Cele mai bune 20 de programe de desen pentru Windows PC și Mac (gratuite și plătite) – Ghid complet

Cele mai bune 20 de software de desen pentru Windows PC și Mac (gratuit și plătit)
⏱️ 31 min read

În era digitală de astăzi, pasionații de desen și grafică pot profita de o mare varietate de aplicații de desen disponibile pentru Windows PC și Mac. Acest articol prezintă cele mai bune 20 de software-uri de desen pe care le puteți folosi, atât gratuit, cât și plătit. Există opțiuni pentru toate nivelurile, de la începători la profesioniști. Printre cele mai cunoscute aplicații se numără Adobe Photoshop, Illustrator și Sketch, dar există și alternative precum Procreate, CorelDRAW și Inkscape. Fiecare dintre aceste instrumente are propriile sale caracteristici și funcții unice, astfel încât utilizatorii pot găsi software-ul potrivit pentru nevoile și preferințele lor individuale. Indiferent dacă sunteți un designer, un artist sau pur și simplu căutați un mod de a vă exprima creativitatea, aceste software-uri de desen vor transforma munca dvs. într-o operă de artă digitală frumoasă și remarcabilă.

Trăim în epoca de aur a artiștilor digitali. Există atât de multe instrumente grozave, atât gratuite, cât și plătite, disponibile pe piață, încât orice artist digital este limitat doar de priceperea sau imaginația sa. Acestea fiind spuse, există atât de multe programe de desen disponibile pentru PC-uri Windows și Mac, încât a devenit esențial să începeți cu instrumentul potrivit. Ca artist digital, poate fi dificil să treci la un instrument nou pe termen lung. Ai putea să o faci, dar ai fi irosit nenumărate ore de muncă pe care le-ai depus pentru a învăța cum să folosești un instrument. Pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun instrument de artă digitală pentru dvs., am compilat o listă cu cele mai bune 20 de programe de desen pentru PC și Mac pe care ar trebui să le verificați în 2022.

Cel mai bun software de desen pentru PC și Mac (actualizat în martie 2022)

Pentru un artist digital, un program de desen este un mare avantaj. Și astfel, alegerea instrumentului potrivit devine indispensabilă atât pentru flux, cât și pentru imaginație. Deci, înainte de a despacheta lista, să aflăm mai întâi ce fel de program de desen aveți nevoie. Puteți extinde tabelul de mai jos pentru a găsi diverse aplicații și explicatorul nostru de mai jos.

Notă: Dacă sunteți un utilizator de Chromebook, ar trebui să consultați articolul nostru separat despre cele mai bune aplicații de desen pentru Chromebookuri.

Ce fel de software de desen ar trebui să alegi?

Când încă intru în fluxul a ceva, vreau să găsesc complexități minime și să mă concentrez mai mult pe obținerea corectă a elementelor de bază. Prin urmare, interfața minimă împreună cu instrumentele ușor de stăpânit devin o necesitate. Așadar, dacă abia începi să-ți schițezi imaginația, aș recomanda să alegi o aplicație destul de ușoară și concepută pentru a face desenul o afacere ușoară.

Dacă ești deja profesionist? Deci, probabil că știi deja ce fel de instrumente funcționează cel mai bine pentru tine și ce poate adăuga aripile lipsă fanteziei tale creative. Totuși, micul sfat pe care aș vrea să-l dau este nu merge niciodată cu testul aplicațiilor de desen cu gânduri îngrijorate pe baza a ceea ce au spus/scris alții. Poate că instrumentele pe care alții le-au aruncat ar putea deveni injecția de energie atât de necesară pentru nevoile tale profesionale de desen. Acum că discuția s-a încheiat, haideți să găsim cel mai bun instrument pentru nevoile dvs. de desen!

1. Adobe Photoshop

Vom începe lista cu instrumentul de desen de facto despre care majoritatea designerilor au auzit și îl folosesc zilnic. Adobe Photoshop este unul dintre cele mai bune programe de desen și vă oferă acces la sute de pensule diferite. Programul vă oferă un grad înalt de control asupra tunsurilor, netezimea pensulelor și un panou prestabilit excelent care facilitează organizarea tuturor pensulelor preferate într-un singur loc. Adobe Photoshop este unul dintre cele mai bune instrumente de desen digital pentru crearea de ambalaje, bannere, site-uri web, logo-uri, pictograme și multe altele..

Aplicația nu vă permite doar să începeți cu o pânză complet goală, ci și să vă importați propriile imagini și să le folosiți ca punct de plecare. pentru a-ți crea capodopera digitală. Dacă sunteți în căutarea unui lucru mainstream și puternic, nu căutați mai departe decât Adobe Photoshop. De asemenea, dacă sunteți în căutarea unui software gratuit care poate înlocui Adobe Photoshop, faceți clic pe link pentru cele mai bune alternative.

avantaje Contra
Bogat în funcții și puternic curba abrupta de invatare
Varietate mare de perii Chiar scump
Personalizările pensulei
straturi nelimitate

Platforme acceptate: PC/Mac
Preț: Probă gratuită, 20,99 USD/lună
Verifica Adobe Photoshop

2. Designer de afinitate

Affinity Designer este, de asemenea, unul dintre cele mai bune programe de desen pentru utilizatorii de Mac care nu doresc să se înscrie pentru un model de prețuri bazat pe abonament și să poată, totuși, să aibă performanțe optime. Aplicația oferă o soluție completă de design grafic pentru toate nevoile dvs. Ceea ce îmi place cel mai mult la Affinity Designer este că toate instrumentele și caracteristicile sale sunt concepute ținând cont de utilizatorii finali.. Aceasta înseamnă că sunt ușor de accesat și ușor de învățat și utilizat.

2. Designer de afinitate

Cu Affinity Designer, puteți crea ilustrații, pictograme, materiale de marcă, proiecte tipărite, machete și multe altele. Aplicația acceptă și operațiuni nedistructive, oferindu-i un avantaj față de concurenții săi. Veți primi toate aceste funcții și multe altele doar pentru o taxă unică.

avantaje Contra
Ușor de folosit Confuz pentru utilizatorii de școală veche
ridicat de caracteristici
relativ usoara
Preturi accesibile

Platforme acceptate: Mac
Preț: Probă gratuită, 49,99 USD
Verifica designer de afinitate

3. Caiet de schițe

Sketchbook a fost mult timp unul dintre cele mai bune programe de desen pentru Mac sau PC și încă este. Fie că ești designer, ilustrator sau animator, Sketchbook te va ajuta să-ți perfecționezi abilitățile și să creezi artă frumoasă odată ce vei petrece ceva timp învățând-o. Caracteristica mea preferată a Sketchbook este interfața sa de utilizator minimalistă, care se dizolvă atunci când îți creezi piesa.

3. Autodesk Sketchbook

Primești o bucată goală dintr-o pânză digitală în care creativitatea ta poate curge cu ușurință. Caracteristicile sunt unul dintre multele lucruri care fac din Sketchbook unul dintre cele mai bune programe de desen din jur. Există Peste 140 de pensule de designer, suport pentru straturi nelimitate, moduri de amestecare, grupare de straturi și multe altele. Există, de asemenea, un suport puternic pentru rigle și ghiduri, ghiduri de perspectivă personalizate, urmărire predictivă și multe altele pentru a vă ajuta în creația dvs.

avantaje Contra
Cel mai bun pentru modele, ilustrații și animații. Versiunea gratuită nu mai este disponibilă
Suport larg pentru perie
Moduri de amestec disponibile
Asistență predictivă de accident vascular cerebral
relativ ieftin

Platforme acceptate: PC/Mac
Preț: 19,99 USD
Verifica Bloc de schiță

4. Corel Painter 2022

Un alt instrument excelent pentru designeri, ilustratori și artiști digitali este Corel Painter 2022, care oferă o serie de instrumente pentru a vă ajuta să duceți la bun sfârșit treaba. Corel Painter se comercializează ca un instrument pentru profesioniști creat de profesioniști. Din fericire, această descriere nu este departe de adevăr. Obțineți o selecție uriașă de pensule (peste 900), particule exclusive, pixuri cu model, pensule groase și multe altele.. Corel Painter este susținut de biblioteca sa imensă de tutoriale video, ceea ce este minunat pentru orice artist pentru a începe.

4. Corel Painter

Acestea fiind spuse, dacă ești începător, îți va fi mai greu de folosit. Dar, dacă intenționați să vă transformați în cariera, nu este o mișcare rea să începeți cu un instrument pe care îl puteți folosi în următorii 20 de ani. Odată cu cea mai recentă actualizare, compania a adus unele îmbunătățiri de performanță atât de necesare, perii groase îmbunătățite, nuanțare a clonelor, Stiluri AI pentru a crea o pictură stilizată din imagini, și altele. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune programe de desen, vă sugerez să încercați Corel Painter.

avantaje Contra
Cea mai bună aplicație de desen pentru profesioniști. Chiar scump
O gamă largă de perii.
Vopsele stilizate bazate pe inteligență artificială
Sprijin mare comunității

Platforme acceptate: PC/Mac
Preț: Probă gratuită, 229 USD pentru utilizatorii care au achiziționat o licență pentru orice versiune anterioară și 429 USD pentru utilizatorii noi, 199 USD / abonament anual
Verifica Corel Painter 2022

5. Adobe Illustrator

În timp ce Photoshop este un instrument competent pentru designeri dacă sunteți în căutarea celor mai bune programe de desen pentru design vectorial, Adobe Illustrator este cel de utilizat. Sute de mii de designeri și artiști folosesc Illustrator CC pentru a crea totul, de la pictograme web și ambalaje ale produselor până la ilustrații de cărți și panouri publicitare. Numai asta este o dovadă a caracteristicilor lui Illustrator.

5. Adobe Illustrator

Cu Adobe Illustrator, vei primi toate instrumentele de care ai nevoie Transformă forme și culori simple în logo-uri, pictograme și grafice sofisticate.. Deoarece lucrați cu grafică vectorială aici, opera dvs. de artă se poate scala oriunde, de la un smartphone la un panou publicitar. De asemenea, aveți acces la fonturi grozave și instrumente de desen manual. Illustrator este cu siguranță un program de desen pe care ar trebui să îl verificați.

avantaje Contra
Cea mai bună aplicație pentru design vectorial curba abrupta de invatare
Instrumente de desen cu mână liberă disponibile
tipografie și iconografie

Platforme acceptate: PC/Mac
Preț: Probă gratuită, 20,99 USD/lună
Verifica Adobe Illustrator

6.Krita

Dacă sunteți în căutarea unuia dintre cele mai bune software de desen care este gratuit, open source și, de asemenea, aduce toate instrumentele profesionale la dispoziție, atunci nu căutați mai departe decât Krita. krita este folosit de designeri din întreaga lume pentru a crea concept art, benzi desenate, ilustrațiiși altele.

6.Krita

În timp ce programele de desen menționate mai sus sunt mai concentrate pe ilustrații, Krita este mai orientată către benzi desenate și artiști concept. Aplicația se mândrește cu o interfață de utilizator intuitivă și personalizabilă, cu caracteristici uimitoare, cum ar fi stabilizatoare de perii, palete pop-up, diferite motoare de perii, manager extins de resurse și multe altele. Dacă vă place să desenați arta și benzile desenate, cu siguranță ar trebui să le verificați.

avantaje Contra
Gratuit și open source Probleme de compatibilitate cu tabletele Wacom
Caracteristici profesionale fără costuri
Cel mai bun pentru desenul de benzi desenate.
stabilizator perie

Platforme acceptate: PC/Mac
Preț: Gratuit
Verifica Krita

7. Peisaj de cerneală

peisaj de cerneală

Un alt program de desen open source gratuit și puternic pentru creatori este Inkscape. Dacă ești ilustrator, designer, web designer sau doar cineva care trebuie să creeze niște imagini vectoriale, Inkscape este un instrument gratuit excelent. Programul acceptă multe funcții, inclusiv crearea de obiecte, manipularea obiectelor, selectorul de culori, editarea nodurilor, conversia căilor, suport pentru text cu mai multe linii, afișare anti-aliasing, suport pentru aproape toate formatele de fișiere majore și multe altele.

O aplicație open source nu poate fi mai bună decât asta. De fapt, Inkscape este probabil unul dintre cele mai bune programe gratuite de desen. poate funcționa ca o alternativă decentă Adobe Illustrator de asemenea.

avantaje Contra
Gratuit și open source Exportați imagini numai în PNG
Ideal pentru ilustrații și imagini vectoriale
suport de extensie robust

Platforme acceptate: PC/Mac
Preț: Gratuit
Verifica peisaj de cerneală

8. pictura mea

interfața de utilizator myPaint

O listă de programe de desen nu ar fi completă fără a menționa myPaint. Lansată pentru prima dată în 2014, aplicația de desen open source a primit actualizări și îmbunătățiri regulate până în mai 2020. Deși aplicația nu a fost actualizată în ultimii doi ani, este încă una dintre cele mai puternice aplicații de desen care acceptă Wacom. tablete

Cu o colecție extinsă de pensule, myPaint are ceva pregătit pentru toată lumea. Deși aplicația plasează a accent pe tabletele grafice în stil Wacom, nu veți greși dacă utilizați acest program pe computerul dvs. desktop. Dacă ești cineva care dorește să creeze artă fără a sparge banca, myPaint este ceea ce ai nevoie.

avantaje Contra
Aplicație de desen gratuit și open source. Nu a fost actualizat din 2020
Cel mai bun pentru tableta grafică Wacom
Ușor de folosit
Vine cu caracteristici standard

Platforme acceptate: PC/Mac
Preț: Gratuit
Verifica vopseaua mea

9. Rebel 5

Rebelle este un software de pictură unic, care vă permite să creați opere de artă realiste în acuarelă, acril, umedă și uscată. De asemenea, acceptă amestecarea culorilor din lumea reală, difuzia umedă și uscarea pentru a da viață operei tale de artă. În plus, cea mai recentă actualizare a îmbunătățit capacitățile programului cu noi efecte de impasto cu ulei și acrilic, cuțit și pensulă murdare, amestecare transparentă a acuarelei și multe altele.

9. Rebel 3

Dezvoltat de artistul Peter Blaškovič, Rebelle 5 a fost lansat ca proiect pentru a afla dacă este posibil să se creeze un program de pictură cu cele mai naturale instrumente de pictură. Ei bine, răspunsul a fost un da răsunător, deoarece programul este popular și destul de puternic. Acestea fiind spuse, nu este pentru toată lumea, mai degrabă Rebelle 5 se adresează pictorilor tradiționali și artiștilor CG care doresc scufundă-te în arta digitală cu setul de abilități pe care le dețin deja. Dacă sunteți unul dintre ei, verificați cu siguranță această aplicație.

avantaje Contra
Cel mai bun pentru desenul cu acuarelă Probleme de performanță pe hardware mai vechi
instrumente naturale de pictură
Instrumente media pentru uleiuri, acrilice și acuarele
tehnologie nanopixel

Platforme acceptate: PC/Mac
Preț: Probă gratuită, 89,99 USD
Verifica rebel 5

10. Alpaca de foc

Dacă utilizați un computer mai vechi sau doar căutați un instrument ușor cu caracteristici de bază, FireAlpaca este unul dintre cele mai bune software de desen pentru dvs. Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest software este că are puține resurse, astfel încât persoanele cu computere mai vechi pot folosi și această aplicație. În timp ce cele mai puternice aplicații precum Illustrator și Corel Painter oferă o mulțime de funcții, ele necesită, de asemenea, un PC sau un Mac compatibil pentru a rula.

10. Alpaca de foc

Pe de altă parte, FireAlpaca poate fi ușor la caracteristici în comparație cu lovitorii grei, dar poate rula cu ușurință și pe hardware mai vechi. Aș spune că este un instrument grozav pentru începătorii care nu își permit să cumpere un PC sau un Mac puternic. De asemenea, instrumentul în sine este complet gratuit, astfel încât nici măcar nu trebuie să cheltuiți un ban pentru a începe.

avantaje Contra
program de desen ușor Nu este destinat profesioniștilor.
liber de utilizat
Mai bine pentru hardware vechi
Caracteristici standard disponibile

Platforme acceptate: PC/Mac
Preț: Gratuit
Verifica FireAlpaca

11. Leonardo

Un alt program de desen care nu necesită hardware puternic pentru a rula este Leonardo. La fel ca FireAlpaca, Leonardo are puține resurse și poate rula fără probleme pe un computer Windows vechi de ani. Aplicația funcționează pentru schițe, desen, pictură, trasare și tablă albă. Oferă o interfață de utilizator intuitivă și ușor de utilizat, care este destul de rapidă.

11. Leonardo

Alte caracteristici ale aplicației includ instrumente de desen în perspectivă, pânză infinită, un motor puternic de pensulă și multe altele. Leonardo este special conceput pentru tabletele Windows cu ecran tactil care acceptă introducerea stiloului digital. Deci, dacă aveți una dintre acele tablete și doriți să vă încercați arta digitală, verificați Leonardo.

avantaje Contra
lumina asupra resurselor Nu la fel de plin de caracteristici precum concurenții
pânză infinită
Motor puternic cu perie
Cel mai bun pentru tablete Windows

Platforme acceptate: calculator personal
Preț: Gratuit, 39 USD
Check off leonardo

12. Vopsea MediBang

12. Media Band

MediBang Paint este un program de desen excelent pentru creatorii de manga și benzi desenate. Aplicația oferă diverse instrumente, inclusiv peste 800 de tonuri/fonduri, pensule, peste 50 de pensule și 20 de stiluri de font. Este un instrument simplu și puternic pentru oamenii care abia își încep călătoria creatorilor de benzi desenate sau manga și doresc un instrument care să îi ajute să învețe și să se perfecționeze.

Aplicația oferă, de asemenea, sincronizare în cloud pe mai multe platforme. Oferă aplicații pentru Windows, Mac, iPad, iPhone și Android și toate se sincronizează între dispozitive. Este cu siguranță o alegere bună pentru un creator de manga sau benzi desenate în devenire.

avantaje Contra
Cel mai bun pentru creatorii de benzi desenate Are unele probleme cu compatibilitatea stylus-ului
liber de utilizat
Aplicație de desen plină de caracteristici
Trageți și plasați suport

Platforme acceptate: PC/Mac
Preț: Gratuit
Verifica Vopsea MediBang

13. Cerneală neagră

Dacă ești cineva care dorește să meargă dincolo de instrumentele tradiționale și dorește să experimenteze cu arta ta, atunci BlackInk este pentru tine. Aplicația oferă un Sistem de control inovator care vă permite să vă creați și să personalizați propriile pensule. Cu toate acestea, aceasta nu este totul. Puteți chiar să personalizați pensulele existente și să pictați o imagine doar pe care o puteți imagina.

14. Cerneală neagră

Artiștii își pot împărtăși pensulele cu comunitatea, așa că aveți acces la mii de pensule personalizate împărtășită de alți artiști chiar înainte de a începe. De asemenea, aplicația funcționează fără probleme, deoarece folosește redarea GPU pentru a oferi performanțe rapide. Este o aplicație pentru oamenii cărora le place să experimenteze și, dacă sunteți, faceți clic pe linkul de mai jos pentru a o descărca.

avantaje Contra
creează-ți propria pensulă Aspectul este puțin confuz.
Suporta redarea GPU
Sprijin mare comunității

Platforme acceptate: calculator personal
Preț: Probă gratuită, 59,99 USD
Verifica cerneala neagra

14. Pictează în 3D

Dacă abia începi și faci artă digitală pe o bază non-profesională, Microsoft Paint 3D care vine preinstalat pe Windows este o alegere excelentă. Aplicația oferă o mulțime de perii și instrumente diferite. Este o aplicație grozavă pentru începătorii care doar testează apele, deoarece oferă o interfață de utilizator ușor de înțeles, care este confortabil de navigat și de lucrat.

15. Pictează în 3D

Indiferent de abilitățile tale de desen, vei putea crea modele atractive 2D și 3D de obiecte și forme. După cum am spus mai devreme, Paint 3D este nu este un instrument pentru toată lumea, mai ales dacă ești serios să faci o carieră în arta digitală. În schimb, este doar pentru cei care doresc să o desfășoare ca hobby sau activitate de hobby.

avantaje Contra
Instrument de desen gratuit pe Windows nu pentru profesionisti
Creați modele 2D și 3D
Ușor de folosit
Cel mai bun pentru începători

Platforme acceptate: calculator personal
Preț: Gratuit
Verifica Pictura 3D

15. Art Weaver

Artweaver este un program de desen care poate atrage cu ușurință artiștii aspiranți sau cei care doresc să stăpânească tehnicile de desen. Dacă sunteți unul dintre ei, nu căutați mai departe decât acest software de desen la îndemână. Probabil punctul culminant al acestui software este a interfață de utilizator intuitivă se simte familiar de la început. De asemenea, are un colecție frumoasă de pensule gata făcute care vă permit să creați artă uimitoare.

ţesător

În cazul în care doriți mai mult control, puteți configura și sistemul de perii. O altă caracteristică notabilă a Artweaver este colaborare perfectă care vă permite să lucrați cu colegii dvs. de echipă la un proiect sincronizat. Pe lângă toate acestea, software-ul vă permite, de asemenea, să vă înregistrați munca, astfel încât să puteți arunca o privire atentă asupra modului în care desenați și să descoperi orice defecte care trebuie eliminate.

avantaje Contra
interfață intuitivă Design puțin învechit
Număr mare de perii gata făcute.
colaborare perfectă
configura perii

Platforme acceptate: calculator personal
Preț: Gratuit, 47 USD
Verifica ţesător

16.ArtRage

dacă preferați să aveți o gamă de instrumente de pictură realiste Pentru a crea artă uimitoare, trebuie să țineți cont de ArtRage. De la creioane concepute atent până la pensule fascinante pentru pictură în ulei și acuarele, software-ul a bifat cele mai esențiale casete pentru a face din desen o experiență plăcută atât pentru adulți, cât și pentru copii. În plus, vă permite să ajustați toate instrumentele preferate pentru o mai mare flexibilitate.

ArtRage

În ceea ce privește interfața cu utilizatorul, cred că ArtRage a menținut totul la minimum, așa că să vă familiarizați cu instrumentele ar trebui să vă fie ușor. Dar ceea ce mi-a atras cel mai mult atenția la acest program de desen este sistemul de suport apreciabil prin intermediul Tutoriale utile și o comunitate online grozavă pentru inspirație și sfaturi atât de necesare.

avantaje Contra
Cel mai bun pentru picturile în ulei. nu pentru incepatori
suport de acuarelă
Ușor de folosit
interfață simplă

Platforme acceptate: PC/Mac
Preț: 79 USD
Verifica ArtRage

17. PaintShop Pro/Ultimate

Deși PaintShop Pro/Ultimate poate să nu fie la fel de popular ca unele dintre cele mai cunoscute programe de desen din această listă, este mai mult decât eficient pentru a vă permite să proiectați lucrări de artă lăudabile. Ceea ce îl face atât de ușor de utilizat este capacitatea de a o face destul de bine în trei moduri notabile: desen, editare foto și design grafic.

PaintShop Pro/Ultimate

Așadar, dacă doriți un software de desen rezonabil de bun, care să vă satisfacă așteptările în toate aceste privințe, PaintShop merită o privire. În plus față de o colecție robustă de instrumente, software-ul oferă o mulțime de plugin-uri care pot contribui foarte mult în adăugarea factorului x lipsă creativității tale.

avantaje Contra
Combinați editarea fotografiilor și desenul. Chiar scump
Număr solid de instrumente de vopsit.
Destul de bogat în caracteristici
Suport pentru pluginuri

Platforme acceptate: calculator personal
Preț: Probă gratuită, versiunea Pro costă 63,99 USD, în timp ce varianta Ultimate costă 79,99 USD
Verifica atelier de pictură

18. Schiță

Pentru oamenii care sunt mai înclinați să creând modele 3D uimitoare, SketchUp promite să fie o opțiune demnă. Dacă ești tu, trebuie să fie alegerea ta. Cu sute de extensii proiectate profesional la dispoziția dumneavoastră, vă veți bucura să vă aduceți ideile la viață. Dacă nu găsești instrumentele predefinite suficient de interesante, le poți personaliza și pentru a se potrivi mai bine gusturilor tale.

sketchup

În plus, SketchUp vă permite împărtășește-ți creativitatea cu prietenii tăi și colaborează cu ei nicio problema. Și în ceea ce privește prețul, SketchUp oferă o versiune de bază gratuită, astfel încât să puteți începe imediat. Dacă doriți să deblocați toate instrumentele pro, va trebui să cheltuiți 119 USD/299 USD, în funcție de caracteristicile pe care le deblocați.

avantaje Contra
Cel mai bun pentru modele 3D Foarte scump
Sute de extensii disponibile
Colaborare susținută
Interfață de utilizator modernă, ușor de utilizat
versiune gratuită disponibilă

Platforme acceptate: PC/Mac
Preț: Gratuit, 119 USD/ 299 USD
Verifica sketchup

19. Clip Studio Paint Pro

Ca cineva care preferă o senzație naturală de pensulă, Clip Studio Paint Pro arată promițător din mai multe motive. În primul rând, software-ul vine cu un motor robust cu perie care vă permite să creați opere de artă frumoase cu precizia dorită. Datorită controlului mult îmbunătățit, puteți proiecta fiecare lovitură așa cum ați imaginat gândirea dvs. creativă.

CLIP STUDIO PAINT PRO

De asemenea, aplicația are una dintre cele mai mari biblioteci de pensule, permițându-vă să vă alegeți instrumentele în funcție de artele pe care doriți să le creați. Și dacă vrei și mai mult control, de asemenea, vă puteți personaliza instrumentele astfel încât acestea să poată fi sincronizate cu stilul dvs. particular de desen. Asta nu e tot. Clip Studio Paint Pro este disponibil și pentru iPad (și iPhone), astfel încât să puteți profita la maximum de Apple Pencil.

avantaje Contra
Senzație naturală de perie, bibliotecă mare de perii Nu este destinat începătorilor.
Motor robust cu perie
Personalizați-vă instrumentele
Aplicație de desen intuitivă și puternică.

Platforme acceptate: CALCULATOR PERSONAL/ Mac
Preț: Probă gratuită, 49,99 USD și 219 USD
DescoperiUtah CLIP STUDIO PAINT PRO

20. CorelDRAW Suite

Nu în ultimul rând, CorelDRAW Suite a fost de multă vreme unul dintre cele mai bune pachete de software de desen din jur, așa că cu siguranță merită un loc în această râvnită gamă. Ceea ce am admirat întotdeauna la CorelDRAW Suite este gamă largă de instrumente profesionale care fac din desenul și pictura o experiență demnă. Desigur, stăpânirea acelor instrumente profesionale necesită o curbă abruptă de învățare, dar odată ce ai trecut prin această fază, te vei îndrăgosti de acest program.

Pachetul CorelDRAW

fie cel Design vectorial de top, LiveSketch alimentat de AI, sau editarea foto de precizie, are un set robust de funcții pentru a satisface cererea dvs. Dar rețineți că toate aceste funcții de vârf vă vor cere să vă extindeți puțin bugetul. Pe lângă prețurile scumpe, CorelDRAW Suite este ceea ce aveți nevoie pentru a crea desene de calitate profesională.

avantaje Contra
Cel mai bun pentru profesioniști Chiar scump
LiveSketch alimentat de AI
design vectorial
Gamă largă de instrumente

Platforme acceptate: PC/Mac
Preț: Probă gratuită, 198 USD/an sau 499 USD pentru versiunea completă
Verifica Pachetul CorelDRAW

Cele mai bune programe de desen pentru Windows și Mac

Cu asta se încheie articolul nostru despre cele mai bune programe de desen pe care le puteți obține pentru PC și Mac. Am inclus atât programe gratuite, cât și cu plată și mă ocup de diferite scenarii de utilizare. Așa că sperăm că ați găsit programe pentru schițe, desen, ilustrare și multe altele, care să se potrivească nevoilor dvs. Consultați lista cu atenție și spuneți-ne aplicația de desen preferată în comentariile de mai jos.

În prezent, trăim într-o epocă de aur a artiștilor digitali, cu atât de multe instrumente grozave disponibile pe piață, atât gratuite, cât și plătite, încât orice artist digital este limitat doar de priceperea sau imaginația sa. Pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun instrument de artă digitală pentru dvs., am compilat o listă cu cele mai bune 20 de programe de desen pentru PC și Mac, pe care ar trebui să le verificați în 2022. Fie că sunteți începător sau profesionist, alegerea instrumentului potrivit este indispensabilă pentru flux și imaginație. Fiecare dintre programele enumerate are propriile sale avantaje și dezavantaje, dar fiecare dintre ele poate fi folosit pentru a crea artă frumoasă și originală.
Mulțumesc pentru că ai citit acest articol și sper să îți fiu de ajutor în căutarea ta pentru cele mai noi știri și gadget-uri din lumea tehnologiei. Nu uita să revii și să citești celelalte postări de pe blogul nostru, unde vom continua să te ținem la curent cu cele mai recente tendințe din industria tech. La revedere și ține-te conectat!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x