Plătirea banilor pentru Ransomware este o idee bună?

Cele mai bune 5 aplicații pentru a-ți vinde vechile lucruri care nu mai scot din bucurie

Te-a inspirat Marie Kondo să scapi de toate lucrurile care nu-ți mai aduc bucurie? Dacă da, felicitări pentru decluttering. Totuși, ce vei face cu toate lucrurile pe care nu le mai dorești? Din fericire, există aplicații care te pot ajuta să te organizezi și să îți pui un pic de bani în plus în buzunar în același timp.

1. LetGo

Marketingul în sine ca o secțiune mobilă clasificată, LetGo (Android, iOS) permite utilizatorilor să cumpere și să vândă practic orice. LetGo se concentrează pe vânzările locale, potrivind utilizatorii care doresc să cumpere sau să vândă un articol prin locație. Acest lucru face ca aplicația să fie similară cu Craigslist pe piața bazată pe web, deși LetGo are o interfață cu utilizatorul mult mai primitoare. În prezent, LetGo este disponibil în mai multe țări din întreaga lume; cu toate acestea, este cel mai popular în Statele Unite și Canada.

LetGo face cumpărarea și vânzarea rapidă și ușoară. Mai întâi, descărcați aplicația și creați un cont. Apoi, găsiți ceva ce doriți să vindeți, deschideți aplicația și faceți o fotografie. Aplicația va recunoaște elementul și va ajuta la crearea automată a listei. După ce toate câmpurile obligatorii sunt completate, înregistrarea dvs. este gata de difuzare. LetGo nu permite utilizatorilor să introducă informații de contact, cum ar fi e-mailuri sau numere de telefon. În schimb, potențialii cumpărători pot trimite mesaje vânzătorilor din cadrul aplicației, sporind siguranța informațiilor sensibile. Din păcate, în momentul redactării acestui articol, LetGo nu are o metodă de plată încorporată.

2. OfferUp

OfferUp (Android, iOS) este o altă aplicație care își propune să creeze o piață online pentru a cumpăra și vinde articole locale. În multe privințe, OfferUp este foarte asemănător cu LetGo. Cumpărarea și vânzarea sunt foarte ușoare: pur și simplu descărcați aplicația, înregistrați-vă și începeți să faceți fotografii pentru a le posta pe piața online. Aplicația folosește locația telefonului dvs. pentru a vă potrivi cu cumpărătorii și vânzătorii din zona dvs.

vând-chestii-oferte

O mare parte din apelul OfferUp este poziția lor puternică în ceea ce privește siguranța și încrederea. Utilizatorii își trimit mesaje reciproc din aplicație, ceea ce înseamnă că nu apar informații personale pe listă. Acestea fiind spuse, fiecare utilizator OfferUp își verifică identificarea prin conectarea profilului său de Facebook, a ID-ului și a adresei de e-mail. Acest lucru ajută la eliminarea roboților spam și a escrocheriilor de phishing. În plus, utilizatorii de la OfferUp creează un profil public în care alți utilizatori pot lăsa feedback, similar cu eBay.

3. CPlus

Dacă vă place Craiglist, dar vă urășteți faptul că trebuie să vă lăsați în fața unui computer pentru al folosi, CPlus (Android, iOS) este pentru tine. CPlus este Craigslist pentru dispozitive mobile. Începând inițial viața ca aplicație terță parte, fără nicio afiliere cu Craigslist, CPlus este acum o filială cu licență oficială a Craigslist. Aplicația vă permite să creați postări în aplicație. Acest lucru este mult mai convenabil decât să faceți o fotografie a unui articol pe care doriți să îl vindeți și apoi să transferați acele fotografii pe computerul dvs. pentru a vă crea înregistrarea.

vinde-chestii-craigslist

În plus față de postarea direct din aplicație, una dintre cele mai bune caracteristici ale aplicației CPlus este capacitatea de a căuta în mai multe orașe. Când utilizați site-ul web Craigslist, trebuie să alegeți o anumită locație înainte de a vă uita la reclame. Anunțurile vor fi cultivate numai din acea locație specifică, ceea ce înseamnă că nu veți vedea anunțuri din alte zone din apropiere. CPlus elimină acest lucru prin recuperarea anunțurilor din zonele înconjurătoare și listarea lor în rezultatele căutării.

4. 5 mile

Dacă îți place ideea Craigslist, dar vrei ceva care să nu semene cu un site web GeoCities din 1997, 5 mile (Android, iOS) este pentru tine. 5miles este încă o altă piață locală online, unde oamenii pot cumpăra și vinde o varietate de articole. Acestea fiind spuse, 5miles se diferențiază de concurență în două moduri.

Utilizatorii pot opta pentru utilizarea site-ului web 5miles dacă nu au un dispozitiv mobil sau pur și simplu preferă să nu instaleze încă o altă aplicație. Aceasta este o alternativă plăcută care permite practic tuturor să participe pe piața de 5 mile indiferent dacă utilizează un smartphone.

vinde-chestii-5mile

În plus, 5miles are o funcție numită 5miles Dash. Aceasta este o caracteristică de licitație similară cu eBay. Totuși, ceea ce diferențiază 5 mile Dash este că aceste licitații durează doar nouăzeci de secunde, ceea ce înseamnă că utilizatorii stau la o ofertă dacă dau peste o licitație la momentul potrivit. Pentru a îndulci potul, 90% din articolele prezentate pe 5 mile Dash au o ofertă inițială de 1 USD. Mai mult, ofertanții câștigători au livrat articolul direct la ușa lor.

5. Poshmark

Ești o fashionistă care are probleme cu închiderea ușii dulapului tău? Dacă da, ai noroc. Poshmark (Android, iOS) vă poate ajuta să recuperați spațiu pentru dulap. Fondată în 2011, Poshmark este o piață online realizată special pentru moda pentru femei, bărbați și copii, inclusiv îmbrăcăminte, genți de mână, pantofi și chiar machiaj. Articolele postate pe Poshmark sunt noi sau ușor utilizate, ceea ce înseamnă că nu veți găsi nimic care a fost destinat grămezii de gunoi. În plus, aplicația se mândrește cu articole de la cele mai populare mărci și designeri, asigurându-se că utilizatorii sunt mereu în tendințe.

vinde-chestii-poshmark

Poshmark este similar cu eBay în multe feluri. Aplicația în sine este pur și simplu o platformă pentru utilizatori pentru a-și lista articolele. Atunci când are loc o vânzare, revine vânzătorului expedierea articolului către cumpărător. Poshmark oferă protecția cumpărătorului similară cu eBay. Dacă un vânzător nu trimite articolul sau dacă articolul nu este așa cum este descris, Poshmark va interveni și va remedia situația. La fel ca eBay, Poshmark câștigă bani prin taxarea vânzătorilor. Cuvânt de avertizare: acestea pot fi puțin mari în funcție de ceea ce sunteți obișnuit. În general, dacă sunteți în căutarea modei de marcă la o fracțiune din cost, Poshmark este o necesitate.

Ce aplicații folosiți pentru a vă vinde lucrurile? Spuneți-ne în comentarii!