Cele mai bune 5 console retro pentru jocuri ROM legale

Cele mai bune 5 console retro pentru jocuri ROM legale
⏱️ 3 min read

Există mai multe moduri de a retrăi jocurile care au definit primele zile ale jocurilor. Puteți vâna consolele originale și le puteți cumpăra, dar acest lucru ajunge să fie scump, mai ales dacă doriți să redați jocuri care au devenit rare. La fel, ROM-urile sunt, de asemenea, o modalitate bună de a juca jocuri vechi, dar este ilegal să le obțineți dacă nu dețineți copiile originale și uneori nu emulează corect.

Dacă doriți să retrăiți acele clasice la un preț ieftin și în condițiile legale, aveți noroc! Mai multe companii au ascultat cererile jucătorilor retro și au lansat console speciale care încearcă să imite „afacerea reală” cât mai aproape posibil, până la controlori înșiși. Acestea sunt preîncărcate cu o mulțime de ROM-uri, astfel încât să puteți începe jocurile chiar din cutie. Iată cinci dintre cele mai bune.

Bonne fête du 1er mai avec Muguet ...
Bonne fête du 1er mai avec Muguet - Carte virtuelle

1. NES Classic Edition

Îți amintești de NES? A fost începutul unei ere de jocuri pentru mulți oameni, inclusiv pentru Nintendo. De atunci, Nintendo a adunat unele dintre cele mai bune hit-uri ale lor într-un Replică NES, plin de treizeci de jocuri. Aceasta înseamnă că puteți reda clasice precum Super Mario Bros., Donkey Kong și Dr. Mario pe televizorul dvs. modern.

Preț: 59,99 USD

2. Super NES Classic

retro-console-super-nintendo

Nintendo a reînviat un alt moment cheie în trecutul lor, realizând Super NES Classic, o modalitate ușoară de a reda legal clasicele vechi. Există o mulțime de jocuri bune pe acest subiect, inclusiv Super Mario World, Super Mario RPG, Kirby Super Star, Super Metroid și Earthbound. Curios, conține și un ROM al Star Fox 2, care nu a fost lansat, pentru o privire exclusivă asupra a ceea ce ar fi putut fi.

Preț: 79,99 USD

3. Commodore C64 Mini

retro-console-comodor

Nu toată lumea a jucat primul lor joc pe o consolă! Pentru cei care doresc să retrăiască acele jocuri vechi pentru PC, a Commodore C64 Mini se pot potrivi facturii. Poate emite jocuri la 720p prin cablu HDMI, deci va arăta bine pe majoritatea televizoarelor moderne. Puteți chiar să conectați o tastatură USB și să jucați jocuri bazate pe tastare așa cum au fost menite să fie jucate! Din păcate, nu a existat încă o versiune oficială în SUA, dar poate fi importată dintr-o țară din UE.

Preț: 69,99 USD

4. Consola de jocuri clasice Sega Genesis

retro-consoles-sega

Dacă trecutul tău de jocuri a prezentat mai mult Sonic decât Mario, s-ar putea să te intereseze acest lucru Consola Sega Genesis de către AtGames. Acesta vine cu un număr de optzeci de jocuri, care include unele dintre jocurile clasice Sonic the Hedgehog pe care toți proprietarii Genesis le-au jucat.

Preț: 35,99 USD

5. Atari Flashback

retro-console-atari

Dacă doriți cu adevărat o explozie din trecut, încercați Atari Flashback. Are una dintre cele mai mari biblioteci de astfel de console, cu 105 jocuri sub capotă. Vine cu două controlere pentru o distracție multiplayer, dar oferă și porturi vechi care vă permit să conectați adevăratul lucru dacă aveți ceva în jur.

Preț: 36,99 USD

Inapoi in trecut

Dacă îți place dragostea pentru jocurile retro, dar nu prea multă dragoste pentru a scoate la iveală foarte mult kitul original, jocurile și televizorul pentru a le juca, este posibil să ai noroc mai mare cu o consolă retro. Acum știți câțiva dintre jucătorii mai mari de pe piața consolelor retro și cum să retrăiți unele dintre acele amintiri vechi.

Aveți o anumită consolă retro preferată? Spuneți-ne mai jos!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x