Cele mai bune 5 aplicații de apeluri video pentru utilizatorii Android

Cele mai bune 5 aplicații de apeluri video pentru utilizatorii Android
⏱️ 4 min read

Facetime este o aplicație de apelare vocală foarte populară pentru utilizatorii de iPhone, dar din moment ce aceștia nu oferă o versiune Android, ce alte aplicații ați putea folosi pentru apeluri video? Iată cinci aplicații care pot satisface nevoile dvs.

1. Google Duo

Duo este o aplicație de apelare vocală de la Google, concepută pentru a rula fără probleme atât pe Android, cât și pe iOS. Poate fi folosit atunci când cei doi participanți au dispozitive diferite, spre deosebire de Facetime. Există zvonuri că în curând va exista o versiune care va fi utilizată pe web.

Fiecare persoană din conversație trebuie să utilizeze aplicația Duo. Este doar pentru comunicarea de la persoană la persoană și nu oferă apeluri de grup. Cu toate acestea, are o opțiune de mesagerie.

Aplicația este ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să vă autentificați și să vă verificați numărul. Calitatea videoclipului este excelentă, dar dacă vă aflați într-o zonă în care lățimea de bandă are probleme, Duo va regla automat calitatea videoclipului pentru a vă menține conectat.

O caracteristică unică a Duo este opțiunea Knock, Knock. Redă fluxul video al unui apelant, astfel încât să știți cine sună și să vă faceți o idee despre ce ar putea dori înainte de a răspunde la apel.

2. JusTalk

JusTalk este o aplicație de apeluri video mai puțin cunoscută, dar utilizatorii de Android o apreciază foarte mult. La fel ca Duo, JusTalk este multiplatformă și trebuie să aveți amândoi aplicația pentru a conversa prin chat video. De asemenea, acceptă chat-uri de grup și mesaje.

Apeluri video Android Justalk

Această aplicație de apel video este alimentată de un algoritm de compresie, economisind între 40 și 60% din datele utilizate pentru un apel HD.

Dacă doriți să vă distrați mai mult în timp ce discutați, JusTalk vă permite să jucați jocuri cu cealaltă persoană și să creați și să partajați doodle. Dacă doriți să personalizați aspectul aplicațiilor dvs., există diferite teme din care să alegeți.

E noapte și ești afară? JusTalk are o opțiune de vedere nocturnă, astfel încât cealaltă persoană să te poată vedea pe ecran.

Poate captura fotografii și videoclipuri în timpul apelului, fără a fi nevoie să utilizați un înregistrator de ecran terță parte.

Achizițiile în aplicație oferă teme și personalizări și elimină anunțurile. Există, de asemenea, o versiune pentru copii a aplicației și care nu conține anunțuri.

3. WhatsApp

WhatsApp, administrat de Facebook, este cea mai populară aplicație de apelare video cu peste un miliard de utilizatori activi. Funcționează atât pe Android, cât și pe iOS.

Apeluri video Android Whatsapp

Dacă vă plac chaturile de grup, WhatsApp vă va permite să efectuați apeluri video cu până la patru persoane în același timp. O caracteristică utilă a acestei aplicații este posibilitatea de a respinge apelul și de a trimite în schimb un text.

În timp ce sunteți în apel, puteți comuta în orice moment la camera din spate atingând pe ecran. De asemenea, puteți dezactiva microfonul.

Această aplicație nu presupune care va fi viteza dvs. de internet înainte de timp. Calculează viteza atunci când apelați și reglează calitatea video pentru a funcționa cel mai bine cu acea viteză de conectare.

4. Viber

Viber a început ca o aplicație de apelare vocală. Și acum oferă și apeluri video și mesaje nelimitate. Este foarte asemănător cu Facebook Messenger, dar cu mai multe funcționalități. Este mai popular în afara Statelor Unite.

Apeluri video Android Viber

Nu este nevoie să vă înregistrați pentru aplicație utilizând nume de utilizator, parole sau pseudonime. Pur și simplu folosiți numărul dvs. de telefon. Criptarea lor end-to-end pentru toate chaturile și apelurile private și de grup vă protejează confidențialitatea

Caracteristicile Viber includ un instrument ușor de utilizat

]utilizați o interfață compactă, o listă de contacte personalizabilă și chat-uri ascunse. Există, de asemenea, pictograme, gif-uri și alte elemente interactive pe care le puteți utiliza în timpul mesageriei.

Un dezavantaj este că calitatea videoclipului poate să nu fie la fel de clară ca alte aplicații de apelare vocală.

5. WeChat

WeChat aplicația funcționează pe toate platformele mobile populare și computerele desktop. Înregistrarea la WeChat este ușoară. Tot ce aveți nevoie este numărul dvs. de telefon mobil. Este complet gratuit.

Apeluri video Android Wechat

Această aplicație vine cu un chat video, apeluri video și multe alte funcții. Cu toate acestea, interfața cu utilizatorul nu este la fel de prietenoasă ca alte aplicații de apelare vocală.

Chatul video de pe WeChat seamănă mai mult cu un walkie talkie. Apăsați un buton pentru a vorbi, iar vocea dvs. este înregistrată și trimisă celeilalte persoane. Puteți vorbi cu multe persoane diferite folosind această opțiune. Există, de asemenea, o opțiune pentru a avea un apel video, care este o conversație în timp real.

Nu există niciun motiv pentru a invidia utilizatorii iPhone care au aplicația Facetime. Există o mulțime de opțiuni din care puteți alege în lumea Android care vor umple acest gol.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x