Cele mai bune 6 servere Fortnite pe Discord

Top 6 servere Fortnite Discord
⏱️ 9 min read

În ultima vreme, jocul Fortnite a devenit extrem de popular și mulți gameri se întrunesc în comunități online pentru a-și îmbunătăți performanțele și pentru a participa în turnee captivante. Unul dintre cele mai populare moduri de comunicare în timp real a acestor comunități de jucători este Discord, o aplicație de chat vocal și text extrem de populară.

Astfel, în acest context, au apărut și mai multe servere Discord special concepute pentru jucătorii de Fortnite, de unde aceștia pot obține informații, îndrumări, sfaturi și informații actualizate legate de lumea jocului de la alți jucători.

Pe internet se poate găsi o mulțime de servere Fortnite Discord, dar cele mai populare sunt cele care sunt utilizate de o mare comunitate de jucători, unde informațiile și sfaturile sunt de încredere, comentariile și îndrumările sunt utile, iar competiția este acerbă. Astfel, acum putem întâlni mai multe servere, iar cele mai populare sunt Top 6 servere Fortnite Discord.

Din lista celor mai populare servere Discord de Fortnite fac parte servere precum FNPL, ProScrims, Atlantis Scrims, Mayhem, Polar Scrims și Turtle Wars. Acestea sunt platforme unde gamerii pot comunica, afla cele mai bune strategii ci lupte, face schimb de idei și își pot testa abilitățile într-un mediu competitiv.

Pe lângă asta, aceste servere Fortnite Discord îi ajută pe jucători să facă conexiuni, să își facă prieteni și să construiască o comunitate solidă de oameni pasionați de joc. În plus, aceste servere le oferă posibiliatatea să câștige premii în bani reali, produse de gaming sau chiar puncte de rating care să le asigure un loc în diferite competiții și turnee organizate.

În concluzie, în ceea ce privește jocul Fortnite, serverele Discord sunt o modalitate excelentă pentru jucători de a se conecta și de a se dezvolta în această lume virtuală. Top 6 servere Fortnite Discord sunt cele mai populare și recomandate locuri unde gameri pot învăța, se pot antrena și se pot distra în același timp.

Fortnite este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune jocuri battle royale pe care le poți juca în 2022. Jocul are o bază de utilizatori activă și primește în mod regulat noi actualizări și evenimente crossover pentru a rămâne în avans. Dacă ești un jucător Fortnite care caută noi colegi de echipă cu care să te joci, acestea sunt cele mai bune servere Discord concentrate pe Fortnite la care te poți alătura chiar acum.

Cele mai bune servere Discord pentru Fortnite (2022)

Serverul oficial Fortnite

Epic Games are un server oficial Discord pentru Fortnite. Cu peste 80.000 de membri, serverul oficial Fortnite Discord este printre cele mai active servere pentru oricine este interesat de Battle Royale gratuit. Acest server are canale dedicate pentru a găsi membri ai partidului în funcție de modul de joc, platformă și regiune.

În plus față de acestea, serverul are canale pentru a discuta toate lucrurile Homebase, Battle Royale și Salvați lumea. În plus, există o echipă de moderare activă pentru a face din comunitate un mediu sigur pentru toți jucătorii Fortnite. Dacă sunteți un fan pasionat al Fortnite, vă puteți alătura serverului oficial Fortnite Discord din linkul de mai jos.

Alăturați-vă oficialului Fortnite

obiceiuri de elită

Vama de elită este una dintre cele mai multe Servere populare Fortnite pe Discord pentru meciuri scrim. Pentru cei neinițiați, un meci de scrim se referă la jocurile de antrenament jucate cu alți jucători profesioniști înainte de un joc serios. Acestea fiind spuse, oricine se poate alătura meciurilor scrim pentru a juca împotriva jucătorilor cu niveluri similare de calificare prin servere Discord precum Elite Customs. Elite Customs găzduiește meciuri zilnice de scrim și turnee cu premii în bani.

obiceiuri de elită

Procesul de aderare la Elite Customs implică conectarea contului tău Epic Games la Yunite, un bot Discord axat pe Fortnite. În acest caz, va trebui să deschideți Fortnite și să trimiteți o cerere de prietenie în contul „Yunite 16”. Apoi trebuie să cauți un cod din 6 cifre, vizibil sub numele lui Yunite în lista ta de prieteni Fortnite. Odată ce obțineți acel număr, trebuie să trimiteți codul în DM-urile robotului Yunite. Această abordare reduce numărul de spam și ajută la menținerea calității serverului.

Înscrieți-vă în Elite Customs

Atlantis G2

G2 Atlantis este un alt server Fortnite Discord pentru meciuri scrim. Cu peste 250.000 de membri, G2 are servere separate pentru regiunile din America de Nord și UE.. La fel ca Elite Customs, G2 folosește botul Yunite pentru verificare. Diferența aici este că acum trebuie să trimiteți o cerere de prietenie în contul Fortnite „Yunite 17”.

colanti g2 atlantis

După verificarea cu succes, veți obține acces la server și puteți începe să participați la meciurile scrim. Dacă vi se pare bine, am adăugat mai jos linkurile de invitație către serverele Fortnite Discord din UE și NA și vă puteți alătura în funcție de regiunea dvs.

Alăturați-vă G2 Atlantis EU | Alăturați-vă G2 Atlantis NA

este deschis

Un alt dintre cele mai bune servere Fortnite Discord la care vă puteți alătura pentru a găsi noi colegi de joacă este East Open. La fel ca celelalte două servere enumerate mai sus, și acesta folosește botul Yunite pentru verificare, cu contul Fortnite „Yunite 17”. După ce vă alăturați serverului, puteți trece prin canalul general de chat pentru a discuta cu jucătorii Fortnite.

discordie deschisă spre est

Cei care caută coechipieri ar trebui să treacă prin canalul „căut jucători”. Există, de asemenea, canale dedicate pentru anunțurile meciurilor de antrenament solo, duo și trio. Serverul East Open Fortnite are peste 300.000 de membri, iar tu poți face parte din server alăturându-te prin linkul de mai jos!

Alăturați-vă Eastern Open

Kungarna East Fabrics

De asemenea, merită să vă alăturați meciurile Fornite: Kungarna East Scrims. Serverul are peste 220.000 de membri și vă puteți alătura serverului pentru a participa la meciuri și turnee ladder. De asemenea, puteți folosi serverul pentru a vă alătura meciurilor în coadă solo și duo cu alți jucători Fortnite. Din nou, serverul Kungarna East Scrims folosește botul Yunite pentru verificare cu contul „Yunite 16”.

Kungarna East Fabrics

Kungarna East Scrims se adresează jucătorilor experimentați și trebuie să fi jucat mai mult de 100 de meciuri pentru a verifica pe server. Dacă sunteți cineva care joacă Fortnite de ceva timp și caută profesioniști talentați pentru a juca, ați putea lua în considerare să vă alăturați acestui server.

Alăturați-vă Kungarna East Scrims

TK Fortnite

Cu serverul TK Fortnite, am ajuns la sfârșitul rezumatului nostru pe serverul Discord. Spre deosebire de celelalte servere menționate mai sus, nu trebuie să utilizați botul Yunite pentru a vă conecta contul Epic Games pentru a participa la acest server. Are peste 110.000 de membri, și există canale separate pentru a găsi oameni care să joace box fight, construi luptă, războaie de zonă, realist, casual și arenă.

tk fortnite

În timp ce TK Fortnite nu necesită să utilizați botul Yunite pentru a vă alătura serverului, tot aveți nevoie finaliza procesul de verificare pentru a participa la turnee prin adăugarea contului „Yunite 12”. Dacă nu sunteți interesat de turnee, puteți explora restul serverului și puteți juca jocuri ocazionale căutând colegi de echipă în secțiunea „Se caută grup” a serverului.

Alăturați-vă TK Fortnite

Alăturați-vă celor mai bune servere Fortnite de pe Discord

Deci, acestea sunt cele mai bune servere Discord la care vă puteți alătura pentru a juca Fortnite cu oameni noi. Dacă erai în căutarea unor colegi de echipă, sperăm că această listă te-a ajutat să-ți găsești noua echipă. În cazul în care jucați și alte jocuri, ar trebui să consultați listele noastre cu cele mai bune servere Rocket League, cele mai bune servere Among Us, cele mai bune servere Minecraft și cele mai bune servere Valheim.

În concluzie, Fortnite rămâne unul dintre cele mai bune jocuri battle royale în 2022, cu o bază de utilizatori activă și actualizări continue. Dacă sunteți în căutarea unor noi colegi de echipă, există câteva servere Discord concentrate pe Fortnite la care vă puteți alătura. Printre cele mai bune se numără serverul oficial Fortnite Discord Epic Games, Elite Customs, G2 Atlantis, Eastern Open, Kungarna East Scrims și TK Fortnite, fiecare cu propriile caracteristici și beneficii pentru jucătorii interesați.
Încheiem aici articolul cu speranța că v-ați simțit alături de noi, că am reușit să vă oferim o perspectivă interesantă asupra tehnologiei și a impactului său în viața noastră de zi cu zi. Ne întâlnim curând cu noi subiecte și informații captivante din lumea tehnologiei. Până atunci, nu uitați să rămâneți conectați și să explorați noi posibilități!

Cu drag,
Echipa de tehnologie.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x