Cele mai bune 3 site-uri pentru a vă evalua online profesorii și profesorii

Cele mai bune 3 site-uri pentru a vă evalua online profesorii și profesorii
⏱️ 4 min read

Site-urile de evaluare a cadrelor didactice pot fi un sac mixt. Uneori vă oferă informații utile despre modul în care funcționează un curs și la ce să vă așteptați dacă îl alegeți. Uneori, sunt pur și simplu terenuri pentru ca elevii să-și dezvolte frustrarea, indiferent dacă profesorul este de fapt bun sau nu.

Dacă sunteți interesat să faceți o cercetare asupra unui profesor, acestea sunt cele mai bune trei site-uri pentru a face acest lucru.

1. Evaluează-mi profesorii

De la crearea sa, Evaluează-mi profesorii a schimbat mâinile între diferiți proprietari. A avut o reproiectare de la noii săi proprietari, deci este diferit de ceea ce își amintesc oamenii din trecut.

Evaluează profesorii mei a încercat să împiedice comentariul negativ din partea elevilor, împărțindu-l într-un chestionar. Elevii nu puteau spune direct ce era bine sau rău, dar își puteau auzi vocile prin întrebări stabilite.

Cu toate acestea, RMT s-a deschis recent la comentarii după cererea populară. În ciuda acestui fapt, înăspresc liniile directoare, astfel încât comentariile prea negative să fie eliminate.

În ceea ce privește site-ul în sine, puteți găsi școli și cursuri pe țări. Odată ce vă găsiți școala și / sau profesorul, puteți citi ce părere au alte persoane despre aceasta prin răspunsurile lor din chestionar.

2. Evaluează-mi profesorii

Dacă doriți să vedeți mai multe comentarii personale de la studenți, încercați Evaluează profesorii mei. Spre deosebire de intrarea de mai sus, acest site web permite oamenilor să facă comentarii personale despre fiecare profesor.

Profesori de evaluare a profesorilor

Cu toate acestea, aceasta acționează ca o sabie cu două tăișuri. Când se face bine, puteți găsi recenzii bune și constructive ale profesorilor și modul în care aceștia funcționează. Când nu se fac bine, devine un teren de gunoi pentru studenții nemulțumiți pentru profesorii cu gură rea când se simt nedreptățiți.

Indiferent, merită să aruncăm o privire doar dacă vedem ce spun oamenii. Încercați să ignorați orice recenzii care sună ca un student care credea că e vina profesorului că nu au reușit în locul lor!

Un lucru de remarcat despre Rate My Professors înainte de a-l utiliza: în urmă cu puțin timp, ei aveau o notă „fierbinte”, unde elevii puteau evalua cât de atrăgători sunt profesorii lor. Acest lucru a fost eliminat de atunci, dar merită menționat pentru a arăta ce fel de standarde a avut odată site-ul!

3. Evaluează-l pe lector

O intrare relativ necunoscută la nișa de evaluare a profesorilor, Evaluează-l pe lector este un punct de mijloc cu sediul în Marea Britanie între cele două de mai sus. Solicită șase evaluări pentru diferite aspecte într-un stil de chestionar, dar permite, de asemenea, studentului să introducă manual argumentele pro și contra pentru lector.

Profesor lector de evaluare

Ceea ce face ca acest site să fie bun este modul în care evidențiază profesorii de top dintr-o instituție. Când căutați o anumită școală, site-ul vă va anunța cine sunt primii cinci profesori cu cea mai bună evaluare. Acest lucru facilitează identificarea celor mai buni dintre cei mai buni și asigurarea unei educații bune.

Cine face nota?

Site-urile de evaluare a cadrelor didactice pot fi fie un instrument util pentru a găsi educația potrivită, fie un loc rău pentru oameni pentru a-și evada frustrările și a-i insulta pe profesori la spate. Deși nu există multe site-uri web pentru profesori, cele care există par să-și curețe actele.

Îți place ideea site-urilor de evaluare a profesorilor? Spuneți-ne mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x