Cele mai bune 7 alternative la Bluestacks pentru a rula aplicații Android pe PC

Bluestacks Alternatives Featured
⏱️ 14 min read

Bluestacks este unul dintre cele mai populare și utilizate emulatoare Android pentru PC, însă există și alte opțiuni pe piață. În acest articol vom prezenta cele mai bune șapte alternative la Bluestacks, astfel încât să puteți găsi emulatoarele care vi se potrivesc cel mai bine pentru a rula aplicațiile și jocurile Android preferate pe PC.

1. NoxPlayer – O alternativă populară la Bluestacks, NoxPlayer este un emulatodue Android rapid și ușor de utilizat, care permite rularea aplicațiilor Android pe PC.

2. Memu – Memu este un alt emulador Android popular, optimizat pentru jocuri, dar care poate fi utilizat și pentru alte aplicații.

3. LDPlayer – LDPlayer este un emulator Android rapid și performant, optimizat pentru jocuri.

4. Genymotion – O opțiune mai avansată decât cele menționate anterior, Genymotion poate fi folosit pentru dezvoltarea și testarea aplicațiilor Android.

5. Phoenix OS – Deși nu este un emulator, ci mai degrabă un sistem de operare Android pentru PC-uri, Phoenix OS oferă o experiență Android complexă, asemănătoare cu cea a smartphone-urilor și tabletelor.

6. Andy – Andy este o alternativă populară la Bluestacks, care permite rularea aplicațiilor Android pe PC, dar și conectarea smartphone-ului la PC.

7. KoPlayer – Ultima alternativă din această listă, KoPlayer este un emulator Android performant și ușor de utilizat, care poate fi folosit pentru rularea aplicațiilor și jocurilor Android pe PC.

În concluzie, există multe opțiuni disponibile pentru rularea aplicațiilor și jocurilor Android pe PC, iar cele șapte menționate mai sus sunt cele mai bune alegeri pentru a vă satisface nevoile.

Conceptul de emulatoare Android nu este nou, având în vedere că există de ceva vreme. Chiar dacă smartphone-urile devin mai ieftine, oamenilor le place totuși să ruleze aplicații Android pe dispozitivele lor desktop, fie în scopuri educaționale, fie doar pentru juca jocuri Android pe PC iar emulatorii vă permit să o faceți fără a utiliza software precum Virtualbox. În acest sens, un nume care s-a remarcat de când a intrat în joc conceptul de emulare Android este Bluestacks (site-ul web). Bluestacks Player a fost primul și unul dintre cei mai buni emulatori Android. Cu toate acestea, Bluestacks a devenit acum un porc de memorie, nu mai este stabil și oferă caracteristici minime. Dacă sunteți cineva care caută un înlocuitor Bluestacks, citiți mai departe în timp ce vă aducem lista noastră cu cele mai bune 7 alternative Bluestacks pe care le puteți încerca în 2022.

Cele mai bune alternative Bluestacks de utilizat în 2022

Deși există multe emulatoare Android pentru PC, i-am testat pe fiecare individual pentru a determina care dintre ele sunt cele mai stabile și oferă o experiență similară sau mai bună decât Bluestacks. Puteți consulta lista noastră completă folosind cuprinsul de mai jos și faceți clic pe ea pentru a trece la anumite emulatoare, dacă doriți.

1. Nox Player

Dacă sunteți cineva care caută o alternativă Bluestacks care oferă o mulțime de funcții, atunci Nox Player este cu siguranță ceea ce căutați. Am analizat anterior emulatorul și, băiete, vine preîncărcat cu o serie de funcții. Optimizări ale jocului, compatibilitate cu controlerul, capacitatea de a schimba build.prop al dispozitivului Android și o interfață complet ușor de utilizat sunt doar câteva dintre lucrurile în care Nox Player eclipsează Bluestacks.

Se bazează pe Android Nougat 7.0 și are interfața de utilizare Material. Dar un factor în care Nox Player învinge cu adevărat Bluestacks este accesul la root. Dacă ați încercat vreodată să rootați Bluestacks, știți că este o sarcină obositoare. Dar în Nox Player, trebuie pur și simplu să activați un comutator în setări și puf! – Ești înrădăcinat. Așa este Nox Player pentru tine.

Descarcare: Gratuit (Windows, macOS)

2. MEmu Play

MEmu Play este un alt emulator Android grozav care a câștigat multă acțiune în ultimul timp. Este o sarcină dificilă să numești o singură sau chiar câteva caracteristici de ce este așa, având în vedere că MEmu vine încărcat cu o mulțime de funcții. Una dintre cele mai proeminente caracteristici ale emulatorului este faptul că Este compatibil cu procesoarele Intel și AMD. Oricât de surprinzător ar părea, este o caracteristică pe care mulți emulatori Android, inclusiv Bluestacks, nu o au.

2. MEmu Play

În afară de asta, emulatorul vine cu capacitatea de a rula mai multe instanțe în același timp. În plus, software-ul acceptă până la Android 7.1 (x64). În timp ce emulatorul are și optimizări grozave pentru joc, spre deosebire de Bluestacks, este foarte dedicat dezvoltatorilor de Android, doar de dragul ei. o mulțime de caracteristici orientate către dezvoltatori vine cu. Deci, dacă doriți o alternativă pentru Bluestacks pentru a încerca câteva aplicații noi pentru Android open source, ar trebui să verificați cu siguranță MEmu Play.

Descarcare: Gratuit (Windows)

3. LD Player

Dacă sunteți în căutarea unui software precum Bluestacks, care este optimizat pentru jocuri apoi permiteți-mi să vă aduc cel mai recent emulator Android din oraș, LDPlayer. Au trecut doar câteva luni de la lansare, dar LDPlayer a câștigat rapid popularitate datorită performanței sale grozave. Eu L-am instalat pe laptopul meu alimentat cu amd și a funcționat perfect fără a arunca vreo eroare.

3. LD Player

De asemenea, înseamnă că emulatorul va rula confortabil și pe computerele bazate pe Intel. În ceea ce privește versiunea Android, LDPlayer rulează pe Android Nougat similar cu Bluestacks pentru o performanță și compatibilitate mai bune.

Există, de asemenea, un magazin de aplicații dedicat pentru jocuri care funcționează destul de bine pe LDPlayer și este unul dintre cei mai buni emulatori BGMI de acolo. Dacă doriți să îmbunătățiți performanța, puteți profita și de tehnologia de virtualizare din pagina Setări. În general, aș spune că LDPlayer este un emulator Android actualizat care oferă o concurență dură lui Bluestacks în ceea ce privește jocurile.

Descarcare: Gratuit (Windows)

4. Remix OS Player

Mai devreme am vorbit despre Remix OS, sistemul complet de înlocuire a sistemului dvs., care se bazează pe Android și vă oferă o experiență completă de desktop. Cu toate acestea, dacă doriți să evitați toate necazurile legate de instalarea unui nou sistem de operare pe dispozitivul dvs., Remix OS Player este cel potrivit pentru dvs. Remix OS Player este un emulator Android gratuit pentru Windows bazat pe Android 6.0 Marshmallow.

4. Remix OS Player

Remix OS Player este, în majoritatea cazurilor, unul dintre cei mai buni emulatori Android de acolo. Pe lângă faptul că are o mulțime de caracteristici precum mapare butoane, suport nativ Google PlayCu setări manuale pentru puterea semnalului, tipul rețelei, locația, bateriei și multe altele, ceea ce diferențiază emulatorul de pachet este stabilitatea acestuia. L-am încercat pe aproape fiecare laptop pe care l-am deținut și pe care l-am revizuit și software-ul nu m-a dezamăgit niciodată. Stabilitatea este un factor în care Bluestacks m-a dezamăgit întotdeauna, în timp ce Remix OS Player m-a cucerit tocmai în acest sens.

Descarcare: Gratuit (Windows)

Notă: Remix OS Player nu mai este în dezvoltare, dar puteți folosi versiunea mai veche care se bazează pe Marshmallow. În testele mele, a funcționat în cea mai mare parte.

5. Buclă de joc

Gameloop este o altă alternativă Bluestacks dezvoltată pentru jucătorii care doresc să joace o varietate de jocuri mobile Android gratuite pe computer desktop. S-ar putea să fii surprins să afli că Gameloop, numit anterior Gaming Buddy, a fost dezvoltat de Tencent ca parte a experimentului de jocuri desktop și mobile. Inițial, îl puteai folosi doar pentru a juca PUBG Mobile pe PC, dar acum Tencent a oferit suport pentru o listă mare de jocuri Android, care include și Free Fire și Call of Duty.. De asemenea, este încă unul dintre cei mai buni emulatori pentru a juca Battlegrounds Mobile India pe PC.

5. Buclă de joc

De asemenea, puteți obține Magazinul Google Play instalând un modul separat care este disponibil în setări. Practic, cu Gameloop, obțineți suport pentru magazinul de jocuri, toate jocurile Android populare cu suport pentru mouse și mapare a tastelor. Deci, pentru a spune clar, dacă doriți un emulator precum Bluestacks, dar doar pentru jocuri, Gameloop este o propunere mult mai bună.

Descarcare: Gratuit (Windows)

6.Genymotion

Dacă sunteți un dezvoltator Android care căutați o modalitate de a testa aplicații virtual pe mai multe dispozitive Android, Genymotion este unul pe care ar trebui să-l alegeți în locul Bluestacks. Funcționează atât pe desktop, cât și în cloud printr-un browser web, astfel încât să îl puteți utiliza pe orice platformă, inclusiv Windows, macOS și Linux. De asemenea, aveți multă flexibilitate, deoarece vă puteți alege platforma de la Android 4.1 la cea mai recentă versiune de Android. Pe langa asta, De asemenea, puteți instala Google Play Store alegând pachetul GApps la alegere.

6.Genymotion

Cu toate acestea, nu puteți instala jocuri grele precum PUBG și Call of Duty, așa că rețineți asta. În afară de asta, cea mai bună parte a Genymotion este că îl puteți integra cu Android Studio și puteți reda aplicația fără probleme pe dispozitivul și platforma dorită. Deci, dacă doriți să testați aplicații în mai multe medii Android, alegeți Genymotion.

Aruncă o privire la Genymotion: (Probă gratuită în cloud timp de 60 de minute, planul pentru desktop începe de la 136 USD/an)

7. Alte alternative Bluestacks

Am menționat mai sus câteva dintre alternativele de top Bluestacks care au o abordare click-to-run. Aceste programe pot fi instalate deasupra unui alt sistem de operare și pot fi dezinstalate cu ușurință, de asemenea. In orice caz, dacă sunteți în căutarea unei soluții în care Android este sistemul de operare de bază atunci va trebui să instalați o furcă Android bazată pe desktop pe o altă partiție. Aceste furci Android vor funcționa ca sistem de operare autonom, cu suport pentru Play Store și vor funcționa mai bine decât emulatorii precum Bluestack.

7. Alte alternative Bluestacks Bliss OS

Deci, dacă doriți să încercați acele sisteme de operare desktop bazate pe Android, puteți încerca Bliss OS (site-ul web), sistemul de operare Phoenix (site-ul web) sau Prime OS (site-ul web). Toate aceste sisteme de operare sunt bune și bine întreținute de către dezvoltatori, așa că accesați site-ul web și alegeți unul în funcție de preferințele dvs.

Alternative Bluestacks pentru Windows 11

Acum că Windows 11 există de ceva vreme și știm multe despre noile caracteristici ale Windows 11 și chiar despre actualizarea 2022 pentru Windows 11, s-ar putea să vă întrebați care sunt cele mai bune emulatoare Android și alternative Bluestacks pentru Windows 11.

Vestea bună este că Windows 11 acceptă aplicații Android și funcția este deja disponibilă pentru a o încerca. Dacă sunteți interesat să rulați aplicații Android pe Windows 11, ar trebui să consultați ghidul nostru conectat.

Pe de altă parte, dacă preferați să utilizați un emulator dedicat pentru nevoile dvs. de joc, toți emulatorii din această listă vor funcționa și cu Windows 11.

Întrebări frecvente

Î. Este Minecraft gratuit pe BlueStacks?

Nu. Va trebui să achiziționați aplicația din Magazinul Google Play pentru a juca. Minecraft costă 7,49 USD în Statele Unite și 650 Rs în India.

Î. Trebuie să activez virtualizarea pentru BlueStacks?

Este recomandat să activați virtualizarea pentru o performanță mai bună. Veți observa îmbunătățiri semnificative ale performanței după activarea virtualizării. Puteți urma ghidul oficial pentru a activa virtualizarea de la Aici.

Î. Cum funcționează BlueStacks pe PC?

BlueStacks este un emulator Android care vă permite să rulați aplicații Android de pe computer. Puteți folosi aplicația pentru a utiliza aplicațiile Android preferate direct de pe computer, fără a fi nevoie să vă bazați pe smartphone. Pentru a găsi aplicații, puteți utiliza Magazinul Google Play încorporat.

Î. Ce emulator poate rula fără placă grafică?

Majoritatea emulatoarelor funcționează fără o placă grafică, dar nu ar trebui să vă așteptați la performanțe grozave atunci când îl utilizați pentru sarcini grafice intensive. Vă recomand să utilizați Nox Player sau MEmu Play dacă utilizați un computer de gamă joasă.

Î. Care este cel mai bun emulator pentru Free Fire și PUBG?

Pentru PUBG, puteți folosi Gameloop de la Tencent pentru cea mai bună experiență. Când vine vorba de Free Fire, ar trebui să verificați LDPlayer, deoarece este optimizat pentru jocuri.

Rulați aplicații Android pe computer utilizând alternative Bluestacks

Deci aceasta a fost lista noastră cu cele mai bune alternative Bluestacks de acolo. Fie că ești un dezvoltator care dorește să testeze aplicații sau un utilizator ocazional care dorește să joace unele jocuri, cu siguranță vei găsi cel mai bun emulator pentru nevoile tale. Pentru mine, aș prefera Nox Player, pur și simplu datorită numărului mare de funcții pe care le oferă. Dar ce zici de tine? Care este emulatorul tău Android preferat? A fost pe această listă sau am ratat-o ​​pe aceea? Anunțați-ne în comentariile de mai jos.

În concluzie, există multe alternative la Bluestacks în ceea ce privește emulatoarele Android pentru PC-uri. Deși Bluestacks a fost primul și unul dintre cei mai buni emulatori Android, acesta a devenit acum neînsemnat și nu mai oferă caracteristici suficiente. Alternativa Bluestacks preferată poate depinde de preferințele individuale ale fiecărei persoane, cum ar fi jocuri, dezvoltarea de aplicații sau simpla utilizare desktop. Nox Player, MEmu Play, LD Player, Remix OS Player, Gameloop și Genymotion sunt câteva dintre cele mai bune alternative Bluestacks disponibile în 2022. Dincolo de acestea, există și alternative mai complexe, precum Bliss OS, Phoenix OS și Prime OS, care oferă o experiență completă de sistem de operare Android pe desktop.
Încheiem această postare tehnologică cu gândul la revoluția continuă a tehnologiei și la abilitatea noastră de a ne adapta la schimbări. Fie că suntem entuziasmați de inovațiile recente sau că ne simțim depășiți de tehnologie, e important să ne amintim că suntem parte dintr-o lume ce se dezvoltă rapid și că putem face alegeri informate pentru a ne ajuta să ne integram cât mai bine în această lume în transformare. Până data viitoare, sănătate și succes în toate proiectele voastre tehnologice!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x