Cele mai bune 40 de subreddit-uri de urmărit pe Reddit

Top 40 de subreddit pe care ar trebui să vă abonați pe Reddit
⏱️ 19 min read

În ultimele decenii, Reddit a devenit o sursă importantă de informații, divertisment și comunitate pentru milioane de oameni din întreaga lume. Cu o varietate de subreddit-uri, acest site vă permite să descoperiți subiecte de interes și să interacționați cu oameni care împărtășesc aceleași idei. Dacă sunteți nou la Reddit și nu știți unde să începeți, iată Top 40 de subreddit-uri pe care ar trebui să vă abonați: r/worldnews, r/aww, r/philosophy, r/science, r/explainlikeimfive, r/funny, r/languagelearning, r/history, r/food, r/gifs, r/books, r/futurology, r/movies, r/technology, r/music, r/askscience, r/space, r/psychology, r/gaming, r/pics, r/relationships, r/nature, r/fitness, r/travel, r/askhistorians, r/finance, r/news, r/programming, r/photography, r/politics, r/creepy, r/design, r/literature, r/learntodraw, r/diy, r/truereddit, r/todayilearned, r/worldpolitics, r/entrepreneurship. În fiecare dintre aceste subreddit-uri veți găsi o comunitate de oameni pasionați și informativi, astfel încât să puteți învăța, să vă distrați și să vă conectați cu oameni noi din întreaga lume.

Dacă doriți să fiți la curent cu cele mai recente tendințe și despre ce vorbește internetul, atunci Reddit este locul potrivit. Este un site pe care membrii comunității înregistrați trimit postări cu text, imagini și link-uri directe către conținut distractiv și interesant. Oricine se poate alătura gratuit la Reddit și poate explora mii de subreddit, care sunt în esență pagini dedicate diferitelor subiecte. Veți găsi totul, de la evenimente curente, actualizări sportive, drame, meme amuzante și multe altele. Acestea fiind spuse, trecerea prin mii de subreddite pentru a-l găsi pe cea potrivită pentru tine poate fi puțin obositoare.

Oamenii, în special utilizatorii noi Reddit, de obicei habar nu au despre cele mai bune subreddit-uri de pe site. Dar nu vă faceți griji, vă avem acoperit. Astăzi vom arunca o privire la primele 40 de subreddit la care ar trebui să vă abonați chiar acum. Avem câteva fire subreddit minunate pentru tine astăzi, așa că hai să începem. Serios, comunitatea Reddit este extrem de activă și cu siguranță vei găsi conținut grozav acolo, deoarece există întotdeauna ceva pentru toată lumea.

Cele mai bune subreddite pe care ar trebui să le urmați în 2020

1. Astăzi am învățat

Știați că, atunci când astronauții votează din spațiu, își înscriu adresa ca „orbita terestră joasă”? La naiba, știai că astronauții votează din spațiu? Ei bine, acestea sunt tipurile de subiecte pe care le veți învăța de la „/r/TodayILearned”. Este un subreddit dedicat împărtășirii cunoștințelor.

Comunitatea /r/TodayILearned este extrem de activă, iar threadul este actualizat zilnic cu informații noi și interesante. Chiar dacă dai peste ceva ce știai deja, cu siguranță vei învăța ceva nou despre el. De asemenea, merită remarcat faptul că nu toate informațiile împărtășite în acest thread sunt serioase. Cu siguranță vei întâlni conținut vesel. Acesta este unul dintre cele mai bune subreddite pe care le puteți urmări.

Verifica

2. Întrebați Reddit

Există o mulțime de subreddit-uri bazate pe întrebări pe Reddit, dar AskReddit este cel mai bun subreddit dintre toate. Deci, dacă aveți o întrebare la care doriți un răspuns, AskReddit este cel mai bun loc. Este un forum în care oamenii pun o întrebare comunității și primesc răspunsuri. Datorită naturii diverse a comunității Reddit, vă puteți aștepta să găsiți răspunsuri interesante cu opinii diferite.

askreddit

Chiar dacă nu aveți neapărat o întrebare pentru comunitate, puteți pur și simplu să utilizați acest subreddit ca un ucigaș suprem. De asemenea, merită remarcat faptul că există multe subreddite „Ask” care vizează diferite categorii specifice, cum ar fi intreaba stiinta, Întrebați ingineriietc., așa că asigurați-vă că le verificați și pe acestea.

Verifica

3. Explicați ca și cum ați avea cinci ani

Dacă informațiile împărtășite de oamenii de la /r/TodayILearned nu sunt suficiente pentru dvs. și dacă doriți să învățați o abilitate sau ceva, atunci puteți consulta /r/explainlikeimfive/. Explicați ca și cum am cinci, așa cum sugerează și numele, este o comunitate în care te poți aștepta să înveți despre ceva în cele mai elementare moduri. „De ce site-urile de streaming necesită internet mai rapid decât YouTube?”, „Cum faci bere fără alcool?”; acestea sunt tipurile de teme pe care le veți vedea. Explică Like I’m Five este mai mult decât un subreddit pentru a ucide plictiseala. Verificați dacă sunteți serios să învățați pe Reddit.

explică de parcă ar avea cinci ani

Verifica

4. DIY

Subreddit-ul DIY poate te ajută să construiești aproape orice singur. Doar postați detaliile dvs. și sperăm că comunitatea minunată vă va ajuta. De asemenea, puteți consulta Trucuri de viațădacă vrei să folosești obiecte neobișnuite de zi cu zi pentru a construi ceva care să faci viața mai ușoară.

diy

De la construirea unei plăci personalizate personalizate R2D2 până la restaurarea geantei dvs. vintage Louis Vuitton, puteți garanta în comunitatea de bricolaj pentru a vă ajuta cu aproape orice.

Verifica

5. IAMA

IAmA (Ask Me Anything) este unul dintre cele mai populare subreddite. Celebrități și oameni mari din întreaga lume iau AMA, unde comunitatea îi poate întreba literalmente orice. Cu toate acestea, nu întotdeauna celebritățile vorbesc.

reddit iubește

De la artiști independenți până la cei mai bine vânduți autori, veți găsi oameni din toate categoriile sociale care iau AMA aici pe acest subreddit. Îmi amintesc odată că am urmărit un AMA perspicace de la o femeie care vorbește 15 limbi. Subreddit-ul vă arată și viitoarele sesiuni AMA, astfel încât să nu ratați.

Verifica

6. Uau

Ai spus vreodată „Awww” după ce ai văzut fotografii cu câini drăguți? Deci /r/Aww este firul la care cu siguranță ar trebui să vă abonați. De la animale drăguțe până la momente amuzante, subreddit-ul /r/Aww este o selecție excelentă cu siguranță pune un zâmbet pe buzesi te fac sa spui “Awww”

wow reddit

Verifica

7. Palma feței

Twitter a devenit în ultima vreme un teren propice pentru postări amuzante și ciudate. Sunt sigur că ați dat peste niște postări stupide pe Twitter care v-au uimit. Ei bine, să spunem doar că acest subreddit este dedicat reunirii tuturor acestor postări într-un singur loc. De fapt, acest subreddit depășește Twitter și enumeră alte postări stupide care altfel ar trece neobservate. Verificați-l și râdeți, sau pur și simplu înfiorați-vă, pe bune!

facepalm reddit

Verifica

Notă: Unele postări de pe acest subreddit sunt „NFSW”, așa că aveți grijă în orice moment.

8. Timpul perfect

Să recunoaștem, toți am mai văzut aceste tipuri de imagini și am râs bine. O fotografie perfect sincronizată poate schimba povestea din jurul unei fotografii și momentul în care aceasta este capturată. Faceți această fotografie, de exemplu:

sincronizare perfectă reddit

Da, este greu să surprinzi aceste momente cu camera, așa că nu te vei împiedica de aceste imagini în timp ce răsfoiești cu ochiul rețelele sociale. Cu toate acestea, acest subreddit este, fără îndoială, cea mai bună alegere pentru imagini pe cât de jenante, pe atât de cool. Acesta este unul dintre cele mai bune subreddite de care îmi place foarte mult.

Verifica

9. Meme sănătoase

Acest subreddit este pentru domnii meme. Subreddit-ul WholesomeMemes poate fi al tău sursa supremă de meme amuzante care circulă pe internet. De asemenea, merită remarcat faptul că niciuna dintre memele postate pe acest subreddit nu este ofensatoare. Ei încearcă doar să-ți pună un zâmbet pe buze. Dacă chiar credeți că memele pot face lumea un loc fericit, asigurați-vă că consultați WholesomeMemes.

meme sănătoase

Verifica

10. Tehnologie

A trebuit să adăugăm tehnologie la amestec pentru că de ce nu? Subreddit-ul /r/technology este cunoscut a fi unul dintre cele mai active subreddit dintre toate, în principal datorită progreselor rapide din lumea tehnologiei. Daca ti se pare greu Filele cu cele mai recente știri despre tehnologie, atunci acest subreddit este un loc bun pentru a fi. Alte subreddite ca /r/android/ fie /râuri/ de asemenea, merită verificate.

tehnologia reddit

Verifica

11. Ascultă asta

Există o mulțime de subreddite minunate orientate spre muzică, dar dacă doriți descoperi muzica buna de artiști populari, precum și de noi și trecuți cu vederea, așa că /r/ascultă, acesta este locul potrivit.

ascult reddit

Verifica

12. Jocuri

Dacă ești jucător și vrei fii la curent cu noile evenimente din lumea jocurilor, ar trebui să urmați subreddit-ul /r/gaming. Este, de asemenea, un loc în care poți vedea niște cosplay-uri grozave și meme amuzante de jocuri. De asemenea, puteți verifica /r/jocuri subreddit dacă îți place să vorbești despre jocurile tale preferate. În plus, există și un subreddit pentru dezvoltatorii de jocuri în devenire numit /r/gamedev.

joc reddit

Verifica

13. alimente

Iubesc gatitul? Subreddit-ul alimentar este pentru tine! Aici, puteți găsi câteva rețete de mâncare uimitoare împreună cu imagini. Dacă sunteți în căutarea unor imagini grozave de mâncare la care să vă uitați, verificați /r/Food Porn/.

reddit mâncare

Verifica

14. Condiţionarea fizică

Ai probleme cu regimul tău de fitness, exerciții etc.? Subreddit-ul Fitness se concentrează pe asigurați-vă că nivelul de fitness este de până la zero. Subreddit-ul cool împarte fiecare zi a săptămânii pe diferite teme, cum ar fi Luni Moronic, Marți Antrenament, Miercuri Rant, Joi Nutriție etc.

reddit fitness

Verifica

15. Camping și drumeții

Există un subreddit grozav de camping și drumeții pentru toți cei cărora le place să facă rucsac și să călătorească. El subreddit oferă imagini frumoase, rapoarte de călătorie etc. de diverse destinatii, campinguriplimbări și dacă plănuiești o excursie, poți consulta orice întrebări sau întrebări pe care le ai cu privire la excursie.

drumeții și camping reddit

Verifica

16. Punct de bază

Earth Po*n este, fără îndoială, cel mai bun subreddit, dacă vă place să vedeți peisajele frumoase ale planetei noastre în toată splendoarea lor. Există mai multe subreddite similare, cum ar fi Natura P*rn, junglă p*rn și altele.

porno terrestre

Verifica

17. Acum 100 de ani

Te-ai întrebat vreodată ce s-a întâmplat exact la data actuală acum 100 de ani? Ei bine, nu vă mai întrebați! După cum sugerează și numele, subreddit-ul Acum 100 de ani prezintă mai multe fire despre lucruri care s-au întâmplat cu exact 100 de ani în urmă. Dacă sunteți un pasionat de istorie, puteți consulta și subreddit-uri precum istorie coloratăunde veți găsi o colorare de înaltă calitate a imaginilor alb-negru din trecut.

acum 100 de ani

Verifica

18. Schița zilnică

Ești un creator de artă? Îți place să desenezi? Dacă da, Sketch Daily este pentru tine! Există un subiect interesant în fiecare zi pe subreddit pentru a face o imagine și a o distribui comunității. Acest lucru ar trebui să vă aducă cu siguranță un feedback excelent cu privire la munca dvs.

schiță zilnică reddit

Verifica

19. Internetul este frumos

Există mii de site-uri web frumoase și unice despre care habar n-avem, iar Internetul este frumos subreddit vă ajută să schimbați asta. Dacă cunoașteți un site web unic, îl puteți distribui și pe subreddit cunoașteți câteva dintre site-urile web necunoscute, dar uimitoare. Există, de asemenea, un subreddit similar pentru utilizatorii de Android, denumit corect Android este frumos.

internetul este frumos reddit

Verifica

20. Teoriile fanilor

Fanilor de film le place să speculeze și să împărtășească teorii despre filmele lor preferate, iar dacă sunteți unul dintre ei, Teorii fanilor ar trebui să vă țină absorbit. Dacă îți place să vorbești despre filme în general, vezi TrueFilm.

teoriile fanilor reddit

Verifica

21. Relații

Internetul poate fi cel mai bun și cel mai rău consilier de relații și, dacă aveți nevoie de el, ar trebui să verificați subreddit-ul Relații. Unele probleme despre care citiți pe subreddit se vor referi cu siguranță, în timp ce altele vă vor face să realizați că este într-adevăr o lume încurcată.

relații reddit

Verifica

22. Conversație ocazională

După cum menționează descrierea subreddit „Cea mai prietenoasă parte a Reddit”. Da, Casual Talk este locul perfect pentru a fi dacă te simți singur și vrei doar o conversație prietenoasă ocazională. Puteți împărtăși o poveste sau puteți începe o conversație despre orice doriți. Sună grozav, nu?

conversații ocazionale reddit

Verifica

23. Awweeducativ

Dacă ești un iubitor de animale și dacă îți place să spui „Aww” peste fapte drăguțe despre animale, ar trebui să verifici Awwducational. Comunitatea uimitoare postează în fiecare zi câteva fapte foarte drăguțe și uimitoare despre animale cu imagini. Dacă cauți ceva distractiv, Animale hibride și animale fără gât sunt niște subreddite hilare.

reddit minunat

Verifica

24. Sfaturi de moda pentru bărbați și femei

Simtul modei nu vine neapărat de la sine pentru toată lumea, dar poți oricând să obții ajutor, nu? Vă puteți posta cu ușurință îndoielile cu privire la ce să purtați cu o anumită ocazie pe subreddit-urile Sfaturi pentru modă pentru bărbați și femei și ar trebui să puteți face alegerea corectă.

sfaturi pentru moda barbatilor reddit

  • Aruncă o privire la /r/malefashionadvice Aici.
  • Aruncă o privire la /r/femalefashionadvice Aici.

25. Bătălii Photoshop

Photoshop era strict un instrument de fotografie și editare foto pe vremuri, dar astăzi este un instrument folosit pentru a crea imagini și meme amuzante. Deci, dacă sunteți bun la Photoshop și aveți un os amuzant, puteți consulta subreddit-ul Photoshop Battles, unde are loc o bătălie săptămânală pentru glorie.

Bătălii Photoshop

Verifica

26. Anime

Vrei urmăriți toate emisiunile anime preferate? Subreddit-ul Anime ar trebui să te ajute! Are toate cele mai recente știri, discuții și multe altele. Dacă îți place să cumperi lucruri anime, poți arunca o privire oferte anime de asemenea.

anime reddit

Verifica

27. Fără somn

Oricât de mult ne speriăm, tuturor ne plac poveștile de groază, nu? Deci, dacă doriți să rămâneți treaz în miezul nopții, verificați subreddit-ul No Sleep, care prezintă unele dintre cele mai bune povești înfricoșătoare. Îți place să citești povestiri normale? Verifica WritePrompt.

fara somn reddit

Verifica

28. Am făcut o fotografie

I Took a Picture este un subreddit grozav pentru toți fotografi în devenire. Are o comunitate mare de fotografi amatori și profesioniști deopotrivă, așa că vă puteți aștepta la câteva feedback utile. De asemenea, nu ezita să postezi îndoielile tale deoarece este o platformă menită să ajute fotografi.

am facut o poza reddit

Verifica

29. NuNuNuNuDa

Încercați să spuneți „NuNoNoNoDa” cu voce tare și veți ști despre ce este vorba în subreddit. El prezintă unele dintre cele mai amuzante GIF-uri și videoclipuri în jurul lucrurilor care merg prost, dar în cele din urmă devin bine în mod neașteptat. Există și alte subreddite distractive similare, cum ar fi DaDaDaDaNu și altele.

nonononoyes reddit

Verifica

30. r/InsertYourCity sau/InsertYourCountry

Prea leneș să țină pasul cu evenimentele din propriul oraș, oraș sau țară. Ei bine, există subreddite pentru orice, inclusiv locații. Așa că vizitați r/yourcity SAU r/yourcountry și ar trebui să primiți toate știrile și actualizările despre orașul sau țara dvs. De exemplu, puteți vedea pagina r/India în imaginea de mai jos.

subreddit r-india

31. Gânduri pentru duș

Ei spun, „Cele mai bune gânduri lovesc mintea când ești la duș”. Și dacă nu vrei să ratezi acele idei inovatoare, r/dus ganduri ar fi locul potrivit pentru a merge. Cu 19,5 milioane de membri, subreddit Showerthoughts este destul de popular printre redditorii cărora le place să vadă gânduri interesante și înălțătoare care tind să ne treacă prin minte în timp ce îndeplinesc sarcini zilnice cum ar fi conducerea, dușul sau chiar visarea cu ochii deschiși.

dus gânduri

Verifica

32. Locuri confortabile

Momente în care parcă suntem împovărați de un stil de viață agitat sau de sarcinile de lucru din ce în ce mai mari, cu toții căutăm cu disperare locuri uimitoare de evadare. Și aici este locul în care un subreddit precum Cozy Places are un rol de jucat. cu o infinitate de fotografii fascinante publicat de o mare comunitate din întreaga lume, r/CozyPlaces Nu numai că te va menține într-o stare de spirit confortabilă, dar te va obliga să mergi mai devreme decât mai târziu într-o destinație de vacanță memorabilă.

Subreddit Cozy Places

Verifica

33. Fii motivat

Este uimitor cum puțină motivație vă poate spori încrederea, insuflându-vă energie reînnoită pentru a face tot posibilul pentru ceva ce încercați să realizați. Deci, indiferent dacă aveți nevoie de acea motivație atât de necesară pentru a pierde în greutate sau pentru a învăța o nouă limbă sau pentru a vă îmbunătăți abilitățile profesionale, r/devine motivat este subreddit-ul potrivit pentru tine. Este locul unde poți explorați și împărtășiți motivația cu comunitatea care are o idee similară prin text, fotografii, videoclipuri, muzică și multe altele.

fii motivat

Verifica

34. Totul despre Tinder

După cum probabil ați ghicit până acum, All About Tinder este pentru păsări de dragoste în general și pentru persoanele care caută un partener de întâlnire Tinder, în special. Dacă ești unul dintre ei, r/Tinder poate merita atentia ta. După ce vă alăturați acestei comunități, vă puteți partaja conversațiile și chiar puteți revizui profilurile. Ca să nu mai vorbim de sfaturi bune de la așa-zișii experți în dragoste, care te pot ajuta, de asemenea, să-ți câștigi viitorul partener.

Subreddit r: tinder

Verifica

35. Datele sunt frumoase

Fiind cineva care a crezut întotdeauna că estetica este o parte integrantă a vizualizării informațiilor, Data Is Beautiful m-a impresionat cel mai mult. Dacă și tu aparții aceleiași școli de gândire, r/ datele sunt frumoase va deveni subreddit-ul tău indispensabil. Cu grafică perspicace, diagrame detaliate și hărți intuitive, este un loc grozav pentru a explora reprezentarea vizuală a datelor. Vă rugăm să rețineți că r/dataisbeautiful permite postări despre politica SUA sau orice subiect controversat în mass-media din SUA doar joia.

datele sunt frumoase

Verifica

36.GIF-uri

Ei bine, am ales în mod special r/gif-uri pentru persoanele care sunt foarte pasionate de GIF-uri și nu pot să nu le ajungă din urmă. gif-uri amuzante și din nou. Dacă ești unul dintre ei, nu căuta mai departe de asta. comunitate masivă (19,6 milioane de membri). Este de remarcat faptul că acest subreddit acceptă doar trimiteri în formatele gif, .gifv, .ogg, .mp4 și .webm. De asemenea, asigurați-vă că linkul GIF nu conține sunet.

Subreddit r:gifs

Verifica

37. Studii viitoare

Dacă vrei urmăriți dezvoltarea umanității, civilizației și tehnologiei, nu trebuie să ratați „Studii de viitor(e). Cu rapoarte rapide de la milioane de membri devotați (14,5 milioane de membri), r/futurologie este un loc ideal pentru a învăța și a discuta tot ceea ce va modela viitorul. Dar rețineți că trimiterile dvs. politice vor trece printr-un control puțin mai riguros, iar roboții vor avea nevoie de permisiunea moderatorului pentru a funcționa.

Studii viitoare

Verifica

38. Când înțeleg bine

Acesta este destinat persoanelor care sunt dispuși să stăpânească capturarea fotografiilor perfecte. Dacă ești tu, deveniți parte din r/Lăudați cameraman pentru a explora conținutul partajat de operatorii camerei, arătând un control mai bun asupra unghiului de fotografiere și păstrând subiectul bine încadrat. Rețineți că nu este vorba despre conținut interesant, ci despre modul în care este filmată o fotografie care vă va câștiga laude.

când înțeleg bine

Verifica

39. staţii de luptă

Îți place să distribui fotografiile stației tale de luptă? Dacă da, nu puteți găsi un subreddit mai bun decât r/stații de luptă pentru că ai lăsat fotografiile tale să atragă mai multă atenție. Dar înainte de a dezlănțui fotografiile aici, asigurați-vă că sunt de înaltă calitate, deoarece fotografiile de calitate scăzută și prea întunecate vor fi eliminate. De asemenea, rețineți că acceptă doar fotografii, așa că păstrați videoclipuri, meme-uri, GIF-uri sau clipuri audio la distanță.

stații de luptă

Verifica

40. Bun venit în partea întunecată

Pentru oamenii care par să nu se sature niciodată de fundalurile sclipitoare care pot arăta fascinant pe ecranul OLED, „Welcome to the Dark Side” pare a fi un subreddit bun. Susținut de o comunitate în continuă creștere, r/Amoledfunds este întotdeauna inundat cu o tonă de imagini de fundal frumoase pe care îl puteți folosi pe smartphone pentru a face ecranul să arate ușor pentru ochi.

r/Amoledfunds

Verifica

Ce subreddit folosiți?

Reddit poate părea o mizerie umflată atunci când îl vizitați pentru prima dată, dar odată ce veți cunoaște cele mai bune subreddit-uri, veți dori mai multe. Vestea bună este că nu mai trebuie să căutați, deoarece acestea sunt cele mai bune subreddit-uri de pe Reddit. Sigur, există mii de alte subreddite minunate, dar acestea sunt cele pe care le considerăm cele mai bune. Așa că alege-le pe cele care îți plac cel mai mult și spune-ne cum îți plac. Sun off în secțiunea de comentarii de mai jos.

Reddit este o comunitate online activă, unde membrii înregistrați pot explora mii de subreddit-uri, dedicate diferitelor subiecte, precum actualizări sportive, evenimente curente, meme amuzante și multe altele. Cu toate acestea, navigarea prin mii de subreddit-uri poate fi obositoare, dar acest articol oferă o listă cu cele mai bune subreddit-uri la care ar trebui să te abonezi în 2020. Acestea includ subreddit-uri pentru învățare și cunoaștere (TodayILearned), întrebări și discuții generale (AskReddit), bricolaj și viață (DIY și Trucuri de viață), meme-uri amuzante și sănătoase (WholesomeMemes), tehnologie (r/technology), muzică (ascultă), jocuri (r/gaming), alimente (r/food), fitness (Fitness), camping și drumeții (hiking), natură (Earth Porn) și multe altele. Prin urmare, Reddit este un loc perfect pentru a găsi conținut distractiv și interesant, deoarece există întotdeauna ceva pentru toată lumea.
Închei această postare cu speranța că v-a plăcut și că ați găsit informațiile utile. Vă mulțumesc pentru că mi-ați acordat câteva minute din timpul vostru prețios și vă îndemn să reveniți cu opinii și sugestii pentru a face acest blog cât mai util și relevant pentru voi. Ne vedem la următoarea postare!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x