Cele mai bune 5 aplicații de tipografie mobilă pentru a crea tipografie vie

Cele mai bune 5 aplicații de tipografie mobilă pentru a crea tipografie vie
⏱️ 4 min read

Adăugarea de text la fotografiile dvs. este o modalitate interesantă de a defini în continuare fotografia dvs. și de a o face mai atractivă. Puteți adăuga text la fotografii în scopuri de instruire sau îl puteți face mai atrăgător, dar în ambele situații, fonturile contează cel mai mult. Aici aplicațiile de tipografie vă vor ajuta să adăugați fonturi de text fascinante la fotografiile dvs. sau pur și simplu să creați o legendă pentru a le partaja online.

Pentru a vă ajuta să creați o tipografie uimitoare, vom lista cele mai bune cinci aplicații de tipografie care vă vor permite să creați o tipografie uimitoare pe telefonul dvs. smartphone.

1. Font Studio- Foto Texte Imagine

Font Studio- Photo Texts Image este una dintre cele mai populare aplicații de tipografie pe Android și iOS. Aplicația oferă peste 120 de fonturi elegante pentru a vă personaliza imaginile și, dacă acestea nu sunt suficiente, puteți descărca mai multe fonturi separat. Fonturile sunt, de asemenea, complet personalizabile; puteți schimba cu ușurință culoarea, transparența, dimensiunea și puteți adăuga umbre.

În plus, puteți adăuga, de asemenea, mai multe straturi de text pentru a crea interminabile modele de fonturi personalizate. De asemenea, are funcții de editare a fotografiilor de bază, cum ar fi filtre, cadre, forme, reglare a luminozității și peste 400 de autocolante. Butonul de partajare face ca lucrurile să fie mai ușor de partajat cu fotografiile pe social media.

Compatibilitate: Android și iOS

2. PicLab – Editor foto

Tipografie-aplicații-PicLab

Aceasta este o altă aplicație excelentă de tipografie, cu o mulțime de fonturi și funcții de editare a fotografiilor pentru a vă face fotografiile din această lume. Interfața aplicației este foarte intuitivă și simplifică editarea fotografiilor. Puteți alege dintre diferite fonturi de tipografie frumoase adăugate de unul dintre cei mai buni designeri.

Puteți personaliza cu ușurință fotografii cu filtre, autocolante, forme, rame, texturi, efecte, instrumente de desen și chiar puteți crea colaje. Noi instrumente sunt adăugate lunar pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună experiență. Cu toate acestea, PicLab își adaugă și filigranul la fotografiile editate, care pot fi eliminate cu 0,99 USD, iar unele articole cu instrumente sunt plătite.

Compatibilitate: Android, iOS și Windows Phone

3. Terminat

Tipografie-aplicații-Peste

Dacă sunteți cu adevărat serioși în ceea ce privește editarea fotografiilor, atunci Over ar putea fi cea mai bună soluție. Over este o aplicație de editare a fotografiilor cu plată care vă permite să utilizați peste 300 de fonturi pentru a adăuga tipografie vie fotografiilor dvs. Oferă un mediu adecvat pentru a vă edita fotografiile în funcție de cerințele lor, de exemplu, puteți crea felicitări, cărți de vizită, puteți crea un meme, puteți adăuga subtitrări și multe altele.

De asemenea, a colaborat cu Unsplash și Pixabay pentru a oferi mii de fotografii gratuite, dacă nu aveți deja una. Unele dintre celelalte caracteristici ale acesteia includ Color matcher, adaugă umbre, poziționează obiecte, decupează fotografii, adaugă fonturi personalizate și ascunde părți ale fotografiei.

Preț: 3,99 USD

Compatibilitate: Android și iOS

4. Notegrafie

Tipografie-aplicații-Notegrafie

Notegraphy este o aplicație de tipografie dedicată trimiterii de mesaje frumoase prietenilor dvs. pentru a nu personaliza o fotografie. Aplicația este concepută pentru a trimite mesaje pe rețelele de socializare sau pentru a vă actualiza starea.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți textul și să alegeți un șablon din patruzeci de altele. După aceea, Notegraphy va transforma acel text simplu într-o piesă de artă. Textul poate fi trimis către mai multe site-uri web de socializare cu o singură atingere și puteți chiar salva textul în memoria locală a telefonului dvs. sub formă de imagine.

Compatibilitate: Android și iOS

5. Phonto

Tipografie-aplicații-Phonto

Phonto este o aplicație publicitară, cu multe funcții fără limitări. Phonto este creat pentru a vă edita fotografiile cu o tipografie uimitoare și pentru a face toate modificările de bază. Puteți utiliza peste 200 (400 în aplicația iOS) de fonturi gratuite și chiar puteți adăuga mai multe fonturi folosind funcția de încărcare a fonturilor.

Puteți personaliza cu ușurință textul fontului, inclusiv redimensionarea, schimbarea culorii, rotirea, gestionarea spațiului și adăugarea de umbre personalizate. Dacă nu vă simțiți confortabil cu anunțurile, le puteți elimina plătind 0,99 USD ca achiziție în aplicație.

Compatibilitate: Android și iOS

Concluzie

Folosind aplicațiile de mai sus, puteți crea unele tipografii uimitoare pentru a le partaja online prietenilor dvs. Phonto este o opțiune bună dacă sunteți în căutarea unei aplicații gratuite, ușor de utilizat și care oferă o mulțime de fonturi, dar Over va mulțumi utilizatorilor care sunt serioși cu privire la tipografie.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x