Cele mai bune 5 aplicații de editare foto pentru Android

⌛ Reading Time: 2 minutes

Cele mai bune 5 aplicații de editare foto pentru Android: Indiferent dacă sunteți fotograf profesionist sau amator, totul depinde de rezultatul final al fotografiei pe care ați făcut-o, care decide câți oameni vor veni la dvs. pentru a face clic pe fotografii. La retușarea unei fotografii a devenit o necesitate în zilele noastre, iar nevoia de a o face mai atractivă devine o realitate. Dacă sunteți un fotograf profesionist, conceptul de retus sau editare foto devine cu atât mai important pentru a continua în afaceri.

Citește și: PUBG Mobile Korean versiune APK și descărcare OBB

După ce am înțeles importanța editării foto, permiteți-ne să aruncăm o privire la cele mai bune aplicații de editare foto disponibile. Deși lista este imensă, să ne uităm la cele mai bune 5 aplicații de editare foto pentru Android.

Cele mai bune 5 aplicații de editare foto pentru Android

Imagine VIa: NDTV Gadgets 360

Photoshop Express

Photoshop Express poate fi descărcat gratuit și, de asemenea, este gratuit, fără reclame. Este destul de simplă, rapidă și ușor de utilizat interfața cu utilizatorul, făcându-l una dintre cele mai bune aplicații de editare a fotografiilor pentru Android. Trebuie remarcat faptul că acesta are peste 80 de filtre instantanee de editare instantanee, în plus față de caracteristicile de bază ale decupării, rotirii, răsucirii, redimensionării și îndreptării fotografiilor. De asemenea, puteți adăuga cu ușurință pe imagini text și citate la alegere.

Pixlr

Anterior cunoscută sub numele de Pixlr Express, această aplicație este dezvoltată de AutoDesk, este o altă aplicație de editare a fotografiilor foarte populară pentru Android. Este disponibil pe Google PlayStore, se poate descărca gratuit, dar vine din partea minus sau rău a acestuia, vine cu anunțuri și achiziții în aplicație. Cu peste două milioane de combinații de efecte gratuite, suprapuneri și filtre, are ceva pentru toată lumea.

Photo Lab

Photo Lab are mai mult de 900 de efecte diferite, cum ar fi fotomontaje, filtre foto, rame frumoase, efecte artistice creative, colaje pentru mai multe fotografii și multe altele. Este o altă aplicație evaluată printre cele mai bune aplicații de editare a fotografiilor pentru Android, oferindu-le fotografiilor un aspect unic și special. Are atât versiuni gratuite, cât și versiuni pro.

YouCam Perfect

Este o aplicație la îndemână, gratuită pentru descărcare, editor instantaneu de fotografii pentru Android, care vine cu anunțuri și achiziții în aplicație. Funcțiile precum decuparea și rotirea fotografiei, estomparea fundalului utilizând pixelate de mozaic, redimensionarea, estomparea imaginii, vigneta și efectele HDR sunt opțiuni standard, făcând aplicația să se distingă de restul.

VSCO Cam

Această aplicație cam VSCO, pronunțată ca viz-co, a început ca o aplicație cu plată este complet gratuită pentru descărcare din Google Play Store, începând de astăzi. Se poate spune că nu are versiuni separate gratuite și cu plată, dar are câteva funcții încorporate, care trebuie plătite, în timp ce puteți utiliza anumite funcții gratuit.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.