Cele mai bune 20 de jocuri cu împușcături în Roblox

20 Best Roblox Shooting Games
⏱️ 17 min read

În ultima perioadă, Roblox a devenit una dintre cele mai populare platforme de gaming pentru copii și adolescenți. Însă, dintre toate jocurile disponibile, cele cu împușcături par să fie cele mai căutate și preferate. Pentru a vă ajuta să vă orientați în universul vast al jocurilor cu împușcături Roblox, am pregătit un top al celor mai populare 20 de titluri.

Printre jocurile aflate în top se numără titluri cunoscute precum Phantom Forces, Island Royale sau Arsenal, dar și alte jocuri mai puțin cunoscute, dar la fel de distractive. Vei avea parte de aventuri spectaculoase, lupte sângeroase și multe momente tensionante care îți vor testa abilitățile de jucător.

Indiferent de preferințele tale, în topul nostru vei găsi jocuri pentru orice gust – de la cele science-fiction, la cele militare, western sau fantasy. Nu trebuie decât să îți alegi preferatul și să începi să lovești ținta.

În concluzie, dacă ești pasionat de jocurile cu împușcături și nu ai încercat încă cele de pe Roblox, îți recomandăm să începi cu titlurile din acest top. Vei avea o experiență de gaming de neuitat și vei descoperi că aceste jocuri pot fi la fel de distractive și captivante ca cele mari.

De la titluri AAA precum GTA 6 la jocuri competitive precum PUBG Mobile, comunitatea de jocuri nu are lipsă de shootere. Dar dacă te-ai putea bucura de o varietate de jocuri cu împușcături diferite pe o singură platformă? Aceasta este ceea ce oferă Roblox cu catalogul său uriaș și divers de jocuri personalizate. De la clone populare la titluri complet unice, există ceva pentru toată lumea. Așa că este timpul să explorezi cele mai bune 15 jocuri cu împușcături Roblox și să-l găsești pe cel mai bun pentru tine și echipa ta!

Cele mai bune jocuri Roblox Shooters (noiembrie 2022)

1. Contor blocuri: Remasterizat

Notă– Din noiembrie 2022, acest joc este în curs de remediere a erorilor și este de așteptat să fie disponibil din nou în curând.

După cum probabil ați ghicit, Counter-Blox este un precis replica CS:GO, unul dintre cele mai populare titluri din franciza Counter-Strike. Zece jucători sunt împărțiți în două echipe pentru a lupta în meciuri 5v5 în meciuri individuale. Un grup trebuie să pună o bombă, în timp ce celălalt trebuie să o dezamorseze, iar între timp, ambele echipe încearcă să se elimine reciproc.

Totul, de la mecanica armelor până la designul hărților și texturi, este inspirat de CS:GO. Singurul lucru care iese în evidență în acest joc de împușcături Roblox este corpul tău blocat.

Joaca contor de blox

2. Insula Regală

insula regală

În ultimii ani, jocurile battle royale precum Garena Free Fire, Fortnite și Apex Legends au preluat o mare parte din segmentul battle royale. Situația din Roblox nu este diferită, de aceea avem Island Royale, a replica fortnite, care este la fel de reactiv ca și sursa sa de inspirație. Veți găsi arme familiare, hărți deschise și aceeași mecanică de construcție. Să nu uităm că setul imens de articole cosmetice accesibile este cu siguranță la un nivel superior dacă intenționați să faceți upgrade.

Joaca insula regală

3. Arsenal – Cel mai distractiv joc cu arme Roblox

Arsenal

În timp ce lupta cu armele sună interesant, nu este un secret că necesită o țintă bună și multă practică, mai ales în jocurile competitive. Dar nu cu Arsenal. Este unul dintre puținele shootere haotice de pe Roblox care te recompensează pentru că ești creativ. Extinderea mecanismului de viteze, Arsenal vă permite folosiți lame, vrăji, și multe arme diferite pentru a-ți ucide dușmanii. Este locul perfect pentru a te relaxa sau a avea o sesiune de distracție cu prietenii tăi.

Joaca Arsenal

4. Sala de jocuri fara scop

No-Scope Arcade - Cele mai bune jocuri cu împușcături Roblox

Cel mai definitoriu aspect al oricărui lunetist bun este gama lor, indiferent dacă joci competitiv sau pentru distracție. Fără lunete, lunetiştii coboară drastic pe clasamentele de precizie. Acest joc Roblox se bazează pe acea mecanică pentru a-ți testa abilitățile.

Fiecare rundă vă oferă un varietate de lunetisti, și trebuie să le porți, ai ghicit, fără viziere. Setul de aptitudini pentru un astfel de mecanic este provocator, dar și distractiv. Cine știe, ați putea să înregistrați câteva trucuri interesante și să transferați abilitățile învățate în acest joc Roblox în alte titluri de shooter.

Joaca nici un domeniu de arcade

5. Capota modificata

Hood Modded - Cele mai bune jocuri cu împușcături Roblox

În timp ce majoritatea shooter-urilor Roblox sunt grozave pentru distracția ocazională, aproape niciunul nu oferă stimulente bune pentru a rămâne. Ei bine, tocmai aici iese în evidență Hood Modded. Este un joc de echipă unde trebuie să recrutați o echipă și să urcați pe server. Jocul permite jefuirea și colectarea de arme pe lângă experiența generală de fotografiere.

Joaca glugă modificată

6. Zombie Uprising – Cel mai bun joc Roblox Zombie Shooter

revolta zombie

Nicio listă de jocuri cu împușcături nu poate fi completă fără un shooter cu zombi și nu facem nicio excepție. revolta zombi este unul dintre cele mai populare jocuri cu zombie Roblox, și totul din motive întemeiate. Dispune de o colecție mare de arme, hărți multiple și chiar upgrade-uri pentru a doborî un roi de zombi. Fără a uita că, spre deosebire de alte jocuri, are un sistem dedicat de clasare pe sezon și chiar un permis de luptă. Deci, există o recompensă pentru fiecare zombie pe care îl ucizi.

Joaca revolta zombie

7. Afaceri proaste: cel mai bun shooter la persoana întâi pe Roblox

Afaceri proaste

Cu peste 340 de milioane de vizualizări pe pagina magazinului său, Bad Business este unul dintre cele mai populare jocuri de luptă de pe Roblox. E o FPS rapid bazat pe runde joc, ale căror runde se joacă pe hărți mari cu echipamente unice. Dacă sunteți cineva care folosește Roblox pe un smartphone, Bad Business este cu ușurință cea mai bună alegere pentru shooteri. Acest lucru se datorează aspectului său mobil dedicat, pe care îl puteți personaliza cu ușurință. În ceea ce privește experiența reală, jocul se încadrează perfect în rândurile PUBG. Așa că asigurați-vă că adunați câțiva aliați înainte de a sari.

Joaca Afaceri proaste

9. Trage!

Ieși!  - Cele mai bune jocuri cu împușcături Roblox

Acest shooter Roblox combină cultura pop cu experiența de luptă care ne oferă personaje, hărți și arme inspirate de francize celebre de filme și TV. Obiectivul principal al lui Shoot Out este lumile retro din vest, dar puteți folosi aproape orice tip de stil de joc de luptă.

De la războinici spațiali la samurai, toată lumea numește această experiență Roblox acasă. Ceea ce contează este cât de bine ești pe poziție și lupți pentru locul tău în această lume.

Joaca Ieși

10. MARE! Paintball: Roblox Shooting Game pentru copii

MARE!  paintball

În timp ce aproape toate shooterele Roblox sunt evaluate cu 9+, nu toate titlurile sunt potrivite pentru copii din cauza violenței și cruzimii cu armele. Din fericire, MARE! Paintball ia notă de asta și înlocuiește rănile de glonț cu vopsea.

Este unul dintre cele mai populare jocuri cu împușcături de pe platformă și singurul bazat pe paintball la nivel superior. primești un mult hărți din care să alegi, echipamente PvP și o varietate de arme de paintball, inclusiv lunetisti. Este o experiență de echipă perfectă pentru utilizatorii de toate vârstele.

Joaca MARE! paintball

11. Forțele fantomă

forțe fantomă

Phantom Forces este cu ușurință unul dintre cele mai longevive și cele mai populare jocuri împușcături de pe Roblox, cu peste un miliard de vizitatori. suportă mai mult decât 100 de arme, moduri de joc multiple și actualizări regulate ale hărților. De asemenea, armele lor se bazează pe mecanici realiste, cum ar fi recul variat, căderea glonțului și schimbări de echilibru.

Dacă abia ați început cu jocurile cu împușcături Roblox, vă sugerăm să încercați mai întâi Phantom Forces (fără joc de cuvinte). Baza sa masivă de jucători vă va asigura că aveți destui inamici împotriva cărora să jucați, ceea ce este grozav pentru exersare și pentru a vă face prieteni.

Joaca forțe fantomă

12. Military Combat Tycoon

magnat de luptă militară

Dacă vrei un joc mai lent și mai strategic, Military Combat Tycoon este jocul Roblox pentru tine. După cum sugerează și numele, este un joc de bază în care poți merge puțin câte puțin. deblocați o varietate de arme, vehicule și produse cosmetice. Scopul aici este să devii cel mai puternic jucător de pe server și să-ți protejezi magnatul. Acest stil de joc poate să nu fie potrivit pentru toată lumea, dar varietatea de arme merită cu siguranță încercată.

Joaca magnat de luptă militară

13 asalt energetic – Joc futurist Roblox cu împușcături

Energy Assault - Cele mai bune jocuri cu împușcături Roblox

Roblox este cunoscut pentru libertatea de creativitate pe care o oferă comunității, iar Energy Assault profită din plin de asta. În timp ce vă oferă un arsenal tradițional, ne oferă și o tonă de arme futuriste inimaginabile A alege din. Aceste arme se potrivesc perfect în hărțile unice pe care le prezintă jocul, permițându-ți să lupți pentru viața ta. Din fericire, o mulțime de produse cosmetice și recompense pentru pielea armelor te vor ține cucerit și te vor întoarce pentru mai multe.

Joaca asalt energetic

14. Call of Roblox: Modern D-Day

Call of Roblox - Modern D-Day

Cu o abordare specială a francizei Call of Duty, acest joc te aruncă într-un presupus razboi mondial 3 unde tu, ca soldat american, trebuie să împiedici forțele inamice să cucerească lumea. Harta jocului este alcătuită din clădiri distruse, baze militare și tone de fum. La fel ca franciza COD, este greu să vezi inamici și aici. Acum, ești suficient de priceput pentru a salva lumea? Există o singură modalitate de a afla.

Joaca apel roblox

15. Polybattle – Cel mai bun joc de război Roblox

polibătălie

Polybattle este unul dintre cei mai redefiniți shootere PVP pentru echipe Roblox. El combina tactica de război cu strategia de echipă gameplay-ul pentru a vă oferi distrugere totală în fiecare rundă. Dar dacă nu așa vrei să joci, acest joc Roblox are și alte moduri de joc din care să alegi. Există ceva pentru toată lumea și, dacă asta nu este suficient, rezervoarele lor vă vor câștiga cu siguranță inima.

Joaca polibătălie

16. Aimblox

aimblox

Nu există nicio îndoială că scopul tău va fi un factor dăunător în performanța ta în fiecare dintre aceste jocuri cu împușcături Roblox. Și aici intervine Aiimblox, un antrenor de țintire. Este foarte concentrat pe testarea și îmbunătățirea abilităților dvs. folosind mai mult de 80 de arme comune. Poate sa lupta cu alți jucători sau petreceți-vă timpul în cadrul dedicat lobby-ul țintă pentru a profita la maximum. Să nu uităm că primește o actualizare în fiecare săptămână, ceea ce sună minunat.

Joaca aimblox

17. Prison Life – Cel mai bun joc Roblox Prison Break

Prison Life - Cele mai bune jocuri cu împușcături Roblox

Roblox’s Prison Life este un joc de evadare simplu, dar perfect, plin de acțiune, luptă și o hartă de încredere. Ca prizonier, trebuie să scapi din închisoare, în timp ce, potențial, dobori niște polițiști. În cele din urmă, trebuie să scapi fără să fii prins. jocul are incredibil luptă cu arme, vehicule conduse, lunetiştiși tot ce te-ai putea aștepta de la un joc de evadare a închisorii.

Joaca viata in inchisoare

18. Rising Apocalypse 2

apocalipsa în creștere 2

Lupta împotriva hoardelor de monștri periculoși este un coșmar în sine, dar dacă ar trebui să ai grijă și de inamicii umani în timp ce te afli? Exact asta se întâmplă în Roblox’s Apocalypse Rising 2, cu 70 de arme unice și o varietate de vehicule pentru a supraviețui într-o petrecere de 5 membri. Între timp, restul serverului, inclusiv șefi monstruoși, jucători ostili și evenimente periculoase merg la vânătoare pentru echipajul lor. Acesta este și motivul pentru care Apocalypse Rising 2 apare pe lista noastră cu cele mai bune jocuri de supraviețuire de pe Roblox.

Joaca apocalipsa în creștere 2

19. Tower Defense Simulator

Tower Defense Simulator - Cele mai bune jocuri cu împușcături Roblox

Dacă nu ești un jucător de echipă, acest joc nu este pentru tine. Tower Defense Simulator este un joc simplu bazat pe valuri în care trebuie ține-ți locul în timp ce grupuri de inamici te atacă. Este alcătuit din zombi, lupte cu șefi și turn de apărare, dar nu poți supraviețui. Și când ești gata, poți să crești nivelul de dificultate și să-ți provoci întreaga echipă.

Joaca simulator de apărare a turnului

20. Misiunea de salvare Blackhawk 5

Misiunea de salvare Blackhawk 5

Cu războaie, bătălii regale și diverse titluri PvP în geantă, este timpul să încheiem lista noastră cu un titlu unic. joc de salvare a ostaticilor. Aici, trebuie salvați civilii de teroriști încercând să preia un oraș. În loc să te concentrezi pe luptă, acest joc te face să prioritizezi viețile străinilor. Puteți juca singur Blackhawk Rescue Mission, dar vă sugerăm să invitați câțiva prieteni din cauza mecanicii sale provocatoare.

Joaca Misiunea de salvare Blackhawk 5

Joacă cele mai bune jocuri cu împușcături Roblox

Cu asta, acum ai acces la o colecție complet nouă de jocuri cu împușcături interesante pe care să le încerci. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu se compară cu nivelul de entuziasm pe care îl pot oferi unele dintre cele mai bune jocuri de groază Roblox. În orice caz, trebuie să te uiți și la rolul pe care îl joci. Așa că nu uitați să învățați cum să vă creați și să personalizați personajul Roblox, astfel încât să iasă în evidență în fiecare experiență de joc în care intrați. De asemenea, puteți verifica unele dintre cele mai bune ținute Roblox. Acestea fiind spuse, care este shooter-ul tău Roblox preferat? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Roblox oferă o varietate uriașă de jocuri personalizate, inclusiv o selecție impresionantă de shootere. De la titluri inspirate de jocuri AAA precum GTA 6 la jocuri competitive precum PUBG Mobile, există ceva pentru toată lumea. Cele mai bune 15 jocuri cu împușcături Roblox sunt remarcabile pentru designul hărților și mecanica armelor, oferind o experiență distractivă și provocatoare pentru utilizatorii de toate vârstele. Aceste jocuri includ Counter-Blox, Island Royale, Arsenal, Zombie Uprising, Bad Business, și multe altele. În general, Roblox este o platformă excelentă pentru jocurile cu împușcături și permite utilizatorilor să își personalizeze experiența de joc într-un mod unic.
Încheiem aici postarea noastră de astăzi, dar nu vă faceți griji, vom reveni cu articole noi și interesante despre tehnologie în curând. Până atunci, rămâneți conectați și nu uitați să vă bucurați de toate inovațiile tehnologice din jurul vostru!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x