Cele mai bune 5 aplicații Android pe care trebuie să le încercați

Top 5 aplicații Killer Android pe care trebuie să le utilizați
⏱️ 13 min read

În zilele noastre, smartphone-urile și aplicațiile lor nu mai sunt considerate un lux, ci mai degrabă o necesitate. Pe piața Android există o mulțime de aplicații, însă cum poți alege cele mai bune? Dacă ești în căutarea aplicațiilor esențiale care îți vor schimba modul în care utilizezi telefonul tău Android, atunci ar trebui să verifici topul nostru.

1. Google Chrome – acest browser vă permite să navigați în internet cu o viteză deosebită și o rată de încărcare doar la nivelul de vârf. Acesta oferă, de asemenea, opțiuni de sincronizare între browserul de pe PC și cel de pe telefonul tău, astfel încât să poți accesa toate informațiile și fișierele indiferent de dispozitiv.

2. Dropbox – această aplicație pentru stocarea și partajarea fișierelor este o avere pentru cei care au nevoie să acceseze documente, fotografii și alte fișiere de pe mai multe dispozitive. Cu Dropbox, poți sincroniza rapid și ușor fișierele și poți partaja conținutul cu oricine îți dorești.

3. Evernote – Evernote este o aplicație de notițe și de înregistrare vocală disponibilă pe mai multe platforme. De asemenea, poate stoca și arhiva toate tipurile de fișiere, inclusiv imagini, capturi de ecran și chiar documente text.

4. Pocket – aplicația Pocket este o modalitate minunată de a salva articole pe care nu ai timp să le citești acum, pentru a le citi mai târziu în timp ce te afli într-un interval de timp liber.

5. Adobe Reader – adobe reader este una dintre cele mai bune aplicații de citire a PDF. Cu această aplicație, poți citi și edita documente și, de asemenea, poți adnota documente în timp real.

Toate aceste aplicații vor ajuta să-ți optimizezi, eficientizezi și mai ales să-ți organizezi mai bine ziua, dar și să economisești timp și să ai acelasi acces și de pe mai multe dispozitive.

Chiar dacă piața este inundată de tone de dispozitive cu performanță și viață a bateriei excelente, nu toată lumea din ecosistemul Android utilizează cel mai recent smartphone sau chiar cel mai recent sistem de operare Android. Întrucât o mare populație de utilizatori Android utilizează dispozitive învechite de nivel scăzut până la mediu, este destul de evident că nu obțin cea mai bună durată de viață a bateriei sau performanță de pe dispozitivele lor. Dacă v-ați întrebat cum puteți îmbunătăți durata de viață a bateriei și performanța smartphone-ului dvs. Android, puteți utiliza un manager de activități. Deci, am pregătit această listă a cinci cele mai bune aplicații criminale pentru Android că puteți încerca să îmbunătățiți durata de viață a bateriei și performanța smartphone-ului dvs.

Cele mai bune aplicații Killer pentru Android în 2020

1. Greenify

Adesea susținută a fi cea mai bună aplicație de economisire a bateriei pentru Android, Greenify este unul dintre cele mai bune ucigașe de sarcini pentru Android, care nici măcar nu pretinde că ucide aplicațiile. Aplicația funcționează pentru a identifica alte aplicații care consumă o parte semnificativă a bateriei și apoi limitează cât timp pot rula în fundal, dar le pune într-o stare de hibernare, ceea ce duce la durată de viață îmbunătățită a bateriei și performanță puțin mai lină. Pentru utilizatorii versiunii recente de Android (Android 6.0 Marshmallow și versiuni ulterioare), Greenify vine chiar și cu un mod agresiv Dozecare extinde funcțiile Doze Mode încorporate în Android pentru a le face mai eficiente.

Greenify este una dintre aplicațiile mele preferate ori de câte ori dispozitivul meu începe să îmbătrânească și nu poate oferi cu adevărat aceeași viață a bateriei ca înainte. Hibernarea aplicațiilor în fundal le împiedică, de asemenea, să rămână în întârziere pe dispozitivul dvs., ceea ce poate fi într-adevăr benefic pentru dispozitivele low-end. Aplicația vă oferă mai mult control asupra aplicațiilor care pot rula în fundal atunci când telefonul este inactiv și în cazul în care aveți un dispozitiv rootat, veți avea ocazia să oferiți și mai mult control Greenify și să vă îmbunătățiți și mai mult durata de viață a bateriei. Greenify este o opțiune excelentă doar pentru faptul că vă permite să puneți pe lista neagră aplicațiile de fundal pe care doriți să le opriți fără a întrerupe funcționalitatea oricărei alte aplicații.

Descărcați Greenify (Gratuit)

2.KillApps

KillApps este una dintre puținele aplicații ucigașe de aplicații din Magazinul Play care pare să funcționeze bine. După cum sugerează și numele, vă permite să închideți toate aplicațiile care rulează cu o simplă atingere. Puteți dezactiva definitiv o aplicație să își execute serviciile în fundal și să economisiți durata de viață a bateriei. ȘI Cea mai bună parte este că este compatibil cu aplicații terțe și de sistem. În principiu, înseamnă că veți putea restricționa serviciile de acumulare a bateriei, cum ar fi serviciul Google Play, pentru a obține mai multă durată de viață a bateriei. În afară de asta, KillApps oferă o listă personalizată în care puteți alege o listă de aplicații și puteți stabili reguli pentru a le restricționa în funcție de preferințele dvs.

2. KillApps - Killer Apps pentru Android

De asemenea, aplicația reduce consumul de memorie și face smartphone-ul tău rapid și eficient. Ceea ce îmi place cel mai mult la KillApps este că este destul de simplu de configurat și utilizat. De asemenea, pentru acele persoane care nu doresc să elimine manual aplicațiile de fiecare dată, pot activa permisiunea de accesibilitate pentru aplicație. Merge la permite KillApps să automatizeze procesul de închidere fără a fi nevoie să activeze manual aplicația. Pe lângă toate acestea, KillApps are și Speed ​​Booster, RAM Cleaner, Lag Remover și Game Booster. Deci, dacă sunteți interesat de un ucigaș de aplicații plin de caracteristici pentru Android, KillApps vă acoperă.

Descărcați KillApps (Gratuitachiziții în aplicație)

3. Durată de viață a bateriei Kaspersky: Economisire și Booster

Kaspersky Battery Life este o altă aplicație în care puteți avea încredere pentru a elimina aplicațiile pe Android. Aplicația este menită să îmbunătățească durata de viață a bateriei prin închiderea aplicațiilor de fundal, dar poate și îmbunătăți semnificativ performanța. iti permite dezactivați aplicațiile inutile care rulează în fundal și limitați-le activitățile în mod eficient. În cazul în care aplicația îți blochează aplicațiile preferate, cum ar fi WhatsApp sau YouTube, le poți pune pe lista albă în lista scanerelor Kaspersky. De asemenea, cu această aplicație, puteți monitoriza aplicațiile care vă afectează durata de viață a bateriei și le puteți bloca complet.

3. Durată de viață a bateriei Kaspersky: Saver & Booster - Killer Apps pentru Android

Cea mai bună parte a Kaspersky Battery Life este că statisticile de viață a bateriei din această aplicație sunt mult mai detaliate și mai semnificative, spre deosebire de cifrele implicite ale bateriei Android. Puteți afla cu ușurință care aplicații consumă cel mai mult energie și Primiți o notificare de fiecare dată când o aplicație începe să funcționeze defectuos. Kaspersky Battery Life păstrează pe smartphone-ul dvs. o listă în timp real a aplicațiilor înfometate și vă îndrumă să le blocați să ruleze orice serviciu. În afară de asta, aplicația oferă și un widget, astfel încât să nu fie nevoie să îl deschideți manual și să declanșați o acțiune. Puteți elimina toate aplicațiile printr-o simplă atingere pe ecranul de pornire.

Descărcați Kaspersky Durata de viață a bateriei (Gratuit)

4. Killer și App Manager

App Killer and Manager este una dintre cele mai intuitive aplicații Android pentru uciderea sarcinilor, aplicațiilor și serviciilor care rulează în fundal. Cu o singură atingere, puteți descoperi toate aplicațiile și serviciile ascunse care strâng resursele smartphone-ului dvs., cum ar fi RAM, procesor și conectivitate la internet. După, vă permite să inspectați toate aceste aplicații și apoi le puteți restricționa complet pentru a iniția orice apel de service. Ca rezultat, acest lucru eliberează și RAM, ceea ce duce la o performanță mai bună, oferind în același timp o viață mai lungă a bateriei. În afară de asta, App Killer and Manager are un dispozitiv de curățare a memoriei dedicat, care scanează toate procesele inutile și le oprește automat în fundal.

5. Killer și App Manager

Ceea ce îmi place la App Killer este că oferă un manager cuprinzător de aplicații unde puteți găsi informații detaliate despre aplicațiile terțe. Puteți obține informații despre comportamentul consumului de baterie al unei aplicații, utilizarea memoriei RAM și supraîncărcarea procesorului. După ce ați examinat detaliile, puteți alege să dezinstalați aplicația imediat și acolo. Ca să nu mai vorbim, aveți și opțiunea de a pune pe lista albă aplicațiile, astfel încât acestea să nu fie ucise în fundal. În general, aș spune că App Killer and Manager este o aplicație Android capabilă și cu siguranță ar trebui să o încercați.

Descărcați App Killer and Manager (Gratuit)

5. Ora somnului

Dezvoltat de renumitul dezvoltator de kernel Franco Francisco Franco, Naptime folosește bine funcția de repaus încorporată a Android și o face să funcționeze imediat după ce închideți ecranul telefonului. Opțiunea de somn agresiv nu mai funcționează imediat ce porniți ecranul, ceea ce înseamnă că niciunul dintre procese nu este împiedicat atunci când utilizați dispozitivul.

Naptime - Killer Apps pentru Android

Aplicația necesită acces root pentru a funcționa, oferindu-vă un alt motiv pentru a vă roota Android. Dar dacă încă ești împotriva rootării, există o soluție simplă pe care o poți folosi. Puteți face acest lucru acordând permisiuni Naptime DUMP prin ADB, rulând câteva comenzi care apar în mod convenabil de îndată ce utilizați prima dată aplicația. Este destul de evident că aplicația nu este concepută pentru începători absoluti și ar trebui să fie folosită doar de cineva care are cel puțin o înțelegere de bază a modului în care funcționează ADB.

Descărcați Nap Time (Gratuitachiziții în aplicație)

Bonus: Manager de activități avansat

O altă opțiune excelentă pentru dispozitivele Android mai vechi este Advanced Task Manager, care acceptă dispozitive până la Android 7.0 Nougat. Aplicația Advanced Task Manager listează toate aplicațiile care rulează pe dispozitivul dvs și vă oferă opțiunea de a selecta ce aplicații să eliminați pentru a îmbunătăți durata de viață a bateriei și a accelera dispozitivul. Aplicația are chiar și o listă de ignorare care vă va permite să puneți pe lista albă aplicațiile importante, astfel încât să nu le eliminați accidental.

manager de sarcini avansat

Aplicația vine, de asemenea, cu un scanner de viruși pentru a elimina orice fișiere rău intenționate de pe dispozitivul dvs. și o funcție de dezinstalare în loturi, care vă va permite să eliminați cu relativă ușurință aplicațiile nedorite de pe smartphone-ul Android. În plus, aplicația permite chiar utilizatorilor să automatizeze procesul de ucidere a aplicațiilor, astfel încât aplicația să poată ucide automat aplicațiile selectate atunci când ecranul dispozitivului este oprit, la pornire sau să continue să ucidă aplicațiile pe cont propriu în fundal.

Descărcați Managerul de activități avansat (Gratuitcu reclame)

Utilizarea opțiunilor de dezvoltator pentru a limita aplicațiile de fundal

În cazul în care nu doriți să vă bazați pe aplicații terță parte pentru a ucide aplicațiile pentru dvs., puteți chiar utilizați o funcție încorporată în Android pentru a obține același efect. Funcția în cauză vă va permite limitarea numărului de procese de fundal care poate rula pe dispozitivul dvs. Pentru a accesa funcția, va trebui să urmați acești pași simpli:

  • Activați opțiunile de dezvoltator pe dispozitivul dvs. atingând în mod repetat numărul versiunii din secțiunea „Despre telefon” din meniul de setări.

Utilizarea opțiunilor de dezvoltator pentru a limita aplicațiile de fundal

  • În opțiunile pentru dezvoltatori, derulați în jos la secțiunea de aplicații și atingeți Limita procesului de fundal.

Utilizarea opțiunilor de dezvoltator pentru a limita aplicațiile de fundal 1

  • Atingeți numărul de procese de fundal pe care doriți să le permiteți și sunteți gata.

Puteți chiar să împiedicați rularea aplicațiilor în fundal, activând opțiunile Nu păstrați activități în același meniu, care va distruge toate activitățile de îndată ce treceți la o altă sarcină. Cu toate acestea, este posibil să nu aibă un efect prea mare asupra performanței generale a telefoanelor, deoarece va trebui să încărcați aplicații de la zero de fiecare dată când le accesați, ceea ce va dura destul de mult.

Utilizați cele mai bune ucigașe de aplicații Android

Ei bine, asta completează lista noastră cu cele mai bune aplicații ucigașe pentru Android. Încă o dată, aș dori să subliniez faptul că aplicațiile menționate mai sus nu sunt destinate produselor emblematice recente și este posibil să nu facă o diferență semnificativă dacă sunt utilizate pe un telefon nou. Cele mai bune rezultate pot fi obținute pe dispozitivele mai vechi de gamă joasă și medie care au încetinit în timp și nu oferă tipul de viață a bateriei de care aveți nevoie. Ce părere aveți despre managerul de activități pentru Android? Crezi că sunt utile sau nu au un impact suficient de semnificativ asupra duratei de viață și a performanței bateriei? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii.

Această listă de cele mai bune aplicații criminale pentru Android în 2020 oferă soluții viabile pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi sau mai slabe, care se confruntă cu probleme legate de durata de viață a bateriei și performanță. Utilizarea unor aplicații precum Greenify, KillApps, Kaspersky Battery Life, App Killer and Manager și Naptime poate ajuta la îmbunătățirea în mod semnificativ a duratei de viață a bateriei și la creșterea performanței smartphone-ului. În plus, opțiuni avansate, cum ar fi Advanced Task Manager, pot oferi chiar și o îmbunătățire suplimentară a performanței prin gestionarea aplicațiilor și eliminarea fișierelor rău intenționate.
Închidem poarta tehnologiei pentru astăzi, dar nu pentru mult timp. Revenim cu noi informații și descoperiri în curând. Până atunci, să aveți parte de o navigare lipsită de erori și un mouse care să nu încetinească.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x