Cele mai bune 15 cititoare Epub pentru Windows

Top 10 Best Epub Reader for Windows
⏱️ 29 min read

În ziua de astăzi, cărțile electronice au devenit o alegere populară printre cititori. Cu nenumărate opțiuni disponibile pe piață, găsirea celui mai bun cititor Epub poate fi dificilă, mai ales pentru cei care folosesc sisteme de operare Windows. Acesta este motivul pentru care am compilat un top 15 de cititoare Epub pentru Windows.

Printre cele mai populare opțiuni sunt Adobe Digital Editions, Microsoft Edge, Calibre și Sumatra PDF. Acestea oferă o experiență de citire ușoară, cu funcții utile, cum ar fi modificarea culorii fundalului, dimensiunea fontului și marcare pagini.

Cu toate acestea, există și alte opțiuni care își merită locul în top. Cool Reader, FBReader, Icecream Ebook Reader și Bookviser sunt doar câteva exemple de cititoare Epub care pot fi încercate.

Indiferent de alegerea făcută, cititorii vor avea acces la o serie de cărți electronice de calitate, cu posibilitatea de a-și personaliza experiența de citire. În concluzie, cu aceste 15 cititoare Epub pentru Windows, nu ar trebui să fie dificil să găsiți cea mai bună opțiune pentru tolărirea lecturii oricărui tip de carte.

Deși există tablete dedicate, cum ar fi Kindle, pentru citirea cărților electronice, asta nu înseamnă că trebuie să cheltuiți sute de dolari pe o tabletă pentru a le citi cu plăcere. De fapt, citirea lor pe computerul dvs. Windows vă oferă o experiență similară de citire. Este chiar mai bine dacă dețineți un aparat Windows convertibil sau 2-în-1, deoarece le puteți ține într-o mână și puteți citi Epub-uri la fel ca pe o tabletă dedicată. Singurul lucru pe care trebuie să-l citiți este o aplicație bună de citire Epub. Deși există o serie de aplicații Epub disponibile pentru Windows, nu toate sunt create egale. De aceea, vă oferim o listă cu 15 cele mai bune cititoare Epub pe care le puteți folosi pe computerul dvs. Windows.

Cele mai bune cititoare Epub Windows de folosit în 2023

Aici, am selectat cele mai bune cititoare Epub pentru o varietate de versiuni de Windows, inclusiv Windows 11, Windows 10, până la Windows XP. Pentru o navigare rapidă, puteți face clic pe linkul de mai jos pentru a trece la programul relevant. În afară de asta, dacă sunteți interesat să aflați despre cititorii Epub, puteți consulta explicatorul nostru de mai jos.

Ce este un Epub Reader?

În termeni simpli, un PC Epub Reader este un program care poate deschide și procesa cărți electronice (o versiune digitală a unei cărți fizice). Este un format de fișier precum PDF, dar bazat pe XML, deci este compatibil pe scară largă cu programe de pe diferite platforme. Pe scurt, un cititor Epub este un program care vă permite să citiți cărți digitale pe computer, smartphone sau orice alt dispozitiv electronic.

Cum se deschide fișierele Epub în Windows 10?

Procesul de deschidere a fișierelor Epub în Windows 11/Windows 10 este similar cu deschiderea unui fișier PDF. Vechiul browser Edge accepta fișiere Epub, dar noul browser Edge bazat pe Chromium nu îl poate deschide. Prin urmare, va trebui să instalați o aplicație pentru a deschide fișierele Epub.

Lista celor mai bune cititoare Epub pentru Windows

1. Ecartament

Caliber este unul dintre cele mai vechi și mai bune cititoare Epub pentru mașina dvs. Windows 11. Aplicația este plină de funcții care vă permit să faceți lucruri precum descărcați Epub-uri, gestionați metadatele, descărcați coperți de cărți, transferați cărți de pe un dispozitiv pe altulși chiar convertiți cărți dintr-un format în altul.

Calibre nu este bun doar pentru a citi romane normale Epub, ci și reviste, benzi desenate, și altele. Dacă sunteți în căutarea unui cititor Epub bun pentru computerul dvs. Windows, atunci Caliber este, fără îndoială, cel mai bun candidat pentru acest job.

Platforme acceptate: Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista și Windows 7

avantaje contra
Plin de caracteristici interfață de utilizator învechită
Vă permite să corectați metadatele cărții. viteză mică de încărcare
Comandă rapidă de la tastatură pentru căutarea cuvintelor
Acceptă teme de citire personalizate folosind CSS

Descarcare: Gratuit

2. Sumatra PDF Reader

În timp ce Caliber este destul de bun și funcționează pentru majoritatea oamenilor, unii au raportat că deschiderea cărților este puțin lent în Caliber și a fost o problemă de lungă durată. Deci, dacă doriți o alternativă precum Calibre, dar cu performanță mai rapidă și funcții moderne, Sumatra PDF Reader vă acoperă ca fiind unul dintre cei mai buni cititori și editori PDF de acolo. Este vorba despre o Cititor Epub extrem de ușor care merge pur și simplu din cutie.

Sumatran epub reader windows 11

Suporta marcaje, schimbarea culorii de fundal, scalarea automată a textului, suport pentru file și multe altele. Cea mai bună parte este că puteți deschide chiar și fișiere mari Epub fără a vă transpira, cu indentarea adecvată, arborele de capitole și multe altele. Aș spune că dacă sunteți în căutarea unui cititor Epub Windows 11/10 care să funcționeze fără bibelouri, atunci Sumatra PDF Reader este cea mai bună alegere.

Platforme acceptate: Windows 11, Windows 10, Windows 8, 8.1, Windows 7, Vista. și EXP

avantaje contra
Interfață de utilizator ordonată Nu acceptă adnotări EPUB
experiență bună de lectură Nu are funcții avansate, cum ar fi editarea metadatelor.
Aplicație ușoară (sub 5 MB)
Timp de încărcare super rapid
Suportă formate de benzi desenate (CBZ și CBR)

Descarcare: Gratuit

3. Freda

Freda este unul dintre cititoarele mele Epub preferate pentru Windows doar datorită aspectului său. Aplicația arată ca o aplicație nativă Windows 11 și face ca epub-urile să iasă în evidență atunci când le citiți pe el. Una dintre caracteristicile mele preferate ale acestei aplicații este capacitatea sa de tematică, care permite utilizatorilor să personalizeze aspectul și senzația aplicației pentru a o face exact așa cum le place.

aplicația de citire epub freda windows

Pe lângă faptul că acceptă Epub, aplicația acceptă și multe alte formate, inclusiv Mobi, FB2, HTML și TXT. Aplicația vă oferă, de asemenea, acces gratuit la peste 50.000 de cărți clasice din domeniul public Cărți de mâncare, Gutenbergși alte cataloage online. Puteți, de asemenea, să vă conectați unitățile cloud precum OneDrive sau Google Drive pentru a descărca cărți stocate acolo. Dacă aparențele contează pentru tine, încearcă Freda.

Platforme acceptate: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1 (ARM, x86, x64)

avantaje contra
Experiență bună de lectură cu o interfață de utilizator modernă Uneori aplicația întârzie
Suport text în vorbire Nu este compatibil cu sistemele de operare Windows mai vechi.
Suport pentru adnotări și marcaje
Mod de citire complet personalizabil

Descarcare: Gratuit cu achiziții în aplicație

4. Ice Cream Epub Reader

Icecream apps este un studio de aplicații care a dezvoltat niște aplicații cu adevărat grozave pentru Windows PC și dintre toate aplicațiile care vin din studio, cititorul lor Epub este preferatul meu. Nu numai că cititorul tău Epub arată bine, dar vine și cu o mulțime de funcții. inclusiv suport pentru modul ecran complet, capabilități excepționale de căutare, mecanisme ușoare de întoarcere a paginilor, urmărirea progresului citirii, asistență în mai multe limbi și multe altele.

Pe lângă toate caracteristicile de mai sus, îmi place și faptul că cititorul nu acceptă doar formatul Epub, ci și alte formate majore de cărți electronice, inclusiv Mobi, FB2și altele.

Ice Cream Epub Reader pentru Windows 11 și Windows 10

Platforme acceptate: Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 8.1 și Windows 7

avantaje contra
Acceptă mai multe formate de fișiere și limbi Toate caracteristicile bune se află în spatele paywall-ului
Acceptă marcaje și adnotări. Vă solicită frecvent să faceți upgrade la versiunea pro
Căutați textul selectat pe Google și Wikipedia
Funcție bună de căutare

Descarcare: Gratuit19,95 USD

5. Acoperire

Cover este în primul rând o aplicație creată pentru a citi benzi desenate pe computerul tău cu Windows 11, dar, deoarece aplicația acceptă și formatul Epub, a ajuns pe listă. Motivul principal pentru care Cover se află pe listă este că, deoarece aplicația este creată pentru benzi desenate, Este grozav pentru a citi cărți pline de imagini..

coperta benzi desenate epub reader windows

În timp ce toate celelalte aplicații de pe listă pot gestiona imagini, nu o pot face la fel de bine ca Cover. Deci, dacă vă plac cărțile prezintă o mulțime de imagini, Coperta vă va fi bună. Pe de altă parte, dacă îți plac benzile desenate și manga, nu există o aplicație mai bună pe care să o poți obține.

Platforme acceptate: Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 8.1 (ARM, x86, x64)

avantaje contra
experiență bună de lectură Orientat mai mult către cititorii de benzi desenate
Gestionare excelentă a bibliotecii. Doar 25 de cărți sunt permise în versiunea gratuită
Modul de citire este complet personalizabil

Descarcare: Gratuit cu achiziții în aplicație

6.kobo

La fel ca Kindle, Kobo nu este doar o aplicație de citire a cărților electronice, ci un serviciu care vă permite și să cumpărați cărți din magazinul său. Spre deosebire de Kindle, însă, care nu acceptă formatele Epub, Kobo acceptă formatele Epub și Epub 3. Aplicația oferă toate caracteristicile obișnuite pe care le așteptăm de la un cititor Epub, inclusiv, căutare, marcaje, urmărirea progresului, teme și multe alteleceea ce îl face unul dintre cele mai bune cititoare epub pentru Windows 11 pe care le puteți găsi.

aplicația de citire epub pentru Windows rakuten kobo

Cu toate acestea, principalul motiv pentru care Kobo iese în evidență față de alți cititori Epub este magazinul său, care vă permite Răsfoiți și cumpărați de la peste 5 milioane Cărți electronice, benzi desenate și cărți pentru copii gratuite și la prețuri accesibile. Deci, dacă doriți să puteți accesa și cumpăra toate cărțile electronice noi care sunt lansate, acesta este unul dintre cele mai bune cititoare epub pentru Windows pe care le puteți obține.

Platforme acceptate: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1 (ARM, x86, x64)

avantaje contra
Moduri excelente de citire, care sunt mai ușoare pentru ochi. Îngreunează gestionarea cărților importate
interfață de utilizator modernă Fără dicționar și funcții de luare de note
Facilitează accesul la marker.
Magazin integrat pentru a cumpăra cărți electronice

Descarcare: Gratuit

7. Colț

Dacă vă plac cărțile, șansa să nu fi auzit niciodată de Barnes and Noble este destul de mică, deoarece este cea mai mare librărie din lume. barnes și nobil este în primul rând un lanț de magazine offline, cu toate acestea, succesul Amazon cu platforma sa Kindle l-a determinat pe gigantul librăriei offline să lanseze propriul serviciu de cărți online numit Nook.

Cu aplicația Nook, obțineți nu numai o aplicație pentru a citi cărți Epub, ci și un magazin pentru a le cumpăra, la fel ca și cu Kobo.

Aplicația nook epub reader pentru Windows

Când vă înscrieți pentru serviciu, obțineți o perioadă de probă de 14 zile în care puteți încerca orice carte de știri sau revistă care vă place. După încheierea perioadei de probă, puteți cumpăra cărțile sau vă puteți abona la revistele care vă interesează..

Alte caracteristici ale aplicației includ posibilitatea de a vă personaliza experiența de lectură pentru a vizualiza cărți online cu diferite fonturi, spațiere între rânduri și teme. sincronizare între dispozitiveacces la mii de clasice și multe altele.

Platforme acceptate: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1

avantaje contra
Moduri excelente de citire, care sunt mai ușoare pentru ochi. Îngreunează gestionarea cărților importate
interfață de utilizator modernă Cărțile sunt scumpe în comparație cu alte surse.
Facilitează accesul la marker.
Magazin integrat pentru a cumpăra cărți electronice

Descarcare: Gratuit

8. Adobe Digital Editions

Dacă există o companie care produce software pentru aproape toate formele de creați și consumați conținut creativeste Adobe, iar Adobe Digital Editions este un cititor Epub excelent pentru PC Windows, care permite utilizatorilor să consume titlurile lor preferate.

Unul dintre cele mai bune motive pentru a utiliza Adobe Digital Editions este compatibilitatea lor cu standardul EPUB 3. oferind utilizatorilor o experiență de citire mai bogată, oferind suport pentru citirea de la dreapta la stânga, redimensionarea dinamică a imaginii fără pierderi de claritate, chestionare interactive, randare mai bună a formulelor matematice și multe altele.

1. Ecartament

Adobe Digital Editions aduce și o mulțime de alte funcții convenabile, cum ar fi capabilități de căutare excepționale, posibilitatea de a închiria sau de a împrumuta versiunea Epub a cărților din bibliotecile dvs. locale și publice, asistență multilingvă, marcaje, evidențieri, note și multe altele. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe complete de citire Epub, Adobe Digital Edition este aplicația potrivită pentru aceasta.

Platforme acceptate: Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista și Windows 7

avantaje contra
Sincronizați cu ușurință cărțile între dispozitive Modul de citire nu este personalizabil de utilizator
Funcții bune de organizare a cărții. Încărcare lent dacă aveți o bibliotecă mare
Experiență bună de lectură cu suport pentru standardul EPUB 3 Aveți nevoie de un cont Adobe pentru a-l folosi
Suport pentru marcaje, evidențieri și note Nu se sincronizează între dispozitive

Descarcare: Gratuit

9. bibliovor

Bibliovore este un alt cititor Epub gratuit excelent pentru computerul tău Windows. Aplicația poate fi descărcată cu ușurință din magazinul de aplicații Windows și este complet gratuit de descărcat și utilizat. Îmi place această aplicație deoarece oferă caracteristici organizatorice excelente care vă permit să gestionați cu ușurință chiar și o bibliotecă mare de cărți..

8. bibliovor

Aplicația vă permite, de asemenea, să ajustați cu ușurință parametrii fontului, să gestionați subiectele de citire, editați metadatele cărții, utilizați modul de citire zi/noapte și multe altele. Una dintre caracteristicile mele preferate ale acestei aplicații este că, deși este gratuită, îți sincronizează toate cărțile între dispozitive folosind OneDrive. Cred că acesta este unul dintre cele mai bune cititoare epub pentru Windows 10 pe care le puteți folosi chiar acum.

Platforme acceptate: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1 (x86, x64)

avantaje contra
Experiență bună de lectură cu suport tematic. Aveți nevoie de mai multe funcții de personalizare pentru fonturi, spațiere etc.
Caracteristici bune de organizare
Suport pentru editarea metadatelor cărții
Grupați cărțile într-o serie.

Descarcare: Gratuit

10. Vizualizator de cărți

Bookviser este un cititor Epub pentru Windows care vrea să-ți ofere o experiență de lectură similară cu citirea cărților fizice. Face acest lucru prin proiectarea interfeței sale de utilizator în așa fel încât să arate ca o carte adevărată. Acestea fiind spuse, dacă nu vă place acea interfață de utilizare, puteți intra cu ușurință în setări pentru o experiență mai tradițională de citire Epub.

9. Vizualizator de cărți

Ca și Freda, și Bookviser îți permite descărcare clasice gratuite din cataloage publice, inclusiv Feedbooks, Project Gutenberg și Smashwords. Restul caracteristicilor cititorului Epub, cum ar fi urmărirea progresului, crearea de subiecte, suport pentru dicționar și multe altele, pot fi găsite și aici.

Platforme acceptate: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1 (ARM, x86, x64)

avantaje contra
Interfață de utilizator simplă și curată Nu vă permite să editați metadatele cărții.
Vă permite să ajustați marja, tipul fontului, spațierea și multe altele
Suport pentru animații cu mai multe pagini
Suport pentru descărcări de cărți din catalogul public integrat

Descarcare: Gratuit

11.epubReader

Un alt cititor epub pentru Windows pe care ați putea să-l încercați este EpubReader, care este singura aplicație plătită din listă. Aplicația este o aplicație destul de simplă pentru a citi cărți Epub pe computerul Windows, care vă permite și acest lucru descărcați cărți din surse preconfigurate și personale, gestionați cu ușurință biblioteca de cărți, urmăriți progresul lecturiiși altele.

10.epubReader

Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestei aplicații este că vă puteți transfera cu ușurință întreaga bibliotecă pe un card SD sau OneDrive. EpubReader este o aplicație grozavă pentru gestionează o bibliotecă mare de cărți fără a consuma spațiu de stocare pe computerul tău Windows.

Platforme acceptate: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1 (x86, x64)

avantaje contra
Suportă biblioteci externe (OneDrive și card SD) durează să se încarce
Descărcați cărți în formatele LIT, MOBI, FB2 și PDF și convertiți-le automat în ePub
Font, dimensiune, culoare și spațiere personalizabile

Descarcare: 2,49 USD

12. Cititor de toriu

Top 15 cititoare Epub pentru Windows

Thorium Reader este o aplicație fantastică de citire epub gratuită pentru Windows, care oferă o interfață ușor de utilizat, cu câteva caracteristici foarte intuitive pentru a face citirea cărților electronice pe PC o experiență plăcută. Cu suport pentru formate precum epub3, Daisy și cărți audio, Thorium Reader este o aplicație open source care vă permite să organizați convenabil cărți electronice în bibliotecă. Puteți ajunge la secțiunea preferată a cărții electronice sau a cărții audio, răsfoind cuprinsul sau funcția puternică de căutare. Interfața este vibrantă și poți alege între sepia și teme de noapte după gust.

Aplicația de citire epub pentru dispozitivele Windows poate citi conținut blocat prin DRM, ceea ce este o caracteristică excelentă. În plus, aveți alte funcții grozave, cum ar fi marcaje, editarea meta-etichetelor, personalizarea aspectului conținutului, adnotări, marcaje și nicio reclamă! Deși este un cititor epub relativ nou pe piață, Thorium are un set impresionant de caracteristici, iar interfața sa ușor de utilizat este USP.

Platforme acceptate: Windows 11, Windows 10 (x86, x64)

avantaje contra
Interfața cu utilizatorul este destul de ușor de înțeles Funcția de evidențiere a textului nu este disponibilă
Funcții speciale pentru persoanele cu probleme de citire și dislexie

Descarcare: Gratuit

13. Pubor

O altă aplicație de citire de cărți electronice Windows pe care o puteți verifica, Epubor oferă cele mai multe dintre funcțiile pe care le-ați dori într-o aplicație de citire ePub. Aplicația acceptă toate formatele populare de cărți electronice, inclusiv EPUB, MOBI, AZW, AZW3, PRC, TXT, HTMLZ, si altii. De asemenea, vine cu o mulțime de opțiuni de personalizare. Puteți schimba fonturile și culorile, puteți evidenția textul, puteți face note și chiar puteți marca pagini. În plus, aplicația este compatibilă cu ambele citire verticală și orizontalăfăcându-l mai versatil.

Citirea cu EPubor este, de asemenea, destul de plăcută. Aplicația își amintește ultima ta poziție de citire, astfel încât să poți relua de unde ai rămas. De asemenea, vine cu un cuprins la îndemână, astfel încât să poți naviga prin cărți lungi mai ușor (mă privesc la tine, Stăpânul Inelelor); și În funcție de dimensiunea ecranului, aplicația poate chiar comută automat între vizualizarea unei singure pagini și vizualizarea în două pagini.

Există, de asemenea, o mulțime de funcții de gestionare a bibliotecii în cadrul aplicației. Puteți importa cu ușurință cărți și, odată ce v-ați configurat biblioteca, le puteți căuta cu ușurință și pe ele. Aplicația este compatibilă caută cărți după titlu, autori, ISBN, editor, și altele. În general, EPubor este unul dintre cele mai bune cititoare ePub pentru Windows 11 pe care le puteți obține.

Platforme acceptate: Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS

avantaje contra
Acceptă aproape toate formatele populare de cărți electronice Nu acceptă cărți electronice criptate
O mulțime de opțiuni de personalizare
Ușor de gestionat chiar și biblioteci mari de cărți

Descarcare: Încercare gratuită; versiunea plătită începe de la 4,99 USD

14. Cititor bun

cititor epub bun pentru Windows

Neat Reader este o aplicație bine numită, deoarece este cu siguranță unul dintre cele mai bune cititoare ePub pentru Windows (sau Mac, de altfel) pe care le-am întâlnit până acum. Aplicația vine cu o interfață curată și intuitivă care o face mult mai ușor de utilizat. În plus, suportă aproape toate standardele EPUB 2 și EPUB 3 acolo, ceea ce înseamnă că majoritatea cărților dvs. ar trebui să fie ușor de citit în aplicație.

Neat Reader oferă, de asemenea, suport pentru adnotări, așa că dacă vă place să luați notițe sau să evidențiați părți importante ale unei cărți, puteți face asta cu el. De asemenea, puteți plasa marcaje pentru a marca pagini importante sau lucruri la care doriți să reveniți și, desigur, există și o funcție de căutare.

Cel mai bine, aplicația este complet gratuită, pentru totdeauna. Cu toate acestea, dacă doriți să plătiți pentru asta, puteți obține funcții suplimentare, inclusiv 10 GB stocare în cloud pentru a vă stoca cărțile electronice pe toate dispozitivele, a exporta note și a o experiență fără anunțuri în timp ce vă citiți cartea, ceea ce este important, apropo. Nu-mi place faptul că există reclame în versiunea gratuită a aplicației, deoarece distrage atenția de la carte, motiv pentru care această aplicație se află la capătul listei noastre. Lăsând deoparte această problemă, Neat Reader este cu siguranță un cititor ePub pentru Windows pe care vă recomand să-l încercați.

Platforme acceptate: Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, macOS, Android, iPhone, Web

avantaje contra
liber de utilizat Versiunea gratuită are reclame.
Suport pentru adnotări, marcaje și multe altele Sincronizarea datelor este disponibilă numai în versiunea plătită
Suportă formatele EPUB 2 și EPUB 3
Funcția de căutare este utilă

Descarcare: Gratuit; versiunea plătită începe de la 19,99 USD/an sau 49,99 USD pe viață

15. Citiți cărți electronice pe linia de comandă cu Epy

Dacă ești mai confortabil cu linia de comandă decât cu o interfață grafică și îți place să arăți prietenilor tăi trucurile tale preferate în linia de comandă, Epy este cu siguranță cititorul epub pentru Windows 11 pe care trebuie să-l încerci. Din punct de vedere tehnic, un furk al depozitului EPR, EPY oferă suport pentru cărți electronice pe Formate EPUB, FictionBook (FB2), MOBI și AZW3. În plus, puteți chiar să citiți cărți electronice de pe adresele lor URL.

Programul de linie de comandă are, de asemenea, multe caracteristici. Vă arată procentul de progres în citire, acceptă marcaje, integrări cu dicționare externe (cum ar fi dict, wkdict etc.), text to speech și multe altele. De asemenea, instalarea acestuia pe Windows 11 este foarte ușoară datorită binarului autonom care este disponibil. Puteți chiar să verificați depozitul lor GitHub (vizita) pentru a afla cum funcționează și chiar pentru a o bifurca pentru a adăuga funcții pe care doriți să le vedeți în aplicație.

Platforme acceptate: Toate versiunile de Windows

avantaje contra
Fără opțiuni de personalizare Nu are tipul de set de funcții pe care l-ați găsi în alte cititoare epub
Open source și complet gratuit

Descarcare: Gratuit

Întrebări frecvente

  • Î. Care este cel mai bun cititor EPUB?

În opinia mea, Caliber este cu adevărat cel mai bun cititor Windows Epub pentru majoritatea utilizatorilor. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui cititor Epub modern pentru Windows 11, alegeți Freda.

  • Î. Ce cititoare electronice pot citi fișiere EPUB?

Deși Kindle este un dispozitiv eReader popular, nu poate citi fișierele Epub în mod nativ, așa că rețineți asta. Cu Kindle în afara drumului, aș recomanda Kobo Clara HD și Onyx Boox Note2 ca cititoare ePub pentru Windows 11.

  • Î. Este Epub Reader pentru Windows gratuit?

Există o serie de cititoare Epub pentru Windows și majoritatea sunt gratuite. Aș recomanda să parcurgeți lista și să găsiți un cititor Epub care se potrivește nevoilor dvs.

  • Î. Este Epub Reader sigur pentru Windows?

Da. Cititorii Epub nu reprezintă o amenințare pentru securitate decât dacă sunt descărcați din surse suspecte. Asigurați-vă că descărcați programele de pe site-ul lor oficial.

  • Î. Cum instalez Epub Reader pentru Windows?

Trebuie doar să faceți clic pe linkul menționat sub fiecare cititor Epub și apoi să treceți la pagina de descărcare. Aici, în funcție de versiunea și arhitectura sistemului de operare, descărcați fișierul de instalare. După aceea, rulați fișierul de configurare pentru a instala cititorul Epub. Puteți găsi arhitectura mașinii dvs. făcând clic dreapta pe My Computer și deschizând „Proprietăți”.

  • Î. ePUB Reader pentru Windows acceptă alte tipuri de fișiere?

Da. De exemplu, Sumatra PDF Reader poate citi Epub, PDF, MOBI, FB2, CBZ și multe alte tipuri de fișiere.

Citiți cărți electronice cu cele mai bune cititoare Epub pentru PC Windows

Sunt un fan al cărților audio și al cărților electronice, deoarece vă permit să vă luați întreaga bibliotecă cu dvs. oriunde ați merge. Una dintre cele mai bune părți ale utilizării cititoarelor Epub pentru a citi cărți electronice este că obțineți mii de titluri clasice gratuit. Aruncă o privire la aceste aplicații și anunțați-ne cititorul dvs. favorit Windows Epub. De asemenea, dacă doriți să sugerați o aplicație care ar trebui să fie pe listă, dar nu este, lăsați-i numele în secțiunea de comentarii de mai jos.

Deși există tablete dedicate pentru citirea cărților electronice, cum ar fi Kindle, există o alternativă accesibilă și la îndemână pentru cei care nu doresc să cheltuiască sute de dolari pe o tabletă. Citirea cărților electronice pe computerul cu Windows oferă o experiență similară cu cea oferită de o tabletă dedicată și chiar mai bine dacă aveți un aparat Windows convertibil sau 2-în-1. Există o multitudine de aplicații Epub disponibile pe Windows, însă nu toate sunt create egale. Așadar, în acest articol sunt prezentate cele mai bune 15 cititoare Epub pentru Windows, pe care le puteți folosi pe versiunile de Windows începând cu Windows XP. Calibre, Sumatra PDF Reader, Freda, Ice Cream Epub Reader, Cover și Kobo sunt printre cele mai bune cititoare Epub pentru Windows care oferă o experiență de lectură ușoară și personalizabilă, funcții de căutare, marcaje și suport pentru multiple formate de fișiere și limbi. Unele dintre aceste aplicații oferă și funcții avansate, cum ar fi gestionarea bibliotecii și un magazin integrat pentru a cumpăra cărți electronice.
Închei această postare cu un gust dulce-amar. Mă bucur că am putut împărtăși cu voi pasiunea mea pentru tehnologie și noutățile din domeniu, dar sunt și trist că trebuie să încheiem acest moment. Încă odată, mulțumesc pentru că ați fost alături de mine și sper să ne reîntâlnim curând. Până atunci, să fiți cu ochii pe viitor și cu mintea deschisă către inovație!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x