Cele mai bune 30 de ținute cu personaje Roblox pentru fete pe care trebuie să le încerci

30 Best Roblox Character Girl Outfits That You Must Try
⏱️ 24 min read

Acest titlu descrie o listă a Top 30 de ținute pentru fete cu personaje din jocul Roblox, care sunt considerate a fi cele mai populare și la modă. Acestea sunt recomandate pentru fetele care caută inspirație în crearea propriului personaj de joc. Lista poate conține diverse stiluri și teme, de la costumații cu tematica animalelor sau spațiului cosmic, la haine casual sau sofisticate. Fiecare dintre cele 30 de ținute poate fi personalizată în funcție de preferințele fiecărei fete, cum ar fi alegerea culorilor, a accesoriilor și a coafurii. Lista oferă o gamă largă de opțiuni pentru a satisface gusturile fiecărei fete și pentru a le ajuta să se simtă unice și speciale în joc.

Magazinul Roblox Avatar găzduiește unele dintre cele mai diverse seturi de costume pe care le puteți obține în orice joc video. De la monștri la eroi unici, există ceva pentru toată lumea. Dar cu atâta varietate, poate fi greu să găsești cele mai drăguțe ținute pentru fete și chiar personaje feminine în general. De aceea am adunat cele mai bune ținute de fete cu personaje Roblox pe care să le explorezi. Unele dintre ele sunt plătite, iar altele sunt complet gratuite. Tot ce trebuie să faci în prealabil este să creezi un cont Roblox și să fii gata să fii martor la dezvoltarea caracterului. Acestea fiind spuse, haideți să explorăm cele mai bune ținute pentru fete Roblox pe care le puteți obține pentru personajul dvs. în 2022!

Cele mai bune ținute pentru fete cu personaje Roblox (2022)

Spre deosebire de cele mai bune skin-uri de fete Minecraft, nu poți descărca sau aplica automat ținute personajelor tale. În schimb, în ​​Roblox, trebuie să îmbrăcați elemente individuale de caractere. Așa că asigură-te că știi cum să faci un personaj Roblox pentru ca aceste seturi să funcționeze. Acestea fiind spuse, lista noastră nu este clasată în niciun fel și poți folosi tabelul de mai jos pentru a explora fiecare ținută în funcție de interesul tău. De asemenea, puteți verifica unele dintre cele mai bune personaje Roblox Piggy în timp ce vă aflați.

Cele mai bune ținute gratuite pentru fete Roblox

1. Adolescent în roșu

Pornind de la o notă simplă, avem un costum de aventură cu îmbrăcăminte roșie și neagră. Cu acestea activate, personajul tău arată ca un adolescent iubitor de distracție. De asemenea, au pe spate un semn de fan care se potrivește cu tema generală a costumului. Așa că, dacă vrei să participi la un concert pe Roblox, această ținută de personaj este făcută pentru tine.

articole:

 • Blugi negri cu pantofi albi
 • la mulți ani șobolan
 • semn de mână ventilator
 • Capul închisorii
 • distracție prostească
 • coada de cal neagra

2. Regal în roz

Următorul nostru personaj simte că iese din vila lui luxoasă. Ținuta lor roz și accesoriile Gucci sunt un semn important de bogăție și îi ajută să se potrivească cu ușurință în orice petrecere de înaltă clasă. Să nu uiți că poți chiar să-i asortezi stilul cu garderoba existentă destul de ușor. Doar asigurați-vă că nu înlocuiți zâmbetul ciudat de pe fața lui.

regal în roz

articole:

 • afișul fetei record
 • pantaloni de pijama somnoroși
 • top de pijama somnoros
 • Verifică
 • Ochelari de soare Gucci cu rama rotunda
 • Pălărie de cowboy Gucci cu boruri largi
 • kenneth body

3. Zână adormită

Pentru a vă îndepărta ținuta de îmbrăcămintea normală, această zână are câteva opțiuni magice pe care să le încercați. Au un costum roz, care include chiar și o coafură unică. Apoi, pentru a extinde elementul zână, ținuta include și un ax magic mare albastru-roz care poate acționa ca sursă a puterii tale. Și în ceea ce privește partea adormită a zânei, ochelarii ca o mască pentru ochi și păcatele „zzz” de pe capul ei sunt un indiciu foarte puternic al somnolenței.

zână somnoroasă

articole:

 • pantaloni de pijama somnoroși
 • top de pijama somnoros
 • Coafura Lavanda
 • distracție prostească
 • Bentita ZZZ
 • Sparks Bagheta Magică
 • Ochelari de soare Gucci cu rama rotunda

4. Femeia vieții în oraș

femeie din viața de oraș

Dacă doar schimbarea hainelor nu este suficientă, poți, de asemenea, să renunți la corpul comun Roblox și să treci la nivel cu femeia din oraș. Această ținută prezintă un corp subțire, cu haine la modă, accesorii cool și cizme de cowboy care se potrivesc cu coafura contrastantă. Cu acest echipament, sigur că veți atrage atenția pe fiecare server la care vă alăturați pe Roblox.

Obțineți pachetul de femei City Life

5. Marea Mare: Beatrice, Regina Piratului

Marea liberă Beatrix, regina piraților

Nu vă lăsați copleșiți de următoarea noastră ținută de fete cu personaje Roblox. Poate părea complex de asamblat, dar vine într-un format de pachet pe care îl puteți echipa cu un singur clic. Regina piraților împodobește o ținută aproape regală cu o haină lungă împânzită cu o bijuterie și o pălărie care nu este nimic mai puțin decât o coroană. Restul ținutei reflectă putere și un sentiment de aventură. Deci, dacă intenționați să dominați lumea oceanelor patriarhale, acesta este aspectul pentru a o face.

Obțineți pachetul Beatrix the Pirate Queen

6. Adidas casual

Următoarea noastră ținută te va face să te simți ca acasă dacă ești student. Prezintă un personaj drăguț asemănător studentului, cu o coafură populară acoperită de o căciulă adorabilă. Apoi, hanoracul adidas albastru al acestui personaj cu pantaloni alb-negru completează cu ușurință aspectul. Datorită utilizării elementelor comune din lumea reală, poți chiar să te îmbraci lângă avatarul tău Roblox.

adidas casual

articole:

 • distracție prostească
 • blugi negri
 • Capac portocaliu
 • brunet
 • pantofi albi

7.Cindy

Pachetul Cindy

Cindy este unul dintre cele mai populare personaje Roblox din toate timpurile. El face parte din echipa oficială de personaje Roblox pe care jucătorii le place să o poarte. Trebuie doar să instalezi pachetul pentru a o avea pe Cindy în colecția ta de avatare. Odată ce ai făcut-o, vei fi întâmpinat de ochelarii ciudați ai lui Cindy, jacheta cool și personalitatea generală de șef. Se potrivește perfect pentru orice aventură improvizată.

Ia pachetul Cindy

8. Aspect de birou

Aspect de birou: Cele mai bune ținute pentru fete cu personaje Roblox

Următoarea noastră ținută de personaje Roblox reprezintă un angajat modern de birou. Ei poartă o barbă de afaceri impresionantă, care se potrivește bine cu pantalonii lor formali. Apoi, pentru a completa aspectul, personajul are o coadă de cal și accesorii asortate. Mulți oameni din întreaga lume ar putea chiar să aibă ținute similare cu uniformele lor oficiale. Deci, dacă vă aflați într-un mediu de birou, această ținută se potrivește perfect.

articole:

 • caracterul linin
 • Palton Business – Gri
 • Pantaloni din neopren – negri
 • Coada de cal – Negru
 • pantofi de pânză
 • căști de aur

9. Savant în alb

om de știință pe alb

Următoarea doamnă de pe lista noastră îmbracă cu încredere o haină de laborator regală și dezvoltă modalități creative de a îmbunătăți lumile Roblox. Și nu o fac singuri. În afara costumului principal, această ținută constă și dintr-un șobolan plutitor de laborator care dezvăluie doar tipul de experimente pe care le face omul nostru de știință. Cu sau fără șobolan, dacă intri într-o experiență cu o temă științifică, ia ținuta de om de știință cu tine.

articole:

 • cămașă roblox
 • Breton drept – negru
 • Tricou Roblox – Alb
 • Trenci – alb
 • Corpul caracterului Linin
 • pantofi de pânză

10. Senină

senin

Dacă ești în căutarea unui avatar de fată de încredere, dar nu vrei să aprofundezi prea mult în personalizare, folosirea Serena este cea mai bună opțiune. Sunt unul dintre câteva avatare exclusiviste Roblox care vă oferă un personaj de bază gratuit. Mai târziu nu va trebui decât să extindeți personalitatea Serenei cu propriile opțiuni de personalizare.

Ia pachetul Serena

Cele mai bine plătite ținute pentru fete Roblox

11. Arzător cu flacără

Top 30 de ținute pentru fete cu personaje Roblox pe care trebuie să le încerci

Ținutele pentru fete cu personaje Roblox nu trebuie să se potrivească doar cu teme drăguțe sau pentru adolescenți. Și Blazeburner este o dovadă a acestui lucru. Prezintă un personaj SF futurist într-un costum de super-erou. Această ținută include, de asemenea, aripi metalice, coarne în formă de armă și un reactor cu arc în formă de Iron Man.

Obțineți pachetul Blazeburner
Cost: 250 Robux

12.CYNDI

CYNDI - Cele mai bune ținute pentru fete cu personaje Roblox

Următoarea ținută de personaj te transformă într-un cyborg futurist care are membre robotice, o coafură unică și o ținută atemporală. Cu această opțiune activată, puteți ieși în evidență în orice grup de fete, fie că este bazat pe fantezie sau pur și simplu cool.

Obțineți pachetul CYNDI
Cost: 350 Robux

13. Beatrix albina cadetă

Beatrix albina cadetă

Beatrix este o albină mică din lumea Roblox care muncește din greu, dar este timidă din fire. Au aripi drăguțe și coarne de albine împreună cu o uniformă neagră care arată ca ceva dintr-un film Pixar. Ținuta lui Beatrix nu este doar drăguță, ci și uimitoare prin calitate și nivel ridicat de detalii. Cu asemenea calități, nu este de mirare că această ținută este și câștigătoarea Concursului de Design Rthro 2019.

Ia-o pe Beatriz, albina cadetă
Cost: 250 Robux

14. Octavia Fata Păianjen de Fildeș

Octavia Fata Păianjen de Fildeș

Înainte să începi să fugi, Octavia mănâncă doar insecte, astfel încât oamenii ca noi să nu aibă de ce să-și facă griji. Totuși, aș sugera totuși să nu te uiți direct în niciunul dintre ochii lor. În schimb, concentrează-te pe ținuta principală, care constă într-o rochie simplă întunecată care este acoperită cu pânză de păianjen și se potrivește cu părul cenușiu legat cu o fundă deosebită. Indiferent dacă vrei să creezi un grup gotic sau să-ți sperii prietenul, Octavia, câștigătoarea concursului de design Rthro 2018, este acolo pentru a te ajuta.

Ia pachetul Octavia
Cost: 250 Robux

15. Fata Skater

Skater Gurl - Cele mai bune ținute pentru fete cu personaje Roblox

După cum sugerează și numele, Skater Gurl îi place să patineze și se pricepe și la asta. De la genunchiere la șapca SKS, totul în acest costum este dedicat patinajului. Deci, indiferent dacă o faci în viața reală sau nu, dacă patinezi pe Roblox, ar trebui să fie în ținuta personajului Skater Gurl.

Ia-l pe Skater Gurl
Cost: 200 Robux

16. Gwen „Angel Hatchet” Rosewood

Gwen Axe Angel Rosewood

Conform descrierii personajului, dacă vezi un trunchi de copac tăiat curat pe Roblox, este opera lui Gwen Rosewood. Acest unghi are axe pentru aripi și un costum de băiat relaxat pentru o uniformă. Cizmele lui de cowboy facilitează traversarea pădurilor, în timp ce lasoul de pe cap vă asigură că nu aveți teamă. Ei bine, atâta timp cât nu răni pe nimeni în Tupperview Woods.

Ia pachetul Gwen
Cost: 200 Robux

17. Cântătorul păsărilor

The Birdcaller: Cele mai bune ținute pentru fete cu personaje Roblox

Exact opusul personajului anterior, Birdcheller iubește lemnul și îl protejează cu păsările sale. Poate dansa împotriva vântului, are o limbă nouă și controlează cu ușurință păsările. Puteți vedea chiar și două păsări albastre ca parte a costumului ei. Acest Birdcaller a venit la Roblox ca una dintre înregistrările câștigătoare ale Concursului de design Rthro 2018 și a fost popular de atunci.

Ia apelantul păsărilor
Cost: 250 Robux

18. Echipa Ghoul: Wendy Cleohamon

Echipa Ghoul Wendy Cleohamon

Dacă o întrebi pe Wendy, este doar o adolescentă normală, căreia îi place să-și încurajeze echipa. Dar dacă întrebi pe altcineva, vei afla că Wendy este o gloată de strigoi care pur și simplu nu a putut lăsa moartea să se interpună între ea și dragostea ei de majorete. Cu o poveste atât de tragică și un corp acoperit cu bandă chirurgicală, Wendy pentru tine este ținuta perfectă de purtat în oricare dintre cele mai bune jocuri Roblox înfricoșătoare.

Ia-o pe Wendy Cleohamon
Cost: 600 Robux

19. Dr. Lauren, Săpător de artefacte

Dr. Lauren, Căpător de artefacte

Dacă ți-a fost vreodată dor de Lara Croft în timp ce jucați titluri moderne, Dr. Lauren este aici pentru a vă consola. Ea este perfect capabilă să devină următoarea protagonistă a jocurilor Tomb Raider. Trusa lui include o busolă, o hartă a comorilor, echipament tactic și o ținută gata de acțiune. Indiferent dacă vânați băieți răi sau descoperiți un mormânt egiptean, dr. Lauren vă sprijină pe Roblox.

Ia-l pe dr. Lauren
Cost: cincizeci0 Robux

20. Zâna focului sălbatic

Zână Wyldfire: Cele mai bune ținute pentru fete cu personaje Roblox

Următoarea noastră ținută de fete cu personaje Roblox este scumpă când o compari cu restul listei. Dar și ținuta are totul pentru ea. Primim o ținută de gardian cu aripi mari frumoase, un costum de flacără eternă și o coafură blondă unică. Dacă doriți să vă alăturați unui server RPG sau să intrați într-o lume fantastică pe Roblox, această zână vă poate ține pe linia de plutire.

Ia Zâna Focului Sălbatic
Cost: 700 Robux

Costume drăguțe pentru fete Roblox

21. Stellar savantul solar

Stellar the Solar Scientist - Cele mai bune ținute pentru fete cu personaje Roblox

Pentru a începe cel mai drăguț segment al listei noastre, nu există un candidat mai bun decât uimitoarea echipă de oameni de știință solari a lui Stellar. Ea este o exploratoare spațială care pleacă în călătorii universale pentru a găsi noi planete și a căuta extratereștri. Costumul său spațial este unic în design și nu se simte la fel de voluminos precum cele reale. Are, de asemenea, un steag lângă o stea în mijloc, care este similar cu stelele care plutesc întotdeauna în jurul Stellar.

deveni stelar
Cost: 250 Robux

22. Zâna de ceață

zână de ceață de stele

Respectând vibrațiile fantastice ale colecției noastre, avem o zână a cărei casă se află într-o altă galaxie. El a rătăcit stelele noastre pentru a căuta secretele universului. Chiar dacă nu le găsește, aripile ei pline de stele și rochia de prințesă i-au adus o înscriere câștigătoare la Concursul de design Rthro 2018.

Ia zâna ceață a stelei
Cost: 250 Robux

23. Astolfo de Fergusguy300

Astolfo de Fergusguy300 - Cele mai bune ținute pentru fete cu personaje Roblox

Când creați un personaj drăguț Roblox, nu trebuie să vă îndepărtați de forma tradițională de caractere bloc. Astolfo este dovada asta. Ea împodobește o ținută de adolescentă cu un cod vestimentar violet și păr roz coral. Și dacă nu ai recunoscut-o încă, e din seria anime Fale/Apocrypha. Poate ați văzut-o chiar și în jocul mobil Grand Order.

articole:

 • Papion drăguț cu păr roz (100)
 • Cămașă casual Astolfo (5)
 • Pantaloni casual Astolfo (5)
 • șoarece drăguț (15)
 • Arce simple de păr negru (50)
 • Cost total: 175 Robux

24. Nezuko Kamado de Smhmica

Nezuko Kamado de smhmica

Dacă ai fost activ în comunitatea Anime în ultimii ani, lipsa lui Demon Slayer trebuie să fi fost inevitabil. Următoarea noastră ținută feminină de personaje Roblox prezintă cel mai drăguț personaj din acea serie. Da, această ținută o prezintă pe Nezuko în kimonoul ei tradițional, cu o acoperire de bambus peste gura. Ținuta este serioasă în privința detaliilor, dar nu rupe aspectul blocat al personajelor Roblox.

articole:

 • Păr lung și negru(80)
 • Tricou Nezuko Kamado(5)
 • Pantaloni Nezuko Kamado(5)
 • Mască expresivă veselă(65)
 • Agrafe de păr drăguțe roz dublă (20)
 • Gustare din bambus(25)
 • NouBran lateral negru(40)
 • Cost total: 240 Robux

25. Îmbrățișări gratuite de Yye12050

Îmbrățișări gratuite: Cele mai bune ținute pentru fete cu personaje Roblox

Este imposibil să nu îmbrățișăm următoarea noastră ținută când o vezi prima dată și totul este gata. Cu o fată îmbrăcată în urs și un semn pe care scrie „îmbrățișări gratuite”, nu poți obține niciun urs mai drăguț pe Roblox. Singura excepție de la aceasta este ursulețul drăguț care stă pe umărul ținutei. Dacă ai avut vreo problemă să-ți faci prieteni pe Roblox, această ținută „îmbrățișări gratuite” s-ar putea rezolva.

articole:

 • Îmbrățișări gratuite (20) Poster
 • Pantaloni drăguți Y2K Aesthetic Bear(5)
 • Cămașă drăguță cu urs estetic Y2K (5)
 • >_< fata(55)
 • Glugă de urs drăguț(60)
 • Mic ursuleț de pluș (15)
 • Autumn Aura(60)
 • Păr blond floos(50)
 • Cost total: 270 Robux

26. SquidWaters Kawaii Rabbit

Kawaii Rabbit - Cele mai bune ținute pentru fete cu personaje Roblox

În funcție de gustul tău și de mediul în care îl porți, următoarea ținută poate fi înfricoșătoare sau adorabilă. Primim o fată cu o mască de iepuraș și urechi de iepuraș împreună cu un costum roz drăguț. Are și pantofi asorți, dar sunt localizați sub picioarele ei rănite. Acum, indiferent dacă rana are în spate o poveste drăguță sau o poveste demonică, asta depinde de imaginația ta.

articole:

 • Mască minusculă Kawaii(50)
 • Filtru Cute Bunny cu fard de obraz (alb) (50)
 • Coadă de pisică albă simplă(100)
 • Chicurile laterale libere anime albe (80)
 • fustă în carouri roz kawaii(7)
 • Top kawaii delicat(5)
 • Cost total: 292 Robux

27. Angry Gamer Girl de NADIRADIYANA

Angry Gamer Girl: Cele mai bune ținute pentru fete cu personaje Roblox

Datorită unei varietăți de jucători ciudați, experiența online pentru fetele gamer nu este cea mai plăcută. Acum măcar au un costum care țipă același lucru. Primim o uniformă școlară drăguță ca o rochie albă cu căști de iepuraș în această ținută. Dar cea mai bună parte a acestui personaj este expresia furioasă pe care o are tot timpul.

articole:

 • Căști Kitty Gaming (roz)(50)
 • Top estetic roz(5)
 • Fusta moale roz estetică(5)
 • Mască expresivă plăcută(65)
 • Păr cu breton estetic în parte blondă (75)
 • Cost total: 200 Robux

28. Pisica albă și neagră de Mollydonuts1256

pisica alb-negru

Costumele cu tematică de pisici au fost o alegere populară pentru jucătorii cu cele mai bune piei de fete Minecraft. Și același lucru este valabil și pentru comunitatea Roblox. Următoarea ținută feminină de personaje Roblox ne oferă un costum drăguț de pisică alb-negru, complet cu urechi de pisică, o pălărie și haine în carouri.

articole:

 • femeie(0)
 • Șapcă albă pentru pisici în carouri(50)
 • Cap de culoarea pielii cu coarne (100)
 • Breton pentru perdele în maro(22)
 • Kate, brunetă, coadă de cal înaltă(75)
 • Fusta în carouri preppy!(5)
 • Fusta în carouri preppy! pantaloni (5)
 • râs amuzant(100)
 • Confetti inimă neagră(66)
 • Cost total: 423 Robux
tendințe florale

Păstrând lucrurile simple, ținuta noastră pentru următoarea fată are o coafură drăguță, pălărie minusculă și rochie cu flori. Personajul are chiar ochelari rotunzi și expresii unice pentru a completa aspectul. Este perfect pentru grupuri ciudate și aventuri distractive.

articole:

 • femeie(0)
 • set de fluturi din blugi moale de epocă sodti(5)
 • Păr alb ondulat(90)
 • fluier(33)
 • Pălărie albă de modă(75)
 • Ochelari de epocă din aur roz(125)
 • Cost total: 328 Robux

30. Broasca de L1zz1eL1z

Froggy: Cele mai bune ținute pentru fete cu personaje Roblox

Anul 2022 a fost un impuls uriaș de broaște drăguțe din întreaga lume. Deci, cele mai bune ținute feminine Roblox nu pot fi eliberate nici de ele. Așadar, pentru a încheia într-o notă perfect adorabilă, avem o ținută drăguță pe tema broaștei, constând dintr-o pălărie cu cap de broască, un tricou drăguț și pantaloni drăguți. Nu poate exista o modalitate mai drăguță de a încheia lista noastră cu cele mai bune ținute pentru fete cu personaje Roblox.

articole:

 • femeie(0)
 • Blugi cu un singur umăr colier cu fluture drăguț pentru fetiță (8)
 • drăguță cămașă broască cu guler (5)
 • Pălărie estetică a broaștei(59)
 • Păr cu breton estetic brun spre blond (75)
 • râs amuzant(100)
 • Cost total: 247

Obțineți ținute estetice pentru fete cu personaje Roblox

Fie că vrei să arăți drăguț sau doar să încerci o nouă experiență de joc, aceste cele mai bune ținute pentru fete cu personaje Roblox te pot ajuta. Unii sunt împuterniciți și în afara lumii, în timp ce alții sunt doar adorabili. Doar echipați-le și alăturați-vă experienței Roblox pentru a vă bucura de ea într-un mod cu totul nou. Dar dacă doriți și mai multă personalizare, puteți face câțiva pași și puteți călători în lumea Minecraft. Aici, vă puteți crea propriile skin-uri Minecraft și, deși vor fi pixelate, vor avea mai multe opțiuni de personalizare gratuite. Acestea fiind spuse, care este ținuta fetei tale preferate de pe lista noastră? Spune-ne în comentarii!

Magazinul Roblox Avatar este o adevărată comoară pentru fetele pasionate de jocuri video, oferind o varietate de ținute, de la aventuri la costume de super-eroi. Cu toate acestea, găsirea celor mai drăguțe ținute pentru fete poate fi o provocare. Din fericire, am compilat o listă cu cele mai bune ținute pentru fete Roblox în 2022, atât gratuite, cât și plătite. De la ținute de aventură la costume regale, acestea sunt perfecte pentru a te diferenția și a-ți exprima personalitatea pe Roblox.
“Într-o lume în continuă schimbare, tehnologia este ceea ce ne ajută să ținem pasul cu timpul și să evoluăm. Sperăm că informațiile și analizele noastre v-au ajutat să fiți la curent cu cele mai noi tendințe și inovații din lumea digitală. Până la următoarea postare, stați conectați și continuați să explorați lumea fascinantă a tehnologiei.”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x