Cele mai bune 3 moduri de a obține Minecoins gratuite pe Minecraft?

minecraft.webp
⏱️ 3 min read

Minecraft este unul dintre cele mai populare jocuri de pe internet, jucat de oameni din toate grupele de vârstă. Minecraft este cel mai bine savurat folosind articole din joc, cum ar fi pachete de skin, pachete de personaje, muniție și multe altele. Achiziționarea acestor obiecte necesită cheltuirea monedei din joc Minecraft numită Minecoins. După cum puteți ghici deja, trebuie să cheltuiți bani reali pentru a obține Minecoins. Dacă nu doriți să vă slăbiți portofelul, iată cele mai bune 3 moduri de a obține Minecoins gratuite pe Minecraft.

Citeste si: Cum să elimini un prieten de pe Snapchat fără ca el să știe?

Utilizați Google Opinion Rewards

Utilizați Google Opinion Rewards.  Cum să obțineți aplicații plătite gratuit pe Android?

Așa cum sugerează și numele, Google Opinion Rewards creditează contul dvs. cu o mică recompensă de fiecare dată când vă împărtășiți opinia despre un anumit subiect. Odată ce instalați aplicația, vi se oferă un sondaj pe săptămână. Aceste sondaje se pot baza pe istoricul dvs. recent de călătorie. După ce vă împărtășiți opinia și completați sondajul, aplicația plătește credite din Magazin Play. Aceste credite din Play Store pot fi folosite pentru a achiziționa Minecoins. Singura captură este că poate dura ceva timp pentru a acumula suficiente credite pentru a cumpăra un pachet Minecoin.

Faceți sondaje online

Deoarece creditele câștigate prin Google Opinion Rewards sunt destul de minime, este mai bine să luați cât mai multe sondaje online pentru a acumula credite la un ritm mai rapid. Unele servicii plătesc cu carduri cadou care pot fi folosite pentru a cumpăra Minecoins pe Minecraft. Pawns.app, Swagbucks și LifePoints sunt unele dintre cele mai bune servicii pe care le puteți folosi pentru a obține credite și carduri cadou gratuite.

Utilizați Microsoft Rewards

Utilizați Microsoft Rewards

Dacă jucați Minecraft pe un Xbox sau un computer, trebuie să verificați Microsoft Rewards. Conectați-vă la contul Microsoft și vizitați Tabloul de bord Rewards pentru a vedea activitățile pe care le puteți face pentru a acumula mai multe puncte. Aceste activități includ de obicei căutarea pe web cu Bing pe Microsoft Edge, utilizarea casetei de căutare de pe computerul sau laptopul Windows 10/11, utilizarea Cortana și multe altele. După ce ai acumulat suficiente puncte, le poți schimba cu un card cadou Xbox. Cardurile cadou Xbox pot fi apoi folosite pentru a cumpăra pachete Minecoin.

Întrebări frecvente (FAQs)

Care este cel mai ieftin card cadou Minecoin pe care îl pot cumpăra online?

Pe Amazon, cel mai ieftin card cadou Minecoin costă 1.000 Rs și vă aduce 1.720 Minecoin.

Cum cumpăr Minecoins pe Minecraft?

Pentru a cumpăra Minecoins pe Minecraft, accesați Piața, faceți clic pe pictograma plus de lângă contorul Minecoin și selectați unul dintre pachetele pachetului. Efectuați plata folosind unul dintre modurile acceptate. Odată ce plata este reușită, Minecoins-urile vor fi creditate în contul dvs.

Există vreo modalitate de a obține Minecoins gratuite pe Minecraft?

Cea mai bună modalitate de a obține Minecoins gratuite pe Minecraft este să folosești Google Opinion Rewards și Microsoft Rewards. Primul plătește credite gratuite Play Store care pot fi folosite pentru a cumpăra Minecoins, în timp ce puteți schimba punctele câștigate de cel din urmă pentru a obține un card cadou Xbox gratuit.

Citeste si: Revizuirea laptopului HP Pavilion Plus 14 2023: laptopul tău preferat

Concluzie

Acestea sunt primele 3 moduri de a obține Minecoins gratuite pe Minecraft. Deoarece Minecoin-urile gratuite sunt foarte căutate online, entitățile rău intenționate și artiștii escrocilor sunt mereu în căutarea pentru a păcăli oamenii. O regulă de bază bună este să nu oferiți informațiile dumneavoastră personale niciunui serviciu sau furnizor care pretinde că oferă Minecoins gratuite. Utilizarea modurilor Minecraft de la terțe părți este, de asemenea, foarte riscantă și poate duce la interzicerea permanentă a contului.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x