Cele mai bune 23 Bots Discord pentru a-ți crește serverul

23 Discord Bots cool pentru a vă îmbunătăți serverul
⏱️ 29 min read

Titlul “23 Discord Bots cool pentru a vă îmbunătăți serverul” indică faptul că există diverse instrumente disponibile care pot fi utilizate pentru a îmbunătăți funcționalitatea serverului Discord. Înțelegerea acestor instrumente poate ajuta la îmbunătățirea experienței utilizatorilor, prin utilizarea de bot-uri avansate care ajută la administrarea și organizarea serverului. Titlul oferă o listă de 23 de astfel de bot-uri, fiecare dintre ele putând fi utilizat pentru a îndeplini sarcini specifice. Aceste instrumente pot fi foarte utile pentru toate tipurile de servere, în special cele care sunt utilizate în scopuri sociale sau de afaceri. În general, titlul încurajează utilizatorii să exploreze și să experimenteze diverse opțiuni pentru a-și îmbunătăți experiența pe platforma Discord.

Discord, dacă nu știți, este în prezent una dintre cele mai populare platforme de chat în rândul comunității de jocuri. Este cu adevărat intuitiv și a fost adoptat de jucătorii din întreaga lume, datorită naturii sale robuste și personalizabile. Dacă ați pus vreodată mâna pe Discord și v-ați configurat propriul server, știți deja că este extrem de personalizabil. Cea mai bună parte este că puteți adăuga roboți la serverul dvs. Discord pentru a vă îmbunătăți funcționalitățile serverului. Ambele vă pot ajuta să vă gestionați mai bine serverul, oferindu-vă și funcții suplimentare distractive. Așadar, am întocmit o listă cu cei mai buni 23 de roboți Discord care vă vor îmbunătăți serverul în 2022.

Cei mai buni roboți Discord pentru a vă îmbunătăți serverul (2022)

Există mulți roboți Discord uimitori și utili, iar în acest articol vă împărtășesc cei mai tari 23 de roboți Discord pe care îi puteți folosi. Ca întotdeauna, există mai jos un cuprins pe care îl puteți folosi pentru a naviga cu ușurință la orice bot specific pe care sunteți interesat să îl verificați.

1. Bot uimitor

Dacă doriți să adăugați un bot multifuncțional la serverul dvs. Discord, GAwesome este alegerea perfectă. E o bot foarte personalizabil și puternic, care nu numai că este perfect pentru moderarea chat-urilor, dar oferă și o mulțime de funcții distractive pentru a crește activitatea utilizatorilor pe serverul dvs. Puteți să dați cu piciorul, să interziceți sau să clasificați membrii, dar poate fi folosit și pentru a rula sondaje, cadouri, a genera meme bolnave și multe altele.

Cu toate acestea, punctul culminant al acestui bot va trebui să fie faptul că are un sistem robust de extensie. Aceasta înseamnă că puteți cere GAwesome Bot să afișeze rezultate de pe Google, Wikipedia, YouTube sau chiar Reddit. Aveți chiar și opțiunea de a vă organiza propriile fluxuri RSS personalizate în chat.

Adăuga bot uimitor la serverul dvs

2.Tatsu

Tatsumaki este un bot Discord extrem de capabil, în care au încredere mulți streameri de jocuri online. El vă extinde o mulțime de comenzi pentru moderare, configurați mesajele de bun venit, notificările și diverse alte funcții.

Botul nu este limitat doar la Discord, dar vă permite să modificați setările botului dintr-un tablou de bord dedicat. De asemenea, vă permite să căutați pe web, să fiți la curent cu un flux RSS și multe altele în Discord.

robot tatsu

El Cea mai notabilă trăsătură a lui Tatsumaki este mult despre care se vorbește despre sistemul de stimulente, ceea ce împinge utilizatorii de pe servere să fie mai activi, permițându-le să câștige XP și niveluri. Poziția ta pe un server Discord este afișată sub forma unui card plăcut din punct de vedere vizual, care te împinge să interacționezi mai des cu utilizatorii. Puteți folosi bani reali pentru a personaliza aspectul cardurilor dvs.

Adăuga Tatsu la serverul dvs

3. Meme bună

Dank Memer este unul dintre cei mai buni roboți Discord de pe lista Top.gg și îl merită. După cum sugerează și numele, botul se referă la meme. Cu acest bot, poți creează meme în câteva secunde, manipulează imagini, pariază cu meme și da, există și comenzi de meme specializate. Puteți genera peste 100 de tipuri de meme în timp real cu comenzi de prefix în timp ce vă gestionați serverul Discord.

3. Meme bună

În afară de asta, Dank Memer are propriul sistem valutar, care este foarte distractiv și, de asemenea, plin de satisfacții. După cum am spus mai sus, există furturi, pariuri și jafuri de bănci pe care le puteți personaliza în cadrul serverului.

Mai departe, Dank Memer oferă și un sistem de moderare a adâncimii unde puteți seta cuvinte cheie și exemple de imagini pentru a interzice și a opri utilizatorii indisciplinați de pe server. Una peste alta, dacă îți plac memele, Dank Memer este un bot obligatoriu pentru serverul tău Discord.

Adăuga meme umede la serverul dvs

4. chestii gratuite

FreeStuff este unul dintre cei mai utili roboți Discord de acolo. Botul face practic ceea ce sugerează numele: vă trimite actualizări de joc și mesaje care sunt disponibile gratuit. Este aproape cel mai bun bot Discord pentru oferte pe care îl puteți folosi. Odată ce ați adăugat bot-ul pe server, va fi trimite mesaje ori de câte ori un joc plătit este disponibil gratuit. Cea mai bună parte este că FreeStuff nu te deranjează cu mesajele din jocurile care sunt gratuite în mod implicit.

lucruri gratuite

Adăuga Lucruri gratuite la serverul dvs

5. Mișcă-te

Mudae este un alt dintre cei mai buni roboți Discord pe care cu siguranță ar trebui să-l adăugați pe server. Cu atât mai mult dacă ești un fan anime sau un jucător hardcore care iubește personajele din jocuri. Mudae este un Discord Bot plin de personaje anime și jocuri unde îți poți personaliza profilul și poți lupta împotriva altor personaje similare. Are un depozit de peste 35.000 de caractere, cum ar fi waifu, Manga husbando și 100.000 de imagini și GIF-uri din comunitate.

4. Mișcă-te

De asemenea, puteți participa la jocuri multiplayer precum waifu arena, catch pokemon și diverse alte jocuri bazate pe cuvinte pe serverul dvs. În plus, există o opțiune dedicată pentru generarea automată de citate Anime pe care le puteți configura pe mai multe servere.

Ca să nu mai vorbim, Mudae vă permite, de asemenea, să creați și să configurați comenzi precum Dank Memer pentru a oferi un anumit grad de moderare.

Adăuga mișcare la serverul dvs

6. Jockie de muzică

Jockie Music este un bot muzical popular pe care îl puteți folosi pe Discord. Dacă ți-ai dorit vreodată un bot dedicat exclusiv muzicii, Jockie Music este unul dintre cei mai buni roboți Discord pe care îi poți adăuga la serverul tău. Cu botul Jockie Music, puteți reda muzică de pe Spotify, Apple Music, YouTube, Deezer, TIDAL, Soundcloud și multe altele. Pentru a reda muzică cu botul, trebuie să tastați cuvântul cheie în canal după prefixul „m!play” sau să inserați direct linkul melodiei după prefix pentru a începe redarea.

călăreț

În special, Jockie Music are patru exemplesi tu poti adăugați un total de 4 roboți Jockie la același server, făcându-l perfect pentru sesiuni de ascultare simultană. În plus, aveți opțiunea de a susține proiectul în calitate de membru Patreon pentru a accesa beneficii suplimentare, cum ar fi acces 24/7 la canalul vocal, chiar și atunci când este inactiv, roboți Jockie premium exclusivi și multe altele. Dacă aveți un server Discord excelent, trebuie să adăugați Jockie Music pentru a continua petrecerea!

Adăuga muzica jockie la serverul dvs

7.YAGPDB

Similar cu Tatsumaki și Dyno Bot, YAGPDB este un alt bot Discord pentru gestionarea unei varietăți de sarcini pe server. YAGPDB înseamnă „Yet Another General Purpose Discord Bot”, astfel încât să vă puteți face o idee bună despre acest bot. Să fie clar, YAGPDB este dezvoltat de același dezvoltator care a creat MEE6un bot Discord foarte popular.

Cu toate acestea, singura diferență dintre cei doi roboți este că YAGPDB aduce multe caracteristici noi care lipseau în MEE6. În plus, stabilitatea este solidă, indiferent de modul în care configurați botul să se comporte.

6.YAGPDB

Pentru a vă oferi o scurtă idee despre funcții, puteți obține fluxuri direct pe server din mai multe surse într-un minut. Acceptă Reddit, YouTube și puteți seta și alte pagini web manual. În afară de asta, puteți crea roluri auto-alocate în diferite scopuri: reacție, moderare, interdicție, ignora si multe altele.

Există, de asemenea, un moderator automat puternic care vă permite să setați reguli pentru a dezactiva sunetul, lovirea și interzicerea după o serie de încălcări ale regulilor. Pe scurt, dacă doriți un bot Discord util, care este bogat în toate aspectele, ar trebui să încercați cu siguranță botul YAGPDB pe serverul dvs. Sunt destul de sigur că nu vei fi dezamăgit.

Adăuga YAGPDB la serverul dvs

8. Sesiune

Dacă te uiți cu atenție, vei descoperi că Discord nu are niciun fel de funcții de programare sau de gestionare a calendarului disponibile nativ. Deci, într-un astfel de caz, puteți folosi cel mai bun bot de calendar pentru Discord, Sesh. Este un bot dedicat pentru gestionarea calendarelor, programării, mementourilor, crearea de evenimente și multe altele.

Puteți crea cu ușurință evenimente fără un anumit format, deoarece nu aveți niciun format rigid de urmat. Creați sarcini și specificați ora în limbajul dvs. cel mai confortabil și natural.

7. Sesiune

În afară de asta, dacă sunteți un jucător, vă recomand acest bot, deoarece vă poate ajuta să setați ora corectă în timp ce vă conectați cu jucători din întreaga lume. Acceptă conversia automată a fusului orar și vă amintește de un eveniment de joc în ora dvs. locală.

De asemenea, puteți integra Google Calendar cu Sesh pentru a-l face foarte convenabil. În plus, are suport pentru sondaje pentru a alege cea mai bună oră, numărătoare inversă, evenimente recurente și fusuri orare configurabile. Mai simplu spus, dacă doriți un bot de calendar adecvat pentru Discord, atunci Sesh este cel care trebuie adăugat la serverul dvs.

Adăuga sesiune la serverul dvs

9.Robot Dyno

Dacă tocmai v-ați configurat serverul Discord, sunt șanse ca Dyno să fie primul bot pe care îl instalați pe acesta pentru a-și îmbunătăți capacitățile. Este un bot bogat în funcții care vă oferă control deplin asupra funcțiilor dvs. printr-un tablou de bord dedicat, inclusiv moderare automată cu înregistrarea modului, mute cronometrat și banuri. De asemenea, a fost actualizat pentru a detecta mențiuni în masă sau atacuri de spam în chat-urile comunității tale.

dinamometru

Dyno este de asemenea util pentru difuzează reclame personalizate, mai ales când cineva se alătură, părăsește sau este interzis de pe server. De asemenea, puteți să atribuiți roluri utilizatorilor și să publicați stări AFK în numele acestora. In orice caz, ceea ce îmi place și mai mult este faptul că vine cu integrarea Cleverbot și poate fi folosit pentru a posta statistici Overwatch, rezultate Google, dar, cel mai important, pentru a transmite muzică de pe YouTube.

Adăuga dyno la serverul dvs

10. RPG EPIC

Epic RPG este în prezent unul dintre cei mai buni roboți Discord care vă permite să jucați joc de rol bazat pe text și să urce nivelul într-o luptă uimitoare. Punctul culminant al acestui joc nu este doar RPG-ul, ci puteți, de asemenea, să câștigați și să vindeți armuri și arme membrilor serverului. Are mai mult de 15 temnițe în care trebuie să învingi șefii de temniță pentru a debloca noi comenzi și funcții.

rpg epic

Dacă ești complet nou în acest joc, doar tastați „rpg start” iar serverul va introduce tot felul de comenzi și reguli de joc. Puteți să vă verificați profilul, inventarul și să finalizați misiunile la fel ca într-un joc interactiv. De asemenea, este compatibil cu vânătoarea și aventura pe care sunt sigur că mulți îl caută. Așa că mergeți mai departe și jucați acest joc minunat pe Discord.

Adăuga RPG epic la serverul dvs

11. Karuta

Karuta este un alt bot anime pe această listă. Dacă ai iubit Mudae, atunci cu siguranță te vei conecta cu Karuta. Are peste 70.000 de personaje anime unde puteți câștiga și colecta cărți și le puteți arde în mai multe obiecte de colecție.

11. Karuta

De fapt, vă puteți schimba cardurile și puteți câștiga și bani. Karuta a devenit extrem de populară datorită ei economie în creștere și posibilitatea de a vă folosi cardurile pe diverse servere Discord.

În acest sens, Kartua îl depășește pe Mudae. De asemenea, cea mai bună parte a Karuta este că serverul rămâne activ chiar și în timpul activității ridicate a serverului cum ar fi să scapi sau să vezi cărțile. Aș spune că dacă îți plac personajele anime, Karuta este un alt Discord distractiv pe care ar trebui să-l încerci.

Adăuga Karuta la serverul dvs

12. PokeMeow

După Pokecord, PokeMeow s-a mutat pe primul loc pe lista celor mai buni roboți a Discord. Este foarte dependentă așa cum vă așteptați de la un joc bazat pe prinderea pokemonului. Puteți juca acest joc cu prietenii tăi și arătați-vă Shinnies și alte recompense. Cea mai bună parte a PokeMeow este că are diferite rarități ale Pokemonului pe care nu le vei găsi nicăieri.

pokemeow

De asemenea, puteți câștiga PokeCoins după Pokemon și cheltuiește pe Pokeballs, Ultraballs și Masterball. Există, de asemenea, misiuni bazate pe timp în care trebuie să găsești Pokemon în mai puțin de două ore. Apoi puteți colecta cutii de pradă, bile și alte obiecte utile. După cum am spus, este un joc captivant și una dintre cele mai bune idei de roboți Discord bine executată. Continuați și adăugați serverul la Discord.

Adăuga pokemeow la serverul dvs

13. Taco Shack

TacoShack este un alt joc de aventură în afaceri în care trebuie să vinzi Taco pentru a câștiga mai mulți bani. Jocul sună cam așa: cumperi upgrade-uri pentru îmbunătățește-ți coliba pentru a atrage mai mulți clienți.

tacoshack

Cu cât ai mai mulți clienți, cu atât veniturile tale vor fi mai mari. Puteți folosi veniturile pentru a difuza reclame, a vă decora coliba și Faceți-l mai atractiv pentru clienții dvs.și mult mai mult.

Practic, va trebui să-ți cheltuiești resursele în așa fel încât să-ți poți upgrade Taco Shack și să câștigi bani suplimentari în același timp. exista si agitații laterale la care poți participa pentru a-ți spori corabia. Una peste alta, dacă vă plac roboții Discord ieftini, pur și simplu veți iubi TacoShack.

Adăuga tacoshack la serverul dvs

14. Arcan

Arcane este un bot de nivelare pe care îl puteți folosi pentru a seta roluri ca membri la nivelul serverului dvs. Discord. De asemenea, are o mulțime de alte funcții excelente, inclusiv roluri de reacție, notificări YouTube pentru videoclipuri noi și comenzi de moderare. De asemenea, puteți urmări cine se alătură și cine părăsește serverul prin funcția de înregistrare a lui Arcane.

arcane

Dacă sunteți în căutarea unui bot capabil care să ofere toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a vă gestiona eficient serverul, Arcane este ceea ce ar trebui să luați în considerare. De asemenea, puteți obține Arcane Premium pentru mai multe funcții, cum ar fi XP personalizabil, înregistrare extinsă, reacții nelimitate și roluri de amplificare.

Adăuga robot arcan la serverul dvs

15. Statistica jocului

Numele acestui bot Discord, GameStats, spune totul. poti doar folosește acest bot pentru a configura un profil al aliasurilor tale de jocuri și pentru a partaja toate statisticile tale prietenilor. De asemenea, vă poate ajuta să vă vizualizați statisticile dintr-o mare varietate de jocuri, inclusiv PUBG, Rust, Rainbow Six: Seige, Paragon, World of Worships, Xbox Live și multe altele.

statisticile jocului

Comenzile pentru GameStats sunt puțin diferite, așa că poate dura ceva să te obișnuiești. Poate sa creați un profil tastând „.gs profile” și adăugați un cont de joc tastând „.gs add upplay”. Și dacă doriți să verificați ce conturi sunt compatibile cu acest bot, scrieți conturi .gs, asta este.

Adăuga statisticile jocului la serverul dvs

16. Robot tipic

După cum au spus dezvoltatorii înșiși, botul tipic este un bot cu un nume ironic. care este destul de puternic și ușor de utilizat. Îți oferă instrumentele necesare pe care le poți folosi pentru moderare, unde poți interzice, kick, ban sau anunță oricare dintre acestea pe un server. De asemenea, vă oferă diverse funcții distractive și mini-jocuri, împreună cu muzică, care poate fi transmisă în flux prin YouTube.

tipicbot

Și nu se pare că oricine de pe server poate începe să redea muzică. Aveți control complet asupra permisiunilor dvs., adică administrator, DJ și puteți, de asemenea, să puneți la coadă sau să omiteți melodiile. Poate sa vă oferă fotografii demne de leșin cu câini sau pisici, glume aleatorii și informații importante precum ServerID, ChannelID și multe altele.

Adăuga robot tipic la serverul dvs

17. Trivia Bot

În timp ce Discord este folosit în mod proeminent pentru chat-urile vocale și discuțiile post-joc, puteți adăuga TriviaBot pentru distracție nesfârșită a comunității. E o joc trivia multiplayer, care conține peste 3000 de întrebări și 24 de categorii pentru a-ți testa cunoștințele. Categoriile variază de la film, televiziune și manga până la sport, natură și știință.

triviale

Acesta este un bot foarte simplu, cu doar trei comenzi. Poate sa tastați „trivia help” pentru a vedea toate aceste comenzi, „trivia start” pentru a începe jocul și „trivia categories” pentru a alege subiectul întrebărilor. Am fost ocupat să joc (și să pierd!) cu prietenii mei acest joc care strica creierul, dar este distractiv să învăț ceva nou.

Adăuga TriviaBot la serverul dvs

18.Uzox

Uzox este un alt bot pe care îl puteți folosi pentru a reda muzică cu prietenii pe serverul dvs. Discord. Spre deosebire de majoritatea roboților de muzică Discord, Uzox oferă funcții premium, cum ar fi filtre pentru muzică și versuri, fără a necesita un abonament pentru a le accesa. Puteți folosi botul pentru a reda muzică de pe YouTube, SoundCloud, Spotify, fluxuri live Twitch și multe altele.

uzox

Botul Uzox este destul de fiabil și are timp de nefuncționare minim. Dacă doriți mai multă flexibilitate cu botul, luați în considerare aderarea la abonamentul Uzox Patreon pentru a utiliza comenzi personalizate și până la 8 instanțe private ale botului muzical Uzox. Acești roboți suplimentari vă vor fi utile dacă dețineți un server cu mii de participanți activi.

Adăuga uzox la serverul dvs

19.Fredboat

O altă parte grozavă de Discord este Fredbot. În timp ce majoritatea celorlalți roboți afișați mai sus sunt cei mai buni jucători, acesta are o funcție specifică. Și această funcție este de a reda muzică. FredBaot poate reda muzică de pe YouTube, Soundcloud, Bandcamp, linkuri directe, Twitch și multe altele. Fredboat acceptă, de asemenea, liste de redare care vă vor permite să configurați o listă de redare și să lăsați melodiile să se joace fără întrerupere.

fredboat

O altă caracteristică interesantă a Fredboat este funcția de căutare.. Aceasta înseamnă că puteți căuta pur și simplu numele melodiilor vrei să joci și Fredbot îl va găsi pentru tine. Vă va oferi cinci opțiuni diferite și apoi puteți selecta versiunea pe care doriți să o jucați. Dacă doriți ca serverul dvs. să circule cu muzică, ar trebui să instalați acest bot. Dacă doriți, puteți verifica și mai mulți roboți muzicali Discord făcând clic pe link.

Adăuga fredboat la serverul dvs

20. Discord Translator

Comunitatea de jocuri nu ar trebui să fie împiedicată de bariera lingvistică. Într-o lume plină de jocuri battle royale, în care ne jucăm cu jucători din diferite țări, limba poate fi o barieră uriașă în crearea unei comunități în care să ne putem petrece timpul.

Dacă aceasta este problema cu care te confrunți, atunci robotul Discord Translator este perfect pentru tine. Botul permite utilizatorilor scrieți mesaje în limba dvs. și apoi traduceți-le automat la limba pe care o doresc.

traducător

De fapt, printr-o simplă comandă, îi poți cere botului traduce automat mesajul în mai multe limbi. Și totul se întâmplă instantaneu, ceea ce este grozav. Dacă serverul dvs. Discord este plin de oameni de naționalități diferite, ar trebui să instalați acest bot.

Adăuga traducător de discordie la serverul dvs

21.Miki

Căutați un bot Discord puternic, dar distractiv? Dacă da, atunci ar trebui să verifici Miki. Când vine vorba de caracteristici, Miki este pe măsură. Vă oferă control deplin asupra serverului dvs. Discord.

Poate sa controlați-vă serverul, oferiți stimulente membrilor sub formă de recompense de rol, creați roluri pe nivel pentru a încuraja concurența pozitivă și nu numai. Miki vine, de asemenea, cu o grămadă de instrumente de moderare care vă permit să curățați chat-urile și să eliminați persoanele cu probleme.

miki

Una dintre cele mai bune caracteristici ale lui Miki este probabil structura clasamentului. Membrii primesc puncte de experiență pe baza mesajelor trimise, fiind activi și colectând bonusuri zilnice și multe altele.

Și Miki permite membrilor să parieze cu punctele lor de experiență într-un joc de blackjack astfel încât membrii să se poată bucura și să câștige puncte de experiență pentru distracție. Miki este un bot Discord grozav atât pentru tine, cât și pentru membrii tăi.

Adăuga Miki la serverul dvs

22. Temnițele Discord

Vrei să aduci un joc de rol distractiv pe serverul tău? Nu căuta mai departe decât Discord Dungeons. Botul vă permite aduce propria ta aventură RPG pe serverul tău Discord.

Deoarece jocul rulează pe Discord, îl puteți juca în browser, folosind aplicații desktop sau chiar în aplicațiile mobile Discord. Deși Discord Dungeons este conceput pentru un singur jucător, îl poți partaja și prietenilor tăi.

discordie

Când joci cu prietenii sau alți membri Discord, Discord Dungeons îți permite concurează și tranzacționează cu colegii tăi membri ai serverului Si prieteni. Cu actualizări regulate, botul vă oferă acces la ore și ore de joc, astfel încât să nu vă plictisiți niciodată. În ceea ce privește roboții Discord, acesta este ceva unic și ar trebui să îl verificați.

Adăuga temnițe de discordie la serverul dvs

23. Numărarea

Numărarea este unul dintre acele jocuri care pare prea simplu până nu îl încerci. Cu botul Counting Discord, puteți număra numere cu alți membri ai serverului. Ideea jocului este simplă: tot ce trebuie să faci este să trimiți următorul număr fără a-l trimite în consecință. De exemplu, dacă ați trimis numărul „1”, altcineva de pe server va trebui să trimită „2” pentru ca jocul să continue. Puteți apoi să vă alăturați cu numărul „3” sau să lăsați alți membri să se alăture.

socoteală

Membrii serverului ar trebui să conteze cât mai mult posibil până când unul dintre membri trimite accidental numărul greșit și încurcă progresul. Jocul va începe din nou de la 0. Acest joc este mai distractiv decât pare și vă recomandăm să îl încercați pentru a vă face serverul mai activ.

Adăuga socoteală la serverul dvs

Întrebări frecvente

Î. Este MEE6 un bot bun?

MEE6 este clasat printre cei mai buni roboți Discord. Vă permite să vă moderați puternic serverul, să creați comenzi personalizate, să atribuiți roluri și să accepte mesaje private. Este pur și simplu unul dintre cei mai buni roboți multifuncționali Discord.

Î. Cât de siguri sunt roboții Discord?

Boții Discord sunt în general siguri dacă îi adăugați din surse de încredere. În ceea ce privește intrușii, dacă ați personalizat corespunzător botul, securitatea dvs. va fi mai bună. Asigurați-vă că verificați cine vă poate trimite mesaje, ce tip de conținut este permis și alte setări. În afară de asta, nu acordați permisiuni sigure boților.

Î. De ce toți roboții Discord sunt offline?

Când Discord Bots este offline, înseamnă două lucruri. Fie nu ați codificat corect și ați adăugat dependențele necesare, fie nu ați rulat-o. Simpla creare a botului în Portalul dezvoltatorilor nu îl face online.

Î. Este ilegal să folosiți Discord de către oricine sub 13 ani?

Din punct de vedere tehnic, utilizarea Discord de către oricine sub 13 ani este ilegală. In conformitate Termeni și servicii Discordvârsta minimă necesară este de 13 ani.

Î. De ce este Discord 13+?

Discord nu este doar pentru discuții despre jocuri, chat-uri, mesaje și servere de găzduire, ci găzduiește și o mulțime de conținut NSFW. Pentru a proteja copiii minori de un astfel de conținut, Discord restricționează utilizarea acestuia la cei sub 13 ani.

Î. Cum folosești botul NSFW pe Discord?

Trebuie să configurați un canal ca NSFW pentru a utiliza roboții NSFW pe Discord. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe un canal, alegeți „Editați canal” și comutați comutatorul „Canal NSFW”.

Î. Există un bot oficial Discord?

Nu. Boții care pretind a fi roboți oficiali Discord sunt de obicei escrocherii și ar trebui să stai departe de ei.

Î. Pot boții Discord să activeze alți roboți?

Nu, boții sunt programați să ignore comenzile emise de alți roboți de pe server.

Adăugați acești roboți utili pe serverul dvs. Discord

Acum, așa cum tocmai ați văzut, roboții Discord reprezintă acum o mare parte a experienței dvs. de chat și vă pot ajuta să faceți mult mai mult cu serverele dvs. Dacă ai o comunitate, nu trebuie să stai în jurul serverelor pentru a ține comunitatea sub control. Boții menționați mai sus sunt unii dintre cei mai populari, dar există un bot pentru fiecare caracteristică. Deci, dacă credeți că am ratat alți roboți Discord grozavi, vă rugăm să ne spuneți în comentariile de mai jos.

În concluzie, roboții Discord sunt o modalitate excelentă de a se întări experiența dvs. de server și de a o îmbunătăți în multe moduri distractive și utile. De la moderarea chat-urilor la generarea de meme și gestionarea calendarului, există o mulțime de opțiuni disponibile pentru a satisface diferitele nevoi și preferințe. Lista noastră de cei mai buni 23 de roboți Discord în 2022 oferă o selecție diversă și echilibrată, astfel încât să puteți găsi cu siguranță botul perfect pentru serverul dvs. Deci, nu ezitați să explorați și să adăugați acești roboți minunați pe serverul dvs. de chat!
Închei aici postarea mea și, în cazul în care aveți întrebări sau sugestii legate de subiectul de astăzi, vă încurajez să lăsați un comentariu mai jos. În timp ce vă părăsesc în acest moment, mă gândesc deja la următoarea mea postare, întrebându-mă ce subiecte ar fi cel mai relevant și interesant pentru voi, cititorii mei fideli. Sper să ne revedem curând!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x