Cele mai bune 20 semințe Minecraft 1.19 pentru PS5 și Xbox

20 Best Minecraft 1.19 Seeds for PS5 and Xbox
⏱️ 19 min read

Titlul “Top 20 Minecraft 1.19 Seeds pentru PS5 și Xbox” se referă la o listă de 20 de setări ale jocului Minecraft, numite “seeds”, care sunt recomandate pentru versiunile 1.19 ale jocului pe consolele PlayStation 5 și Xbox. Aceste seed-uri pot oferi jucătorilor experiențe diferite, de la biome variate și resurse bogate, la locații spectaculoase sau construcții imponente.

Această listă poate fi de ajutor pentru jucătorii care doresc să-și îmbunătățească experiența Minecraft sau care caută noi provocări. Seeds-urile pot fi împărtășite de la un jucător la altul, oferind comunității oportunitatea de a descoperi și explora noi lumi împreună.

Căutarea de seeds potrivite poate fi o experiență distractivă și creativă în sine, iar această listă poate fi un punct de pornire util pentru cei care doresc să-și personalizeze propriul joc Minecraft. Cu toate acestea, este important de remarcat că aceste seeds nu sunt garantate să funcționeze pe orice consolă sau cu orice setari de joc specificate, deci este întotdeauna important să verificați dacă seeds-ul ales este compatibil cu propriul sistem.

Actualizarea Minecraft 1.19 este disponibilă pe toate platformele moderne, de la dispozitive mobile până la cele mai recente console. Și datorită comenzilor minecraft din joc și modurilor de la terțe părți, utilizatorii de pe aproape toate platformele profită deja din plin de cea mai recentă actualizare. Din păcate, astfel de funcții puternice nu sunt pe deplin disponibile utilizatorilor consolelor PS și Xbox. Dar, norocos pentru tine, suntem aici cu lista celor mai bune semințe Minecraft 1.19 pentru PS4/PS5 și Xbox. Puteți folosi aceste semințe pentru a explora toate caracteristicile minunate ale actualizării sălbatice. Am enumerat chiar și coordonatele celor mai bune locații pentru fiecare sămânță, pentru a fi ușor de explorat. Acestea fiind spuse, este timpul să porniți consola și să explorați cele mai bune semințe Minecraft pentru PS5 și Xbox în 2022.

Minecraft 1.19 Seeds pentru PS5 și Xbox (2022)

Lista noastră de semințe cuprinde o varietate de caracteristici unice, de la structuri defecte la biomi rare. Lista este neclasificată și puteți explora liber toate semințele Minecraft 1.19 folosind tabelul de mai jos. Dar, dacă nu ți-ai actualizat jocul, verifică cele mai bune semințe Minecraft 1.18 pentru PS4 și Xbox folosind articolul legat.

1. Apare lângă templul junglei

Prima sămânță de pe lista noastră este, de asemenea, cu ușurință una dintre cele mai frumoase semințe Minecraft pentru PS4/PS5 și Xbox. Te generează pe partea unui râu cu un templu din junglă Chiar in fata ta. Spre deosebire de majoritatea templelor din joc, acesta este complet expus și apare pe partea unui deal. Puteți intra din partea lui și puteți eschiva aproape toate capcanele înainte de a obține prada.

Odată ce ați terminat de jefuit templul, zona are și mai multe deschideri de peșteră inundate. O astfel de deschidere este formată de un mic lac deasupra unui biom de peșteră luxuriant. Puteți intra înăuntru și găsiți locul perfect pentru a crea o bază secretă peșteră în această sămânță.

 • Cod semințe: -8494534497145715813
 • Biomul generației: Junglă
 • Coordonatorii templului junglei: 37, 89, 86
 • Coordonatele grotei frumoase: -34, 67, 173

2. Oraș de litoral în Minecraft 1.19

Seaside Village - Minecraft 1.19 Seed pentru PS5 și Xbox

Cele mai populare semințe din Minecraft sunt de obicei cele care apar pentru tine într-un oraș. Dar ce este mai bun decât acele semințe sunt cele al căror sat de reproducere se află într-o locație rară și uimitoare. Asta oferă această sămânță. Te dă icre în interiorul unui mic sat de taiga care se află lângă un ocean și este înconjurat de o pădure imensă de mesteacăn.

Puteți obține tipurile de bază de săteni aici pentru a vă începe călătoria aventuroasă în această lume. După aceea, depinde de tine să construiești o casă de minecraft în locația frumoasă sau să sapi pentru a colecta varietatea de minerale subacvatice din zonă.

 • Cod semințe: -2327446050637187273
 • Biomul generației: taiga

3. Icre uriașă de mlaștină de mangrove

Icre uriașă de mlaștină de mangrove

Dacă nu ați avut ocazia să explorați noul biom de mangrove, această sămânță este perfectă pentru dvs. Îl aduce pe jucător în mijlocul unui biom imens de mlaștină de mangrove, cu caracteristicile sale emblematice, inclusiv broaștele din Minecraft, prezentate în toată gloria lor. Dar păstrați o cutie de șervețele în timp ce transportați această sămânță. Pierderea licuricilor iconici din Minecraft 1.19 este inevitabil.

 • Cod semințe: 1991159181765928209
 • Biomul generației: Mlastina Mangrove

4. Insulă de supraviețuire cu portal

Indiferent de versiunea pe care o jucați, este greu să negi entuziasmul de la Survival Island Seeds. Ești plasat într-un loc dificil, aproape fără resurse și, ca un underdog, trebuie să găsești o modalitate de a cuceri lumea. În acest context, acest seed Minecraft 1.19 este ușor pentru jucătorii PS5 și Xbox.

insulă de supraviețuire cu portal

Apariți pe o insulă mică care are mai multe insule mai mari, cu suficient lemn pentru a vă rezista jocului. Dar ceea ce îl face cu adevărat special este portal ruinat chiar lângă punctul tău de naștere cu suficientă obsidian și lavă pentru a crea un portal Nether în cel mai scurt timp. Insulele de supraviețuire rareori se dublează ca o semințe de rulare rapidă Minecraft 1.19, așa că aceasta este cu siguranță o anomalie grozavă.

 • Cod semințe: -750738028158681627
 • Biomul generației: plajă
 • Coordonatele portalului ruinate: 248, 55, 40

5. Prea frig pentru a supraviețui

Prea frig pentru a supraviețui

Această sămânță este dificilă. Arată frumos la suprafață, dar are și puterea de a te foame în timp. Apari într-o lume care doar are biomi reci cu câteva mii de blocuri. Înseamnă că mâncarea este limitată. si, din pacate, nu sunt prea multe sate in care sa ai incredere.

Dar înainte de a renunța complet, chiar lângă punctul tău de naștere este o peșteră care duce la un puț de mine expus. Prada din puțul minei te poate ajuta să supraviețuiești pentru o vreme, dar succes cu tot ce urmează.

 • Cod semințe: -7395339824753414002
 • Biomul generației: câmpii înzăpezite
 • Coordonatele puțului de mine: -54, -43, 690

6. Sămânță frumoasă de câmpie în Minecraft 1.19

câmpii frumoase

Cândva un biom comun, câmpiile nivelate au devenit acum o raritate în Minecraft. Și asta datorită celor mai recente actualizări. Din fericire, această sămânță își dă seama și ne dă icre într-unul dintre cele mai frumoase biome de câmpie. Are un spatiu mare deschis. ca tu să construiești un oraș întreg. Apoi, pentru a adăuga peisaj, această zonă de câmpie este înconjurat de munți frumoși pretutindeni. Dacă intenționați să creați una dintre cele mai bune hărți personalizate Minecraft, aceasta este sămânța perfectă pentru a începe.

 • Cod semințe: -303868612685583381
 • Biomul generației: câmpii

7. Lumea Larei Croft

World of Lara Croft - Minecraft 1.19 Seed pentru PS5 și Xbox

Este timpul să vă lustruiți abilitățile de parkour și de explorare, deoarece această sămânță este nostalgică și vă aduce în minte o mulțime de amintiri. Veți apărea într-un biom imens de junglă cu un râu. care curge prin el și există mai multe peșteri ascunse care acoperă zona. Indiferent dacă creezi o bază secretă sau doar explorezi resursele uimitoare, această sămânță îți oferă o experiență asemănătoare cu Lara Croft. Nu uita insa sa vizitezi pestera luxurianta care se deschide langa habitatul panda, ale carui coordonate sunt mentionate mai jos.

 • Cod semințe: -4298431919489035528
 • Biomul generației: Junglă
 • Peștera luxuriantă cu panda coordonați: -24, 63, 109

8. Găsiți gardianul după apariție

portalul orașului antic

Sunt controlerele de consolă suficient de bune pentru luptă în Minecraft? Singura modalitate de a afla este luptând împotriva celui mai puternic mafiot din joc. Da, vorbim despre Gardianul din orașul antic, care te așteaptă chiar sub punctul de naștere al acestei sămânțe. Dar înainte de a-l încărca și de a începe să sapi, asigură-te că ai colectat toate resursele de care ai nevoie pentru a-l învinge pe Guardian în Minecraft.

 • Cod semințe: -7969402200478764570
 • Biomul generației: pante înzăpezite
 • Coordonatele orașului vechi: 8, -43, 136

9. Darkspawn ostil în Minecraft

ostil întuneric

Dacă doriți să vă testați abilitățile în Minecraft 1.19, nu poate exista o sămânță mai bună decât aceasta. te generează într-un biom imens de pădure întunecată care este mereu plin de gloate ostile. Fie ziua sau noaptea, cu siguranță veți găsi gloate periculoase aici. Și face din această sămânță Minecraft 1.19 una dintre cele mai periculoase semințe pentru PS4/PS5 și Xbox.

 • Cod semințe: -5691918182093196948
 • Biomul generației: Padure intunecata

10. Cel mai colorat biom Minecraft Spawn

Cea mai colorată generație de biome: Minecraft 1.19 Seed pentru PS5 și Xbox

Biomii unici și diversi din Minecraft sunt cel mai interesant aspect al explorării din acest joc și această sămânță ne prezintă o mulțime de ei în actualizarea Minecraft 1.19. Veți întâlni diverse animale sălbatice, veți vedea zone colorate unic și veți găsi gloate exclusive în fiecare biom.

 • Cod semințe: 732744407344987287
 • Biomul generației: câmpii

11. Apare lângă iglu, avanpost și sat

Apare lângă Igloo, Outpost și Village: Cele mai bune semințe Minecraft 1.19 pentru PS5 și Xbox

Igloo-urile din Minecraft pe PS5 și Xbox sunt, în cele mai multe cazuri, greu de găsit, toate datorită ratei lor scăzute de apariție și texturii ușor de ratat. Dar această sămânță de Minecraft 1.19 te generează chiar lângă un iglu și nu trebuie să mergi decât câteva blocuri pentru a intra înăuntru. Din păcate, nu există pivniță sub acest iglu, dar sămânța compensează prin depunerea icrelor unui oraș înzăpezit cu mai multe etaje Aproape de. Nu trebuie uitat că există și o post de jaf vizibil din oraș pe care îl puteți explora odată ce aveți suficiente resurse.

 • Cod semințe: 3195354027042940872
 • Biomul generației: câmpii înzăpezite
 • Coordonatele igluului: 66, 114, 243
 • Coordonatele orașului: 362, 91, 218
 • Coordonatele avanpostului: 509, 127, 308

12. Sate neobișnuite în Minecraft 1.19

Variante de biom care nu au fost luate în considerare, această sămânță Minecraft 1.19 pentru Xbox și PS4/PS5 ne oferă două dintre cele mai rare orașe din joc. În primul rând, există un sat de zombi care se afișează în apropierea punctului de apariție și este gol în timpul zilei și generează săteni zombi noaptea. Dacă știi cum să vindeci un sătean zombi, îl poți repopula în cel mai scurt timp.

Mai multe orașe neobișnuite: Minecraft 1.19 Seed pentru PS5 și Xbox

Al doilea oraș, puțin departe de spawn-ul nostru, are un avanpost Raider în mijloc. O astfel de apariție este rară, dar nu imposibilă. Îl poți găsi chiar și pe Allay în Minecraft prin acest avanpost. Dar poate încercați mai întâi să salvați sătenii de atacul lui Pillager.

 • Cod semințe: -4947778937920992209
 • Biomul generației: câmpii
 • Coordonatori Zombie Village: 25, 94, -194
 • Coordonatele celui de-al doilea oraș: 165, 93, 334

13. Barca la Docul Semillas

Livrare la andocare - Minecraft 1.19 Seed pentru PS5 și Xbox

Majoritatea jucătorilor știu să facă o barcă în Minecraft, dar când vine vorba de bărci, cunoștințele lor sunt puțin limitate. Jocul ajută la furnizarea de bază prin generarea de epave. dar cele mai multe dintre ele sunt nereparabile. Dar nu trebuie să mutați un singur bloc pentru a obține o navă dacă încărcați acest seed Minecraft 1.19 pe consola dvs. PS5 sau Xbox. Apare o navă completă care are toate părțile sale intacte pe un țărm plat. Starea sa, precum și locația de depunere ușor accesibilă, sunt rare de găsit în orice altă sămânță.

 • Cod semințe: 2457835280032708801
 • Biomul generației: câmpii
 • Coordonatele navei: 118, 69, 258

14. Cea mai bună peșteră luxuriantă din Minecraft 1.19

Această sămânță Minecraft oferă cadouri unice jucătorilor PS5 și Xbox chiar de la intrare. Te plasează lângă un biom imens de mangrove care apoi se conectează la diferite biomi din junglă. Uniformitatea biomilor pădurii creează o panoramă unică și frumoasă. Și dacă urmați acești biomi, vă veți găsi într-un biom de pădure întunecată, cu un conac care așteaptă să fie jefuit.

Cea mai bună peșteră luxuriantă din Minecraft 1.19 – Cele mai bune semințe Minecraft 1.19 pentru PS5 și Xbox

Apoi chiar în spatele conacului se află a peșteră luxuriantă expusă. Această peșteră duce apoi într-o lume uriașă subterană de peșteri luxuriante, cu bazine mici de apă, zone strălucitoare și un teren unic. Nu poate exista o sămânță Minecraft mai bună pentru a crea o bază subterană decât aceasta.

 • Cod semințe: 4426218252028548645
 • Coordonatele Peșterii Lush: 1808 25 -1811

15. Ruinele Ocean Town

Ruinele Ocean Town

Această sămânță Minecraft 1.19 este simplă, dar ciudată. Dă icre un oraș de câmpie de coastă, cu o structură de ruină oceanică, într-un hambar de vaci. Crearea acestei structuri unice face ca vacile să hoinărească printre ruine, iar mulțimii ostile reale să nu fie găsite nicăieri. Dacă nimic altceva, această sămânță diversifică satul de câmpie, care altfel ar fi foarte elementar în joc. Deși, dacă nu ești impresionat, există un alt oraș în apropiere care apare lângă cabana unei vrăjitoare în biomul mlaștină.

 • Cod semințe: -2783531433858415184
 • Coordonatele orașului: 175, 68, 99
 • Coordonatele celui de-al doilea oraș: 184, 64, 794

16. Templul junglei din Desert Village

Templul junglei din satul deșert

Există câteva lucruri în Minecraft care pur și simplu nu se potrivesc niciodată, iar jungla și deșertul sunt cu siguranță în fruntea acestei liste. Dar această sămânță Minecraft 1.19 pentru PS5 și Xbox nu pare să-i pese. Ne naștem într-o lume care are un sat deșert cu un templu din junglă pe margine. Vederea nu este doar ciudată, ci și confuză. Cu toate acestea, compensează o zonă de lobby frumoasă dacă construiți vreodată un server Minecraft.

 • Cod semințe: -612896967
 • Biomi: Ținuturi Erodate și Împădurite
 • Coordonatele satului cu templul junglei: X: 680, Y: 68, Z: 264

17. Zgârie-nori Woodland în Minecraft 1.19

Cel mai înalt conac din pădure

După standardele Minecraft, conacele din pădure din joc sunt cu siguranță o minune arhitecturală care există implicit. Dar această sămânță o duce cu un pas mai sus, la propriu. Ceea ce primim este un conac care este mai înalt decât majoritatea munților in joc. Chiar dacă supraviețuiți cumva luptând cu mafioții lui, tot trebuie să evitați daunele căzând în Minecraft în timp ce lăsați conacul să prevaleze cu adevărat.

 • Cod semințe: 633155865
 • Biomi: câmpii
 • superior Coordonatele conacului: X: 543, Y: 213, Z: 367

18. All in One Minecraft 1.19 Seed

Exposed Dripstone, Allay Near Spawn și multe altele

Dacă doriți o bază Minecraft care să aibă toate noile caracteristici ale actualizării 1.19, această sămânță este locul unde se termină căutarea. Trebuie pur și simplu să te îndrepți către un avanpost al jefuitorilor care apare cu o cușcă Allay lângă o peșteră uriașă de stalactite expusă pentru a găsi toate caracteristicile. Lângă acest avanpost este un biom de mangrove încărcat cu broaște minecraft.

În ceea ce privește Gardianul, puteți urmări tunelurile din peștera de stalactite pentru a ajunge în cel mai scurt timp la orașul antic din apropiere. Iar pentru resursele de bază, satul și un portal ruinat de lângă avanpost vă pot ajuta.

 • Cod semințe: -2363055906115447481
 • Biomul generației: Deşert
 • Coordonatele avanpostului: -943, 67, 334
 • Coordonatele mlaștinilor de mangrove: -1240, 79, 367

19. Trei cetăți în 1500 de blocuri

3 cetăți în 1500 de blocuri

După cum dezvăluie titlul, această sămânță generează trei fortărețe complete în 1500 de blocuri de spawn. De obicei, a găsi chiar și unul este o sarcină epuizantă. Dar aici, primești trei cetăți cu portalurile lor individuale de capăt și prada de piept. Deși va trebui să activați doar un singur portal, dacă aveți trei dintre ele, puteți debloca nenumărate opțiuni de agricultură automată.

 • Cod semințe: 4364519598890647509
 • Biomul generației: pădure
 • Coordonatele primei cetăți: 850, -2, -838
 • Coordonatele celei de-a doua cetati: 1034, 3.997
 • Coordonatele celei de-a treia cetăți: -514, 25, 954

20. Sat prins în mlaștină

prins în mlaștină

În cele din urmă, suntem aici cu o sămânță care ne oferă o gustare a ceea ce poate aduce actualizarea Minecraft 1.20 la masă. Dă icre un sat în mijlocul biomului mlaștină de mangrove. Dar, în loc să fie un oraș de mlaștină, este un oraș deșert cu o mlaștină și săteni din deșert în el. Sperăm că, dacă verificăm acest oraș în următoarea actualizare, s-ar putea să găsim în schimb orașul pierdut din mlaștină.

 • Cod semințe: 618942075558609331
 • Biomul generației: câmpii
 • Coordonatele orașului: 872, 79, 744

Explorați cele mai bune semințe Minecraft 1.19 pentru PS5 și Xbox

Indiferent dacă sunteți un jucător Minecraft obișnuit sau un începător, aceste cele mai bune semințe Minecraft 1.19 pentru PS5 și Xbox vă pot face călătoria o briză. Dar nu vă opriți la utilizarea codurilor de semințe. Puteți folosi ghidul nostru pentru a afla cum să vă teleportați în Minecraft pentru a profita la maximum de coordonatele principale și a economisi timp explorând fiecare sămânță. Metoda implică aproape una dintre cele mai bune comenzi Minecraft Bedrock și puteți explora ghidul nostru legat pentru a afla alte comenzi puternice. Acestea fiind spuse, aveți semințe Minecraft interesante? Împărtășește-l cititorilor noștri în comentariile de mai jos!

Actualizarea Minecraft 1.19 este acum disponibilă pe toate platformele moderne, iar lista celor mai bune semințe Minecraft pentru PS4/PS5 și Xbox este aici pentru a vă ajuta să explorați toate caracteristicile minunate ale actualizării sălbatice. De la biomi unici și rare, la temple din junglă și orașe de litoral, aceste semințe vă vor oferi o experiență de joc nouă și interesantă. Dar, fiind unele dintre cele mai periculoase și dificile semințe, nu uitați să vă pregătiți temeinic înainte de a le explora.
Mulțumesc că ai urmărit împreună cu mine acest articol plin de tehnologie și inovație. Sper că informațiile prezentate ți-au fost utile și au stârnit curiozitatea spre a descoperi și mai multe despre lumea digitală. Rămânem conectați pentru a explora împreună cele mai noi tendințe și inovații din domeniul tehnologic. Până data viitoare, fii mereu conectat, updatat și în pas cu viitorul!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x