Cele mai bune 6 aspiratoare robot pentru casa ta

Cele mai bune 6 aspiratoare robot pentru casa ta
⌛ Reading Time: 5 minutes

Nu sunt mulți oameni cărora le place să aspire. Chiar dacă se întâmplă să vă placă, probabil că nu doriți să o faceți tot timpul. Acolo poate fi util un aspirator robot.

Aspiratoarele robotice au parcurs un drum lung de la primele modele stângace. În timp ce cei care au navigat în mod aleatoriu acasă, lovindu-se de pereți și lăsând în urmă praf și murdărie, modelele mai noi sunt mult mai inteligente. Există, de asemenea, mai multe decât oricând, de la modele ieftine la modele mai costisitoare, bogate în caracteristici. Cu această listă, am reunit unele dintre cele mai bune pe care le veți găsi în fiecare gamă de prețuri.

1. Neato Botvac D3 conectat

Una dintre cele mai accesibile soiuri de Botvac de la Neato la 400 USD, D3 Connected conține încă multe dintre cele mai fanteziste tehnologii pe care le-ați dori de la un robot robot.

Neato Botvac D3 conectat are o navigație excelentă, cu o funcție în aplicație care vă permite să setați linii fără trecere pe care vidul dvs. nu le va trece. Forma sa unică în D îl face mai versatil pentru curățarea colțurilor decât aspiratorul tipic rotund al robotului. Are suficientă putere și perii suficient de lungi pentru a permite animalelor de păr.

Aplicația vă permite să salvați până la trei planuri de etaj, unde setați liniile de interzicere și să spuneți aspiratorului ce camere să acorde prioritate pentru curățare. Puteți să-l sincronizați cu dispozitive inteligente precum Amazon Echo și Google Home, lăsând ordine din D3 din confortul canapelei.

2. iRobot Roomba i7 +

Cel mai scump vid de pe această listă la 1.099 dolari, iRobot Roomba i7 + este, de asemenea, unul dintre cele mai avansate. De exemplu, acesta este singurul model care se golește de la sine. Baza inclusă conține 30 de coșuri de murdărie, praf și păr de companie, ceea ce înseamnă că trebuie să vă faceți griji cu privire la golirea acestuia la fiecare câteva săptămâni.

Cele mai bune aspiratoare inteligente Roomba I7 Plus

Acest model folosește tehnologia Imprint Smart Mapping pentru a învăța fiecare cameră din casa ta. Odată ce și-a construit harta internă, îi puteți spune ce camere trebuie curățate și când ar trebui să o facă. Pachetul include, de asemenea, o barieră virtuală de perete, care vă permite să îl păstrați cu ușurință în afara anumitor zone.

Da, vine la un preț premium, dar dacă îți prețuiești timpul, merită.

3. Neato Botvac D6

Probabil că sunteți familiarizați cu aspiratoarele robot mai vechi, care sări de pe pereți pentru a naviga în camere. Neato Botvac D6 folosește lasere pentru navigație. Acest lucru înseamnă că nu numai că nu ricoșează din tot ceea ce este la vedere, dar de fapt călătorește în linii drepte. Pentru oricine a văzut urmele lăsate de aspiratoarele mai vechi, acesta este un plus major.

Cele mai bune aspiratoare inteligente Neato Botvac D6

La 729 USD, acest lucru este mai ieftin decât Roomba de top, dar este totuși mai scump decât majoritatea aspiratoarelor din această listă. Acestea fiind spuse, are o mulțime de inteligențe, permițându-vă să configurați linii virtuale fără a merge pentru a împiedica răsturnarea bolurilor pentru animale de companie. De asemenea, vă permite să configurați planuri de etaj pentru case cu mai multe etaje, ceea ce este o caracteristică la îndemână.

Botvac D6 are peste 120 de minute de viață a bateriei, mult mai mult decât multe aspiratoare robotizate. De asemenea, puteți programa curățări care să se întâmple ori de câte ori doriți, indiferent dacă acestea pot fi zilnice, zilnic, săptămânal sau orice preferați.

4. iRobot Roomba 960

Acest model Roomba este mult mai accesibil decât celălalt model din această listă. De fapt, iRobot Roomba 960 este mai puțin de jumătate din prețul i7 + la 499 USD. Din fericire, are încă o mulțime de inteligențe.

Cel mai bun aspirator inteligent Roomba 960

Roomba 960 dispune de Navigare iAdapt 2.0 cu tehnologie vSLAM. Aceasta îi permite să traseze un întreg nivel al casei tale. Acest lucru nu va funcționa bine pentru casele cu mai multe etaje, dar dacă doriți doar să curățați automat podeaua inferioară a casei, este perfect pentru dvs. Acest model se va reîncărca automat și va relua locul unde a rămas pentru a termina lucrarea.

Puteți programa sau iniția curățarea de oriunde din casă cu aplicația iRobot HOME. Acest lucru funcționează și cu Amazon Alexa și Google Assistant.

5. Eufy RoboVac 11S

Al doilea cel mai accesibil robot aspirator din această listă, Eufy RoboVac 11S se vinde la doar 229 USD. Asta nu înseamnă că este aproape de gama low-end, ci doar că vei economisi o mulțime de bani dacă îi cumperi.

Cele mai bune aspiratoare inteligente Eufy Robovac 11s

Acest model conține un senzor cu infraroșu pentru a evita pereții asociați cu tehnologia de detectare a picăturilor pentru a evita coborârea scărilor. La fel ca aspiratoarele robot mai scumpe, acesta se va reîncărca automat și va relua curățarea pentru a termina lucrarea. De asemenea, dispune de tehnologia BoostIQ pentru a crește temporar puterea de aspirație atunci când este necesar, ceea ce înseamnă că nu va lăsa pete murdare.

Dacă sunteți în căutarea unui aspirator robot care să facă treaba în timp ce economisiți câțiva dolari, acest lucru ar trebui să fie absolut pe lista dvs.

6. EcoVacs Deebot N79S

Cel mai ieftin vid din această listă la 199 USD, EcoVacs Deebot N79S încă oferă pachete de funcții și un IQ mai mare decât media. Acest model prezintă un mod inteligent de curățare automată ghidat de mișcare, precum și moduri de cameră single și spot pentru momentul în care doriți să curățați zone mai specifice.

Cele mai bune aspiratoare inteligente Deebot N79s

La fel ca alte modele din această listă, EvoVacs Deebot N79S are senzori anti-cădere și anti-coliziune. De asemenea, are o durată de viață a bateriei de 120 de minute și încărcare automată, astfel încât nu o veți găsi niciodată fără energie în mijlocul podelei. Modul de margini are chiar grijă de marginile greu de curățat.

Adăugați comenzi vocale Alexa și Google Home și cu siguranță câștigați valoarea banilor.

Ce trebuie să căutați atunci când cumpărați un robot aspirator

Există câteva lucruri pe care ar trebui să le aveți în vedere atunci când cumpărați un robot aspirator. Primul este durata de viață a bateriei. Nu doriți unul care să nu ajungă dintr-o parte în alta a casei fără a rămâne fără autonomie.

De asemenea, doriți să vă uitați la capacitate, deoarece vidul nu vă face nici un bine odată ce este plin (modelele de golire de sine deoparte). În cele din urmă, veți dori să vedeți cum navighează. Un model ghidat cu laser va fi mult mai eficient, dar va costa și mai mult.

Credit de imagine: Omul pe canapea cu aspirator robotizat de către DepositPhotos

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.