Cele mai bune 15 jocuri de supraviețuire Roblox pe care nu ar trebui să le ratezi

Roblox Featured
⏱️ 17 min read

În ultimii ani, jocurile de supraviețuire au câștigat o popularitate masivă în rândul gamerilor, iar platforma Roblox nu face excepție. Mulți utilizatori ai platformei caută jocuri de supraviețuire interesante și încitante.

Dacă dorești să explorezi cele mai bune titluri de jocuri Roblox de supraviețuire din prezent, îți recomandăm să începi cu cele mai bune 15 jocuri de acest gen.

Cele mai valoroase titluri de jocuri de supraviețuire Roblox includ Zombie Uprising, Survive the Disasters, Natural Disaster Survival, și The Darkened Dawn, care îți aduc aventuri intense și suspans în fiecare nivel.

În plus, protejează-te împotriva invaziei zombie cu Zombie Tower Defense, explorează o lume subacvatică plină de pericole și mister în Deep Sea Tycoon, experimentează frigul înghețat al înghețată în Survive the Arctic Disasters, și alătură-te unei echipe de supraviețuitori în Entrapment Escape Room.

Această listă acoperă jocuri care pot satisface gusturile și nevoile oricărui utilizator Roblox. Deci, nu mai aștepta, accesează acum jocul de supraviețuire favorit și pregătește-te pentru o experiență plină de pericole și incertitudine.

Roblox este o platformă care găzduiește o mare varietate de experiențe. Indiferent dacă sunteți în căutarea celor mai bune jocuri înfricoșătoare Roblox sau în căutarea unor personaje cool Roblox, există multe de oferit. O altă categorie populară pe Roblox sunt jocurile de supraviețuire, care diferă ca natură. Dacă te-ai săturat de vechile jocuri Roblox și vrei să le faci puțin mai bine, ai noroc. Am întocmit o listă cu cele mai bune jocuri de supraviețuire pe care le puteți găsi pe Roblox. Acestea includ o mare varietate de jocuri care vă vor face să colectați resurse și să atacați giganți. Pentru a încerca toate acestea și multe altele, să ne aruncăm.

Cele mai bune jocuri de supraviețuire Roblox (noiembrie 2022)

1. Evadați

Evade este unul dintre cele mai bune jocuri de supraviețuire Roblox, dar nu vă oferă prea multe informații. Fără multe de făcut, aveți opțiuni limitate. Scopul principal este să intri într-un meci și să faci tot ce este necesar pentru a supraviețui. Amenințarea care te urmărește este un robot fără milă. În funcție de harta pe care te afli, acel bot poate fi un craniu înfricoșător sau chiar un Luigi mare.

Adevărat numelui jocului, trebuie să te ferești de robot ascunde sau fugi. Cu toate acestea, jocul nu te lasă complet singur. Puteți alege să vă echipați cu obiecte precum proiectoare, teleportatoare, mine terestre, bariere și chiar cola pentru a vă apăra și a supraviețui. Deși nu este tocmai terifiant, Evade are partea sa de jumpcares care te iau cu nerăbdare. Asa ca incalta-te si incepe sa alergi.

te eschivezi

2. Revolta zombie

Dacă există un lucru pe care îl așteptăm de la jocurile de supraviețuire, este că zombii sunt întotdeauna la colț. Zombie Uprising este un joc de supraviețuire Roblox care îmbrățișează conceptul unui shooter cu zombi. te face corect în ea mijlocul unei apocalipse zombie. Cu toate acestea, nu ești singur, deoarece ești înarmat cu arme pentru a te apăra.

jocuri de supraviețuire roblox cu revolta zombie

Scopul tău este simplu: supraviețuiește împotriva hoardelor nesfârșite de zombi și elimină-le cu prejudecăți. Începătorii încep cu modul normal și pot trece la modurile Hard și Apocalypse pentru mai multă provocare. Dacă aveți ceea ce este necesar, înarmați-vă cu un AR și trageți.

Obțineți Zombie Uprising

3. Supraviețuiește ucigașului!

Dacă ați citit lista noastră de jocuri înfricoșătoare, veți fi familiarizat cu această selecție. Supraviețuiește ucigașului! te pune în pielea unui supraviețuitor neajutorat pe o hartă. scopul tau este supraviețuiește ucigașului care vine Prin orice mijloace. Pentru aceasta, poți să faci echipă cu prietenii sau să mergi singur și să te ascunzi oriunde poți.

supraviețuiesc ucigașului

În călătoria dvs., veți găsi articole pe care le puteți vinde ulterior ca pradă, așa că asigurați-vă că vă stocați. Totuși, fii atent, deoarece ucigașul ar putea fi pândit chiar după colț. Pentru a face această experiență mai rară, obțineți transformat în mâncare odată ce te prinde criminalul. Deoarece jocul acceptă modul multiplayer, Survive the Killer! este un joc popular de supraviețuire Roblox pe care ar trebui să-l joci cu prietenii tăi.

Reușește să supraviețuiești ucigașului!

4. Supraviețuirea în fața dezastrelor naturale

Jocurile de supraviețuire nu trebuie întotdeauna să se învârte în jurul unor asasini sau zombi, iar acest joc o dovedește. Acest joc de supraviețuire Roblox face ceea ce ne spune numele și ne plasează în mijlocul unui dezastru natural. Hărțile constau din structuri asemănătoare insulei, pe care tu și ceilalți jucători sunteți blocați.

supraviețuirea dezastrelor naturale

Odată ce pornește temporizatorul, are loc un dezastru natural aleatoriu, care poate varia de la un cutremur sau o ploaie de meteoriți la un virus contagios. În funcție de dezastrul natural, condițiile de supraviețuire pot fi diferite. Așadar, dacă ești cineva care caută o experiență asemănătoare Cast Away, verifică acest joc Roblox.

Obțineți supraviețuire în dezastre naturale

5. Războiul patului

BedWars este un joc Roblox care se concentrează pe supraviețuire, dar îl combină cu elemente de apărare de bază. Ca jucător, BedWars te generează într-o bază cu patul lângă tine. Obiectivul tău principal este să supraviețuiești protejându-ți patul în timp ce încerci să distrugi inamicii. Cu toate acestea, amintiți-vă că propriul dvs. pat este o prioritate, deoarece nu mai puteți renaște odată ce a dispărut.

războaie de pat jocuri de supraviețuire roblox

Pentru a trece la ofensivă, tu ia o sabie și alege de la început. Apoi puteți aduna resurse și puteți cumpăra upgrade-uri pentru a obține arme mai bune. Dacă ajungi să te simți singur, încearcă să faci echipă cu alți jucători pentru apărarea echipei.

Obțineți BedWars

6. Rising Apocalypse 2

Apocalypse Rising 2 este unul dintre cele mai bune jocuri Roblox care duce supraviețuirea la următorul nivel. În loc să lupte doar cu hoardele, te aruncă într-un lume complet infectată cu morții ambulanți. Arhipelagul în care vă aflați este presărat cu clădiri abandonate de prădat. Și aveți chiar și o varietate de mașini, camioane și bărci pe care le puteți folosi pentru a explora harta.

Top 15 jocuri de supraviețuire Roblox pe care ar trebui să le joci

Jocul are chiar și evenimente aleatoare, cum ar fi prăbușirea elicopterului și luptele cu șefii care te așteaptă. Cu toate acestea, cea mai mare parte a insulei este dominat atât de zombi furioși, cât și de jucători inamici Ei vor să supraviețuiască la fel de mult ca și tine. Utilizați varietatea de arme pe care le aveți la dispoziție pentru a lupta cu toată lumea și a supraviețui până când veți câștiga în acest joc Roblox.

Obțineți Apocalypse Rising 2

7. Stare de anarhie

Acest joc de supraviețuire Roblox a fost inspirat din jocuri precum Escape from Tarkov, Metro 2033, Stalker Series și multe altele. Ca atare, este un titlu open world care se concentrează pe strângerea de resurse și pe evadarea cu succes. Jucătorii ajung la alege dintre opt hărți diferite, care includ locații precum Canada, Seaboard, Metro, Black Market și multe altele.

starea de anarhie roblox

Odată ce faci icre, trebuie să te descurci singur. Obiectivul este de a colecta obiecte, de a jefui alți jucători și de a-i elimina dacă este necesar și de a extrage bunurile. State of Anarchy are un nivel mai profund de realism în comparație cu alte jocuri de supraviețuire, așa că ar putea fi puțin greu pentru tine. Dacă sunteți în căutarea unui joc de supraviețuire care să aprofundeze, consultați State of Anarchy pe Roblox.

Obțineți State of Anarchy

8. The Rake REMASTERED

Un alt joc de supraviețuire care se întoarce aici este Rake, o experiență terifiantă bazată pe a paste înfiorătoare. Grebla este un personaj mitic care se plimbă noaptea prin pădure. Singurul lor obiectiv este să caute victime fără apărare pe care să le pândească, să vâneze și, în cele din urmă, să le omoare. Tu ești victima și ești la cheremul lui Rake. Acum depinde de tine să supraviețuiești cumva nopții.

The Rake Remastered

Jocul permite jucătorilor fugi și ascunde-te pe hartă Trăi. Versiunea remasterizată vine cu o grafică îmbunătățită pentru o experiență mai captivantă. Fii atent totuși, deoarece înseamnă, de asemenea, că harta este mai întunecată și mai înfricoșătoare decât înainte, așa că mergi cu grijă. Dacă ți-ai dorit o adevărată experiență de supraviețuire, Rake REMASTERED o va face.

Obțineți The Rake REMASTERED

9. Suntem cu toții morți

Acest joc de supraviețuire Roblox se bazează pe Serial de televiziune sud-coreean cu acelasi nume. După cum probabil ai ghicit, are loc o apocalipsă zombie și tu ești unul dintre supraviețuitori. La fel ca în spectacol, toate personajele sunt îmbrăcate în ținute de liceu, inclusiv zombi. Jocul te obligă să te confrunți cu hoardele uriașe de zombi care continuă să vină pentru viața ta.

toți suntem jocuri de supraviețuire roblox morți

În timp ce jucătorii încep cu un pistol, ei câștigă noi arme pe măsură ce supraviețuiesc rundelor. Odată ce ai crescut suficient de nivel, treci în modurile Hard și Apocalypse pentru lupte mai interesante și acțiuni zombie. Pentru o întorsătură de liceu într-un cadru zombi clasic, copiii vor adora acest joc de supraviețuire Roblox.

Fă-ne morți pe toți

10. Supraviețuire uriașă!

După cum sugerează și numele, acest joc de supraviețuire te confruntă cu un gigant și mi-a amintit instantaneu de anime-ul Attack on Titan. Scopul tău principal aici este eliminați uriașul folosind arme la dispozitia ta. Jucătorii apar pe o hartă de dimensiuni medii cu un gigant care se ridică deasupra lor. Trebuie să vă deplasați pe hartă și să evitați atacul uriașului în timp ce trageți în ei.

Roblox de supraviețuire a giganților

În timp ce puteți folosi alte arme, acestea sunt blocate și va trebui să plătiți pentru ele cu Robux. Cu toate acestea, chiar și fără alte arme, Giant Survival! Este un joc de supraviețuire înfricoșător, mai ales când uriașii se apropie prea mult. Asigurați-vă că evitați leagănele lor sau veți fi uluit.

Obțineți supraviețuire uriașă!

11. Cei care rămân

Those Who Remain este un alt joc de supraviețuire cu zombi pe care ar trebui să-l adaugi pe lista ta. Jocul este ceva mai rafinat decât restul listei, dovadă fiind atenția la detalii din medii. Ca jucător, ești înconjurat de valuri nesfârșite de zombi. Totuși, nu ești singur, deoarece alți jucători se pot alătura serverului tău și se pot lupta cu tine.

cei care rămân joc de supraviețuire roblox

Există o varietate de hărți pe care puteți juca și fiecare are propriile sale specificități. De asemenea, deși puteți alege modul standard, există și un mod suplimentar modul fără sfârșit care te afișează pe o hartă și continuă să-ți ofere sarcini pe măsură ce ai de-a face cu zombi. Faceți echipă cu prietenii tăi pentru a sparge și sparge hoardele de zombi.

Ia-i pe cei care stau

12. 2019 Booga Booga

Booga Booga este un joc Roblox care a fost iubit de comunitatea de supraviețuire de mult timp. Jocul a fost readus și a primit o nouă viață în 2022. În loc să învingă zombi sau giganți falnici, jocul te pune pe o insulă și te lasă să explorezi.

Joc Roblox Survival booga booga

Acest joc sandbox precum Minecraft permite jucătorilor să adune resurse de pe hartă pentru a supraviețui. În calitate de supraviețuitor, cutreieră harta și cauți obiecte împotriva altora. Veți întâlni inamici din când în când, așa că păstrați la îndemână piatra cu care ați generat pentru a o folosi dacă simțiți vreo ostilitate.

Obțineți Booga Booga 2019

13. Black Lands

Blacklands este un joc de supraviețuire care combină aspecte ale Metro, PUBG și alte jocuri. Acest joc de supraviețuire are multe moduri pe care le poți experimenta. Jucătorii care încep în modul de supraviețuire sunt aruncați pe o hartă mare cu câteva arme pentru început. Apoi pot merge să exploreze și să colecteze obiecte pentru a se apăra de inamici.

roblox black lands

Apropo de asta, există unele sub formă de bandiți și chiar zone iradiate. Există, de asemenea, un mod special Battle Royale care îi pune pe jucători unul împotriva celuilalt, așa că ține-ți armele pregătite alături.

obține tărâmuri negre

14. Proiect Lazarus: ZOMBIES

Dacă ai crescut jucând titluri Dead Trigger, trebuie să fii familiarizat cu crearea de baricade și cu împușcarea în zombi care încearcă să intre înăuntru. Project Lazarus este acel joc de pe Roblox, dar amplificat. Acest shooter de supraviețuire Roblox se învârte în lupta împotriva hoardelor de zombi cu prietenii în medii strâmte.

Proiectul Roblox Lazarus

Deoarece întâlnirile tale pot fi rapide și apropiate, fii pregătit să supraviețuiești dacă un zombie iți intră în față. Singura cale de a conțin morții vii sunt baricadele în jurul clădirii, pe care trebuie să le reparați pentru a le împiedica să intre. Cu toate acestea, având în vedere că există atât de mulți zombi, aceștia vor pătrunde în continuare, atunci când armele vă vor fi la îndemână. Din fericire, există mai mulți jucători pe hartă și nu ești niciodată singur când încerci să supraviețuiești.

Obțineți Project Lazarus: ZOMBIES

15. SUBMARINE! muscatura de rechin 2

SharkBite 2 este succesorul acestui popular joc original de supraviețuire Roblox. Jocul oferă jucătorilor posibilitatea de a alege să facă echipă și să supraviețuiască împotriva rechinului sau să devină ei înșiși un prădător. În funcție de norocul tău, poți fi în echipa de supraviețuitori sau poți deveni rechinul. Odată aleși, jucătorii apar pe o navă pe mare.

Roblox Sharkbite Survival Game 2

Întreaga echipă are un sănătatea colectivă bară care continuă să scadă pe măsură ce jucătorii mor. Scopul tău este să supraviețuiești până la sfârșitul rundei navigând și împușcând rechinul când îl vezi. Totuși, mai ușor de spus decât de făcut, deoarece rechinul vă poate distruge barca cu o lovitură. Cu toate acestea, amintiți-vă că vă puteți îmbunătăți nava pentru a o face mai puternică mai târziu. Un alt tip de joc de supraviețuire, SharkBite 2 este interesant de încercat.

Ia SUBMARINE! muscatura de rechin 2

Testează-ți abilitățile de supraviețuire cu aceste jocuri Roblox

Sperăm să vă distrați mult încercând să supraviețuiți jucând jocurile Roblox de pe această listă. Deoarece Roblox este o platformă destul de ușoară, o puteți juca pe orice sistem. Jucați chiar și Roblox pe un Chromebook fără probleme. Cu toate acestea, începătorii ar trebui să consulte acest ghid despre cum să deblochezi Roblox FPS pentru o experiență mai lină. Ești un jucător nou și este prea complex pentru tine? Dacă da, începeți prin a învăța cum să creați un cont Roblox și mergeți de acolo. Crezi că am ratat vreun joc popular de supraviețuire Roblox? Lasă-ți recomandările în comentariile de mai jos.

Roblox oferă o varietate mare de jocuri de supraviețuire cu tematici diferite, de la zombi la dezastru natural și chiar și gigant. Aceste jocuri nu oferă doar o experiență de supraviețuire, ci și elemente de luptă și strategie, permițând jucătorilor să se bucure de o varietate de experiențe unice. Împreună cu grafica îmbunătățită și posibilitatea de a juca cu prietenii, Roblox este o platformă excelentă pentru iubitorii de jocuri de supraviețuire.
Încheiem astfel această postare, plină de informații tehnologice interesante. Sperăm că v-a plăcut și că ați găsit răspunsurile pe care le căutați. Rămâneți conectați cu noi și urmăriți cele mai noi tendințe în tehnologie. Până data viitoare, să aveți o zi plină de inovație și creativitate!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x