Cele mai bune 5 site-uri pentru a cumpăra jocuri ieftine pentru PC descărcabile

Cele mai bune 5 site-uri pentru a cumpăra jocuri ieftine pentru PC descărcabile
⏱️ 4 min read

 

Dacă vă plac jocurile ieftine pe computer, este întotdeauna o idee bună să vă asigurați că cumpărați din surse autorizate și de renume. Am acoperit motivele pentru care nu ar trebui să utilizați site-uri de piață gri, dar ce zici de locurile care vând jocuri ieftin și sunt, de asemenea, demne de timpul și banii dvs.?

Din fericire, există site-uri legitime acolo unde puteți alege jocuri la prețuri ieftine. Iată o selecție de site-uri care merită timpul tău.

1. Steam

Steam, în sine, nu se ocupă exclusiv de jocuri ieftine. Cu toate acestea, are vânzări foarte regulat. Nu numai asta, dar puteți căuta și jocuri care se află sub un anumit preț, precum și să găsiți jocuri care sunt în prezent în vânzare.

Cel mai bun moment pentru a obține cu adevărat jocuri ieftine pe Steam este în perioada de vacanță. Steam găsește, de obicei, orice scuză pentru a pune la vânzare (recent am avut una pentru Anul Nou Chinezesc!), Așa că pur și simplu acordați-vă în timpul oricărei sărbători centrate în SUA și ar trebui să găsiți o gamă largă de jocuri în vânzare.

Dacă nu doriți să continuați să verificați magazinul, vă puteți crea un cont și puteți adăuga jocurile pe care le doriți la o listă de dorințe. Steam vă va trimite apoi un e-mail când vor fi vândute, astfel încât să îl puteți lua la un preț bun.

2. Humble Bundle

Humble Bundle a debutat ca Humble Indie Bundle, care a oferit o mulțime de titluri indie la un preț foarte ieftin. În zilele noastre, a devenit mult mai mult și acum vinde cărți electronice, software și benzi desenate ca parte a gamei sale. Cu toate acestea, vinde încă jocuri și merită să vă înscrieți la actualizări prin e-mail pentru a afla când au pus la cale un pachet.

pc-ieftin-umil

Pachetele urmează de obicei o ierarhie: un nivel de jocuri pentru donarea de 1 USD sau mai mult, un nivel pentru donații peste suma medie a donației și un nivel pentru plata prețului premium prestabilit. Nu toate pachetele urmează acest model, dar majoritatea o vor face. Aceasta înseamnă că puteți alege și alege cât plătiți pentru jocurile dorite.

3. Fanatical

pc-ieftin-fanatic

Fanatical (anterior Bundle Stars) este un magazin de jocuri care oferă și vânzări flash și pachete. Varietatea ofertelor poate varia extrem de mult; uneori veți obține un pachet plin de jocuri despre care nimeni nu a auzit și, uneori, va fi în vânzare o întreagă serie apreciată de critici. Ca atare, merită să te bagi din când în când pentru a vedea dacă a apărut ceva de interes.

4. Chrono.gg

pc-ieftin-crono

Chrono.gg este puțin diferit. Spre deosebire de celelalte magazine, acesta vinde doar un joc în fiecare zi la un preț redus. Include un trailer, o descriere și fluxuri live ale jocului, astfel încât să puteți vedea dacă este pentru dvs. Dacă nu îți place jocul oferit, poți să dai clic pe moneda de lângă butonul de cumpărare și să câștigi niște bani digitali pe care să-i cheltui pe magazinul lor de jocuri.

5. GOG (Good Old Games)

pc-ieftin-bun

Indiciul este în nume; Good Old Games vinde tocmai asta! De asemenea, are o colecție frumoasă de jocuri moderne, dar veți vizita GOG atunci când doriți să alegeți un clasic vechi din era PC timpurie.

Dacă sună ca magazinul dvs., asigurați-vă că vă înscrieți pentru actualizările lor prin e-mail. Uneori vor face vânzări (cu aproximativ aceeași frecvență ca Steam), astfel încât să puteți ridica clasice ieftin!

Ieftin și Vesel

Dacă doriți să vă perfecționați colecția de jocuri pe PC fără să vă rupeți banii, există mai multe modalități de a face acest lucru. Acum știți cinci site-uri grozave care vă pot aduce mai mult pentru mai puțin.

Care este site-ul tău preferat? Spuneți-ne mai jos.

Credit de imagine: Rob DiCaterino

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x