Cele mai bune 5 moduri de a descărca Instagram Reels

Instagram Reels Featured
⏱️ 7 min read

Cum poți descărca Instagram Reels? Dacă aceasta este o întrebare care îți apare în minte, atunci ești în locul potrivit. În acest ghid, vă arătăm mai multe metode de a descărca Instagram Reels și de a le salva offline.

Notă: metodele de mai jos vor funcționa atât pe Android, cât și pe iOS. Cu toate acestea, nu veți putea descărca Reels „private”.

1. Descărcați Instagram Reels folosind instrumente de descărcare online

Există mai multe instrumente online care vă ajută să descărcați Instagram Reels fără a fi nevoie să instalați o aplicație sau un software. Aceste instrumente online vă permit, de asemenea, să salvați videoclipurile fără niciun filigran sau restricții.

Cont Netflix Gratis

Iată câteva dintre cele mai bune instrumente online pentru descărcarea Reels:

1. Deschideți Instagram Reels pe care doriți să le descărcați. Atingeți pictograma cu trei puncte și alegeți opțiunea „Copiați linkul”.

Descărcați Instagram Reels Copiați linkul

2. Vizitați oricare dintre instrumentele online menționate. Pentru acest exemplu, vom folosi Instadp. Atingeți fila „Reels” din site-ul web și inserați linkul Reels copiat în caseta corespunzătoare.

Descărcați Instagram Reels Instadp

3. Apăsați butonul albastru „Descărcare” și așteptați finalizarea procesării. Odată terminat, vi se va afișa o previzualizare a videoclipului și un buton mare de descărcare. Atingeți-l și veți descărca cu succes un videoclip Instagram Reels.

Salvați Reels Video

Dacă videoclipul începe să fie redat într-o filă nouă, trebuie să apăsați lung pe videoclip și să selectați opțiunea „Descărcați videoclipul” pentru a salva fișierul.

2. Utilizarea aplicațiilor dedicate

Există mai multe aplicații disponibile care vă ajută să descărcați videoclipuri Instagram Reels. Astfel de aplicații anulează necesitatea de a deschide un site web online de fiecare dată când doriți să descărcați un Reel. Puteți alege din oricare dintre cele două aplicații populare pentru Android pentru a descărca Reels:

1. Descărcați aplicația pe telefonul dvs. Android. Acordați toate permisiunile necesare pe care le solicită.

2. Copiați linkul Instagram Reels pe care doriți să îl descărcați și deschideți orice aplicație. Lipiți linkul și apăsați butonul Descărcare pentru a salva Reel-ul pe telefon.

Butonul de descărcare Reels

3. Marcați Instagram Reels

Dacă doriți doar să salvați Instagram Reels pentru utilizare ulterioară, în loc să le descărcați, pur și simplu marcați Reel-ul.

Deschide Instagram Reel pe care vrei să-l salvezi. Faceți clic pe pictograma cu trei puncte și apăsați butonul „Salvare” din lista de opțiuni.

Marcați Instagram Reels

Pentru a găsi videoclipul Instagram Reels pe care l-ați salvat, navigați la „Ecran de profil -> pictogramă cu trei bare -> Salvat”. Atingerea „Toate postările” va dezvălui toate postările salvate împreună cu Reels.

4. Descărcați propriile role Instagram cu sunet

Instagram vă oferă opțiunea de a descărca Reels nepublicate; cu toate acestea, nu salvează audio. Dacă doriți să vă salvați propriile Instagram Reels nepublicate, trebuie să creați o listă de „Prieteni apropiați” și să folosiți Povești pentru a descărca propriul videoclip Instagram Reels. Iată cum să o faci:

1. Deschideți aplicația Instagram și accesați pagina de profil. Apăsați pictograma „meniu hamburger” și selectați opțiunea „Prieteni apropiați” din listă.

Descărcați Instagram Reels Prieteni apropiați

2. Adăugați unul sau mai mulți prieteni la lista dvs. de „Prieteni apropiați” și, odată terminat, creați un videoclip Instagram Reels.

Prieteni apropiați

3. După ce ați creat videoclipul, faceți clic pe butonul „Previzualizare”.

Previzualizare Instagram Reels

4. Faceți clic pe „Următorul” pentru a merge la meniul „Partajare”. În meniul Partajați, atingeți fila „Povești” și apăsați butonul „Partajare” din fața „Prieteni apropiați”. Rețineți că membrul adăugat pe lista prietenilor apropiați va putea vedea Reels.

Povestea ta

5. Accesați ecranul de pornire Instagram și atingeți „Povestea dvs.”. Veți observa că Reelul creat a fost publicat ca o poveste. Atingeți pictograma cu trei puncte și selectați opțiunea „Salvare videoclip” din meniu. Aceasta vă va descărca videoclipul Reel cu audio. După ce totul este făcut, puteți șterge povestea.

Salvare Reels Instagram

5. Descărcați folosind povești

Un hack simplu, dar util, care nu necesită nicio aplicație suplimentară sau utilizarea instrumentului este descărcarea Instagram Reels folosind Stories.

1. Deschideți videoclipul Instagram Reels și atingeți pictograma Trimitere/Primire.

Distribuie Reel

2. Selectează opțiunea „Adaugă Reel la povestea ta”.

Adăugați Reel la Story

3. Va apărea un ecran de previzualizare. Dacă doriți să descărcați videoclipul pe ecran complet, trebuie să ciupiți și să măriți pentru a umple ecranul.

4. După ce ați terminat, apăsați pe butonul „Descărcare” din partea de sus. Asta e! Videoclipul va fi salvat în galeria telefonului dvs.

Descărcați Reel

Încheierea

În afară de metodele de mai sus pentru a descărca Instagram Reels, puteți folosi și funcția de înregistrare a ecranului de pe telefon pentru a înregistra videoclipul Reels și a-l salva offline. Între timp, poate doriți să consultați ghidurile noastre despre cum puteți utiliza Instagram Reels cu Remix și despre cum să descărcați Instagram Stories și momentele evidențiate pe Android.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x