Cele mai bune 5 aplicații pentru ascunderea mesajelor text pe Android

Top 5 aplicații pentru a ascunde mesajele text pe Android
⏱️ 10 min read

În era digitală, viața noastră este bogată în mijloace de comunicare. Android-ul este unul dintre cele mai populare sisteme de operare pentru telefoane și tablete, care permite utilizatorilor să descarce o mulțime de aplicații pentru a comunica cu prietenii și familia. Cu toate acestea, unele conversații private trebuie să rămână între doi oameni, iar acestea necesită o protecție adecvată.

Pentru a asigura protecția informațiilor importante, există o serie de aplicații pentru ascunderea mesajelor text pe Android. În această selecție de top 5, vom analiza caracteristicile principale ale celor mai bune aplicații pentru a vă proteja intimitatea de ochii curioși.

În primul rând, vom vorbi despre aplicația Signal, care a câștigat popularitate datorită securității excelente pe care o oferă. Prin criptarea end-to-end a mesajelor, aceasta asigură un nivel ridicat de confidențialitate. În plus, aplicația oferă și posibilitatea de a șterge automat mesajele după un anumit interval de timp.

Următoarea aplicație în clasament este Secret Conversations, creată de Facebook Messenger. Aici, conversațiile sunt protejate prin criptarea de la cap la coadă, ceea ce înseamnă că nimeni altcineva decât destinatarul nu poate citi mesajele. De asemenea, aplicația oferă și opțiunea de a pune o parolă pentru a avea acces la conversații.

Alte două aplicații care merită menționate sunt Telegram și Wickr Me. Telegram are opțiunea de a proteja conversațiile cu parolă sau utilizarea de coduri de securitate, în timp ce Wickr Me este renumit pentru auto-ștergerea conversațiilor și faptul că nu păstrează nicio informație în memoria telefonului.

În sfârșit, ascunderea conversațiilor pe Android nu ar fi completă fără menționarea aplicației Vault-Hide. Aceasta permite utilizatorilor să ascundă conversațiile de chat într-o interfață separată, care trebuie accesată prin cod sau scanarea amprentei digitale. De asemenea, aplicația oferă și posibilitatea de a crea un cont fals pentru cazurile în care cineva vă forțează să dezvăluiți parolele.

În concluzie, există o mulțime de aplicații pentru ascunderea mesajelor text pe Android, fiecare venind cu caracteristici și opțiuni unice de protejare a vieții private a utilizatorilor. Este important să găsiți cea mai potrivită soluție pentru propriile nevoi.

Trăim într-o perioadă în care multe dintre conversațiile noastre au loc prin intermediul aplicațiilor de mesagerie de pe smartphone-urile noastre. În timp ce majoritatea dintre noi folosim aplicații populare de mesagerie precum WhatsApp, Hike, Viber, Facebook Messenger etc. Pentru a conversa prin chat pe dispozitivele noastre Android, SMS-ul nu este încă învechit, deoarece căsuța noastră de mesaje SMS conține o mulțime de informații sensibile, cum ar fi notificarea. a tranzacțiilor efectuate prin carduri de debit/credit, mementouri importante pentru evenimente, chitanțe de rezervare a biletelor etc. Multe dintre aceste informații nu sunt exact de tipul pe care ați dori să le împărtășiți cu cineva sau la care ați putea să le arunce o privire. Așa că veți avea nevoie de ceva care să vă protejați mesajele, fără să pară prea conștient de asta. Atunci o aplicație de blocare a aplicațiilor sau o aplicație de ascundere a textului vă poate veni în ajutor.

Aplicațiile pe care le-am enumerat mai jos se vor asigura că confidențialitatea dvs. este respectată și că nimeni nu pune mâna pe informații sensibile prin mesajele dvs. Aceste aplicații se vor asigura că data viitoare când împrumutați telefonul cuiva sau îl lăsați nesupravegheat, nu veți avea un accident vascular cerebral îngrijorându-vă că cineva va citi ceva ce nu ar trebui să citească. Așadar, dacă ești mereu îngrijorat că cineva îți citește mesajele private, Iată primele 5 aplicații pentru a ascunde mesajele text pe Android:

1. SMS și apeluri private: ascundeți textul

Apel privat și SMS – Ascundere text (gratuit) funcționează prin crearea unui spațiu sigur pentru tine, pe care îl numește PrivateSpace. Procesul de configurare inițială este foarte simplu; aplicația vă va cere să configurați o blocare bazată pe PIN, care va fi folosită pentru a accesa aplicația în viitor. În timp ce configurați aplicația, puteți alege și să ascundeți aplicația din sertarul de aplicații.

Odată ce rulează, tot ce trebuie să faci este să importați contacte în aplicație. Aceste persoane de contact vor fi etichetate ca private și aveți, de asemenea, opțiunea de a le ascunde din agenda sistemului. Mesajele trimise sau primite de la aceste persoane de contact nu vor apărea în mesajele dvs. și va fi stocat în schimb un mesaj fals.. Ca un stimulent suplimentar, puteți, de asemenea, să ascundeți jurnalele de apeluri și să blocați apelurile în momente dificile de la anumite contacte. Când sosesc mesaje noi, veți fi avertizat printr-un mesaj fals sau un ton de apel personalizat pe care îl puteți alege. Pentru alte persoane, va arăta ca o notificare aleatorie și numai tu vei ști ce este cu adevărat. Cool nu?

Instalare🙁Gratuit)

2.GO SMS Pro

GO SMS Pro este una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie disponibile în Magazinul Play. Are peste 100 de milioane de descărcări și un arsenal de opțiuni de personalizare. Cu cea mai recentă versiune 7.0, personalizarea a dus la un nivel cu totul nou și și-a schimbat complet interfața, oferind utilizatorilor o senzație nouă pentru aplicație.

GoSMS Pro pentru Android

Pe lângă toată culoarea și luminozitatea, GO SMS Pro este și un ascuns decent de mesaje. Această aplicație vă solicită, de asemenea, să configurați o blocare bazată pe PIN pentru căsuța poștală privată. Apoi puteți adăuga persoane de contact în această casetă privată și toate conversațiile viitoare cu aceste persoane de contact vor apărea aici separat de toate celelalte mesaje. De asemenea, puteți ascunde pictograma casetei private din cadrul aplicației, astfel încât nimeni să nu observe că încercați să ascundeți ceva. GO SMS Pro este o aplicație completă de mesagerie; ați putea dori să luați în considerare acest lucru dacă nu sunteți prea impresionat de stocul de mesagerie și doriți ceva care să arate bine, păstrându-vă în același timp confidențialitatea.

Instalare🙁Gratuit cu achiziții în aplicație)

3. Calculator

Calculatorul este capacul perfect pentru o aplicație care funcționează pentru a ascunde mesajele; Este un calculator în exterior și o boltă în interior. Arată și funcționează exact ca un calculator și nu va trezi nicio suspiciune, deoarece arată ca o aplicație de calculator pentru alte persoane.

aplicație pentru a ascunde calculatorul

Pentru a accesa seiful ascuns, trebuie să introduceți „123+=” în calculator. Aceasta vă va duce la ecranul principal al aplicației; aici puteți adăuga contactele pe care doriți să le faceți private. Toate mesajele și jurnalele de apeluri legate de aceste contacte vor fi acum ascunse din sistemul telefonului dvs. și va apărea aici. Interfața cu utilizatorul nu este foarte elegantă sau atractivă, dar faptul că arată ca un calculator pentru cei care nu știe îi conferă un punct bonus și un loc pe lista noastră.

Instalare🙁Gratuit)

4. Vault-Hide SMS, fotografii și videoclipuri

Numele acestei aplicații spune aproape totul, Vault-Hide SMS, Pics & Videos este un seif care vă poate ascunde mesajele, imaginile și videoclipurile, printre altele. Este un seif, precum și un SMS și un ascuns de contacteceea ce înseamnă că obții tot ce este mai bun din ambele lumi.

Ascunde SMS-urile, fotografiile și videoclipurile

Puteți face tot ce ar face un seif și, în același timp, puteți ascunde mesajele private și contactele din sistem. Ca și în cazul altor ascunzători de mesaje, va trebui să importați contactele în aplicație, care vor fi apoi etichetate ca private. Aceste persoane de contact nu vor mai apărea în agenda dvs. telefonică și mesajele lor nu vor mai apărea în aplicația dvs. standard de mesagerie. Este necesară o parolă bazată pe PIN pentru a accesa această aplicație și, de asemenea, pentru a accesa orice alte aplicații pe care alegeți să le blocați în timp ce o utilizați.

Instalare🙁Gratuit cu achiziții în aplicație)

5. Message Block – SMS Block

Message Locker – SMS Lock este complet diferit de celelalte aplicații menționate mai sus. Este Nu este o aplicație care vă va ascunde mesajele, ci un bloc de aplicații care va bloca doar aplicația de mesagerie stoc, precum și alte aplicații.

Bloc de mesaje pentru Android

Setările acestei aplicații sunt similare cu alte dulapuri pentru aplicații; Vi se va solicita să configurați o parolă bazată pe PIN, care poate fi, de asemenea, schimbată într-un model ulterior. Ecranul principal al aplicației prezintă o listă de aplicații pe care aplicația blocată crede că ați dori să le blocați, cum ar fi Facebook, Skype, Messaging, WhatsApp etc. De asemenea, puteți adăuga alte aplicații la listă atingând pictograma plus „+” din partea dreaptă jos a ecranului. Pentru a bloca o aplicație, atingeți simbolul de blocare și puteți face același lucru pentru a debloca orice altă aplicație. Când încercați să deschideți oricare dintre aplicațiile blocate, vi se va cere să introduceți PIN-ul/Modelul pe care l-ați setat mai devreme.

Instalare🙁Gratuit cu achiziții în aplicație)

VEZI ȘI: 9 cele mai bune aplicații pentru a ascunde fotografii și videoclipuri pe Android

Concluzie

Ei bine, asta este, acestea sunt cele mai bune 5 aplicații pentru a ascunde mesajele pe dispozitivul tău Android. Puteți opta pentru o aplicație de ascundere a mesajelor, care va elimina orice urmă din mesajele și contactele dvs. private, sau puteți opta pentru un bloc de aplicații, care pur și simplu va restricționa accesul la aplicațiile dvs. de mesagerie.

În opinia noastră, Vault-Hide SMS, Pics & Videos iese în evidență deoarece funcționează atât ca un bloc de aplicații, cât și pentru a ascunde mesajele, dar în cele din urmă alegerea este a ta. Fiți siguri, indiferent de aplicația pe care o alegeți, nu veți fi dezamăgiți. Așadar, instalați una dintre aceste aplicații înainte ca cineva să decidă să vă încalce din nou confidențialitatea.

Imaginea prezentată prin amabilitatea: labnol

Din cauza utilizării tot mai mari a aplicațiilor pentru mesagerie pe smartphone-uri, multe dintre conversațiile noastre sunt acum în mare parte digitale. Cu toate acestea, ceea ce este îngrijorător este că multe dintre aceste aplicații includ informații sensibile, cum ar fi notificări despre tranzacții financiare sau mementouri importante, care nu ar trebui să cadă în mâinile greșite. În acest sens, o serie de aplicații Android sunt disponibile pentru a ajuta utilizatorii să își protejeze confidențialitatea mesajelor, cum ar fi SMS și apeluri private, GO SMS Pro, Calculator, Vault-Hide SMS, fotografii și clipuri video și Message Block – SMS Block. Fiecare dintre aceste aplicații oferă un set de caracteristici personalizabile pentru a vă proteja informațiile confidentialle și pentru a va asigura ca nimeni nu are acces la mesajele dumneavoastră private.
“Și acum, prizați-vă, deconectați-vă și puneți-vă mintea la lucru. Nu uitați să vă întoarceți și să ne citiți în continuare pentru ultimele noutăți din lumea tehnologiei.”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x