Cele mai bune 50 de descărcări de autocolante WhatsApp pentru Android

⏱️ 12 min read

Într-adevăr, WhatsApp este una dintre cele mai utilizate aplicații din lume. Și pentru a menține această aplicație, există anumite funcții lansate din când în când. O astfel de caracteristică care a sporit utilizarea WhatsApp este caracteristica Autocolante.

Dacă și tu vrei să pui mâna pe aceste stickere WhatsApp, asigură-te că ai cea mai recentă versiune de smartphone. Deși aveți câteva pachete de autocolante de descărcat de pe WhatsApp, puteți descărca apoi autocolantele specifice care vin în pachete de pe linkurile de descărcare specifice date în această pagină. Deci, ce mai aștepți? Sa incepem!

Autocolant

Dacă doriți să vă arătați creativitatea și să folosiți autocolante satisfăcătoare pentru WhatsApp, atunci iată ce ar trebui să utilizați. Puteți alege între forme – Cerc sau oval sau pătrat. Pentru a adăuga un pachet de autocolante, va trebui să produceți minimum trei autocolante și o pictogramă de autocolant.

De asemenea, puteți adăuga un număr infinit de autocolante din aplicații terțe. Pentru a scoate autocolantele, puteți atinge punctele roșii minus. Sticker Maker vă oferă să alegeți o imagine din galeria dispozitivului dvs., ca un autocolant.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Descarcă Sticker Maker

Seriale TV / Filme / Desene animate Autocolante pentru WhatsApp

GOT WhatsApp Stickers

Una dintre cele mai populare serii din toate timpurile – autocolantele Game of Thrones sunt acum disponibile pentru a fi descărcate pe WhatsApp. Dacă sunteți un fan GOT, atunci trebuie să rămân, aveți norocul să puneți mâna pe aceste pachete de autocolante GOT WhatsApp.

Descărcați autocolante GOT WhatsApp

Autocolante AIO pentru WhatsApp

Autocolante AIO pentru WhatsApp este un pachet pe care trebuie să îl aveți pe dispozitiv, dacă sunteți sau ați fost fan Mr. Bean sau Minions sau Homer Simpson!

Nu doar acestea, mai sunt câteva în această listă de autocolante AIO pe care le puteți descoperi descărcând acest pachet. Acest pachet are cel mai mare număr de autocolante și vine într-o dimensiune de 24 MB.

Descărcați autocolante AIO pentru WhatsApp

Autocolante pentru cinema

După cum probabil ați sugerat numele, acest pachet all-inclusive este format din câteva personaje cu adevărat uimitoare și iubite ale cinematografiei, cum ar fi – Pennywise, Freddy Kruger, etc. Există multe categorii aici. Aceasta este o opțiune excelentă pentru iubitorii de filme.

Descarcă Cinema Stickers pentru WhatsApp

Pachetul de autocolante Deadpool pentru WhatsApp

Iată-l pentru toți fanii Deadpool! Cea mai bună colecție de autocolante Deadpool care vine într-un fișier APK și nu este disponibilă în Google Play Store. Așa că acum îi poți face pe prietenii tăi să se întrebe de unde ai luat aceste autocolante uimitoare!

Descărcați stickere Deadpool pentru WhatsApp (fișier APK)

Pachet de autocolante Pokemon

Cine nu iubește Pikabu sau Pokemon? Și dacă sunteți un fan Pokemon, atunci acest lucru trebuie să aveți!

Descarcă autocolante Pokemon pentru WhatsApp

Stickere Dragon Ball

Cu siguranță știi ce este Dragon Ball dacă ești un copil din anii 90. Veți primi aproape 300 de autocolante în acest pachet de autocolante Dragon Ball.

Descarcă autocolante Dragon Ball pentru WhatsApp

Pachet de autocolante Eevee 1 și 2 pentru WhatsApp

Dacă sunteți conștient de Pokemon Go Game, atunci s-ar putea să-l cunoașteți pe Eevee și cine este un Pokemon normal. Fiecare autocolant al acestui pachet este proiectat elegant și are autocolante drăguțe de Eevee, chiar dacă nu este la fel de popular ca un Pokemon.

Eevee Stickers Pack 1 pentru WhatsApp (fișier Apk)

Eevee Stickers Pack 2 pentru WhatsApp (fișier Apk)

Autocolante WhatsApp

Deși nu este un pachet specific de serie, autocolantele WhatsApp sunt, desigur, un pachet excelent de utilizat. Nu există doar unul sau două filme sau personaje de desene animate aici, ci un pachet complet de multe dintre cele mai populare.

Practic, este clasificat în diferite tipuri de pachete de autocolante, cum ar fi – Pokemon Go, Memes, Super Mario etc. Deși acest pachet de autocolante de la WhatsApp are o dimensiune a fișierului de 19 MB, este cu siguranță rezonabil, deoarece există un număr mare de colecții de autocolante.

Descărcați WhatsApp Sticker

Poante

Autocolante ForoCoches

Această aplicație a autocolantelor vă oferă o serie de opțiuni din care să alegeți, împreună cu actualizări frecvente, care să asigure utilizatorilor cele mai recente lucruri.

Se crede că această aplicație a fost creată de utilizatorii forumului ForoCoches. Dimensiunea fișierului acestei aplicații este de doar 6,4 MB și conține toate lucrurile nemaivăzute!

Descărcați WhatsApp Sticker

Rage Face

Dacă ești un adevărat iubitor de meme, cu siguranță știi ce este un chip de furie. Și dacă doriți să împărtășiți prietenilor tăi fața de furie într-o memă și să-i faci să râdă și ei, atunci iată linkul de descărcare –

Descărcați WhatsApp Sticker

Meme Sticker pentru WhatsApp

Cine nu iubește memele? Și ce se întâmplă dacă puteți partaja lucrurile legate de meme prin intermediul autocolantelor? Face autocolantele mult mai amuzante. Deci, ce mai aștepți?

Autocolante Meme pentru WhatsApp

Jocuri

Autocolante PUBG pentru WhatsApp

Cu greu se poate rezista când se numește numele PUBG. Și când ești fan PUBG, tot ce ține de acest joc merită prins. Ce se întâmplă dacă vă spun că puteți avea autocolante PUBG și le puteți partaja pe WhatsApp? Faceți clic pe linkul de descărcare de mai jos pentru a face acest lucru –

Descărcare autocolante PUBG WhatsApp

Fortnite Sprays 2

Un alt joc popular este Fortnite Sprays 2. Acum puteți aduce acest joc pe WhatsApp prin intermediul Fortnite Sprays Stickers pentru WhatsApp –

Descărcare Fornite Sprays 2 WhatsApp Sticker

Counter-Strike

Un alt joc din lista celor mai bune jocuri este Counter-Strike. Dacă ați jucat vreodată acest joc, atunci acesta trebuie să fie în colecția dvs. de autocolante WhatsApp.

Descărcare autocolant Counter-Strike WhatsApp

Animale

Autocolante Pug pentru WhatsApp

Pugul, unul dintre cei mai drăguți câini, a ocupat un spațiu în autocolantele WhatsApp și credeți-mă, acestea nu sunt niciun autocolant aleatoriu. Sunt realizate cu cea mai mare eleganță.

Acest lucru se poate înțelege din faptul că va trebui să plătiți 85 INR pentru a cumpăra acest pachet, nu vine gratuit! La același preț, puteți avea și alte pachete de autocolante pentru WhatsApp create de același dezvoltator.

Descărcați autocolante Pug Emoji pentru WhatsApp

Shih Tzu Emoji pentru WhatsApp

Dacă sunteți un iubitor de pisici, atunci Shih Tzu este o pisică drăguță de nuanță albă roz, care va atrage cu siguranță atracția oricui prin curățenia sa. Acest pachet de autocolante vine la un preț de 85 INR, adică 1,2 USD. Dar când o vei avea o dată, îți vei da seama că ai făcut alegerea corectă.

Descărcați Shih Tzu Emoji pentru WhatsApp

Newfie Emoji pentru WhatsApp

Un alt emoji drăguț de câine care vine la un preț de 85 INR merită cu siguranță cumpărat. Acest pachet de emoji este format dintr-un câine alb și maro care reflectă diverse emoții și activități. Dacă sunteți un iubitor de câini, atunci 85 de dolari nu contează prea mult!

Descărcați Newfie Emoji pentru WhatsApp

Monkey Emoji pentru WhatsApp

Cele mai amuzante autocolante pe care le-am întâlnit sunt Monkey Stickers. Acestea vin cu maimuțe care au o gură mare și largă și expresii foarte drăguțe care ar impresiona aproape pe oricine și i-ar face să râdă și ei. Au o dimensiune a fișierului de 3,3 MB.

Descărcați Monkey Emoji pentru WhatsApp

Autocolante Corgi Unicorn pentru WhatsApp WAStickerApps

Dacă sunteți un iubitor de unicorn, atunci acest autocolant este tot ceea ce doriți să-l exprimați! Acest pachet constă dintr-o gamă foarte drăguță de autocolante pentru WhatsApp sub formă de Unicorn. Chiar fiind atât de drăguț, acest pachet de autocolante este complet gratuit pentru descărcare.

Autocolante Corgi Unicorn pentru WhatsApp Descărcare

Autocolante Sealu WhatsApp

Acest pachet specific este disponibil pentru utilizatorii indieni. Aceste autocolante sunt special concepute pentru utilizatorii de WhatsApp din India și au text Hinglish pe ele.

Descarcă autocolante Sealu WhatsApp

Discuție generală / Expresii

Autocolante amuzante

Un iepuraș alb cu adevărat drăguț care arată o serie de expresii precum emoji sunt ceea ce constituie acest pachet de autocolante. Dacă vă place lucrurile drăguțe, atunci acest lucru este obligatoriu –

Pachet de autocolante amuzante pentru descărcare WhatsApp

Autocolante indiene

Dacă știți despre Hike, sunt sigur că ați putea fi la fel de bine cunoscut despre autocolantele indiene de la Hike. Aceste autocolante vor semăna cu aproape fiecare indian și îi vor face și pe ei să râdă! Le veți găsi în aproape toate limbile vorbite în indian.

Pachet de autocolante indiene pentru descărcare WhatsApp

Autocolante potrivite

O colecție foarte frumoasă de autocolante pe care, după părerea mea, fiecare tânăr trebuie să o aibă este pachetul potrivit de autocolante. Aceste abțibilduri constau din câteva cuvinte „grozave” folosite adesea precum – Bună ziua, Iubire, Uau, Da, OMG, Ouch, NU și așa mai departe. Împreună cu acestea, au și câteva cuvinte onomatopeice utile cum ar fi – Smash, Poof, Bang, Woof, Crack și multe altele.

Pachet de autocolante potrivite pentru descărcare WhatsApp

Sărbători / Festive

Autocolante Diwali

Ce se întâmplă dacă vă spun că acum toți puteți sărbători Diwali cu cei apropiați, chiar dacă sunt îndepărtați din punct de vedere fizic și le pot trimite urări uimitoare de Diwali sub formă de biscuiți și dulciuri practic? Cu autocolante Diwali pentru WhatsApp, se poate face acest lucru –

Pachete de autocolante Diwali pentru descărcare WhatsApp

Autocolante de Crăciun

Crăciunul vine cu un Moș Crăciun, reni, cadouri, deserturi, sclipici și paiete și ghiciți ce le puteți trimite acum tuturor celor dragi folosind autocolantele de Crăciun pentru WhatsApp!

Pachete de autocolante de Crăciun pentru descărcare WhatsApp

Anime

Autocolante LoL

Pachetul LoL Stickers este format din 120 de autocolante care fac o colecție de autocolante de înaltă calitate. Acest pachet vine într-o dimensiune de fișier de 14 MB, prin care ați fi putut ghici dimensiunea și variabilitatea acestuia. Aici găsiți o gamă variabilă de autocolante împreună cu autocolantul de Halloween.

Pachet de autocolante LoL pentru descărcare WhatsApp

Sticker Mania

Sticker Mania este format din personaje anime variabile care fac din acest pachet un pachet de autocolante anime all-inclusive pentru WhatsApp –

Sticker Mania pentru WhatsApp – Descărcare

Autocolante Ohayou

Ohayou este pachetul perfect de autocolante Anime pe care trebuie să îl aveți, indiferent dacă sunteți sau nu fan Anime. Acest pachet are o perspectivă tipică perfectă pentru Anime și poate fi considerat drept autocolante ideale pentru Anime.

Pachet de autocolante Ohayou pentru descărcare WhatsApp

Emoji

Scoateți autocolante Facebook

Dacă sunteți utilizator Facebook, atunci este posibil să cunoașteți autocolantele Meep Facebook care sunt de obicei preferatele tuturor. Acum puteți utiliza aceste autocolante nu numai pentru Facebook, ci și pentru WhatsApp.

Autocolante Facebook pentru descărcare WhatsApp

Autocolante Bigmoji pentru WhatsApp

Așa cum după nume trebuie să fi ghicit, pachetul de autocolante Bigmoji este un alt pachet de autocolante emoji care conține emoji, dar într-o dimensiune mai mare.

Toate emojiurile tradiționale Android sau WhatsApp sunt incluse, dar într-o dimensiune mai mare.

Stickere Bigmoji Pachet pentru descărcare WhatsApp

Poopy Emoji pentru WhatsApp

Dacă și tu ești un iubitor de emoji de caca, atunci acest pachet de autocolante este ceea ce ar trebui să obții cu siguranță. Acest pachet de autocolante emoji vine în culoarea maro și roz tipic. Și fac o colecție foarte drăguță de autocolante pentru caca.

Poopy Emoji pentru descărcare WhatsApp

Autocolante personale pentru WhatsApp

Autocolante personale pe WhatsApp au fost dezvoltate de Stukalov. Pentru a utiliza aceste stickere personale, va trebui să aveți versiunea beta a WhatsApp descărcată pe dispozitivul lor.

Descărcați autocolante personale pentru WhatsApp

Pachete de autocolante pentru WhatsApp

Puteți crea un pachet de autocolante pe cont propriu, puteți adăuga autocolante preferate în pachet. acest lucru vă permite să adăugați și text la autocolantele WhatsApp.

Descărcați pachete de autocolante pentru WhatsApp

10 pachete de autocolante pentru WhatsApp

Un pachet de autocolante cu adevărat amuzant și drăguț pentru WhatsApp este pachetul de 10 autocolante. Acest pachet include diverse personaje precum câini, pisici, unicorni, urși polari etc. Așadar, dacă aștepți cu nerăbdare un pachet de autocolante diferit și uimitor pentru WhatsApp, acesta merită încercat!

Un lucru grozav de menționat aici este că fiecare pachet de autocolante din acesta va avea un autocolant pe care scrie „Utilizați Telegrama”, deoarece aceste autocolante provin de la Telegram.

10 pachete de autocolante pentru descărcare WhatsApp

Partea finală

Sper că ați găsit cu toții articolul de utilizare. În caz de nelămuriri sau întrebări, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Continuați să vizitați pagina noastră Jungles Android pentru mai multe astfel de postări uimitoare sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru și puteți primi actualizări cu notificări la curent cu postările noastre.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x