Cele mai bune 5 aplicații Android pentru scriitori în 2021

⌛ Reading Time: 4 minutes

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune aplicații Android pentru scriitori. Da, vă va îmbunătăți experiența de scriere, precum și ușor de utilizat. Indiferent dacă tocmai ați început să fiți scriitor sau ați câștigat deja o vastă experiență care v-a făcut un profesionist de top, probabil că vă faceți griji să faceți greșeli, așa cum fac majoritatea oamenilor.

Și acest lucru este de înțeles, deoarece ar fi foarte jenant ca un cititor să-ți spună unele dintre eșecurile tale. Acesta este de fapt motivul pentru care ar trebui să luați în considerare utilizarea instrumentelor de editare. Există o multitudine de aplicații concepute special pentru a face procesul de scriere mai eficient. Să sapăm mai adânc și să luăm în considerare ceea ce le face atât de necesare!

În primul rând, așa cum s-a menționat mai sus, aplicațiile de editare fac procesul de scriere mult mai eficient. Aceasta înseamnă că nu va mai trebui să vă verificați din nou textul pentru erori de ortografie și redundanțe. Aceste greșeli de scriere pot fi observate de aplicații aproape instantaneu. Mai mult, veți primi recomandări despre cum să le corectați. În acest fel, procesul de scriere va fi foarte ordonat și rapid. Veți putea economisi câteva ore care sunt de obicei petrecute la editare.

De asemenea, munca ta va fi mai puțin stresantă. Acest lucru este valabil mai ales dacă publicați cărți sau articole pe cont propriu. După cum ați putea înțelege, câteva greșeli pot avea potențialul de a distruge-ți reputația. Standardele ridicate și cererea industriei se simt probabil ca o povară pe umerii tăi. Dar, folosind aplicații de editare, puteți înceta să vă faceți griji cu privire la posibilele erori. În schimb, vă puteți concentra pe conținutul scrisului dvs. Îmbunătățirea abilităților și creșterea ca scriitor devin, de asemenea, mult mai ușoare în acest fel.

Cele mai bune 5 aplicații Android pentru scriitori de top

Acum că vă dați seama cât de benefice sunt instrumentele de editare, să luăm în considerare câteva aplicații pentru scriitori.

Tastatură gramaticală

Desigur, scrierea cu o tastatură virtuală nu este un mod perfect de a crea texte. Dar, din păcate, este inevitabil în unele cazuri. Din fericire, există o soluție excelentă pentru scriitori, care este o tastatură gramatică. Acest instrument gratuit are câteva caracteristici de bază, cum ar fi corecția automată pentru erori de ortografie și probleme gramaticale. Dacă descărcați o aplicație, veți primi și un verificator de punctuație avansat. Grammarly Keyboard oferă, de asemenea, îmbunătățiri decente de vocabular pentru textele dvs., astfel încât să puteți fi siguri că scrisul dvs. va fi de cea mai înaltă calitate.

Romancier

Aceasta este o altă aplicație gratuită cu funcții excelente pentru autori, în special pentru cei care scriu romane. Oferă un editor de text cu opțiuni avansate de formatare, comentarii, istoricul reviziilor și salvare automată. Puteți face backup și restaura conținutul utilizând un furnizor de stocare intern, extern sau cloud. Novelist vă permite să setați obiective specifice de scriere, cum ar fi numărul dorit de cuvinte sau data scadenței. Cu ajutorul acestei aplicații, puteți parcurge progresul de la capitol la capitol până când completați cartea. Mai mult, există numeroase șabloane disponibile pentru diferite scopuri de scriere. Dar, în cazul în care nu vă place niciunul dintre ele, puteți crea cu ușurință propriul șablon și îl puteți personaliza în funcție de nevoile și preferințele dvs.

Writer Plus

Aceasta este o aplicație de scriitor la îndemână, care este practic versiunea îmbunătățită a lui James McMinnin’s Writer. Astăzi, este una dintre cele mai populare aplicații de scriere pentru orice literar, de la poezie la scriere academică. Writer Plus este folosit de autorii de top și chiar eseuri cu adevărat pro care lucrează la companii de renume mondial care îi ajută pe studenți să-și gestioneze sarcinile. Este foarte util să vedeți lista de eseisti pe o singură pagină și să alegeți persoana cea mai convenabilă pentru sarcina dvs. Scriitorii Pro preferă aplicația Writer Plus, deoarece are o mulțime de funcții, inclusiv editarea în diferite limbi și formatarea. Puteți crea anteturi, anulați și refaceți modificările, puteți lucra mai mult noaptea și puteți partaja textele. Aplicația este destul de ușor de utilizat datorită interfeței sale de utilizator minime și navigării simple. Oricum, există și un ghid rapid despre cum să folosiți totul, astfel încât să nu aveți nicio provocare.

JotterPad

Aplicația este echipată cu un editor versatil care acceptă atât sintaxa Markdown, cât și sintaxa Fountain. De asemenea, vă puteți transforma textul din format simplu în format îmbogățit cu un simplu clic sau evidențiere. Cu toate acestea, dacă sunteți un utilizator experimentat, trebuie să vă fie mai convenabil să scrieți folosind sintaxa. Mai mult, acest asistent perfect de scriere vă face cercetarea mult mai ușoară, deoarece puteți căuta definiții de cuvinte, antonime sau sinonime în dicționarul și tezaurul încorporat. Îți poți imagina că are chiar și un dicționar rimat care te ajută să-ți dai seama ce cuvinte să alegi. JotterPad permite, de asemenea, verificarea lizibilității, astfel încât să puteți face textul mai clar și mai concis.

Planificator de povești de personaje 2

De fapt, Character Story Planner 2 nu este un instrument de editare. Aceasta este o aplicație pentru jocuri de masă. Dar de ce se află pe lista de aplicații pentru scriitori? Deoarece Character Story Planner 2 poate fi o resursă excelentă pentru romancieri. Ajută la planificarea și construirea unei povești, precum și la dezvoltarea de personaje, rase, grupuri și relații. De fapt, puteți alcătui o întreagă lume cu propriile reguli și locuri. Aplicația permite crearea de scenarii, diferite tipuri de scene și evenimente de poveste. Deoarece este absolut gratuit, puteți scrie o carte întreagă în Planificator de povești de personaje 2 și apoi transferați-l într-un procesor de text.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.