QuickLyric vă oferă același lucru. Puteți reda o melodie și puteți căuta versurile afișate sau o puteți căuta manual.

Încheierea:

Sper că ați găsit cu toții articolul de utilizare. În cazul în care aveți nelămuriri sau întrebări, ne puteți informa în secțiunea de comentarii de mai jos. continuați să vizitați pagina noastră pentru mai multe astfel de articole sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru pentru a primi notificări în timp util ale postărilor noastre.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x