Cele mai bune 25 de skinuri Rainmeter pentru un desktop personalizat de invidiat

25 de skinuri frumoase Rainmeter pe care ar trebui să le folosiți
⏱️ 15 min read

Rainmeter este o aplicatie populara pentru personalizarea desktop-ului in sistemul de operare Windows. Aceasta permite utilizatorilor sa personalizeze interfata si sa afiseze informatii utile, cum ar fi vremea, starea bateriei si alte statistici. Daca sunteti in cautarea unor skin-uri personale Rainmeter impresionante, aveti la dispozitie o selectie de 25 de skin-uri deosebite care vor transforma desktop-ul in ceva unic si incantator. Aceste skin-uri includ diferite teme cum ar fi metrou, minimal, futurist, sci-fi si multe altele. Indiferent de stilul pe care il preferati, exista cu siguranta ceva pentru fiecare gust. Folosirea acestor skin-uri Rainmeter poate fi o modalitate ideala de a personaliza desktop-ul si de a face ca acesta sa fie pe cat de frumos, pe atat de practic.

Sistemul de operare Windows este, și a fost întotdeauna, destul de personalizabil. Cu toate acestea, cea mai mare parte a acestei personalizări se limitează la schimbarea ocazională a imaginii de fundal sau la utilizarea numeroaselor teme oficiale și terțe/personalizate Windows 10. Din fericire, există destul de multe programe disponibile care vă permit să vă optimizați desktopul Windows la maximum, cu pluviometru fiind posibil cel mai popular dintre ei. Skin-urile Rainmeter pot schimba complet aspectul dispozitivului dvs. și în acest articol vă aducem 25 cele mai bune piei rainmeter poți folosi pentru a începe.

Cele mai bune skin-uri Rainmeter pe care ar trebui să le purtați în 2021

Rainmeter este un program gratuit de personalizare a desktopului, care vă permite să transformați complet aspectul desktopului. Poate fi folosit pentru a afișa o mulțime de informații suplimentare (ceasul, statisticile rețelei, utilizarea procesorului) pe desktop, care la rândul lor pot fi modificate în moduri de neimaginat, datorită nenumăratelor skin-uri disponibile pentru acesta.

Este de la sine înțeles că pentru a folosi aceste skin-uri, trebuie să aveți Rainmeter (deversare) instalat pe computerul dvs. Windows. Este compatibil cu toate versiunile de Windows, de la XP la Windows 10; De asemenea, ar trebui să funcționeze bine cu Windows 11, totuși încă nu îl testam. De asemenea, am inclus mai jos un cuprins pentru a vă facilita citirea articolului.

1. luni

Mond este pielea mea preferată Rainmeter doar pentru cât de bine se îmbină cu tapetul. Tapetul pe care îl folosesc este de la Reddit și se numește Neon Gas Station (Verifică). Pe lângă asta, Pielea Mond este foarte personalizabilă și vă permite să adăugați mai multe widget-uri pe desktop. Rețineți, totuși, că integrarea Spotify nu funcționează imediat, așa că va trebui să instalați un plugin separat. Puteți obține pluginul din linkul menționat mai jos. În general, pielea Mond este minimalistă, ușoară și nu acaparează resursele computerului în fundal.

Obțineți o listă cu imaginile de fundal animate Windows 10 preferate.

Descarcare

2. FLHUD

FLHUD este un alt skin minunat Rainmeter pe care îl folosesc adesea pe laptop. Ușurează mult lucrurile, deoarece aveți o bară de sus widget cu hyperlinkuri personalizabile, vizualizatorul Spotify și, în sfârșit, widgetul de dată și oră. Când mă aflu pe desktop, pot trece la orice site web în câteva secunde și asta este uimitor. În afară de asta, am folosit tapetul „Ești aici” (Verifică) de la Reddit și merge destul de bine cu configurația generală a Rainmeter. Dacă doriți, puteți, de asemenea, să ascundeți bara de activități pentru a adăuga mai multe widget-uri.

pluviometru cu piele flhudDescarcare

3. Vârsta

Ageo este un skin Rainmeter minimal, care oferă desktopului tău un aspect material un player muzical cool; widget pentru dată, oră și vreme și un widget care rulează pentru citate motivaționale. Cât de minunat este? În afară de asta, obțineți un dock similar cu macOS și este complet personalizabil. De asemenea, ceea ce mi s-a părut interesant la acest skin este că nu încetinește laptopul meu i5. Deci, dacă doriți să încercați acest skin Rainmeter, accesați linkul de mai jos. Folosesc un tapet minimalist natural (Verifică) Pentru aceasta.

25 de skinuri frumoase Rainmeter pe care ar trebui să le folosiți

Descarcare

4. Moderat

Motivul pentru care menționez aspectul moderat este că arată foarte asemănător cu interfața Android. Are un lansator, schimbare rapidă a setărilor, comenzi pentru muzică – totul este disponibil pe ecranul de pornire. Dacă ai un laptop cu ecran tactil atunci aș recomanda cu căldură acest material din piele Rainmeter. Și pentru a oferi un aspect estetic familiar între piele și fundalul desktopului, am folosit tapetul „Oraș futurist” (Verifică) de la Reddit. În general, îmi place acest skin Rainmeter și cu siguranță ar trebui să îl încercați pe computer.

piele moderată

Descarcare

5. Suita Gemeni

Gemini Suite este un skin Rainmeter simplu, cu un CPU, RAM și un widget de stocare și un widget de dată și oră deasupra. Cu toate acestea, există câteva lucruri interesante despre această piele. Puteți adăuga alegerea dvs. de jocuri și aplicații în widgetul din stânga. In afara de asta, poți să-ți integrezi contul steam pentru a deschide și a începe jocurile instantaneu. Cea mai bună parte este că Xbox Game Bar este, de asemenea, o parte a acestui skin și puteți lansa multe instrumente de joc cu un singur clic. Iar tapetul este încorporat cu pielea, așa că este mișto. În concluzie, dacă sunteți un jucător, încercați skinul The Gemini Suite.

gemini suite piele pluviometru

Descarcare

6.Sonder

Dacă cauți o temă cu aspect minimalist, cu o estetică inspirată din natură, te vei simți ca acasă cu pielea lui Sonder. Folosește accente verzi pe ceas, calendar, vreme și statistici CPU. Combinat cu TaskbarX pentru o bară de activități transparentă centrată, acest skin rainmeter ar trebui să ridice ecranul de pornire. De asemenea, pielea este încă în dezvoltare activă, așa că ar trebui să primească noi caracteristici în viitor.

pluviometru cu sondă de piele

Descarcare

7. Iron Man-Jarvis

Chiar nu trebuie să fii Tony Stark pentru a-ți obține propriul computer alimentat de JARVIS, ca și IronMan-Jarvis Pielea Rainmeter va funcționa bine. Este super personalizabil, are mai multe module care pot fi repoziționate cu ușurință. Unele dintre informațiile afișate includ ceasul/data, capacitatea hard diskului și detaliile temperaturii, fluxuri RSS și, bineînțeles, comenzi rapide către folderele de sistem (de exemplu, Documentele mele), care apar din miezul reactorului cu arc.

IronMan-Jarvis

Descarcare

8. Avengers SHIELD OS

Deși adunarea (și coordonarea) propriei echipe de supereroi în viața reală poate fi puțin dificilă, poți oricând să joci Nick Fury în timp ce stai în fața computerului, datorită Avengers SHIELD OS Pielea Rainmeter. Este disponibil în diferite rezoluții și include comenzi rapide la îndemână către aplicații accesate frecvent, cum ar fi browser și media player. Alte lucruri includ balansoarul de volum, controlul media/bara de redare, ecranul de utilizare a memoriei RAM și procesorului, butoanele de oprire și resetare și, cel mai important, autocolantul SHIELD Eagle.

Avengers SHIELD OS

Descarcare

9.Suita Senja

Dacă ești fan al minimalismului, îl vei adora Suita Senja. Ușoară și curată, este o piele Rainmeter care are grijă doar de elementele de bază, dar o face extrem de bine, fără să-ți arunce prea mult în față. Informațiile afișate includ ora, butonul de profil al utilizatorului cu o bară extensibilă pentru comenzi rapide către folderele de sistem, prezentarea de imagini preferate, informații media cu butoane de control și butoane de pornire/repornire/deconectare.

Suita Senja

Descarcare

10. STRĂINI

Dacă există un skin care ilustrează perfect importanța unui tapet pentru personalizare, acesta este STRĂIN. Este un skin Rainmeter cu design strălucit, care are sens doar atunci când este combinat cu tapetul Aliens care vine cu el. Modulele sunt configurabile și includ totul, de la comenzi rapide pentru partiția de disc și starea alimentării, la viteze de încărcare/descărcare în rețea și ora și data sistemului.

extraterestrii

Descarcare

11.Eker Lina

Una dintre cele mai frumos proiectate skin-uri Rainmeter de acolo, Eker Lina Este alcătuit din numeroase submodule care arată ca niște widget-uri mici, fiecare cu un aspect consistent. Din acest motiv, sub-articolele pielii pot fi aranjate conform cerințelor pentru a crea tot felul de machete atractive. Eker Lina poate afișa o cantitate mare de date, cum ar fi folderul de sistem și comenzile rapide ale unității, comenzile media, fluxurile RSS, ora și data curentă și vremea.

eker lina

Descarcare

12. Omul Păianjen

Cui nu-i place o temă Spiderman? Ei bine, cu siguranță o facem și tocmai de aceea acest subiect a ajuns pe lista noastră. Skin-ul aduce pe desktop pictograme inspirate de Spiderman, care completează imaginea de fundal (prezentă în My Documents/Rainmeter/Skins/Spiderman). În plus, veți găsi toate statisticile esențiale, inclusiv vitezele de descărcare și încărcare, informații despre disc și informații despre memorie în meniul din partea stângă.

tema omului păianjen

Descarcare

13. Înainte de zori

Probabil cel mai ușor skin Rainmeter de instalat, Inainte de rasarit necesită ajustări zero. Tot ce trebuie să faceți este pur și simplu să îl rulați și va apărea ca o bară impresionantă plină de informații care se întinde pe toată lățimea desktopului dvs. Before Dawn prezintă informațiile într-un mod foarte ușor de citit, iar conținutul pe care îl afișează include data și ora, comenzi rapide pentru accesarea frecventă a programelor și site-urilor web, fluxuri RSS abonate și temperatura locației dvs. curente.

inainte de rasarit

Descarcare

14. Interfața utilizator MNML

Nu este întotdeauna esențial să vă aglomerați desktopul Windows 10 cu widget-uri. Sunt șanse să cauți o piele curată, calmă, aproape fără distragere. Ei bine, interfața de utilizator MNML vă oferă tocmai asta. Este o colecție de widget-uri frumoase și moderne pentru ceas și dată, care ar putea îmbunătăți experiența dvs. pe desktop în cel mai scurt timp.

mnml u1 piele pluviometru

Descarcare

15. Sudul Mare

Ești un utilizator de Windows și dorește toate acele widget-uri macOS Big Sur? Din fericire, acest ten este exact ceea ce cauți. Acesta aduce o mulțime de widget-uri, inclusiv un player de muzică, sistem, calendar, listă de activități, ceas, calendar, vreme, comutatoare de volum și luminozitate și multe altele. Un aspect unic al skinului este că primești cele mai recente articole de știri direct pe desktop.

mare piele de sud

Descarcare

16.TRANSFORMEX Mod

Ești gata să te întorci în anii 2010 și să descoperi un indiciu al acestui skin Rainmeter, care pare că JetAudio a preluat întregul desktop Windows? Numit TRANSFORMEX, acest skin este destul de nostalgic și vă permite să adăugați totul, de la CPU, RAM, SWAP, informații despre locație și vreme pe desktop. De asemenea, primești pictograme 3D pentru programe și funcții de alimentare în partea de jos, cu un fundal asemănător unui vizualizator.

25 de skinuri frumoase Rainmeter pe care ar trebui să le folosiți

Descarcare

17. Ghicitor

Probabil unul dintre cele mai (dacă nu cel mai) descărcat skin-uri Rainmeter din toate timpurile, puteți petrece ore întregi configurând Enigmă. Este atât de minunat, de fapt, încât a fost ales ca skin implicit al Rainmeter în 2009. Enigma poate afișa aproape orice sistem (și alte) informații la care vă puteți gândi. Toate submodulele sale sunt extrem de configurabile și pot fi rearanjate individual. Unele dintre lucrurile pe care Enigma le poate afișa pe desktop includ ora mondială și vremea, starea/controlul redării media, fluxuri RSS multiple, prezentarea de imagini, utilizarea CPU și RAM, note lipicioase, procese active în timp real și altele.

enigmă

Descarcare

18. Viteza

Încă o piele cu efecte de sticlă mată și transparență, Viteză Arată grozav atunci când este asociat cu imagini de fundal minimaliste, dezactivate. Toate submodulele skinului au un aspect uniform și pot fi rearanjate pentru a se potrivi desktop-urilor cu rezoluții diferite. Puteți afișa ora/data sistemului, fluxurile RSS, starea rețelei, numărul de e-mailuri necitite, utilizarea CPU/RAM (prin intermediul indicatorilor cu aspect îngrijit) și, desigur, temperatura cu prognoza de trei zile.
Viteză

Descarcare

19. va-o-a-sfăcăra

ce faci Maruntire Unic este faptul că subelementele sale nu au cu adevărat limite de „conținere”, așa că apar ca scrise sau desenate direct pe fundalul desktopului, mai degrabă decât să apară ca widget-uri discrete. Acest lucru poate face ca desktopurile să arate cu adevărat uimitor, atunci când Wisp este asociat cu imaginea de fundal potrivită. Aspectul elegant prezintă module pentru a afișa informații precum utilizarea spațiului de partiție pe disc, temperatura, data și ora sistemului, utilizarea CPU/RAM și consumul de lățime de bandă a rețelei.

Maruntire

Descarcare

20. Mijloace simple

Fidel numelui lui, mijloace simple este unul dintre cele mai simple și mai simple skin-uri pe care le puteți găsi pentru Rainmeter. Dar, în ciuda faptului că este de bază și are doar informațiile esențiale afișate prin submodule, Simple Media arată grozav, datorită unui font cu aspect grozav și unui aspect care funcționează bine pe aproape toate tipurile de desktop-uri, indiferent de rezoluție. Modulele incluse pot fi folosite pentru a afișa data și ora curente, starea coșului de reciclare, precum și temperatura curentă, iar mai multe variante sunt disponibile pentru toate trei.

mijloace simple

Descarcare

21. LIMITĂ!

Dacă într-adevăr nu vă plac aspectul complicat și preferați ceva care transmite mai mult sens prin simplu text, LIMITĂ!T Este cu siguranță o piele Rainmeter care merită verificată. Constând aproape în întregime din fonturi mari și curate, transmite o mulțime de informații prin completarea interiorului conținutului textual, pe baza informațiilor pe care textul le afișează (de exemplu, numerele minutelor se completează în mod constant și cresc după marcajul de atingere, la fiecare 60 de secunde). Informațiile afișate includ data/ora, utilizarea CPU și RAM, starea actuală a redării media și statistici meteo.

limită

Descarcare

22. Cyberpunk 2077

După câteva întârzieri, avem în sfârșit Cyberpunk 2077 pe toate platformele de top. Dacă pur și simplu nu vă săturați de joc, acest skin ar trebui să vă ajute să vă îmbunătățiți aspectul desktopului. Obțineți comenzi rapide esențiale de pe desktop pentru acces rapid, împreună cu timp, informații despre CPU, viteze de descărcare și încărcare și informații despre sistem.

piele cyberpunk 2077

Descarcare

23. Lansatorul de cerc

Microsoft vă oferă opțiunea de a adăuga pictograme software pe bara de activități sau pe desktop, dar dacă doriți să personalizați și mai mult aspectul desktopului, Circle Launcher vă poate ajuta. După cum sugerează și numele, vă va permite să adăugați pictograme circulare pentru a lansa programe sau jocuri pe desktop. Pictogramele devin albe atunci când plutesc, adăugând la atractivitatea acestui skin Rainmeter, care are în prezent aproximativ 150 de pictograme în colecția sa.

25 de skinuri frumoase Rainmeter pe care ar trebui să le folosiți

Descarcare

24. Eleganta 2

Un alt scop al pielii construit pentru iubitorii de minimalism, eleganta 2, la fel ca și numele său, transmite informații esențiale ale sistemului într-un mod elegant. Este extrem de ușor și se îmbină uimitor cu imaginea originală de fundal a desktopului. Informațiile sunt prezentate folosind fonturi concepute lizibil și includ data și ora, statistici de utilizare a CPU și RAM, redare și control media, împreună cu detalii despre articolele din coșul de reciclare.

eleganta 2

Descarcare

25. Minimalist 2

Te-ai plictisit de același desktop Windows vechi și vrei să-l actualizezi la ceva minim? Dacă răspunsul tău este da, atunci Minimalist 2 ar putea fi pur și simplu skin-ul perfect pentru Rainmeter pe care l-ai căutat. Este fidel numelui său și vă oferă puterea de a urmări mai multe funcții, cum ar fi procentul bateriei, stocarea, utilizarea CPU și RAM în partea stângă și comenzi rapide către software și foldere în partea dreaptă. De asemenea, puteți adăuga widget-uri pentru vreme, oră și dată și puteți schimba imaginea de fundal pentru a stabili starea de spirit.

piele minimalistă 2 pluviometru

Descarcare

Faceți-vă computerul Windows personal folosind skin-uri Rainmeter

Calculatoarele noastre pot fi considerate ca extensii digitale ale personalității noastre, așa că are sens ca acestea să aibă un atractiv individual unic pentru ele, ceea ce este ceva ce personalizarea de bază nu poate realiza. Aici intră în joc aplicații precum Rainmeter și, după cum s-a văzut mai sus, există o mulțime de moduri în care vă pot ajuta să vă animați desktopul Windows obișnuit. Așa că mergeți mai departe și faceți-l personal. Cunoașteți alte skin-uri și teme Rainmeter care ar fi putut trece de tăierea anterioară? Anunțați-ne în comentariile de mai jos.

În concluzie, Rainmeter este un program gratuit și personalizabil care vă permite să transformați aspectul desktopului Windows. Skin-urile disponibile pentru acest program îmbunătățesc și mai mult experiența utilizatorului, oferind widget-uri pentru a afișa informații suplimentare și personalizabile, cum ar fi ceasul, statisticile rețelei și utilizarea procesorului. Acest articol prezintă cele mai bune 25 de skin-uri Rainmeter pentru a vă ajuta să vă personalizați desktopul la maximum în 2021. Toate pielea menționate necesită Rainmeter instalat pe computerul dvs. Windows.
Este timpul să ne încheiem încă o postare despre tehnologie. Sperăm că v-a plăcut să aflați de ultimele noutăți și tendințe din lumea digitală și să vă fi prins câteva idei utile. Continuați să urmăriți blog-ul nostru de tehnologie pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente inovații și pentru a ne împărtăși propriile dvs. gânduri și sugestii. Nu uitați să fiți întotdeauna în pas cu tehnologia!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x