Cele mai bune 6 alternative Shazam pentru utilizatorii Android și iOS

Top 6 alternative Shazam pentru Android și iOS
⏱️ 8 min read

Articolul “Top 6 alternative Shazam pentru Android și iOS” vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor care sunt în căutarea unor alternative la aplicația populară pentru identificarea melodiilor, Shazam. În acest articol sunt prezentate 6 alternative ce pot fi descărcate atât pe sistemele de operare iOS, cât și pe cele Android.

Aceste alternative sunt prezentate sub forma unor aplicații similare, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a identifica melodiile, de a afla informații despre artiști și de a împărtăși descoperirile muzicale cu prietenii prin intermediul rețelelor de socializare.

Pe lângă funcțiile similare cu cele ale Shazam, aplicațiile enumerate în articol oferă caracteristici și opțiuni suplimentare, cum ar fi integrarea cu diferite servicii de streaming, editare de tag-uri și extensii pentru browsere.

Decizia finală privind utilizarea unei aplicații în locul celei oferite de Shazam depinde de preferințele personale ale fiecărui utilizator, dar acest articol poate fi o resursă utilă pentru a explora opțiuni alternative și a găsi cea mai potrivită aplicație pentru nevoile individuale de identificare a muzicii.

Ați auzit o melodie uimitoare la radio sau într-un club, dar nu vă amintiți numele sau versurile, așa că puteți găsi melodia? Ei bine, sunt șanse să fi folosit Shazam pentru a identifica melodia. Deși există mai multe moduri de a identifica melodiile, Shazam trebuie să fie cea mai populară soluție. În timp ce Shazam este cu siguranță o aplicație excelentă pentru identificarea muzicii, are o parte echitabilă de probleme. În primul rând, aplicația este plină cu atât de multe funcții încât poate duce chiar și la cele mai puternice smartphone-uri să întârzie uneori. Sincer, s-ar putea să nu găsești nici măcar toate aceste funcții utile pentru început. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei aplicații simple și ușor de utilizat pentru a identifica melodiile din jurul vostru, iată-le noastre Top 6 aplicații alternative Shazam care vă pot oferi o alergare pentru banii tăi:

1. SoundHound: descoperire și player de muzică fără mâini

Prima aplicație din orice listă care spune „cele mai bune alternative la Shazam” Trebuie să fie SoundHound. Este cel mai mare rival al lui Shazam și orice argument asupra aplicației care este mai bună nu este niciodată rezolvat în unanimitate. SoundHound îți permite să faci mâinile libere și să spui pur și simplu: „OK Hound… ce este acest cântec?” iar aplicația va recunoaște melodia pentru tine. Poți și tu atingeți butonul portocaliu pentru a identifica melodiile și pentru a vedea versurile live, pentru a reda videoclipul, a distribui, a transmite în flux sau a cumpăra melodia. Puteți pune întrebări precum „Care este cea mai recentă melodie a lui Taylor Swift?” și chiar fredonează melodia dacă ți se blochează în cap, totul fără mâini și aplicația va identifica melodia.

Cu SoundHound, puteți adăuga melodii la Spotify, precum și puteți căuta, descoperi și reda cu ușurință muzică. Topuri, melodii săptămânale, videoclipuri și artiști, biografii muzicieni, artiști etc. sunt multe dintre celelalte caracteristici ale SoundHound.

Descărcați SoundHound: Android (Gratuit); iOS (Gratuit)

2. Genius – Versuri cântece și multe altele

Genius este, de asemenea, una dintre cele mai populare și bine cotate aplicații pentru identificarea unei melodii. Nu numai că poate identifica melodia pentru tine, dar va afișa, de asemenea, versurile și videoclipul muzical oficial (daca este disponibil). Odată ce identificați melodia, puteți alege să o partajați prin alte aplicații sau să o redați direct pe telefon folosind Apple Music, Spotify, etc

Geniu

Genius vă permite și să vă mențineți contul pe platformă, cu care poți interacționa cu ceilalți. Puteți împărtăși descoperirea dvs. sau puteți afla despre alte piese și albume noi. În plus, puteți folosi Genius pentru a vedea melodiile de top și a le reda direct prin aplicația pe care o alegeți.

Descărcați Genius: Android (Gratuit); iOS (Gratuit)

3. Musicxmatch – Versuri ale muzicii tale

Musicxmatch, prin definiție, este un player muzical, dar este și capabil să identifice muzica printre altele. Caracteristica sa principală este de a oferi versuri și are una dintre cele mai mari baze de date de versuri de pe piață. Pentru a identifica muzica, trebuie să apăsați pe „identifica literele” iar aplicația va identifica pur și simplu melodia pentru tine. Este incredibil de rapid la identificarea muzicii și vă oferă, de asemenea, versuri live pentru melodia care se redă, astfel încât să puteți cânta împreună. Pe lângă toate acestea, puteți, de asemenea, să creați LyricCards și să răsfoiți biografiile artiștilor, inclusiv cele mai recente și mai bune piese.

musicxmatch

Descărcați Musixmatch: Android (Gratuit); iOS (Gratuit)

4. ID muzical

MusicID, una dintre cele mai bune aplicații de identificare a muzicii, care în cea mai bună zi poate face de rușine chiar și Shazam. El identificarea cântecului este rapidă și tot ce trebuie să faceți este să atingeți butonul microfonului din aplicație pentru a începe. Odată identificat, aplicația vă va furniza detalii complete ale melodiei și, de asemenea, videoclipuri de pe youtube și melodii similare. Puteți cumpăra melodia din aplicație prin iTunes sau Amazon și puteți partaja informațiile despre melodie cu prietenii. Are o interfață îngrijită și aproape combinația perfectă de opțiuni disponibile utilizatorului, nici prea multe, nici mai puține.

id muzical

Descărcați MusicID: Android (Gratuit); iOS (Gratuit)

5. Soly – Motor de căutare de melodii și versuri

e doar disponibil numai pe Android, dar este una dintre cele mai bune alternative Shazam existente chiar acum. Aplicația, după cum puteți vedea, are un interfață simplă și colorată. De îndată ce deschideți aplicația, veți vedea opțiunea pentru “Identifica” melodia chiar la mijloc. Atingeți asta și Soly se va conecta la Baza de date ACRCloud pentru a obține rezultatul pentru tine.

numai

După identificarea piesei, Soly vă va oferi opțiunea de a o asculta YouTube sau distribuiți-l prietenilor și familiei prin alte aplicații terță parte. Ai și alte opțiuni, cum ar fi Găsește scrisori, generator de scrisori, și mai mult, dar nu sunt la fel de eficiente ca caracteristica de identificare a cântecului lui Soly. În cele din urmă, dorim să subliniem că va trebui să suportați o mulțime de reclame în timp ce utilizați Soly. Deci, dacă ești o persoană care urăște să se uite la reclame, aceasta ar putea să nu fie aplicația potrivită pentru tine.

Numai descărcare: Android (Gratuit)

6. Google Assistant și Siri

Da, acestea nu sunt neapărat aplicații, dar ambii asistenți digitali sunt destul de buni la treabă. De fapt, ele sunt atât de de încredere încât tu nici măcar nu trebuie să instalați o aplicație separată pentru a identifica muzica care se redă.

asistenți digitali

Pentru a utiliza asistentul digital pentru a identifica o melodie, pur și simplu treziți-vă asistentul și spuneți ceva de genul: „Ce cântec cântă?” iar vrăjitorii vor începe căutarea pentru tine în cel mai scurt timp. le-am încercat pe amândouă Siri și Asistentul Google pentru a identifica câteva indicii mai recente și am obținut niște rezultate pozitive. Deci, dacă nu doriți să instalați o aplicație separată pentru a identifica melodiile, atunci puneți-vă asistenții digitali la lucru.

VEZI ȘI: Top 10 alternative Spotify pe care le poți încerca

Unele aplicații grozave, cum ar fi Shazam, pentru identificarea ușoară a muzicii

Spre deosebire de pe vremuri, aplicațiile de identificare muzicală precum Shazam sunt la fel de vitale ca și playerele muzicale decente. Abilitatea de a identifica orice melodie pe care ați auzit-o vreodată a devenit foarte ușoară și acest lucru a permis oamenilor să descopere muzică grozavă. Shazam este și va continua să fie una dintre cele mai bune aplicații din această categorie, dar toate aplicațiile noastre enumerate mai sus pot oferi o concurență bună și, în unele cazuri, chiar o pot depăși. Caracteristicile pe lângă identificarea muzicii nu trebuie ignorate, deoarece este distractiv să știi numele melodiei, dar este și mai bine să ai versurile, videoclipul, biografia și multe altele la doar o atingere distanță.

Shazam este o aplicație populară pentru identificarea muzicii, dar are și dezavantaje, cum ar fi multitudinea de funcții, care încetinesc telefonul. Din fericire, există alternative de top la Shazam. SoundHound este una dintre cele mai bune, permintând utilizatorilor să identifice muzica fără mâini și adăugând melodii la Spotify. Genius este o altă opțiune populară, oferind nu numai identificarea melodiei, ci și versurile și videoclipul. Musicxmatch este un player muzical cu o bază mare de date a versurilor și poate identifica rapid muzica. ID muzical este aproape la fel de bun ca Shazam în identificarea melodiilor și este disponibil pe Android și iOS. Soly este o altă opțiune simplă și ușor de utilizat pe Android, dar include reclame. În cele din urmă, asistenții digitali, inclusiv Google Assistant și Siri, oferă și ei identificarea muzicii. Toate aceste alternative oferă caracteristici adiționale pe lângă identificarea muzicii și oferă o concurență puternică pentru Shazam.
“Și cu asta ajungem la finalul acestui articol plin de informații și inovații din lumea tehnologiei. În speranța că v-am făcut ziua mai interesantă și v-am oferit îndrumări utile pentru viitoarele voastre achiziții tehnologice, ne despartim aici. Până data viitoare, să fiți mereu conectați la cele mai noi tendințe tehnologice și să experimentați tot ce este mai fascinant în acest domeniu! “

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x