Cele mai bune 6 alternative Spotify pentru streaming muzical

Cele mai bune 6 alternative Spotify pentru streaming muzical
⏱️ 6 min read

Spotify este adesea văzut ca cel mai bun serviciu de streaming de muzică, dar se confruntă cu o concurență serioasă, așa că nu a existat niciodată un lucru mai bun pentru a vedea ce altceva este oferit. Dacă sunteți în căutarea de a le oferi forța, iată primele șase alternative Spotify pe care ați putea dori să le luați în considerare.

1. Muzică YouTube

Un lucru este să fii o „alternativă Spotify” și altul este să fii considerat un adevărat concurent al platformei ecologice de streaming muzical. YouTube Music a trecut recent prin unele renovări serioase și arată promițător.

Disponibil în șaptesprezece țări în momentul scrierii, YouTube Music reunește muzică de la cele mai mari case de discuri și folosește învățarea AI de la Google pentru a-ți adapta streaming-ul doar pentru tine. De asemenea, accesează milioane de cântece nespuse de pe site-ul YouTube principal – coperți, versiuni pentru fani, încărcări, pe care le numiți.

Utilizatorii gratuiți vor trebui să suporte reclame, ceea ce este suficient de corect, dar un pic mai frustrant este faptul că pe versiunile de smartphone-uri nu poți opri ecranul fără ca muzica să se întrerupă. Totuși, sunt primele zile, așa că iată să sperăm că aceste mici probleme se vor rezolva.

Puteți apuca iOS și Android versiuni și verificați dacă versiune bazată pe browser este disponibil în țara dvs. Versiunea plătită costă 9,99 USD pe lună, scapă de reclame și vă permite să ascultați pe telefon cu ecranul oprit. Plătește doar încă 2 USD pe lună și primești YouTube Premium, care îți oferă acces la emisiunile și filmele originale YouTube – un upgrade solid.

2. Apple Music

spotify-alternative-apple-music-hero

Cu o bibliotecă masivă și o interfață de utilizator atractivă, Apple Music face o alternativă excelentă la Spotify și recent a luat locul # 1 de la ei.

Dacă aveți un iPhone, este probabil o alegere mai bună decât Spotify, deoarece puteți reda muzică prin Siri pe telefonul dvs. prin comenzi vocale.

În afară de cele aproximativ 30 de milioane de melodii, utilizatorii pot viziona și videoclipuri muzicale și pot asculta posturi de radio live conduse de DJ reali. Când vă înscrieți pentru prima dată la serviciu, acesta va încerca să construiască un profil muzical și să sugereze posturi de radio și liste de redare, care sunt la fel de bune ca și Spotify (citiți: lovit sau ratat).

Principalul dezavantaj este că iTunes de pe desktop este o grămadă de coșuri de gunoi, iar Apple Music este disponibil numai prin intermediul acelei aplicații. Nu există un nivel gratuit, dar utilizatorii noi pot primi o perioadă de încercare de trei luni înainte de a achita 9,99 USD pe lună pentru un abonament.

3. Radio Pandora

spotify-alternative-pandora-hero

După cum probabil știți, Pandora este puțin diferit de alte servicii de streaming. Seamănă mai mult cu un post de radio personalizat decât cu un tonomat. Utilizatorii creează „stații” pe baza asemănărilor stilistice dintre melodii și artiști, iar apoi algoritmul Pandorei redă muzică care se potrivește cu acele statistici.

Dacă folosiți Spotify special pentru a pune muzică pe fundal în timp ce faceți altceva, Pandora este un substitut excelent. Posturile de radio personalizate, care au o lungime infinită, sunt cu mai multe ligi decât orice oferă competiția, cu un remarcabil motor de recomandare care excelează în dezgroparea următoarei mele trupe preferate.

Taxa de abonament de 9,99 USD pe lună, care elimină toate anunțurile, ar putea părea mult de plătit pentru un serviciu care nu face redare la cerere. Cu toate acestea, Pandora este standardul de aur pentru radioul online și este perfect pentru persoanele care nu sunt foarte pretențioase cu privire la ceea ce vor să audă chiar acum.

4. Deezer

spotify-alternatives-deezer-hero

Deezer este o clonă aproape identică a Spotify. La fel ca alte servicii de pe această listă, include o bibliotecă imensă, radio la cerere și multe altele.

Când vă înscrieți pentru prima dată la serviciu, veți construi un profil al obiceiurilor dvs. de ascultare selectând genurile și artiștii preferați. Apoi, va sugera liste de redare bazate pe acele alegeri. Nu face o treabă excelentă pentru a-ți alege gusturile, dar va crea totuși o listă de redare personală (numită „fluxul” tău) cu muzica pe care crede că o să-ți placă.

Dacă nu îți place ideea de a te înscrie pentru serviciile Apple sau Google, atunci Deezer este cel mai bun client în stil Spotify pe care îl poți obține.

5. Tidal

spotify-alternative-tidal

Jay-Z Tidal se facturează ca un serviciu de streaming „hi-fi”. Este singurul serviciu de streaming care oferă un sunet comprimat fără pierderi, atrăgând audiofilii care doresc flexibilitatea unui serviciu de streaming online fără a sacrifica calitatea audio.

Prețul abonamentului pentru o calitate fără pierderi este substanțial mai mare decât celelalte servicii, până la 19,99 USD pe lună. Serviciul încearcă să compenseze cu lansări timpurii exclusive de muzică populară, dar până acum clienții au rămas faini, iar serviciul nu a văzut un succes fulgerător.

6. Muzică Google Play

google-play-music-hero

Este aproape sigur că Google Play Music va face loc în cele din urmă noului bebeluș Google, YouTube Music, dar între timp vă puteți bucura în continuare de ceea ce acest serviciu are de oferit, mai ales dacă v-ați înscris înainte să apară YouTube Music, deoarece este un puțin mai ieftin și vă va permite să transferați datele dvs. pe YouTube Music când va veni momentul.

Google Play Music include o mare varietate de muzică – de la hit-uri obișnuite până la liste de redare bazate pe dispoziții și activități (construite excelent) („Jazz pentru lectură” sau „Scandinavian Stargazing”, de exemplu) pe care le puteți folosi fără a plăti un ban.

Va sugera chiar liste de redare specifice în funcție de locația dvs., cum ar fi acasă, serviciu și sală de gimnastică. Clienții plătitori pot viziona videoclipuri muzicale fără reclame prin YouTube, pot asculta oricare dintre cele patruzeci de milioane de piese ale serviciului și își pot crea propriile liste de redare. Și, în sfârșit, există un buton unic „Mă simt norocos” care redă o piesă aleatorie din biblioteca Google Play Music pe baza a ceea ce ați ascultat recent.

Concluzie

Spotify este încă adesea considerat cel mai bun, dar a fost recent renunțat de Apple Music și se confruntă cu o concurență reală din partea YouTube Music. Cu toate acestea, fiecare dintre serviciile de mai sus are punctele sale forte, așa că testați-le și vedeți care este pentru dvs.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x