Cele mai bune 20 de jocuri cu ecran divizat pentru PC (couch Co-Op)

Top 20 de jocuri cu ecran divizat (couch Co-Op) pe PC
⏱️ 19 min read

În ultimii ani, jocurile cu ecran divizat au devenit extrem de populare pe PC, oferind o experiență de joc multiplayer într-un stil vechi, față în față. Aceste jocuri oferă o modalitate excelentă de a vă conecta cu prietenii și familia, în timp ce vă distrați cu acțiunea din joc. În acest articol, vom explora cele mai bune 20 de jocuri cu ecran divizat pentru PC, care vă vor oferi o experiență de joc de calitate superioară și distractivă. Printre titlurile prezentate se numără: Overcooked, Rocket League, Cuphead, Borderlands 2, Castle Crashers și multe altele. Cu aceste jocuri, puteți să vă bucurați de o diversitate de genuri, cum ar fi: aventură, acțiune, puzzle, sport și altele. Așadar, împreună cu prietenii și familie, bucurați-vă de cel mai bun divertisment oferit de aceste top 20 jocuri cu ecran divizat pe PC.

Chiar dacă jocurile multiplayer online au o creștere incredibilă în aceste zile, există încă jucători cărora le place să joace jocuri multiplayer locale cu prietenii și familia; Și în timp ce ecranul divizat și cooperarea pe canapea devin o rasă pe cale de dispariție, există încă câteva jocuri uimitoare pe care oricine este interesat de jocurile multiplayer locale ar trebui cu siguranță să le încerce. Dacă și tu cauți aceste tipuri de jocuri, ai ajuns la locul potrivit. Iată cele mai bune 20 de jocuri pe ecran împărțit (couch co-op) pe computer pe care le puteți juca în 2022.

Cele mai bune jocuri cu ecran divizat (couch Co-Op) pe PC în 2022

1. Îndrăgostiți într-un spațiu-timp periculos

Lovers in a Dangerous Spacetime este unul dintre cele mai bune jocuri de cooperare, dacă nu cel mai bun, care a fost lansat în ultima vreme. Este un joc plin de aventuri, bătălii imaginative și acțiune frenetică în spațiu. Și cea mai bună parte este că puteți juca acest joc cu 2 până la 4 jucători într-un mod de cooperare local. În cazul în care ești singur, poți să te joci cu un animal de companie spațial controlat de AI și să conduci împreună cuirasatul.

Din punct de vedere al jocului, este un joc video frumos proiectat în care explorezi vasta întindere a galaxiei într-un imens cuirasat neon. Cu toate acestea, ai nevoie de alți oameni care să te ajute să controlezi cuirasatul și să învingi forțele Anti-dragoste care au întemnițat iepurașii spațiali. Este cu adevărat un joc distractiv și drăguț care vă va aminti de ce ne plac jocurile video în primul rând.

Descarcare (14.99)

2. Supragătit! 2

L-am avut pe Overcooked pe locul doi pe această listă a celor mai bune jocuri cooperative, dar cu Overcooked! 2 fiind un joc atât de uimitor, a trebuit să-i dăm un slot în schimb. Dacă ați jucat Overcooked, acest titlu ulterior nu este diferit. După ce l-ai învins cu succes pe Ever Peckish, acum te vei confrunta cu o altă amenințare.

Top 20 de jocuri cu ecran divizat (couch Co-Op) pe PC

În același timp, ar trebui să rulați a bucatarie cu un numar tot mai mare de clienti care cer eficienta maxima de tine. Tu și prietenii tăi poți juca acest joc stând pe canapea acasă; este, de fapt, unul dintre cele mai populare jocuri co-op pe canapea de acolo. A, și dacă prietenii tăi nu pot reuși din cauza pandemiei, Overcooked 2 acceptă și modul multiplayer online, așa că te poți bucura întotdeauna de o acțiune multiplayer clasică.

Descarcare (24.99)

3. Truc de ecran

3. Truc de ecran

Screencheat nu are nevoie de prea multă prezentare, dar dacă nu știți, este unul dintre cele mai populare jocuri cu ecran divizat din toate timpurile. La început Screencheat este un shooter la prima persoană, dar modul de joc este ușor diferit și asta îl face cel mai distractiv joc. Practic, toată lumea va fi invizibilă de pe ecranul celuilalt, deci va trebui să te uiți la ecranul adversarului tău (deci să înșeli pe ecran) și apoi să-l împuști. E distractiv, nu?

De asemenea, există câteva arme în joc, dar caută armuri „o lovitură” și urși de pluș încărcați cu explozivi pentru a-ți ucide adversarii în cel mai scurt timp. De asemenea, rețineți că acest joc este compatibil și cu mai multe controlere de joc, așa că este grozav. Una peste alta, Screencheat este un joc rapid și plin de acțiune și te poți bucura de acest joc uimitor în modul ecran divizat cu prietenii și familia.

Descarcare (14.99)

4. Nu muriți de foame împreună

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune jocuri co-op pe canapea de jucat, acesta este un joc pe care nu trebuie să-l ratați. Don’t Starve Together este practic versiunea multiplayer a apreciatului joc „Don’t Starve”.

nu muriți de foame împreună

După cum sugerează și titlul, singurul tău scop în joc este să nu te înfometezi. Veți lucra împreună cu prietenii tăi într-un joc de cooperare, explorând o insulă uriașă, adunând resurse și alimente și construind un adăpost pentru tine. Totul într-o încercare de a supraviețui încă o noapte. Există monștri din belșug și multe pericole de care trebuie să fii atent și să le depășești. Acesta este unul dintre jocurile mele multiplayer locale preferate datorită experienței ușor de înțeles, dar greu de stăpânit pe care o oferă.

Descarcare (14,99 USD)

5. fracție/secundă

5. fracțiune de secundă

Deoarece Blur nu mai este în dezvoltare, puteți juca Split/Second. Este un joc de curse la fel de intens și acceptă ecran împărțit pentru până la doi jucători. Fără îndoială, Split/Second este în prezent unul dintre cele mai bune jocuri de curse cu ecran divizat disponibile pe PC. În ceea ce privește jocul, acesta este plasat într-un reality show TV în care jucătorii concurează pentru primul loc. In orice caz, jocul este trucat și totuși va trebui să-ți scoți adversarul de pe pistă.

În afară de curse, jocul are și câteva declanșatoare care pot distruge structuri și clădiri uriașe în timpul curselor, ceea ce poate schimba și mai mult rezultatul jocului. Aș spune că, dacă îți plac cursele de acțiune explozive, care nu doar urmează dinamica curselor de mașini, ci o depășește, atunci Split/Second este un joc uimitor cu ecran divizat și pur și simplu care nu trebuie ratat.

Descarcare (19.99)

6. Aventura Sonic 2

6. Aventura Sonic 2

Sonic Adventure 2, pentru o lungă perioadă de timp, a fost considerat un joc destinat jocurilor pe ecran împărțit. Este o poveste a bătăliei împotriva eroilor și ticăloșilor și ești însărcinat să salvezi lumea. Puteți juca într-o echipă de 2 în acest joc și puteți începe să căutați Chaos Emeralds. Apropo, Veți experimenta o opoziție puternică din partea răufăcătorilor care se întorc, cum ar fi Dr. Eggman și Rouge.

Cu toate acestea, poți alege să fii Sonic, Tails sau Knuckles și să lupți împotriva forțelor răului. În afară de asta, jocul are, de asemenea, un mod de curse de kart în care concurești cu prietenul tău în modul ecran divizat. Una peste alta, dacă îți plac jocurile clasice Nintendo, Sonic Adventure 2 este foarte recomandat pentru jocurile multiplayer locale.

Descarcare (9,99 USD)

7. Guacamelee 2

Guacamelee 2

Deși Guacamelee 2 nu este un joc cu ecran divizat prin definiție, acceptă cooperarea locală, ceea ce îl califică drept un titlu cooperativ local. Jocul permite până la patru jucători să joace pe același ecran în același timp și trăiți toată povestea împreună. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu titlul, Guacamelee 2 este un joc de platformă metroidvania în care Controlează un luptător care se luptă printr-o serie de niveluri frumos concepute cu o mulțime de dușmani diferiți. Cu fiecare nivel următor, luptătorul tău învață niște abilități noi grozave, care sunt cu adevărat utile în nivelurile ulterioare.

Cumpără (15,99 USD)

8. Gears of War 4

unelte de război 4

Gears of War 4 shooter la a treia persoană este un alt joc grozav pe ecran împărțit pe care îl puteți juca pe computer. În timp ce versiunea Xbox One a jocului acceptă jocul pe ecran împărțit atât pentru campanie, cât și pentru multiplayer, versiunea pentru PC a Gears of War 4 oferă doar suport pentru ecran împărțit pentru campanie.

Ceea ce înseamnă că, deși vă veți putea bucura de întreaga campanie împreună cu un prieten, nu vă veți putea bucura de multiplayer online pe ecran împărțit pe computer. Gears of War 4 este o necesitate pentru oricine îi plac jocurile cu împușcături și dorește să împărtășească experiența cu un prieten de acasă.

Cumpără (39,99 USD)

9. O cale de ieșire

O ieșire

Unul dintre cele mai noi titluri de pe această listă, A Way Out este o aventură de cooperare în care tu și prietenul tău joci ca Leo și Vincent, doi condamnați care își plănuiesc evadarea îndrăzneață din închisoare. Așa cum era de așteptat, jocul oferă cooperare locală pe ecran divizat, în care ambii jucători văd jocul din perspectiva personajului lor și trebuie să lucreze împreună pentru a-și pune planul în acțiune. Jocul nicio opțiune pentru un singur jucătordar oferă suport de cooperare online, astfel încât să îl puteți juca cu oricine are și o copie a jocului.

Cumpără (29,99 USD)

10. Intrușii castelului

Top 20 de jocuri cu ecran divizat (couch Co-Op) pe PC

Pune-ți armura și ascuți-ți săbiile pentru că este timpul pentru un hack and slash bun. În Castle Crashers, hack and slash Luptă-ți drum prin mai multe niveluri și distruge câteva castele pentru a-ți salva prințesa. Faceți echipă cu prietenii dvs modul multiplayer de până la 4 jucători și prăbușește toate petrecerile de la castel în stil barbar.

Tăiați pe oricine vă iese în cale. Jocul oferă o grafică frumoasă în stil de desene animate și o coloană sonoră de fundal drăguță, care face cu adevărat întreaga experiență de joc mai captivantă. Dacă sunteți în căutarea unei aventuri de hack and slash împreună cu prietenii dvs., atunci acesta este cu siguranță un joc minunat pe care să-l încercați.

Descarcare (14,99 USD)

11. cap de cană

cap de ceașcă

Cuphead este un alt joc grozav de care te poți bucura cu prietenul tău pe același ecran, făcându-l o completare esențială la această listă. L-am văzut pentru prima dată pe Cuphead în timp ce urmăream un flux de League of Legends pe Twitch, iar grafica vintage a jocului, împreună cu un joc rapid, m-au intrigat cu adevărat.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu titlul, Cuphead este un Joc de tragere și alergare în care controlezi Cuphead animat și fratele său Mugman atunci când joci în opțiunea de cooperare locală, pentru a lupta nivel după nivel de inamici pentru a-ți reda datoria față de diavol. Cuphead este foarte distractiv de învățat și extrem de greu de stăpânit, ceea ce îl face o necesitate pentru oricine caută un joc cooperativ local distractiv pe care să îl joace pe computer.

Cumpără (15,99 USD)

12. LEGO Batman 2

Top 20 de jocuri cu ecran divizat (couch Co-Op) pe PC

orice joc LEGO și veți descoperi că majoritatea jocurilor LEGO sunt construite exclusiv cu scopul de a vă distra cu copiii sau chiar cu partenerul dvs. Te poți juca chiar și cu un prieten, dar LEGO se adresează cu adevărat jucătorilor mai tineri. LEGO Batman 2 oferă a experiență dinamică cu ecran împărțit unde îi poți controla pe ușor amuzanții LEGO Batman și Robin împreună cu prietenii lor super-eroi din alte benzi desenate și desene animate DC.

A alerga prin Gotham City și a învinge băieții răi nu a fost niciodată atât de distractiv. Acum poți aduce dreptate infractorilor orașului împreună cu partenerul tău de încredere. Acest joc funcționează excelent pentru o sesiune de joacă părinte-copil, deoarece este familiar și are un joc foarte ușor pe care oricine îl poate învăța în câteva minute.

Descarcare (19,99 USD)

13. Gateway 2

Top 20 de jocuri cu ecran divizat (couch Co-Op) pe PC

Portalul 2 este despre rezolvarea puzzle-urilor și trecerea prin diferite dimensiuni pentru a rezolva fiecare parte a puzzle-ului. Deși modul multiplayer din Portal 2 nu este la fel de intrigant și incitant precum campania single player, dacă ești cu prietenul tău și vrei să filmezi niște portaluri, atunci este perfect.

Doar adăugând un al doilea jucător în joc, poți experimenta puzzle-uri atât de distractive și complexe, care nici măcar nu sunt posibile în modul single player. Trebuie să lucrezi împreună cu prietenul tău în modul ecran împărțit pentru a rezolva toate puzzle-urile și a depăși fiecare obstacol de pe drum. Cu siguranță, trebuie încercat pentru pasionații de puzzle-uri.

Cumpără (9,99 USD)

14. Borderlands: The Handsome Collection

ţinuturi de graniţă

Borderlands: The Handsome Collection include fiecare joc din franciza Borderlands, toate acestea vin cu sprijin local de cooperare. Deși jocul nu vine cu o opțiune de ecran împărțit încorporată, există modalități de a seta jocul să funcționeze în ecran divizat pe computer. Dacă nu sunteți familiarizat cu franciza Borderlands, este un joc cu împușcături la persoana întâi care este renumit pentru modul său de cooperare care permite până la patru jucători pentru a juca jocul în același timp.

În Borderlands, preiei rolul unuia dintre cei patru Vault Hunters în timp ce lupta împotriva hoardelor de creaturi inamice. Colecția Handsome include atât Borderlands 2, cât și Borderlands: The Pre Sequel într-un singur pachet, oferindu-ți ore de joc în cooperare cu prietenii tăi.

Cumpără (14,75 USD)

15. Sonic și All-Stars Racing s-au transformat

Top 20 de jocuri cu ecran divizat (couch Co-Op) pe PC

În timp ce mulți consideră că Sonic și All-Stars Racing Transformed sunt o copie sau o clonă a lui Mario Kart, acest joc oferă câteva elemente de joc unice care o fac să iasă în evidență. Deși jocul este cu siguranță inspirat din populara franciză Nintendo, cel mai bun lucru despre Sonic All Stars Racing este faptul că este ușor disponibil pe PC și te poți bucura de el cu prietenii tăi în moduri uimitoare de ecran împărțit pentru o distracție maximă.

Puteți alege diferiți curse din universul Sonic, inclusiv, dar fără a se limita la, cei populari precum Sonic însuși, Knuckles, Tails și multe altele. Dacă vă plac jocurile de curse cu un stil mai desenat, aceasta este cu siguranță o încercare bună.

Descarcare (19,99 USD)

16. Liga de rachete

Top 20 de jocuri cu ecran divizat (couch Co-Op) pe PC

Toată lumea știe Rocket League, este unul dintre cele mai populare titluri sportive de acolo. Cand tu îmbina fotbalul (fotbalul) cu mașinile de curse și adaugă niște fizică ciudată la amestec, apoi obții un joc perfect captivant numit Rocket League. Experiența cu ecran divizat în acest joc este pur și simplu perfectă. Poți să faci echipă cu prietenul tău în modul ecran divizat și să înfrunți alți jucători mondiali în meciuri online 2v2.

Este un joc de curse în ritm rapid în care obiectivul principal este să lovească mingea în stâlpul porții adverse. Câștigă cel care înscrie cele mai multe goluri în 5 minute. Dacă ești în căutarea unui joc interesant de jucat cu prietenul tău, atunci ar trebui să-l încerci cu siguranță.

Descarcare (Gratuit)

17. Este nevoie de două

It Takes Two este cea mai recentă adăugare la această listă care a apărut în 2021. Jocul este conceput exclusiv pentru a fi jucat ca un joc co-op, deci este cu siguranță unul dintre cele mai bune jocuri co-op pe canapea pe care le puteți juca chiar acum. Este disponibil pentru PC și consolă, așa că, chiar dacă ești un jucător de consolă, poți să-l încerci.

este nevoie de două

În It Takes Two, tu și prietenul tău veți juca în rolul lui Cody și May, un cuplu uman care a fost transformat în păpuși printr-o vrajă magică. Jocul aduce o mulțime de abilități unice și chiar interconectate, ceea ce ajută la ca jocul în cooperare să funcționeze și mai bine. Una peste alta, acesta este unul dintre cele mai bune jocuri de cooperare pe care le puteți juca și cu siguranță ar trebui să îl verificați.

Descarcare (29,99 USD)

18. În afară

Dacă sunteți în căutarea unuia dintre cele mai bune RPG-uri în cooperare pe canapea, nu căutați mai departe decât Outward. Acesta este unul dintre cele mai bune titluri RPG pe care le poți juca cu prietenii tăi chiar acum. De asemenea, Outward adaugă un element de supraviețuire în joc, așa că nu trebuie doar să te protejezi de inamici, ci și de frig, foame și lipsă de somn.

in strainatate

Outward acceptă jocul cu un singur jucător, dar poate fi jucat cu până la 4 prieteni în cooperare, ceea ce poate face lucrurile mult mai interesante și mai distractive. Outward este cu siguranță un RPG care trebuie văzut dacă tu și prietenii tăi ați căutat un joc co-op distractiv pe canapea de care să vă bucurați.

Descarcare (39,99 USD)

19. Left 4 Dead 2

Top 20 de jocuri cu ecran divizat (couch Co-Op) pe PC

Este introdus jocul original Left 4 Dead aventura de ucidere a zombiilor de care doi jucători se pot bucura împreună. Nu este nimic mai bun decât distracția și entuziasmul de a sparge cranii zombi cu o multitudine de arme diferite în timp ce lucrezi cu un prieten în modul ecran divizat. poti chiar joaca cu 4 jucatori in acelasi timp în modul „Versus”.

Unește-ți forțele cu prietenul tău în lumea post-apocaliptică și începe să lovești niște cranii zombi pentru a supraviețui în această lume. Left 4 Dead 2 oferă, de asemenea, noi campanii și moduri interesante pentru a extinde și mai mult povestea și vă oferă și mai mulți zombi de ucis. Un must have pentru toți fanii uciderii zombilor.

Cumpără (9,99 USD)

20. Divinitate: Păcatul Original 2

Divinitatea păcatul originar 2

În cazul în care doriți să experimentați un joc RPG grozav cu prietenul dvs., atunci ar trebui să încercați Divinity: Original Sin 2. Amplasat în lumea fantastică a lui Rivellon, Divinity: Original Sin 2 duce jucătorii într-o călătorie epică, pe care o pot împărtăși cu prietenii lor pe același ecran. Deși jocul acceptă și cooperarea cu patru jucători, o singură mașină poate gestiona doar cooperarea cu doi jucători, așa că, în cazul în care doriți să îl jucați cu trei dintre prietenii dvs., veți avea nevoie de două copii ale jocului și două sisteme

Jocul include, de asemenea, un mod de maestru al jocului, care vă va permite să adăugați un al cincilea jucător la grup, care poate să-și asume rolul de povestitor și să creeze o nouă aventură din mers, la fel cum ați face în RPG-urile populare de masă.

Descarcare (29,24 USD)

Întrebări frecvente

Puteți juca jocuri cu ecran divizat pe Steam?

Da, puteți juca jocuri pe ecran împărțit acceptate de la Steam. În plus, cu Remote Play Together, poți chiar să joci online și jocuri co-op locale și pe ecran împărțit.

Ce jocuri Battlefield sunt pe ecran împărțit?

Nici unul. Deși Electronic Arts a adăugat cooperarea cu Battlefield V, nu acceptă modul ecran divizat.

Încercați cele mai bune jocuri cu ecran divizat pentru computerul dvs

Înainte de a începe să comentați „Unele jocuri nu sunt cu ECRAN DIVIAT” și să vă aduceți furcile, personal aș dori să vă explic că majoritatea jocurilor cu ecran divizat au același gen, mod de joc etc. Halo The Master Chief Collection oferă ecran divizat, dar joacă în mod similar cu Call of Duty, deoarece ambele sunt shootere arcade. Același lucru este valabil și pentru Borderlands. Majoritatea curselor sunt cu ecran divizat, așa că nu le putem pune pe toate, dar încercăm să acoperim diferite stiluri de curse, de la arcade la simulare etc..

De fapt, am optat pentru câteva jocuri care servesc aceluiași scop ca jocurile pe ecran divizat, care reprezintă o experiență de cooperare pe canapea pe un singur ecran partajat. Totuși, dacă credeți că există și alte jocuri minunate pe ecran împărțit, nu ezitați să le menționați în comentariile de mai jos și probabil că vom pune o secțiune de mențiuni onorabile pentru ele.

Chiar dacă jocurile multiplayer online sunt din ce în ce mai populare, există încă jucători care preferă să joace jocuri multiplayer locale cu prietenii și familia. Cu toate că ecranul împărțit și jocurile cooperante pe canapea sunt pe cale de dispariție, există încă jocuri uimitoare pe care oricine interesat de jocuri multiplayer locale ar trebui să le încerce. În acest articol, am enumerat cele mai bune 20 de jocuri pe ecran împărțit pentru PC în 2022, printre care se numără titluri precum Lovers in a Dangerous Spacetime, Overcooked! 2, Screencheat, Don’t Starve Together și Gears of War 4, care pot fi jucate împreună cu prietenii sau familia. Jocurile prezentate oferă o mulțime de aventuri, acțiune intensă și distracție garantată pentru toți jucătorii de orice vârstă și gust.
Și cu asta am ajuns la sfârșitul acestei postări. Nu uitați să vă verificați dispozitivele înainte de a intra în somnul lor cu un update și să urmăriți blogul nostru de tehnologie pentru cele mai recente noutăți din lumea digitală. Până data viitoare când ne vom întoarce cu o altă postare informativă, să aveți o zi minunată și să vă bucurați de beneficiile tehnologiei în viața voastră.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x