Cele mai bune 5 metode de a recupera firele pierdute de pe Twitter

Top 5 moduri de a salva firele Twitter
⏱️ 7 min read

Dacă ești un utilizator avid al platformei Twitter, atunci cu siguranță ai întâmpinat probleme cu salvarea firelor și poate că te-ai întrebat cum poți să reții acele secțiuni de discuții interesante și relevante. Îți prezentăm astfel cinci moduri utile de a salva firele Twitter.

1. Folosește opțiunea pentru a salva tweet-urile importante pe pagina de profil. Multe persoane trec cu vederea această funcție, dar este una foarte utilă. Apăsând pe butonul “Salvare” din meniul de opțiuni ale tweet-ului îl poți salva, iar ulterior îl poți regăsi în secțiunea de “Salvare” din profilul tău.

2. Folosește un program terț pentru a salva firele Twitter. Există multe aplicații web care îți oferă această posibilitate și îți permit să păstrezi firele de discuții importante, chiar și pe viitor. Instalează o aplicație de acest gen și poți să începi să salvezi orice tweet te interesează.

3. Folosește platforme de management al social media, precum Hootsuite sau Tweetdeck, care îți oferă opțiunea de a salva tweet-urile importante de pe Twitter. Astfel, poți să creezi un tab special pentru tweet-urile salvate, astfel încât să le găsești mai rapid și să le accesezi de fiecare dată când vrei.

4. Utilizează un bookmarklet pentru a salva firele Twitter. Această opțiune este ideală pentru cei care utilizează browserele web. Instalează un bookmarklet în browserul tău pentru a salva fiecare tweet de care ești interesat. Poți găsi aceste bookmarklet-uri disponibile pe diverse site-uri web.

5. În cele din urmă, alege să creezi o listă privată de tweet-uri ca o alternativă pentru a salva fire și tweet-uri importante. Uneori, salvarea unui lung șir de fire Twitter ar putea fi prea lentă sau nesigură, în acest caz, poți simplu să creezi o listă particulară cu tweet-uri care îți atrag atenția și poți accesa lista oricând dorești.

Utilizatorii Twitter folosesc adesea fire pentru a scrie postări care depășesc limita de 280 de caractere pe tweet a platformei. Cu baza uriașă de utilizatori Twitter, este ușor să pierdeți un feed Twitter dacă nu îl salvați pentru a-l vizualiza mai târziu. Pentru a rezolva această problemă, am compilat o listă de modalități pe care le puteți urma pentru a salva fire utile Twitter.

Cele mai bune modalități de a salva firele Twitter (2022)

1. Marcaje Twitter

O caracteristică Twitter pe care mulți utilizatori tind să o ignore este capacitatea de a semnaliza tweet-urile. Ori de câte ori doriți să salvați un fir Twitter, faceți clic pe butonul Partajare și alegeți „Adăugați tweet la favorite”.

Apoi, puteți accesa toate marcajele din secțiunea Marcaje prezentă în bara laterală din stânga a site-ului. Dacă doriți o metodă ușoară de salvare a unor fire interesante Twitter, ar trebui să începeți să utilizați funcția de marcare a Twitter. Este o colecție bună de materiale de lectură viitoare. Și puteți elimina tweet-urile din marcaje după ce le-ați citit sau doriți să curățați dezordinea, la fel ca managerii de marcaje.

2. Cititor de fire

aplicație de citire a firelor

Thread Reader este un serviciu popular de la terți pentru salvarea firelor Twitter. Pe lângă salvarea tweet-urilor importante, site-ul web Thread Reader facilitează citirea subiectelor Twitter ca postări pe blog. Pentru a utiliza serviciul, tot ce trebuie să faci este să răspunzi la un thread de Twitter în următorul format:

@threadreaderapp unroll

Dacă nu doriți să utilizați botul, accesați site-ul web Thread Reader și inserați linkul tweet în caseta de căutare. Trebuie să creați un cont Thread Reader gratuit pentru a vedea toate derulările anterioare de fire într-un singur loc și pentru a le gestiona eficient. Site-ul web vă permite chiar salvați firele ca fișiere PDF după crearea unui cont.

Atentat, încercare cititor de fire

3. Citiți cu înțelepciune

citeste cu intelepciune

Readwise este un alt serviciu care vă poate ajuta să urmăriți eficient firele Twitter. În afară de Twitter, puteți folosi Readwise cu multe alte platforme, inclusiv Kindle, Pocket, Instapaper, iBooks și multe altele. Cu toate acestea, Readwise nu este gratuit. Puteți profita de perioada de încercare gratuită de o lună pentru a vedea dacă vi se pare utilă. Odată ce perioada de încercare se încheie, va trebui să achiziționați un abonament lunar care începe de la 4,49 USD. Pentru a salva o discuție, răspundeți la primul tweet folosind acest format:

@readwiseio save

Când salvați fire, veți vedea, de asemenea, câteva statistici, inclusiv numărul de salvări, numărul de salvări unice și numărul total de salvări unice pentru firele de conversație Twitter ale autorului. De asemenea, puteți sincroniza Readwise cu aplicații populare de luare de note precum Evernote, Notion și Roam.

Atentat, încercare citeste cu intelepciune

4. Filet

picioare de filet

Threader este un serviciu similar pentru colectarea de fire Twitter. Ca și alte servicii, Threader are și un bot Twitter pentru a vă ajuta să salvați cu ușurință firele de știri. Vedeți mai jos formatul pentru utilizarea Threader:

@threader_app compile

Threader este, de asemenea, disponibil ca o aplicație iOS pentru citirea convenabilă a subiectelor bune. Merită remarcat faptul că veți avea nevoie de abonamentul premium Threader pentru funcții suplimentare, inclusiv modul întunecat și suport PDF. Prima pentru Threader costă 3 USD pe lună.

Atentat, încercare filetator

5. Desfășurați firul

desfășurați firul

Unroll Thread este o altă opțiune excelentă pe care o puteți lua în considerare pentru a salva fire informative Twitter. Spre deosebire de alți roboți Twitter, tu nu aveți nevoie de un cuvânt cheie pentru a utiliza Unroll Thread. Trebuie pur și simplu să menționați mânerul Twitter al Unroll Thread pentru a salva tweet-urile. Descrierea Twitter cu care ar trebui să răspundeți este furnizată mai jos:

@UnrollThread

De asemenea, puteți salva firele ca fișiere PDF cu Unroll Thread. De asemenea, derulați și threadul oferă suport pentru modul întunecat fără abonament premium. Dacă doriți funcții populare fără a plăti un abonament, ați putea încerca să încercați Unroll Thread.

Atentat, încercare desfășurați firul

Salvați firele Twitter pentru a le citi mai târziu

Deci, acestea sunt primele cinci moduri pe care le puteți urma pentru a vă salva firele preferate de Twitter. În general, mă bazez pe funcția de marcare încorporată a Twitter pentru a salva conversații interesante, sfaturi, trucuri și alte informații suplimentare. Există vreun alt serviciu pe care îl utilizați pentru a salva firele? Nu uita să-l împărtășești cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos. Pentru mai multe astfel de sfaturi, consultați articolul nostru despre cele mai bune sfaturi și trucuri Twitter.

Acest articol prezintă cinci metode prin care utilizatorii Twitter își pot salva firele preferate pentru a le citi mai târziu. Modalitățile includ utilizarea caracteristicii de marcări ale platformei, aplicații terțe precum Thread Reader și Filet, precum și servicii de gestionare a cărților electronice, cum ar fi Readwise. Alegerea modului preferat poate depinde de preferințele și necesitățile individuale, dar aceste sugestii pot fi utile pentru evitarea pierderii informațiilor importante pe Twitter.
Și pentru astăzi ne despartim, dar nu pentru mult timp. În curând ne vom întâlni din nou pentru a vă aduce cele mai noi și interesante informații din lumea tehnologiei. Până atunci, rămâneți conectați și nu uitați să urmăriți blogul nostru pentru a fi la curent cu toate noutățile din domeniu. La revedere și să aveți o zi plină de gadgeturi performante!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x