Cele mai bune 30 de teme Google Chrome pe care să le folosiți pentru o experiență unică de browser.

best chrome flags
⏱️ 27 min read

În căutarea unei noi experiențe de navigare pe internet? Atunci ar trebui să vă diversificați colecția de steaguri ale browserului Google Chrome! Aflați că există peste 30 de opțiuni diferite, fiecare cu propriile funcții și setări, care pot aduce un plus de confort și eficiență la navigarea online. De la extensiile pentru bookmarking și notare de pagini, la cele de filtrare a conținutului și de protejare a intimității, aceste steaguri se potrivesc oricărui tip de utilizator. Iar cu ajutorul funcției de personalizare, puteți configura browserul dumneavoastră așa cum doriți, pentru o experiență de navigare cu adevărat unică. Deci nu mai stați pe gânduri și începeți să explorați noul univers de steaguri Google Chrome!

Google Chrome este unul dintre cele mai bune browsere pentru Windows 10 și Windows 11 și a câștigat destul de mulți fani de-a lungul anilor. Deși abundența sa de funcții poate părea mult pentru unii oameni, Chrome are și o mulțime de funcții ascunse, setări Chrome pe care ar trebui să le modificați, precum și Chrome Flags care vor ajuta la potolirea setei utilizatorilor care doresc mai mult. Admir în special steagurile Chrome, deoarece pot nu numai să modifice interfața cu utilizatorul sau să îmbunătățească performanța, ci și să adauge noi funcții browserului preferat al tuturor. Steaguri Chrome, dacă nu ați auzit de ele până acum, sunt funcții experimentale la care Google lucrează în prezent, dar le-a pus la dispoziție pentru ca utilizatorii să le încerce. Dacă doriți, puteți citi ghidul nostru complet despre steaguri Chrome pentru a afla totul despre ele. Acum, aici sunt peste 30 de steaguri Chrome cele mai utile și cool.

Notă: Un cuvânt de precauție. Steaguri Chrome sunt funcții experimentale în curs de dezvoltare și, prin urmare, funcționalitatea lor ar putea fi complicată.

Cele mai bune steaguri Google Chrome pentru a face navigarea distractivă în 2022

Deoarece Google Chrome Flags funcționează atât pe versiunile Chrome pentru dispozitive mobile, cât și pe cele desktop, am împărțit acest articol în patru secțiuni diferite. Prima secțiune menționează doar semnalizatoarele care funcționează atât pe versiunile Chrome pentru desktop, cât și pe cele mobile, în timp ce restul secțiunilor discută separat steagurile Chrome pentru desktop, sistemul de operare Chrome și mobil. Puteți folosi cuprinsul de mai jos pentru a comuta la orice secțiune doriți.

steagurile globale chrome

În această secțiune, am menționat steaguri Chrome, care sunt comune și disponibil pe dispozitive desktop și smartphone-uri, fie că este Windows, Android, macOS, Linux sau Chrome OS. Ele pot fi găsite în chrome://flags pagina pe oricare dintre platforme.

1. Înghețarea automată a grupurilor de file restrânse

Grupurile de file sunt foarte utile în Chrome, mai ales dacă lucrați cu o grămadă de file deschise. Cu toate acestea, știm cu toții că Chrome poate consuma multe resurse cu mai multe file. Cu acest steag Chrome, browserul dvs. va îngheța automat filele din grupuri atunci când grupul se va prăbuși. În acest fel, vă puteți asigura că dispozitivul dvs. nu rămâne fără memorie din cauza tuturor filelor deschise pe care nu le utilizați în prezent.

Pentru a activa acest indicator, accesați adresa URL chrome://flags/#tab-groups-collapse-freezin.

2. Notificare mai silențioasă

Știm cum notificările au devenit aproape o pacoste în Google Chrome. Aproape toate site-urile web abuzează de permisiunea de notificare și afișează necontenit un dialog pentru a permite notificările. Cu toate acestea, cu semnalul de notificare mai silențios activat, solicitările de notificare sunt complet blocate. Cât de minunat este? atât de deschis chrome://flags și activați indicatorul „Mesaje de permisiune de notificare mai silentioase”. si gata

Peste 30 de steaguri Google Chrome pe care ar trebui să le utilizați

3. Viteze de descărcare mai rapide

Descărcarea paralelă a fost de mult timp în depozitul Chrome Flags. Se pare că Google nu lucrează la această funcție pentru a o face parte din canalul stabil. Cu toate acestea, acest indicator accelerează vitezele de descărcare prin împărțirea fișierelor în părți mai mici, similar modului în care funcționează managerii de descărcare pentru Windows. Deci caută”descărcare paralelă” și activați steagul.

Peste 30 de steaguri Google Chrome pe care ar trebui să le utilizați

4. Importul parolei

Google Chrome a oferit opțiunea de a exporta parole de ceva timp, dar dacă treceți la browserul mai popular de la unul dintre concurenții săi și vrei să-ți importe parola, Ei bine, activarea semnalizatorului #PasswordImport este lucrul de făcut imediat după descărcarea browserului. Puteți apoi să accesați „Setări -> Parole” și să apăsați pe pictograma „trei puncte” de lângă „Parole salvate” pentru a vedea opțiunea „Importare”.

parola de import google chrome flag

5. Activați derularea lină

După cum sugerează și numele, acest steag Chrome ajută la îmbunătățirea experienței de defilare pe dispozitivele dvs. mobile și desktop. El reduce smucitura și nervozitatea la care puteți fi martori în deplasare și funcționează și cu Windows, Linux și Chrome OS. Puteți activa derularea lină din pagina Chrome Flags.

defilare lină google chrome

6. Căutări DNS sigure

Un alt flag Chrome minunat pe care trebuie să-l activați este căutarea DNS securizată. Mulți utilizatori, inclusiv eu, folosesc extensia HTTPS Everywhere pentru totdeauna. forțați conexiunea HTTPS în timp ce utilizați Internetul. Și acum, Google a adus un steag care face același lucru. Doar activați marcajul, iar Chrome va încerca să utilizeze o conexiune HTTPS sigură pentru orice site web pe care îl vizitați. Apropo, Mozilla a făcut deja DNS prin HTTPS o caracteristică implicită în Firefox.

5. Căutări DNS sigure

7. Valori UPI/VPA

Deoarece Google Pay a devenit destul de popular și UPI a devenit aproape o formă principală de plată în India, Google oferă o opțiune pentru completarea automată a valorilor UPI/VPA în forme de plată. După activarea acestui semnalizare, Chrome va putea recunoaște ID-ul UPI sau VPA și va oferi să salveze sau să completeze automat adresa dvs. VPA în caseta de verificare. Asta e uimitor, nu?

6. Valori UPI/VPA

8. Intervenție publicitară intensă

În cea mai mare parte, Google Chrome face o treabă decentă de reducere a reclamelor flagrante de pe internet. Cu toate acestea, dacă doriți o detectare și o blocare mai agresivă a anunțurilor în Chrome, puteți utiliza semnalul de intervenție grea a anunțurilor din Chrome. Când activați acest semnal, Chrome va începe să blocheze în mod agresiv reclamele care necesită multe resurse pe sistemul dvs. Ca urmare, veți vedea mai puține anunțuri și experiența dvs. de navigare va fi mai rapidă și mai fluidă. Câștigă câștigă!

Puteți accesa acest banner Chrome accesând chrome://flags/#enable-heavy-ad-intervention

banner google chrome de intervenție publicitară grea

9. Lista de lectură

Dacă consumați o mulțime de articole pe internet, sunt șanse să folosiți aplicații precum Pocket pentru a salva unele articole pe care doriți să le citiți mai târziu, nu? Ei bine, această funcționalitate este acum încorporată în Chrome. Tot ce trebuie să faceți este să activați indicatorul „citește mai târziu” din Chrome și sunteți gata de cursă.

Cu marcajul activat, puteți face clic pe pictograma Marcaj și veți vedea o nouă opțiune „Adăugați la lista de lectură”. Acest lucru este grozav deoarece puteți urmări cu ușurință toate paginile pe care doriți să le citiți mai târziu și chiar le puteți marca ca citite/necitite.

steag chrome citit mai târziu

Puteți accesa acest banner Chrome accesând chrome://flags/#read-later

10. Activați protocolul QUIC pentru o navigare mai rapidă

Google lucrează la protocolul de conexiune QUIC de ceva vreme și, deși este încă în curs de dezvoltare, există câteva site-uri web care îl folosesc. QUIC este o combinație de TCP/UDP și scopul său este de a crește viteza de navigare pe site-urile web compatibile cu QUIC prin reducerea numărului de călătorii către server la unul.

Dacă doriți să începeți să utilizați protocolul QUIC ori de câte ori este posibil, accesați chrome://flags/#enable-quic și activați steagul.

activați protocolul rapid chrome flag

Steaguri de birou Chrome

Google testează în prezent o nouă funcție de „căutare laterală” în Chrome Canary, care vă va ușura mult căutarea. Practic, cu această caracteristică, veți putea deschide o căutare Google într-o bară laterală, fără a fi nevoie să părăsiți site-ul pe care îl navigați. Acest lucru este excelent pentru a cerceta în timp ce lucrați la lucrările dvs. de cercetare sau aproape orice altceva. Puteți testa această funcție chiar acum, activând indicatorul Chrome experimental de căutare laterală (chrome://flags/#side-search)

steag de căutare chrome

Notă: Acest steag este disponibil și în versiunea stabilă a Google Chrome. Cu toate acestea, în testele noastre, activarea steagului în Chrome v104.0.5112.79 încă nu activează funcția. Este posibil ca steagul să fie disponibil în versiunea oficială a Chrome în curând.

12. Partajați pagini web folosind coduri QR

Acesta este unul dintre cele mai recente steaguri din Google Chrome și sarcina sa este de a facilita partajarea link-urilor. Să presupunem că navigați pe web pe desktop și doriți să deschideți rapid acel link pe dispozitivul dvs. mobil. Ei bine, nu există o modalitate ușoară de a partaja un link către dispozitivul dvs. mobil decât dacă sunteți conectat atât la desktopul Chrome, cât și la dispozitivul dvs. mobil cu același ID Google. Ei bine, dacă activați acest steag, veți putea partaja link-uri în câteva secunde. Pentru ca asta să funcționeze, deschideți pagina Google Flags și căutați „QR”. Acum activați indicatorul „#sharing-qr-code-generator”..

Banner pentru codul QR Google Chrome

După ce faceți acest lucru, veți vedea o pictogramă „Cod QR” în bara de adrese, lângă pictograma marcaj (stea). Faceți clic pe el și Chrome vă va afișa un cod QR corespunzător paginii web care se află în fila dvs. curentă. Corect scanați-l cu telefonul pentru a deschide linkul pe smartphone. Cu toate acestea, așa cum am spus, acesta este un steag nou și, prin urmare, disponibil numai în cele mai recente Versiunea Canary a Google Chrome. Dacă utilizați versiunea stabilă de Chrome, poate fi necesar să așteptați câteva săptămâni înainte de a putea accesa această solicitare.

13. Cărți plutitoare

Hover Cards este o nouă modalitate de a identifica și de a naviga în file. Este util mai ales atunci când aveți de-a face cu multe file Chrome. Practic, dacă activați acest steag, atunci a va fi afișată imaginea de previzualizare a filei sub forma unui hovercard. Folosesc această funcție pe Chromebookul meu și este absolut grozavă pentru o navigare lină.

Peste 30 de steaguri Google Chrome pe care ar trebui să le utilizați

14. Trageți pentru a reîmprospăta gestul

Acesta este unul dintre steagurile mele Chrome preferate din această listă. Puteți activa acest gest pe laptop și glisați în jos pe trackpad pentru a actualiza pagina web. Pe Chromebookul meu, funcționează satisfăcător de bine.

11. Trageți pentru a reîmprospăta gestul

15. Dezactivați detectarea modului incognito Google Chrome

API-ul sistemului de fișiere nativ permite site-urilor web să acceseze managerul de fișiere nativ. Cu toate acestea, utilizatorii au descoperit că, după activarea acestui semnal, site-urile web nu pot detecta modul incognito. Și de aceea acest steag este important. Dacă vrei blocați site-urile web de la detectarea modului incognito apoi activați indicatorul API al sistemului de fișiere nativ.

12. Dezactivează Google Chrome Incognito Mode Detection

16. Activați modul cititor

În timp ce Safari are un mod de citire excelent, Google Chrome nu are această funcție. Cu toate acestea, există un steag Chrome ascuns care vă permite să activați modul Reader în Chrome. Obține un mod de citire barebone care simplifică site-ul web și este cea mai bună modalitate de a elimina reclamele enervante din Chrome. Sigur, nu este la fel de bun ca modul Cititor Safari, dar funcționează.

Peste 30 de steaguri Google Chrome pe care ar trebui să le utilizați

17. Modul de focalizare

Modul Focus este un alt flag Chrome pe care îl folosesc personal. iti permite izolați o filă într-o fereastră separată la fel ca PWA (Progressive Web App). De exemplu, atunci când doriți să gestionați o filă Chrome într-o fereastră separată, acest mod vă poate permite să faceți acest lucru. Cea mai bună parte este că nu trebuie să faci mai întâi un PWA. Doar faceți clic dreapta pe filă și alegeți „Focus”.

14. Modul de focalizare

18. Tratați descărcările riscante

În primul rând, acest steag nu este pentru toată lumea. Cu toate acestea, dacă introduci internetul și browserul web (în acest caz Chrome) cuiva care este nou în această lume a internetului, atunci ia în considerare activarea acestui steag. El previne descărcarea fișierelor care pot rula pe computerul dvs precum EXE, DMG, DEB și multe altele. Chrome face acest lucru pentru ca utilizatorii amatori să nu descarce accidental programe malware sau adware. Indicatorul blochează, de asemenea, descărcările care provin din pagini nesigure. În cazul în care doriți să aflați mai multe despre cum să îmbunătățiți securitatea Google Chrome, accesați articolul nostru cu link.

descărcați descărcări periculoase

Dacă sunteți un utilizator suficient de avansat pentru a se uita la steaguri Chrome, este probabil că banda de file a browserului dvs. este plină până la refuz cu file deschise. Cu toate acestea, asta înseamnă, de asemenea, că poate fi dificil să-ți dai seama ce file sunt deschise și să navighezi rapid la ele. Cu toate acestea, puteți folosi un flag Chrome pentru a obține o funcție de căutare a filelor în Chrome și pentru a găsi rapid filele pe care le căutați.

Pentru a activa acest steag, accesați pur și simplu chrome://flags/#enable-tab-search și veți vedea un nou meniu drop-down unde puteți vedea toate filele deschise și puteți căuta și ele. De asemenea, puteți utiliza comanda rapidă de la tastatură ctrl+shift+A pentru a deschide caseta de căutare a filelor.

fila de căutare banner chrome

20. Cache înapoi înainte

Dacă folosiți adesea tastele de navigare înapoi și înainte în Chrome pentru a naviga pe site-uri web și în rezultatele căutării, acesta va fi unul dintre cele mai bune steaguri Chrome pe care le-ați folosit vreodată. du-te doar la chrome://flags/#back-forward-cache și activați steagul.

înapoi înainte cache

Chrome va începe acum să memoreze în cache site-uri web întregi, astfel încât, atunci când utilizați tasta Înapoi sau tasta Înainte pentru a naviga, paginile web se vor încărca instantaneu fără a aștepta. În plus, acestea vor fi chiar taxate dacă conexiunea dvs. la internet este întreruptă din orice motiv. Destul de îngrijit, nu?

Semnale Chrome pentru sistemul de operare Chrome

21. Activați folderul File Trash

Sistemul de operare Chrome nu are în mod prestabilit un coș de gunoi sau un coș de reciclare. Cu toate acestea, este o caracteristică pe care personal o găsesc utilă. La urma urmei, există momente în care ștergeți accidental lucruri de pe Chromebook și nu doriți să le recuperați. Ei bine, cu acest steag Chrome, puteți obține un dosar de gunoi pe sistemul de operare Chrome.

Doar accesați adresa URL chrome://flags/#files-trash în sistemul de operare Chrome și activați-l. Veți găsi apoi un nou dosar de gunoi în aplicația Files. Aici puteți vizualiza articolele șterse recent, le puteți șterge sau le puteți recupera.

22. Selector de emoji de sistem

Dacă vă place foarte mult să folosiți emoji atunci când trimiteți mesaje sau scrieți mesaje, probabil știți că trebuie să activați tastatura virtuală pentru a trimite emoji. Din fericire, puteți remedia asta cu unul dintre cele mai bune steaguri Chrome pentru sistemul de operare Chrome. Doar accesați adresa URL chrome://flags/#enable-cros-ime-system-emoji-picker și activați steagul.

Acum veți putea apăsa lung sau faceți clic dreapta pentru a afișa selectorul de emoji în sistemul de operare Chrome fără a activa tastatura virtuală. Acesta este similar cu selectorul de emoji integrat în Windows 11 și macOS Monterey.

23. Clipboard multi-paste pentru tastatura virtuală

Dacă folosiți des tastatura virtuală sau chiar dacă căutați doar un mic clipboard pe Chromebook, acesta este marcatorul Chrome de activat. du-te doar la chrome://flags/#enable-cros-virtual-keyboard-multipaste și activați steagul.

Veți găsi apoi un nou clipboard pe tastatura virtuală în sistemul de operare Chrome cu toate linkurile, textul și imaginile copiate. Dacă ești ca mine și lucrezi tot timpul cu o mulțime de link-uri și imagini, acest lucru va fi cu siguranță util.

Bannere mobile Chrome

24. Interfața utilizator Chrome Duet

Majoritatea telefoanelor au acum ecrane uriașe, așa că dacă întâmpinați probleme în a ajunge în partea de sus pentru a accesa comutatorul de file sau setările, atunci Chrome Duet (cunoscut anterior ca Chrome Home) este aici pentru a vă ajuta. Găsiți „Duet” și activați ambele steaguri. După aceea, reporniți Chrome de două ori. Chrome va afișa acum butoane importante, cum ar fi pornire, comutarea filelor, căutare, distribuire și meniul de supraîncărcare în bara de jos pentru utilizare ușoară cu o singură mână.

16. Interfața utilizator Chrome Duet

25. Modul întunecat

Chrome a primit în sfârșit modul întunecat, pe care îl puteți activa cu ușurință din pagina Setări (Setări -> Temă -> Întunecat). Totuși, acum poți activați modul întunecat și pentru paginile web. Funcționează la fel ca extensia Dark Reader de pe desktop. Și cel mai bun lucru este că problema anterioară a inversării imaginilor a fost rezolvată. Așadar, căutați „întunecat” în Chrome Flags și activați „Forțare modul întunecat pentru conținut web”. Sunteţi gata.

17. Modul întunecat

26. Partajați clipboard între dispozitive

În cele din urmă, partajarea clipboard-ului face parte din Chrome și personal sunt foarte încântat de asta. Puteți partaja ceea ce ați copiat (cum ar fi adrese URL și texte mari) pe smartphone-ul dvs. și îl puteți lipi pe desktop fără nicio bătaie de cap. Cât de minunat este? Pentru a-l activa, căutați „clipboard” și activați „shared-clipboard-ui” și „shared-clipboard-receiver”. De asemenea, poate fi necesar să activați acest semnalizator pe desktopul Chrome. După aceea, selectați un text pe smartphone și apăsați pe Partajare. Acum, veți obține o opțiune de a partaja clipboard-ul cu desktopul Chrome în meniul de partajare a foii. Și pe desktop, va fi copiat automat în clipboard.

21. Partajați clipboard între dispozitive

27. Explorați site-uri web

În ultimul timp, Google a exagerat cu sugestii de conținut în Chrome și este o experiență foarte frustrantă. Anterior, puteai să dezactivezi feedul de conținut din noua pagină cu filă, dar acum marcajul (Sugestie de conținut feed feed) nu funcționează. oricum poti eliminați meniul „Top site-uri” din pagina de pornire. Doar căutați „răsfoiți site-uri web” și dezactivați complet marcajul. Caseta Top Site-uri va dispărea acum de pe pagina de pornire.

22. Explorați site-uri web

28. Fila Previzualizare efemeră

Acest indicator vă permite să deschideți hyperlinkuri într-o filă de previzualizare, ceea ce înseamnă că puteți comuta cu ușurință de la fila curentă la fila de previzualizare confortabil. este ca aruncați o privire la o pagină web fără a o deschide Și funcționează ca un farmec. Pentru a-l activa, căutați „efemer” și activați indicatorul „Fila de previzualizare efemeră într-o suprapunere a panoului”.

23. Fila Previzualizare efemeră

29. Detectarea scurgerii parolei

Detectarea scurgerilor de parolă este un indicator important și ar trebui să îl activați pe smartphone-ul Android. De fiecare dată când creați sau introduceți o parolă pe dispozitiv, Chrome vă va anunța dacă parola dvs. a fost scursă într-o încălcare majoră a securității. Vă va ajuta enorm să vă protejați datele de pe Internet. Așa că căutați „detecția scurgerii parolei” și porniți-o imediat.

25. Detectarea scurgerii parolei

30. Capturi de ecran incognito

Mulți oameni preferă să folosească modul incognito pentru a naviga pe site-uri web în Chrome. Cu toate acestea, trebuie să fi observat că modul incognito nu vă permite să faceți capturi de ecran pe telefoanele Android. Deși acest lucru are sens, dacă doriți în continuare posibilitatea de a face capturi de ecran, puteți face acest lucru pur și simplu activând un steag Chrome.

Doar accesați chrome://flags/#incognito-screenshot în Chrome mobil și activați steag. Relansați browserul și veți putea, de asemenea, să faceți capturi de ecran ale ferestrelor în modul incognito.

31. Nou instrument de captură de ecran în Chrome

Odată cu implementarea Chrome 91 pe Android, există un nou steag Chrome pe care îl puteți folosi pe smartphone. Noul steag adaugă practic un instrument de captură de ecran în meniul de partajare din Chrome pentru Android.

Puteți activa steagul accesând chrome://flags/#chrome-share-screenshot.

După ce ați activat marcajul, veți vedea o nouă opțiune „Fă o captură de ecran” în meniul de partajare. Instrumentul nu numai că vă permite să faceți capturi de ecran ale site-ului web pe care îl vizualizați, ci și să adnotați și să editați captura de ecran înainte de a o partaja.

captură de ecran pentru banner Android Chrome

văr. Acțiuni directe

Indicatorul de acțiuni directe este pentru acei utilizatori care au noua actualizare a Asistentului Google, cel mai probabil în SUA și Japonia. iti permite operați Chrome cu instrucțiuni directe de la Asistentul Google: deschideți o filă, închideți o filă, reîmprospătați această pagină, partajați pagina cu cineva, comutați la următoarea filă și așa mai departe. Practic, vei putea comanda Chrome direct cu diverse instrucțiuni vocale. Așa că doar găsiți indicatorul „Acțiuni directe” și activați-l în Chrome.

Întrebări frecvente privind steaguri Chrome

Î. Cum se deschide Chrome Flags?

Puteți deschide steaguri Chrome tastând pur și simplu chrome://flags în bara de adrese (bara URL) din Google Chrome.

Î. Cum să dezactivezi steaguri Chrome?

Pentru a dezactiva Chrome Flags, vă puteți adresa chrome://flags. Aici, veți putea vedea toate steagurile activate și le puteți seta înapoi la „Implicit” sau „Dezactivat”.

Alternativ, puteți merge la chrome://flags și faceți clic pe „Resetare tot” pentru a reseta toate steaguri la setările implicite.

Î. Unde este indicatorul Chrome „Același site prin cookie-uri implicite”?

Începând cu Chrome 91, Google a eliminat marcajele „SameSite implicit” și „Cookie-urile fără SameSite trebuie să fie securizate”. De asemenea, se pare că Google a activat în mod implicit steagurile SameSite.

Anterior, dacă doreați să dezactivați aceste steaguri, puteți face acest lucru folosind -disable-features=SameSiteByDefaultCookies or -disable-features=CookieswithoutSameSitemustbesecure în secțiunea țintă a proprietăților Chrome. Cu toate acestea, aceste semnalizatoare de linie de comandă au fost eliminate începând cu Chrome 94.

Î. Unde este politica de redare automată Chrome Flag?

Chrome avea o marcare „politică de redare automată” pe care utilizatorii îl foloseau pentru a dezactiva redarea automată a videoclipurilor de pe site-uri web. Din păcate, Google a eliminat de mult acest steag. Puteți citi mai multe despre acest lucru, precum și modalități posibile de a opri redarea automată a videoclipurilor în Chrome în Site-ul web pentru dezvoltatori Chrome.

Steaguri Google Chrome pe care ar trebui să le utilizați

Dacă sunteți un utilizator obișnuit al Google Chrome și doriți să vă îmbunătățiți experiența de navigare, acum aveți o listă de peste 30 de indicatori Chrome pe care ar trebui să-i verificați. Deoarece multe dintre funcțiile menționate mai sus sunt încă în testare, vă sugerăm să continuați cu precauție pentru a profita de semnalizatoarele Chrome. Dacă te joci cu steaguri, îți poate distruge experiența sau performanța de navigare existente, așa că asigură-te de ce activezi/dezactivezi înainte de a face acest lucru. Deci, cu care dintre aceste steaguri Chrome te-ai juca? Crezi că ne-au ratat niște steaguri grozave și distractive? Anunțați-ne în comentariile de mai jos.

Google Chrome este un browser foarte popular și util pentru utilizatorii Windows 10 și Windows 11, care a câștigat mulți adepți datorită diversității sale de funcții și opțiuni. O funcție interesantă a Chrome-ului sunt steagurile Chrome, care sunt funcții experimentale care pot fi activate pentru a adăuga opțiuni noi și îmbunătățite la browser. În acest articol, am prezentat 30 de steaguri Chrome utile și interesante, inclusiv funcții care îmbunătățesc experiența de navigare, cum ar fi derularea lină și vitezele de descărcare mai rapide, precum și caracteristici utile, cum ar fi restore-ul automat de file și importul de parole. Cu toate acestea, utilizatorii ar trebui să acorde atenție faptului că steagurile Chrome sunt funcții experimentale și pot avea probleme de funcționare.
Ne revedem curând, dragii mei cititori de tehnologie. Până atunci, nu uitați să rămâneți conectați la cele mai noi tendințe și inovații tehnologice! Fie ca gadgeturile să vă fie mereu la îndemână și internetul la viteză maximă! Închei aici, dar vă invit să vă întoarceți pentru următoarea mea postare. O zi productivă și plină de tehnologie!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x