Cele mai bune 5 moduri de a descărca driverul USB Qualcomm

⌛ Reading Time: 5 minutes

Descărcați driverul Qualcomm USB: După cum știm cu toții despre popularitatea în creștere a chipset-ului Snapdragon Qualcomm, care a stimulat în mod semnificativ cerințele dispozitivelor bazate pe chipsetul Qualcomm. Drivere USB Qualcomm

În comparație cu dispozitivele MediaTek care au primit o mulțime de critici în ultimele luni, driverele Snapdragon se dovedesc a fi mai ușor de utilizat, mai fiabile și cu actualizări regulate.

Descărcați driverul Qualcomm USB

Titlul fișierului Qualcomm-driver.zip
Versiune 2.1.0.5
Tip fișier Fișier EXE
Mărime fișier 10 MB
Compatibil cu Windows 7/8 / 8.1 / 10

[sociallocker id=”5266″]Driver USB Qualcomm: – Descărcați [/sociallocker]

Mai jos sunt prezentate cinci metode prin care puteți descărca cu ușurință driverul Qualcomm. Puteți încerca toate metodele sau puteți alege pe oricine în funcție de comoditatea dvs.

Metoda 1. Descărcați driverele USB Qualcomm prin Driver Talent:

OS Toto Driver Talent este un astfel de site web care este un instrument de actualizare de încredere și cuprinzător. Este un utilitar profesional de descărcare și actualizare a driverelor, este o soluție cu un singur clic. Este capabil să identifice toți driverele depășite, corupte, rupte, lipsă și care nu suportă. Împreună, poate actualiza cu ușurință cele mai recente drivere USB Qualcomm și poate instala cele mai bune dispozitive Qualcomm compatibile.

Puteți descărca și actualiza Drivere Qualcomm pe Windows 10/8 / 8.2 / 7 / XP sau Vista și, de asemenea, pe Windows Server. Aceasta ar fi opțiunea perfectă pe care să vă bazați dacă preferați o soluție one-click și one-stop.

Metoda 2. Descărcați driverele USB Qualcomm prin site-ul producătorului modulului:

Pe site-ul web al producătorului de module, puteți căuta driverele de software. Cu toate acestea, asigurați-vă că tastați cuvintele exacte ale informațiilor despre model dacă doriți să găsiți driverele corecte. Dacă tastați greșit un driver Qualcomm greșit, nu îl veți obține pe cel potrivit pentru a lucra pe dispozitivul Qualcomm. De asemenea, un driver defect poate provoca orice fel de rău pe computerul computerului.

Metoda 3. Descărcați driverele USB Qualcomm prin Windows Update:

De la o actualizare Windows sau un utilitar de actualizare Microsoft, veți primi și actualizări ale driverelor. Doar aveți răbdare când veți descărca actualizări din Windows Update. Deoarece acest lucru poate dura câteva ore sau chiar o zi întreagă uneori pentru ca actualizările să fie finalizate. Și, în unele cazuri, ar putea eșua chiar la final.

Metoda 4. Descărcați driverele USB Qualcomm utilizând alte surse fiabile:

De asemenea, puteți utiliza alte site-uri web de încredere pentru a descărca manual cele mai recente drivere Qualcomm. Una dintre acestea poate fi pagina de descărcare a driverelor Qualcomm de pe site-ul web Toto Driver. Apoi, va trebui să instalați manual driverele.

Metoda 5. Descărcați Drivere USB Qualcomm cu ajutorul site-ului OEM

Qualcomm vinde, de asemenea, circuite integrate (circuite integrate) altor OEM (producători de echipamente originale). Prin urmare, pentru căutarea de drivere Qualcomm personalizate, puteți accesa și site-ul OEM. Cu toate acestea, rețineți că este posibil ca mulți șoferi de pe acest site să nu fie cei mai noi.

Cum se instalează Qualcomm USB QD Loader pe computerul Windows?

Pentru a fi sincer, descărcarea și instalarea Qualcomm pe computerul dvs. este o sarcină ușor de urmat. Tot ce va trebui să faceți este să participați cu atenție la oricare dintre următoarele metode prezentate mai jos și vă puteți bucura apoi de conectarea dispozitivului la computer.

Metoda 1. Instalați driverul Qualcomm QDLoader USB pe computerul Windows

Iată o metodă prin care puteți instala Driver Qualcomm pe computerul dvs. Windows.

Pasul 1. Presupun că este posibil să fi descărcat Șofer Qualcomm din linkul dat mai sus. După ce l-ați descărcat, extrage pe computer.

Pasul 2. Acum va trebui să alegeți Fișier de configurare conform sistemului dvs. de operare. Alegeți 32 de biți sau 64 de biți.

Pasul 3. Acum selectați tipul de configurare ca „Bld gratuit” și apoi apăsați opțiunea Următorul.

Pasul 4. Veți observa acum că asistentul de instalare a început. Doar faceți clic pe următoarea opțiune pentru a continua.

Pasul 5. Acum trebuie să acceptați condițiile din Acord de licențiere pentru a continua cu procesul de instalare.

Pasul 6. Acum apăsați în cele din urmă tasta Instalare Buton pentru a acționa instalarea unui driver.

Pasul 7. Configurarea va copia fișierele de driver necesare pe computer.

Și ai terminat aici! Instalarea driverului Qualcomm a fost instalată cu succes pe computerul dvs. Windows.

Metoda 2. Instalați manual driverele Qualcomm pe computerul dvs. Windows

În cazul în care considerați că metoda de mai sus este incomodă sau căutați o alternativă, iată o altă metodă prin care puteți instala driverele Qualcomm pe computerul dvs. Windows.

Cerință prealabilă pentru instalarea driverelor Qualcomm:

  • Dispozitive Qualcomm.
  • Instalați driverul ADB și driverul minim FastBoot.
  • Descărcați pachetul Driver Qualcomm de pe linkul de mai sus.

Pasul 1. Pentru a acționa cu, Extrageți pachetul de driver Qualcomm descărcat pe care l-ați descărcat de pe linkul de mai sus.

Pasul 2. Instalați driverele ADB și Minim Fastboot prin care Windows vă va recunoaște dispozitivul.

Pasul 3. Acum Activați depanarea USB. În acest scop, va trebui să

Accesați Setări> Despre telefon> apăsați de 7 ori pe numărul de construcție.

Acest lucru ar trebui să activeze opțiunea Activare pentru dezvoltator.

Acum,

Accesați Setări> Opțiuni dezvoltator> Depanare USB și apoi Activați-l.

Pasul 4. Acum conectați smartphone-ul cu ajutorul cablului USB la computer.

Pasul 5. Acum, va trebui porniți dispozitivule în „Mod EDL”Sau ceea ce noi numim ca” Mod de descărcare„.

Pasul 6. Apoi, deschideți fereastra de comandă ținând apăsată tasta Shift și apăsați clic dreapta pe butonul mouse-ului. În Opțiuni, alegeți „Deschideți fereastra de comandă aici ”

Pasul 7. Apoi tastați comanda dată mai jos pentru a porni dispozitivul în Mod de descărcare, adică modul EDL.

adb devices
adb reboot edl

Pasul 8. Acum, pasul mai departe este o instalare a driverului pe computer. În acest scop, va trebui să –

Deschideți Panoul de control> Manager dispozitive

Aici veți da peste o listă de dispozitive. Cu toate acestea, nu vor fi instalate drivere adecvate pentru acel dispozitiv. Va fi arătat de titlu- „QHSUSB_BULK”.

Pasul 9. Acum faceți clic dreapta pe „QHSUSB_BULK”Și apoi alegeți„Actualizați software-ul driverului ”.

Pasul 10. Acum va apărea pe ecran o fereastră pop-up în care va trebui să selectați „Răsfoiți computerul meu pentru software pentru driver”.

Pasul 11. Apoi, faceți clic pe Naviga butonul și localizați folderul extras Qualcomm Driver Package acolo.

Pasul 12. Sistemul va începe acum să instaleze automat driverele. Este posibil să vi se ceară câteva permisiuni pentru care va trebui să alegeți – „Instalați driverul oricum ”. Aceasta va fi urmată de o continuare în procesul de instalare.

Pasul 13. Când ați terminat, vi se va trimite un mesaj de succes. Acolo, faceți clic pe Închide pentru a ieși din procedura de instalare.

Pasul 14. În manager de dispozitiv, vă puteți vedea Smartphone bazat pe chipset Qualcomm. Dispozitivul va fi afișat sub „Porturi (COM & LPT)„Secțiunea ca„Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM 10)„.

Și asta este tot! Ați instalat cu succes Driverul Qualcomm QDLoader USB pe computerul dvs. Windows. Acum poți să dezbraci dispozitivul cu ușurință de la EDL sau de la ceea ce este cunoscut și sub numele de Descărcare

De ce aveți nevoie de driver USB Qualcomm?

Lista motivelor pentru descărcarea driverelor USB Qualcomm poate varia pentru toată lumea, dar unele elemente fundamentale sunt aceleași pentru toți. Iată cum merg:

Firmware intermitent

Dacă dețineți un dispozitiv Android Qualcomm, care are fie o buclă de pornire, fie este mort sau nu poate nici măcar să pornească, atunci este timpul să fiți nevoit să conectați ROM-ul Stock Stock la acesta. În acest caz, va trebui să vă conectați dispozitivul la computer. Puteți face acest lucru conectând computerul la driverul USB Qualcomm.

Pentru transferul de fișiere:

Cu ajutorul driverului USB Qualcomm, puteți transfera videoclipuri, fișiere, fotografii etc. Practic, veți avea acces la dispozitivul dvs. de pe computer.

Încheierea:

Sper că ați găsit articolul util în descărcarea și instalarea driverelor USB Qualcomm pentru computer Windows. În opinia mea, cea mai fiabilă și ușoară metodă pentru instalarea driverelor USB Qualcomm este prima metodă de instalare directă. cu toate acestea, puteți alege oricare după comoditatea dvs.

Dacă întâmpinați dificultăți sau aveți întrebări, ne puteți întreba în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm. Continuați să vizitați pagina noastră pentru mai multe astfel de articole legate de tehnologie sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru pentru a primi notificări în timp util ale postărilor noastre.