Cele mai bune 4 stick-uri Arcade de pe piață

Cele mai bune 4 stick-uri Arcade de pe piață
⏱️ 8 min read

Care sunt cele mai bune stick-uri arcade de pe piață astăzi? Răspund la această întrebare și la multe altele din acest articol în timp ce îmi împărtășesc opțiunile. Înainte de a arăta cele mai bune stick-uri arcade, totuși, să discutăm despre ce face un stick arcade bun.

Ce face un stick Arcade bun?

În afară de calitatea generală a construcției, componentele principale ale unui stick arcade sunt butoanele și stick-ul său la alegere.

Butoanele stick arcade pot veni cu niveluri de zgomot reduse sau ridicate, rezistențe etc. Pentru a imita senzația tradițională a jocurilor arcade japoneze, mulți oameni preferă butoanele de tip Sanwa pe stick-urile lor arcade. Un stick Sanwa este preferat de majoritatea celor din gama superioară, deoarece va reveni la neutru destul de repede, făcându-l ideal pentru intrări precise de mișcare. Și alte stick-uri de la alți producători pot fi bune – în special hardware-ul Hayabusa HORI.

Un lucru important de reținut, chiar dacă nu sunteți familiarizați cu stick-urile arcade, este dacă cel pe care îl cumpărați poate fi modificat. Dacă nu vă place senzația de buton sau butoanele cu care ajungeți, acestea pot fi adesea înlocuite fără a sparge banca la un model mai scump, economisindu-vă mulți bani.

Având în vedere aceste lucruri, să ne scufundăm în cele mai bune de pe piață!

1. Cel mai bun buget Arcade Stick – Mayflash F300 Arcade Fight Stick

 • Compatibilitate: console Xbox Series, console PS4, console PS3, console Xbox One, console Xbox 360, Nintendo Switch, PC
 • Suport Modding: Da
 • Tip stick: Poarta octogonală Mayflash
 • Tipul butonului: Mayflash

The Mayflash F300 Arcade Fight Stick ar putea fi o opțiune bugetară sub 80 USD, dar este de fapt o piesă destul de puternică de kit. Suportă consolele PlayStation și Xbox deopotrivă, precum și PC și Switch. Este complet modificabil, adică dacă simțul joystick-urilor și butoanelor implicite nu vă place, puteți pur și simplu să le înlocuiți, mai degrabă decât să cumpărați un stick arcade complet nou.

Este posibil ca F300 să nu fie cea mai bună piesă de hardware arcade stick, dar este destul de accesibilă și de la un brand care excelează la realizarea de periferice accesibile. Având în vedere capacitatea de a-l modifica, îl puteți ajusta pentru a vă simți aproape cel mai bine pentru dvs. Simțirea butoanelor și a stick-urilor implicite este în regulă, totuși – așa cum ne-am aștepta în acest punct de preț bugetar.

2. Cel mai bun Arcade Stick pentru PlayStation 5 – HORI Real Arcade Pro 4

 • Compatibilitate: console PS4, console PS5, PC
 • Modding: Da
 • Tip stick: HORI Hayabusa
 • Tip buton: HORI Hayabusa
Cel mai bun Arcade Sticks Hori Rap 4

The HORI Real Arcade Pro 4 Kai este alegerea mea pentru cel mai bun Arcade Stick sub 150 USD. Are o construcție extrem de înaltă și este un stick arcade PS4 licențiat oficial. Potrivit Sony, acest lucru îl face, de asemenea, un stick arcade PS5 licențiat oficial care ar trebui să fie plug-and-play cu PS5-ul dvs. după o actualizare de firmware. De asemenea, este ușor de utilizat cu un computer.

Stickul Hayabusa de la HORI nu oferă rezistență la fel de mare ca un stick Sanwa, dar oferă intrări extrem de precise. Butoanele Hayabusa de la HORI sunt la fel de sensibile și de înaltă calitate – cu siguranță o senzație diferită de butoanele tradiționale japoneze Sanwa, dar totuși una destul de bună.

În afară de prețurile mai mari decât o opțiune bugetară, cum ar fi Mayflash F300, nu există multe lucruri de neplăcut aici. Acesta este un stick arcade destul de solid cu suport oficial PlayStation și, dacă sunteți nou în jocurile arcade pentru experiența de luptă a consolei, acesta este un loc minunat de început.

3. Cel mai bun Arcade Stick sub 150 USD – Mayflash Arcade Stick F500 Elite

 • Compatibilitate: console PS4, console PS5, console Xbox One, console Xbox Series, Nintendo Switch, PC
 • Modding: Da
 • Tip stick: Sanwa
 • Tip buton: Sanwa
Cele mai bune Arcade Sticks Mayflash F500 Elite

The Mayflash F500 Elite este, după cum sugerează și numele, un stick arcade cu adevărat de elită. Se mândrește cu compatibilitatea cu aproape orice și are o calitate de construcție incredibil de solidă, lustruită.

Cu un stick și butoane Sanwa de înaltă calitate, acesta oferă o experiență mult mai bună de livrat decât Mayflash F300. Chiar dacă nu doriți să utilizați Sanwa dintr-un anumit motiv, Mayflash F500 Elite este la fel de ușor de modificat ca Mayflash F300, ceea ce face mai ușoară adaptarea acestei plăci la preferințele dumneavoastră.

Atâta timp cât aveți bani, F500 Elite este actualul lider în arcade și își merită cu ușurință locul pe acel tron. Faptul că nu este un stick oficial precum Hori Real Arcade Pro îl face mai puțin ideal pentru a juca cu console PlayStation, deși – chiar dacă funcționează, va trebui să utilizați controlerul PS4 pentru a transporta semnalul.

4. Cel mai bun Arcade Stick pentru utilizatorii tastaturii – Hit Box

 • Compatibilitate: console PS4, PS5 (prin jocuri PS4), Nintendo Switch, PC
 • Modding: Da
 • Tip stick: convertit în patru butoane
 • Tip buton – Sanwa
Cea mai bună cutie de hituri Arcade Sticks

The Hit Box este un stick arcade unic pentru butoane. Încă folosește butoane Sanwa, dar din moment ce stick-ul real a fost înlocuit cu patru butoane, modul în care gestionați intrările de mișcare și mișcare în jocurile de luptă se va schimba foarte mult – cu excepția cazului în care proveniți de la o tastatură, desigur, unde butoanele individuale- per-direcția sunt norma.

Chiar dacă nu proveniți de la o tastatură, o Hit Box merită foarte mult să vă luați în considerare. Designul este destul de ergonomic și poate ajuta la reducerea stresului pe mâini, care ar veni în mod normal cu sesiuni de joc lungi pe un gamepad sau pe un alt stick arcade. În plus, mulți susțin că intrările de mișcare sunt mai ușoare pe Hit Box, dar va exista în continuare o curbă de învățare dacă proveniți dintr-o altă metodă de control – și niciun controler nu vă va face bine singur.

În timp ce Hit Box este considerat, în general, o alegere excelentă, merită menționat câteva dezavantaje majore: nu există compatibilitate cu consola Xbox și un MSRP de pornire ridicat de 200 USD. Dacă oricare sună ca o oprire, vă recomandăm să luați în considerare una dintre celelalte opțiuni.

întrebări frecvente

1. Există un avantaj în utilizarea unui stick arcade în locul unui controler?

Totul depinde de preferințele personale. În cele din urmă, cea mai bună metodă de control pentru un anumit joc, în special jocurile de luptă, este ceea ce vi se pare cel mai bine. Dacă sunteți curioși, încercați o varietate de gamepad-uri și stick-uri arcade înainte de a vă stabili doar unul. Nu știți niciodată cum se va simți un anumit periferic până nu îl veți avea în mâini și nu veți ști ce metodă de control este perfectă până când nu ați încercat-o.

2. Sunt bastoanele arcade utile numai pentru jocurile de luptă?

Nu, de fapt puteți folosi stick-uri arcade pentru majoritatea jocurilor bazate pe controler. Problema rezidă în jocurile care necesită control manual al camerei pe stick-ul analogic drept. Deoarece există un singur stick disponibil, nu veți putea folosi acest controler cu acele jocuri, în special, dacă este deloc.

Pe lângă jocurile de luptă, alte genuri care pot beneficia în mod deosebit de experiența stick arcade includ platforme, shoot-em-up și beat-em-up.

3. Hit Box este legal pentru jocul turneului?

În ciuda unor controverse că designul doar pentru butoane facilitează anumite intrări, stick-ul Hit Box este complet legal pentru jocul turneului, chiar și la EVO. Nimeni nu a câștigat încă EVO cu Hit Box, totuși și, în cele din urmă, trebuie să fii bun la joc.

4. Există stick-uri arcade pentru Smash Bros.?

Cel mai bun Arcade Sticks Smash Box

Da, dar momentan nu sunt disponibile. Producătorii Hit Box au realizat Smash Box, dar este epuizat și este pre-comandat doar în momentul scrierii.

The B0XX De asemenea, este încă în curs de dezvoltare, cu o dată de lansare aparentă pentru vara 2021. Vara s-a încheiat la momentul scrierii, iar BOXX încă nu a fost lansat, deci nu se știe când va ieși.

Dacă totuși vă simțiți nostalgic, luați în considerare rezumatul nostru al celor mai bune dulapuri arcade.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x