Cele mai bune 7 aplicații Android File Manager pentru 2020

Cele mai bune 7 aplicații Android File Manager pentru 2020
⏱️ 7 min read

Unul dintre dezavantajele Android în comparație cu sistemele de operare desktop este aparenta sa lipsă de opțiuni pentru a vă scufunda în sistemul de operare și pentru a vă gestiona manual fișierele. În timp ce un sistem de operare Android neînrădăcinat nu oferă, în mod implicit, multe dintre aceste opțiuni, există multe aplicații foarte bune de gestionare a fișierelor care vă vor oferi acel control granular dorit.

Indiferent dacă doriți să explorați directorul rădăcină al telefonului dvs., să criptați aplicațiile sau pur și simplu să mutați manual, să creați și să ștergeți foldere de pe dispozitiv, aceste aplicații de gestionare a fișierelor vă vor satisface nevoile.

1. Amaze File Manager

Orice aplicație Android gratuită și open source primește puncte bonus instantanee în cărțile noastre. Amaze File Manager urmărește acest lucru prin livrarea unui manager de fișiere care poate fi mai puțin bogat în caracteristici decât unele dintre celelalte opțiuni din această listă, dar îl compune într-o simplitate care vă permite să răsfoiți rapid ceea ce aveți nevoie.

Asta nu înseamnă că acest simplu manager de fișiere lipsește complet de caracteristici. Puteți utiliza mai multe file, puteți schimba temele și puteți face rapid toate copiile obișnuite, tăierea, comprimarea și extragerea dorite dintr-un manager de fișiere. Utilizatorii înrădăcinați pot obține, de asemenea, acces root, desigur, și crucial este gratuit și fără anunțuri.

Așa cum se întâmplă adesea cu aplicațiile open source, există câteva bug-uri și greșeli de rezolvat ici și colo, dar asta face parte din pachet. Sperăm că va primi în curând o altă actualizare, deoarece a trecut ceva timp din octombrie 2020.

2. Solid Explorer

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Solid Explorer este designul său cu două panouri, care îl face să fie rapid și ușor de cernut prin toate fișierele dvs. Android. Se concentrează în mod special pe securitate, permițându-vă să criptați orice fișiere și foldere cu o parolă, pe care ulterior le puteți deschide cu un senzor de amprentă.

Aplicații Android File Manager Aplicații Solid Explorer

Designul cu două panouri creează, în esență, două ferestre separate în Solid Explorer, permițându-vă să glisați și să plasați fișiere și foldere între ele, așa cum ați face într-un sistem de operare desktop. Există o mulțime de personalizare în ceea ce privește culorile și temele. Și mai multe funcționalități sunt deblocate pe un dispozitiv înrădăcinat, unde îl puteți folosi ca un explorator de rădăcină adecvat.

Nemulțumirea este că Solid Explorer este o aplicație cu plată, dar o puteți încerca gratuit 14 zile înainte de a decide dacă este pentru dvs.

3. MiXplorer

Unul dintre cei mai bine păstrați administratori de fișiere secrete pentru Android, MiXplorer a fost mult timp favorita comunității XDA, permițându-vă nu doar să explorați fișiere de pe dispozitiv, ci și în întreaga rețea personală (inclusiv FTP, LAN și stocare bazată pe cloud). Acesta conține o mulțime de personalizări, permite o navigare robustă cu file și vă permite să creați lanțuri de comenzi utilizând caracteristica „Tasks”.

Cel mai bun manager de fișiere Android Mixplorer

Puteți vizualiza cu ușurință diferite formate de fișiere datorită unui cititor integrat care citește formatele EPub, MobiPacket și PDF, precum și un player media complet, vizualizator de imagini și editor de text.

Nu trebuie să aveți un dispozitiv înrădăcinat pentru a utiliza MiXplorer, dar dacă aveți, atunci se deschid și mai multe funcționalități sub formă de backup de date și opțiuni de gestionare suplimentare. Nu conține anunțuri, este complet gratuit și este susținut de oameni care știu cu adevărat.

4. ES File Explorer

android-es-file-explorer-2

ES File Explorer este unul dintre cei mai vechi și mai fiabili exploratori de fișiere din această listă. Ar sta de fapt la numărul unu dacă ar fi fără anunțuri. Este de înțeles, totuși, în ceea ce privește tot timpul și efortul pe care dezvoltatorii l-au depus, merită o anumită plată financiară pentru necazurile lor.

Nemaipomenit este că ES File Explorer a fost eliminat din Play Store în aprilie 2019, probabil din cauza activități frauduloase ale uneia dintre subdiviziunile companiei, DO Global. Pentru a-l utiliza astăzi, va trebui să-l descărcați de pe un site precum APKPure, unde se lansează în continuare cele mai noi versiuni.

ES File Manager vine în continuare cu funcția sa de gest de nișă, unde puteți înregistra anumite gesturi care vor îndeplini funcții în cadrul aplicației. De asemenea, vă permite să salvați comenzile rapide la dosare și fișiere pe ecranul de pornire, făcându-l aproape complet desktop-esque. Acesta vine cu vizualizatori și playere încorporate pentru diferite tipuri de fișiere, astfel încât să puteți viziona videoclipuri și să redați muzică direct din acesta. Există, de asemenea, un manager de sarcini în care puteți ucide sarcini și elibera un pic de memorie pe dispozitiv.

Suportă compresia / decompresia rar și zip și chiar vine cu propriul editor de note. Sprijină stocarea în cloud, navigarea prin fișiere Bluetooth, acces la distanță la fișiere, transferul de fișiere fără fir al computerului, un analist de card SD și o serie de alte caracteristici, este un cuțit elvețian al unei aplicații. Este și tematic. Unii pot fi dezamăgiți de cât de umflat este cu caracteristicile sale, reclame și designul materialului, dar dacă sunteți în căutarea unui jack-of-all-trade, acesta este cel mai bun pariu.

5. Astro File Manager

Primul lucru pe care îl vezi când continui Managerul de fișiere Astro Pagina Google Play este „Fără reclame”. Acest banner străbate pictograma sa ca un motto al companiei. Pentru oricine dorește un browser de fișiere excelent, fără anunțuri, nu căutați mai departe. Pe lângă faptul că vă ajută să vă organizați fișierele prin managerul de fișiere, acesta vine cu un dispozitiv de curățare a memoriei la îndemână.

Cei mai buni manageri de fișiere Android Astro File Manager

Vă permite să comprimați și să decomprimați fișierele în format rar și zip. De asemenea, puteți marca setări, fișiere și foldere. Acesta vine cu propriul player media care vă permite să redați videoclipuri și muzică, să parcurgeți fără probleme colecția dvs. de imagini și să vă gestionați atât cloud-ul, cât și stocarea internă.

6. X-Plore File Manager

Este timpul să aduceți panoul două geamuri adică. Ce este unic X-Plore vă oferă opțiunea de a gestiona Windows în același timp, oferindu-vă un explorator cu două panouri, astfel încât să puteți copia fișiere și să comparați două foldere. În plus față de toate acestea, vă permite să vedeți fișiere APK în interior și să comprimați folderele în pachete APK.

android-x-plore-xplore-manager-min

Are o hartă pe disc care vă permite să vedeți ce fișiere consumă cel mai mult spațiu pe disc și vine cu propriul său vizualizator PDF. Puteți gestiona fără fir fișierele dvs. din browserul web al unui computer. Vine cu acces la stocarea în cloud și un player video care permite subtitrarea. Acest lucru este doar vârful aisbergului.

7. Comandant total

Clasicul, originalul și preferatul meu personal, Total File Commander vine cu o interfață de utilizator simplă, dar puternică. Câțiva oameni o pot considera anacronică și puțin familiară, dar este la fel de bună ca omologul său Windows și își face treaba.

Cei mai buni manageri de fișiere Android Total Commander

Este complet conectabil, ceea ce înseamnă că îi puteți adăuga mai multe funcții folosind pluginuri. Are un player media care poate transmite în flux direct din pluginurile LAN, WebDAV și cloud și puteți marca și salva folderele sub formă de comenzi rapide. Pentru cei care au dispozitive rootate, acesta are un explorator de root capabil.

Acum că ați ales Managerul de fișiere Android pentru visele dvs. (sau cel puțin nevoile dvs.), urmați ghidul nostru despre cum să eliminați fișierele și folderele rămase după dezinstalarea aplicațiilor Android. Sau pentru ceva mai ușor, consultați cele mai bune aplicații de înregistrare a ecranului Android.

Credit de imagine: Bărbați cu arhivă din dosare de către DepositPhotos

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x