Cele mai bune 20 semințe Bedrock Minecraft 1.18.1 – ghidul complet

Best Minecraft 1.18 Bedrock Seeds
⏱️ 25 min read

Minecraft este un joc care a captivat imaginatia jucatorilor din intreaga lume de ani de zile. In timp ce jocul in sine poate fi destul de simplu: colectarea de resurse, construirea de case si interactiunea cu alte jucarii, experienta de joc variaza considerabil in baza seed-urile disponibile.

Seed-urile sunt practic niste cuvinte pe care le tastam la creatiunea unui nou joc, atunci când jocul va genera un nou map in functie de seed-ul ales. Seed-urile sunt importante deoarece determina forma terenului, localizarile diferitelor elemente cum ar fi satele, temple si fortarete, si caracteristicile de joc generale.

In ceea ce priveste versiunea 1.18.1 Bedrock a Minecraft-ului, exista multe seed-uri excelente care ofera o experienta unica de joc. Din fericire, avem acces acum la o lista a Top 20 Minecraft 1.18.1 Bedrock Seeds pe care ar trebui sa le incerci.

Aceste seed-uri includ o mare varietate de terenuri, amenajari, zone subterane si multe altele. De la peisaje idilice la zone cu multe comori, aceste seed-uri au cu adevarat ceva pentru toata lumea. Aceasta lista este utila nu numai pentru jucatorii noi, ci si pentru veteranii de jocuri Minecraft care doresc sa incerce noi experiente de joc.

Concluzionand, daca sunteți pasionat de jocul Minecraft si căutați sa explorați noi seed-uri, Top 20 Minecraft 1.18.1 Bedrock Seeds poate fi exact ceea ce cautati. Cu caracteristicile sale unice si terenuri, aceste seed-uri ofera o experienta de joc de neuitat si o distractie fara sfarsit pentru toti jucatorii Minecraft.

Una dintre cele mai mari actualizări ale Minecraft vine acum pentru jucători, iar comunitatea sărbătorește cu entuziasm. Cu noi biomi și generații de teren, Minecraft 1.18 a schimbat jocul pentru totdeauna. Noua actualizare include și modificări ale sistemului de generare a semințelor. Dar pentru a vă scuti de bătaia de cap de a căuta semințe, echipa noastră a strâns unele dintre cele mai bune semințe Minecraft 1.18.1 Bedrock. Între timp, jucătorii Java pot consulta articolul nostru Cele mai bune Minecraft 1.18.1 Java Seeds. Am menționat coordonatele cheie ale locației și detalii importante despre fiecare sămânță pentru a vă ușura selecția. Acestea fiind spuse, să începem să explorăm cele mai bune semințe Minecraft 1.18 Bedrock.

Cele mai bune semințe Minecraft 1.18.1 Bedrock (Actualizat în iunie 2022)

Am testat personal fiecare sămânță pe Minecraft 1.18.1 Bedrock Edition. Așadar, vă puteți aștepta ca acestea să ruleze pe toate platformele acceptate de acea versiune, inclusiv console de jocuri, PC și versiuni mobile ale jocului. Semințele noastre nu sunt clasificate în niciun fel, așa că nu ezitați să utilizați tabelul pentru a găsi sămânța care este cea mai bună pentru dvs.

Notă: Actualizarea Minecraft 1.19 este live și este disponibilă pentru utilizatorii din întreaga lume. Dacă v-ați actualizat jocul la cea mai recentă versiune, vă oferim câteva semințe noi care prezintă cele mai recente adăugări de biom și mafiote. Consultați cele mai bune semințe Minecraft 1.19 pentru ediția Java și cele mai bune semințe Minecraft 1.19 pentru ediția Bedrock prin linkurile de aici.

1. Apare lângă templul din deșert în cel mai mare biom din deșert

Prima noastră sămânță este interesantă pentru jucătorii care iubesc biomul deșertului. Ne naștem pe o insulă uriașă pustie, cu aproape toate insulele din jur prezentând și biomul deșertului. Nu numai atât, noi Apare la 10 blocuri de un templu din deșert. Cu toate acestea, în cea mai mare parte este îngropat în nisip, așa că va trebui să aveți grijă să nu îl ratați.

Odată ce ați terminat de jefuit acest templu, există și un portal în ruine plutitor în apropiere. Prada de la aceste două structuri este mai mult decât suficientă pentru a începe jocul. Dar dacă continuați să explorați mai departe, există un alt templu din deșert lângă plajă, lângă o mică zonă a biomului badlands.

 • Cod semințe: -190350975
 • Biomi: Deșert, pădure și multe altele
 • Coordonatele templului deșertului: X: 0, Y: 70, Z: 28
 • Coordonatele portalului ruinate: X: 220, Y: 63, Z: 14
 • Coordonatele templului din deșert de lângă plajă: X: -284, Y: 64, Z: -500

2. Pierdut în zăpadă cu Best Minecraft 1.18.1 Bedrock Seeds

Lost in Snow Cele mai bune semințe Minecraft 1.18 Bedrock

Această intrare de pe lista noastră cu cele mai bune semințe Minecraft 1.18.1 Bedrock ne plasează în deșertul rece. Dar nu are doar biomi reci în jurul procrei. În schimb, apariți într-un mod aparent pădure nesfârșită de molizi acoperită cu zăpadă. Chiar ai icre în vârful unuia dintre acești copaci. Apoi, în fiecare direcție în care te uiți, sunt bucăți pline de copaci acoperiți cu zăpadă similar.

Alături de acești copaci sunt munți uriași acoperiți de zăpadă, care reflectă puterea actualizării Peșterilor și stâncilor. Unul dintre acești munți are chiar și o cascadă obișnuită care curge lângă o cascadă înghețată. Dacă toată această lume rece ți se pare puțin copleșitoare, există câteva peșteri uriașe în zonă care să te țină de cald.

 • Cod semințe: 331124596
 • Biomi: Grove, Jagged Peaks și Icy Peaks

3. Apare lângă 3 temple din junglă

Apare lângă 3 temple din junglă

Minecraft 1.18.1 pare iubit de copaci, deoarece această sămânță ne dă icre și într-un ocean de copaci. Începem sus, într-un copac, într-un biom uriaș al junglei. Datorită acestei înălțimi, putem vedea un templu în junglă. situat în apropierea icrelor noastre. Dar nu este singurul templu din junglă din acest biom.

Cu un efort minim, poți continua să sari în jurul copacilor până când ajungi găsiți încă două temple din junglă în zonă. Toți apar corect cu prada și capcanele intacte. Deoarece poate fi la începutul jocului, fiți atenți când explorați templele. Fără a uita că prezența unei păduri dese facilitează și depunerea icrelor de gloate. Așa că această zonă nu este sigură.

 • Cod semințe: 1909697087
 • Biomi: Junglă
 • Coordonatele templului junglei: X: 40, Y: 79, Z: 136
 • Coordonatele celui de-al doilea templu din junglă: X: -232, Y: 84, Z: 264
 • Coordonatele celui de-al treilea templu din junglă: X: -680, Y: 80, Z: 296

4. Mlaștină uriașă lângă Witch Hut Spawn

Mlaștină mare lângă icrele de vrăjitoare

Această sămânță specială nu pare să provină din actualizarea Minecraft 1.18 pe Bedrock Edition. Ne oferă o lume foarte nivelă, cu denivelări neglijabile în teren. Și lumea de aici are o mlaștină uriașă cu bucăți de câmpie din când în când. Acest biom de mlaștină vine cu nu 1, dar 2 cabine de vrăjitoare. Una dintre ele este vizibilă din punctul nostru de naștere.

Din fericire, naștem destul de departe de colibele vrăjitoarei, încât vrăjitoarea nu ne va observa imediat. Dar înainte de a vă decide să preluați oricare dintre aceste cabane, vă sugerăm să explorați portalul ruinat din mlaștină. Prada de pe acel portal ți-ar putea face aventura mai ușoară. Odată ce ai terminat cu mlaștina, aventurează-te în biomul junglei, care nu este atât de departe de icrele noastre.

 • Cod semințe: 983781959
 • Biomi: mlaștină și câmpii
 • Coordonatele cabinei vrăjitoarelor: X: 40, Y: 69, Z: 72
 • Coordonatele celei de-a doua cabine de vrăjitoare: X: -152, Y: 72, Z: -328
 • portal ruinat Coordonate: X: 344, Y: 68, Z: 328

5. Cele mai mari terenuri pustii din Best Minecraft 1.18 Bedrock Seeds

Cel mai mare icre din Badlands

Badlands nu este doar unul dintre cei mai colorați biomi, ci și unul dintre cei mai interesanți biomi Minecraft. Are o varietate de blocuri de teracotă colorate, care sunt grozave pentru construirea bazei. În plus, avem teritorii împădurite și nu doar teritorii obișnuite în această sămânță Minecraft Beckrock. Chiar și asta vine cu noul sistem de generație montană, crearea unei vederi scenice. Dincolo de asta, avem un biom deșert care are 5 piramide de deșert pe o parte.

 • Cod semințe: -453043319
 • Biomi: Badlands, Badlands împădurite și Deșert

6. Abandonat în gheață

Abandonat în gheață cu cele mai bune semințe de rocă de bază Minecraft 1.18

În funcție de cât de pasionat de zăpadă și gheață ești, această sămânță Minecraft 1.18 Bedrock poate fi cu ușurință cea mai bună sau cea mai proastă. Este grozav în sensul că obținem o scenic spawn cu Himalaya ca munți acoperiți cu zăpadă. Dar asta înseamnă și că va trebui să luptăm pentru a găsi resurse utile pentru a supraviețui în această sămânță.

Cea mai bună încercare pe care o puteți face pentru a supraviețui în această sămânță este să traversați munții pentru a ajunge într-un oraș înzăpezit. O mulțime de portaluri ruinate din zonă vă vor ajuta până ajungeți acolo. Dacă nimic nu funcționează, există întotdeauna peșteri care să te salveze, datorită noii generații mondiale Minecraft 1.18.1.

 • Cod semințe: -2129398464
 • Biomi: Grove, pante înzăpezite și ocean înghețat
 • Coordonatele orașului înzăpezit: X: 774, Y: 82, Z: -888

7. Templul deșertului și al junglei, avanpost lângă sat și multe altele

Templu din deșert și junglă, avanpost lângă oraș și multe altele

Lista noastră cu cele mai bune semințe Minecraft 1.18.1 Bedrock continuă să se îmbunătățească. Ne naștem într-o lume contrastantă frumoasă, cu un deșert gol pe o parte și o junglă aglomerată pe de altă parte. Și cam la aceeași distanță de punctul nostru de naștere, există un templu în ambii biomi. După ce ați terminat de jefuit templele, îndreptați-vă către orașul din deșert vizibil din templu.

Ajungerea în sat vă va expune la un post de jaf alăturat. Există doar un râu care îi desparte. Odată ce ajungi la avanpost, te poți aventura într-un alt templu din deșert care poate fi văzut de aici. Sau, puteți merge la un lac din apropiere care are și un portal ruinat. Dacă alegeți portalul ruinat, nu veți fi departe de un alt templu din junglă de pe partea cealaltă a lacului. Această sămânță Minecraft 1.18 Bedrock oferă întregul cea mai bună pradă pentru a începe o lume minecraft de supraviețuire.

 • Cod semințe: -1739171260
 • Biomi: deșert și junglă
 • Coordonatele Desert Village: X: 280, Y: 78, Z: 168
 • Coordonatele templului deșertului: X: 120, Y: 80, Z: 88
 • Junglă Coordonatele templului: X: 184, Y: 82, Z: -152
 • Al doilea templu al junglei Coordonate: X: 808, Y: 82, Z: 56
 • Coordonatele celui de-al doilea templu din deșert: X: 216, Y: 85, Z: 536

8. Templul junglei din Desert Village

Templul junglei în satul deșertului cu cele mai bune semințe Minecraft 1.18 Bedrock

Această sămânță de Bedrock este interesantă din momentul în care apare. Suntem duși într-un biom imens de teritorii muntoase și teritorii împădurite. Peisajul de aici este masiv și răcoros. Există râuri care trec prin acest biom, făcându-l să pară nimic mai puțin decât un platou de film occidental. Dar nu asta este obiectivul nostru.

Dincolo de munți, există un mic biom deșertic cu un oraș. Și asta satul apare cu un templu în junglă in aceea. Există munți uriași sterpi pe o parte, în timp ce un ocean și o insulă din junglă pe cealaltă parte. Compensează o sămânță rară și colorată Minecraft 1.18 Bedrock.

 • Cod semințe: -612896967
 • Biomi: Ținuturi Erodate și Împădurite
 • oraș cu junglă Coordonatele templului: X: 680, Y: 68, Z: 264

9. Sămânța multiplelor monumente oceanice

Mai multe monumente oceanice cu Minecraft 1.18 Bedrock Seeds
analiza folosind harta semințelor

Următoarea intrare pe lista noastră cu cele mai bune semințe Minecraft 1.18.1 Bedrock necesită curaj. Facem icre într-un loc foarte comun din biomul pădurii. Aici puteți obține toate articolele de bază și mâncarea pentru a vă începe călătoria. Dar, dacă călătoriți spre cel mai apropiat ocean, puteți descoperi o familie de una dintre cele mai bune structuri din Minecraft.

Avem nu unul, ci șapte monumente oceanice situate doar a 200 de străzi distanță Cu toate acestea, încercarea de a le aborda ar putea să nu fie o decizie bună la începutul jocului. Dar odată ce ai suficiente resurse, monumentele oceanului te pot ajuta să treci de nivel ca nimic altceva în acest joc cu nisip. Doar asigurați-vă că vă depozitați articolele după jefuirea fiecărui monument.

 • Cod semințe: 1152091468
 • Biomi: râu și pădure
 • Cel mai apropiat monument oceanic Coordonate: X: -1352, Y: 50, Z: -408
 • cel mai apropiat oras Coordonate: X: -184, Y: 72, Z: -904

10. Satul avanpostului + Satul templului în deșert

Desert Outpost Town și Desert Temple Town

Ne naștem într-o lume uscată și uniformă în această sămânță. Există doar un biom deșertic oriunde te uiți, cu excepția unei părți cu pustiu îndepărtat. În acest deșert, lângă spawnul nostru, există un oraș deșert. Acest oraș este situat lângă un post de jaf., făcându-l un hotspot periculos. Jefuitorii nu atacă sătenii imediat, dar veți observa această schimbare dacă veți petrece suficient timp acolo.

Dacă nu vi se pare un oraș ideal, ar trebui să continuați să vă mutați. Câteva zeci de străzi peste deșert este un alt oraș. Și acesta vine cu un templu din deșert construit chiar în oraș. Îi lipsește chiar și o mică parte din el într-una dintre casele sătenilor, ceea ce face să pară cool. Uneori, sătenii își găsesc chiar drumul în interiorul templului. Deci această sămânță ne oferă un popor plin de resurse și un popor periculos. Alegerea de a explora oricare depinde de tine.

 • Cod semințe: 1072622191
 • Biomi: Deşert
 • Oraș lângă avanpost Coordonate: X: 312, Y: 72, Z: 168
 • Oraș cu Templu Coordonate: X: 824, Y: 69, Z: 264

11. Cea mai mare insulă cu ciuperci din Minecraft Bedrock

Cea mai mare insulă de ciuperci de lângă Spawn, cu cele mai bune semințe Minecraft 1.18 Bedrock

Dintre toți biomii din Minecraft, biomul Mushroom Fields este cel mai sigur. Nicio gloată ostilă nu poate apărea în mod natural aici noaptea. Și dacă este înconjurat de apă, nici măcar nu trebuie să vă faceți griji că mafioții călătoresc din alte biomi. Aceste caracteristici fac acest biom dezirabil în comunitatea Minecraft. Dar nu este ușor să găsești o astfel de sămânță, așa că în mod natural este foarte rară.

Oferă nu doar un biom de câmpuri de ciuperci, ci îl oferă într-un format uriaș de insulă. Această insula ar putea fi cea mai mare insulă de câmpuri de ciuperci pe care le puteți găsi în oricare dintre cele mai bune semințe de rocă de bază pentru minecraft 1.18.1. Cu toate acestea, nu este în spawn. Va trebui să înoți puțin pentru a ajunge pe această insulă din punctul nostru de naștere în deșert.

 • Cod semințe: 1948144065
 • Biomi: Deşert
 • insula cu ciuperci Coordonate: X: 144, Y: 84, Z: -369

12. Apare lângă Stronghold Desert Village

Spawn lângă Fortress Village

Dacă este jucată cu înțelepciune, această sămânță poate fi una dintre cele cele mai bune semințe de speedrun pentru minecraft 1.18.1 Bedrock. Lucrurile arată de la bun început în această sămânță. Ne naștem într-un sat de dimensiuni medii în deșert, ceea ce ne va oferi suficiente resurse pentru a vă începe călătoria. În continuare, există un portal în ruine în apropiere, care ne poate conduce către Nether. Iar generația Nether de pe acest portal este aproape de o fortăreață nether, așa că nu va trebui să stai prea mult timp. Odată ce te-ai întors, trebuie să te îndrepti mai departe în deșert către un avanpost al Pillagerului.

Pe o parte a acestui avanpost se află un mic oraș de pe litoral, care nu are nimic atractiv de oferit. Dar puțin mai încolo, pe cealaltă parte, se află un oraș mare, care are mai jos o cetate. Rețineți că portalul Ender nu are un singur Ochi al lui Ender în această sămânță, așa că va trebui să mergeți cu totul în Nether înainte de a vă întoarce pentru a finaliza jocul.

 • Cod semințe: 1250487690
 • Biomi: ocean și deșert
 • Sat cu coordonatele Cetatii: X: -988, Y: 72, Z: 724
 • Coordonatele din apropiere ale Templului deșertului: X: -792, Y: 75, Z: 808

13. Poarta către peșterile de stalactite

Poartă către peșterile de stalactite cu cele mai bune semințe de rocă de bază Minecraft 1.18

Dacă sunteți interesat să explorați peșterile de stalactite în Minecraft 1.18.1 pe contul dvs. Bedrock, vă va plăcea această sămânță. Facem icre într-o pădure nebănuită. Dar există o mică deschidere subterană lângă punctul nostru de naștere. Dacă alegi să-l urmezi, te vei regăsi una dintre cele mai mari peșteri de stalactite din minecraft 1.18.

Există minereuri expuse, inclusiv diamante, dar apar împreună cu un număr mare de gloate. Deci da, aceste semințe sunt acolo unde puteți găsi o mulțime de diamante în Minecraft 1.18.1, dar va trebui să fiți foarte atenți. Veți găsi chiar și bazine uriașe de apă, creând peșteri subacvatice de stalactite cu calmari strălucitori. Dar înainte să fii entuziasmat și să sari pentru a vedea toate acestea, asigură-te că ai un POpțiune de vedere nocturnă sau o torță de văzut în întuneric.

 • Cod semințe: -582063378
 • Biomi: pădure
 • Coordonatele deschiderii peșterii: X: -4, Y: 64, Z: 33

14. Deschide o peșteră luxuriantă în munții înzăpeziți

Peșteri luxuriante expuse cu cele mai bune semințe de rocă de bază Minecraft 1.18

Această sămânță ne dă icre într-un biom de câmpie foarte nebănuit. Puteți obține resursele de bază aici pentru o călătorie de supraviețuire Minecraft în actualizarea Bedrock 1.18.1. Dar nu pentru asta suntem aici. După ce am călătorit spre munții înzăpeziți, locația noastră cheie este la câteva sute de blocuri de spawn.

Aici, vom asista la un munte imens acoperit de zăpadă, cu gura unei peșteri. Pe măsură ce vă apropiați de ea, este posibil să observați o peșteră luxuriantă expusă, care se îmbină perfect cu pădurea de afară. Există chiar și un copac care crește în interiorul peșterii care creează un peisaj frumos aici.

 • Cod semințe: -98259016
 • Biomi: câmpii
 • Coordonatele deschiderii peșterii: X: 1857, Y: 84, Z: -520

15. Protejat de munți în Best Minecraft 1.18.1 Bedrock Seeds

Protejat de munți cu Minecraft 1.18 Bedrock Seeds

Această sămânță ne dă naștere într-o pădure frumoasă, înconjurată de munți acoperiți de zăpadă din toate părțile. Zona este iconică vizual, dar nu ne oferă multe resurse de supraviețuire. Prin urmare, va trebui să te bazezi pe peșterile din zonă pentru a supraviețui o perioadă.

Odată ce sunteți gata cu resursele esențiale, puteți ajunge la locația noastră cheie din această sămânță. Ceea ce vei descoperi aici este a mică zonă de pădure înconjurată de munți înalți înzăpeziți Peste tot, The Seed ne oferă o atmosferă grozavă de stație de deal, care este perfectă pentru a ridica moralul jucătorilor în timpul pandemiei. Este cu ușurință cea mai frumoasă intrare din lista noastră cu cele mai bune semințe Minecraft 1.18.1 Bedrock și este, de asemenea, sămânța mea preferată.

 • Cod semințe: -167585429
 • Biomi: Dumbravă
 • Coordonatele de deschidere: X: 3110, Y: 147, Z: 1500

16. Satul ascuns cu zăpadă

Sat ascuns în roca de bază a MC

Trebuie să ții ochii cu ochii pentru următoarea sămânță de pe lista noastră. Ne naște într-o zonă înzăpezită cu straturi de zăpadă albă în toate direcțiile. În interiorul zăpezii, lângă spawn-ul nostru, se află un oraș ușor de ratat dacă nu îl cauți. Satul este destul de mare și găzduiește 4 fierari, așa că poți ghici ce recompense grozave pierzi dacă nu vizitezi acest sat ascuns.

 • Cod semințe: 1888279058
 • Biomi: Dumbravă
 • Coordonatele orașului: X: 113, Y: 108, Z: 43

17. Cel mai înalt conac din Minecraft 1.18.1

Cel mai înalt conac din pădure

Aceasta este una dintre cele mai unice semințe de rocă de bază pe care le puteți găsi în actualizarea Minecraft 1.18.1. au icrele celui mai înalt conac puteți găsi în orice versiune a jocului. Acoperișul său atinge cerul la 244 de străzi distanță. Dacă supraviețuiești jefuirii conacului, coborând în lumea normală va fi o aventură. Să nu uităm că există un alt conac „normal” disponibil în această sămânță, chiar lângă punctul tău de naștere.

 • Cod semințe: 633155865
 • Biomi: câmpii
 • superior Coordonatele conacului: X: 543, Y: 213, Z: 367

18. Survival Island Spawn

Survival Island Bedrock 1.18 sămânță

Survival Island Seeds a fost greu de găsit de la noua actualizare Minecraft 1.18.1. De aceea, următoarea noastră sămânță este deosebit de rară și vă prezintă o călătorie plină de aventuri. Ne naște pe o insulă din câmpie cu un copac și nimic altceva. Scena este destul de devastatoare până când observi a doua insulă de lângă ea. Această ultimă insulă este și ea o insulă plată, dar cu un sat. Este un oraș mare cu 2 armuri și un cleric.

Puteți obține cele mai multe dintre articolele de care aveți nevoie din aceste orașe pentru a vă începe jocul de supraviețuire. Odată mulțumit, puteți ucide golemul de fier pentru a colecta fier suplimentar. Apoi trebuie să faci o barcă în minecraft și să te aventurezi în restul vastei lumi deschise.

 • Cod semințe: 68
 • Biomi: câmpii
 • superior Coordonatele conacului: X: 543, Y: 213, Z: 367

19. Broken End Portal Seed

portal de capăt spart

Portalurile de sfârșit sunt poarta de acces către șeful final din Minecraft, dragonul final. Este scopul lumii de supraviețuire a jocului. Dar ce se întâmplă dacă portalul final pe care îl găsești după lunga și periculoasă aventură este spart? Oricât de devastator pare, aceasta este realitatea următoarei noastre sămânțe care apar cu un portal final rupt. Jumătate din latura sa a fost preluată de solul cetății.

În cazul în care vă întrebați, am încercat să completăm portalul și, de asemenea, jumătate din portal. Niciunul nu a dat niciun rezultat. Singura soluție la această situație nefericită este găsirea unui alt portal final. Cu toate acestea, probabil că va trebui să călătorești mai departe în lumea ta Minecraft 1.18.1 înainte ca asta să devină realitate.

 • Cod semințe: -499732733
 • Biomi: pădure
 • Coordonatele portalului Broken End: X: -1444, Y: 18, Z: 1206

20. Cea mai mortală locație de apariție din Minecraft 1.18.1

Cea mai mortală locație de apariție

Odată cu noua actualizare, Minecraft ne-a promis că nu va trebui să ne facem griji cu privire la apariția în lavă sau în apă. Dar nu a spus că nu ne vom reproduce în ambele. Da, această sămânță Minecraft 1.18.1 ne generează în apă, ceea ce te va împinge într-o groapă adâncă de lavă dacă nu acționezi rapid. Există lavă lângă cascada din care încerci să scapi, așa că mișcă-ți degetele și fugi în momentul în care apari în această lume.

Acum, să presupunem că supraviețuiești fiind împins în lavă, dar mai există încă o problemă. Sunt acum în fundul unei peșteri adânci pline cu lavă. Sunt gloate în jurul tău și nu există lemn pentru a face unelte. Această sămânță nu are nici măcar un puț de mină care să te ajute. Cu toate acestea, puteți ajunge în vârf înotând cu apa. Dar dacă nu ești un expert în Minecraft, nu va fi suficient.

 • Cod semințe: 1870652620
 • Biomi: Deşert

Încercați Top Seeds în Minecraft 1.18.1 Bedrock Edition

Este timpul să vă actualizați Minecraft pe toate dispozitivele, deoarece actualizarea versiunii 1.18.1 vă așteaptă. Iar aceste cele mai bune semințe Minecraft 1.18.1 Bedrock vă pot ajuta să profitați la maximum de noile funcții și modificări. Deoarece acestea sunt pentru ediția Bedrock, nu uitați să activați RTX pentru Minecraft. Între timp, jucătorii care folosesc versiunea Java pot descărca Forge în Minecraft și pot încerca unele dintre cele mai bune moduri Minecraft. În ceea ce privește jucătorii care nu au actualizat încă Minecraft, am acoperit cele mai bune semințe Minecraft 1.17, astfel încât să nu ratați distracția.

Actualizarea Minecraft 1.18 aduce noi biomi și generații de teren, schimbând jocul pentru totdeauna. Echipa noastră a strâns cele mai bune semințe Minecraft 1.18.1 Bedrock, care au fost testate personal și sunt potrivite pentru toate platformele. Aceste semințe includ îmbunătățiri precum modificări ale sistemului de generare a semințelor și caractere noi precum Witch Hut Spawn, Badlands și Grove. Fiecare sămânță are coordonatele cheie ale locației și importante detalii pentru a vă ajuta să faceți o selecție ușoară. Cu toate acestea, acum este disponibilă și Actualizarea Minecraft 1.19, care aduce adăugiri noi și întregi noi aventuri în lumea jocului.
“Pe aceasta nota tehnologica ne despartim, dar nu pentru mult timp. Pana data viitoare cand ne vom reintalni, ne dorim sa va inspiram cu cele mai noi inovatii si tendinte din lumea tehnologiei. Fie ca device-urile voastre sa functioneze fara probleme iar net-ul sa va fie mereu la viteza maxima!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x