Cele mai bune 7 emulatoare Android pentru Windows 10 – Ghid complet și recenzii detaliate

Cele mai bune 7 emulatoare Android pentru Windows 10
⏱️ 22 min read

În ultimii ani, popularitatea dispozitivelor mobile Android a crescut exploziv, fiind preferate de mulți utilizatori din întreaga lume. Datorită faptului că majoritatea funcțiilor acestor dispozitive sunt disponibile doar pentru utilizatorii de Android, dezvoltatorii de software au dezvoltat nenumărate emulatoare care să ofere aceste funcții și pe alte sisteme de operare, cum ar fi Windows 10.

Cele mai bune 7 emulatoare Android pentru Windows 10 sunt: BlueStacks, NoxPlayer, MEmu, LDPlayer, Andy, PhoenixOS și Genymotion. Fiecare dintre aceste emulatoare oferă o experiență diferită utilizatorului, astfel încât este important să alegeți unul care să se potrivească cu cerințele și preferințele dvs.

Fie că doriți să rulați aplicațiile favorite de pe dispozitivele Android sau să testați aplicații și jocuri înainte de a le instala pe propriul dispozitiv, aceste emulatoare vor vă oferi o performanță de înaltă calitate și o experiență de utilizare senzațională. Prin urmare, este timpul să vă folosiți de cele mai bune 7 emulatoare Android pentru Windows 10 pentru a vă bucura de toate beneficiile pe care le oferă.

Dacă sunteți un utilizator Windows 10 care caută emulatoare Android pentru a vă testa aplicațiile, a juca un joc aleatoriu (probabil PUBG Mobile, nu-i așa?) sau doar pentru a vă satura curiozitatea despre utilizarea Android pe Windows 10, sunt șanse să fiți confuz. . despre ce emulator să utilizați. La urma urmei, există prea multe opțiuni acolo, așa că am făcut munca grea pentru tine, am revizuit o grămadă de emulatori Android și, în acest articol, am să vă spun cei mai buni emulatori Android pe care îi puteți folosi Windows 10.

1. Nox Player

Sincer, Nox Player este unul dintre cei mai buni emulatori Android pe care i-am folosit vreodată pe Windows 10. Face aproape tot ce are nevoie un emulator și oferă funcții precum suport complet PUBG Mobile, înregistrarea ecranului, capacitatea de a instala cu ușurință APK-uri și multe altele .mai departe.

Caracteristici

 • rapid și agil

Nox Player este de departe cel mai rapid emulator pe care l-am folosit de mult timp. Dacă ați folosit vreodată un emulator, știți cât de enervant poate fi atunci când emulatorul dvs. are întârzieri vizibile de intrare sau scăderi de cadre oriunde vă uitați. Cu Nox Player, toate acestea pur și simplu nu există deloc. Este aproape ca și cum ai folosi un dispozitiv Android real. Emulatorul este destul de rapid și în utilizarea mea, nu am găsit probleme cu capacitatea de răspuns, viteza sau doar agilitatea generală.

 • Plin de caracteristici

Unele dintre cele mai mari dezavantaje ale emulatorilor includ lucruri precum simplul fapt că nu au un giroscop, sau accelerometru, acces GPS, și lucruri de genul ăsta. Deci, dacă testați sau utilizați o aplicație care depinde de aceste lucruri, evident că nu va funcționa. Cu Nox Player, aveți toate aceste funcții la îndemână. Există un buton pentru a simula o tremurare, setați o locație virtuală pe care o veți folosi ca informații GPS pentru orice aplicație care are nevoie de ea.

 • perfect pentru joc

Nox Player este perfect pentru jocuri și vine cu funcții care se adresează și cazului de utilizare respectiv. Pentru început, aveți capacitatea de a mapați tastele de pe tastatură pentru a atinge intrările într-o aplicație. Împreună cu asta, Nox Player are un buton dedicat care vă permite să mapați butoanele unui controler la tastatură pentru a utiliza controlere și cu emulator. De asemenea, vine cu un înregistrator de ecran încorporat. L-am incercat si merge grozav; De asemenea, folosește OBS și vă pot spune din experiență personală că OBS este o aplicație destul de solidă și este minunat că Nox o folosește.

 • Instalare ușoară APK

De asemenea, Nox Player permite utilizatorilor să instaleze cu ușurință APK-ul. Puteți instala APK folosind butonul APK dedicatdar și mai bine, poți pur și simplu trageți și plasați un fișier APK descărcat de pe computer în emulator și doar se instalează! Este foarte tare și face instalarea aplicațiilor o ușoară.

Cazuri de utilizare

Deși cu siguranță puteți folosi Nox în scopuri de dezvoltare, nu l-aș recomanda. Pentru început, emulatorul rulează Android 4.4 din cutie (da, în mod surprinzător), ceea ce oricum înseamnă că dacă utilizați oricare dintre noile API-uri în versiunile mai noi de Android, va trebui să mergeți la Managerul Multi-instanțe. în Nox Player și configurați un nou emulator cu Android 5.1.1 sau Android 7.1.2. Cu toate acestea, pentru jocuri, Nox Player este, fără îndoială, cel mai bun emulator pe care îl puteți încerca.. De asemenea, datorită înregistratorului de ecran, puteți chiar să utilizați Nox Player pentru a juca jocuri Android pe computer și pentru a le transmite live pe Twitch sau oriunde doriți. Nox este un emulator foarte recomandat pentru oricine dorește să joace jocuri Android pe sistemele lor Windows 10.

Argumente pro şi contra:

Avantaje:

 • Performanță rapidă și agilă
 • Plin de caracteristici
 • perfect pentru joc
 • Vine cu inregistrator de ecran.

Contra:

 • Rulează Android 4.4 din cutie, în loc de versiuni mai noi disponibile

Descarcare

2.Genymotion

Genymotion este o altă aplicație foarte bună de verificat dacă doriți să utilizați ocazional unele aplicații Android pe computerul dvs. cu Windows 10. Are multe de dorit, dar vine cu propriul set de probleme.

captură de ecran genymotion

Caracteristici

 • Cele mai recente versiuni Android

În ceea ce privește versiunile Android disponibile pentru utilizare, Genymotion este uimitor. El oferă dispozitive virtuale care rulează totul, de la Android 4.1 la Android Pie! Da, puteți utiliza deja Android Pie pe computerul cu Windows 10, chiar dacă telefonul nu l-a primit încă.

 • goluri usoare

În mod implicit, dispozitivele virtuale create în Genymotion vin cu barebones. De asemenea, nu există Play Store, dar dacă îl doriți (și presupun că o veți), Genymotion are un buton mic și frumos care instalează direct versiunea perfectă a Gapps pentru dispozitivul dvs. virtual. Apoi vă puteți conecta la contul dvs. Google și puteți instala aplicațiile dorite. e minunat

 • Complet compatibil cu Android Studio

Dacă sunteți dezvoltator, această funcție vă va interesa: Genymotion este pe deplin compatibil cu Android Studio, ceea ce înseamnă odată ce ați configurat un dispozitiv virtual în Genymotion, îl puteți lansa chiar din Android Studio. Acest lucru va face testarea propriilor aplicații mult mai ușoară, deoarece să recunoaștem, emulatorul care vine cu Android Studio nu este nici pe departe la fel de bun ca Genymotion.

Cazuri de utilizare

genymotion este ceva Ar recomanda mai multe dezvoltatorilor ca înlocuitor pentru emulatorul care vine cu Android Studio. Emulatorul poate fi folosit pentru a juca unele jocuri ocazionale (apropo, PUBG și Free Fire nici măcar nu se instalează pe el), dar există întârzieri de intrare și asta face ca jocurile să fie aproape inutile. Cu toate acestea, pentru dezvoltatori, Genymotion este o idee bună, deoarece are suport nativ pentru Android Studio. Aceasta este o opțiune bună dacă ești enervat cu dispozitivul virtual încorporat în Android Studio și cauți ceva care funcționează mult mai bine. Există o versiune de încercare gratuită disponibilă, dar pentru a o utiliza în scopuri profesionale, va trebui să plătiți pentru un plan plătit, începând de la 136 USD/an.

Argumente pro şi contra:

Avantaje:

 • interfata excelenta
 • aruncă foarte repede
 • Suport nativ pentru Android Studio
 • Gapps este practic fără efort de instalat

Contra:

 • întârziere vizibilă de intrare
 • Aveți nevoie de un cont Genymotion pentru a utiliza
 • Nu este gratuit pentru uz profesional.

Descarcare

3.MEmu

MEmu este un alt emulator pe care îl puteți verifica. Există multe lucruri care îmi plac la MEmu, inclusiv faptul că se instalează foarte repede și vă permite să intrați direct cu un dispozitiv virtual configurat pentru dvs. Poate sa personalizați-l după cum dorițiiar MEmu vă oferă opțiuni pentru alegeți de la configurații de performanță scăzută la configurații de înaltă performanță setări pe care le puteți alege în funcție de specificațiile computerului dvs. Cu toate acestea, emulatorul vine doar cu Android 5.1, ceea ce este o prostie.

Acestea fiind spuse, setările de rețea pentru emulator în mod implicit nu par să funcționeze pentru mine. Dacă întâmpinați aceleași probleme, puteți oricând să vă îndreptați către setările de rețea ale emulatorului și să o schimbați de la NAT la „Bridged”. Acest lucru va instala un driver suplimentar, iar emulatorul va folosi practic rețeaua WiFi a computerului dvs. ca propriul WiFi.

captură de ecran memu play pubg

Caracteristici

 • Gamă de emulatori „pre-construiți” din care să alegeți

Unul dintre lucrurile interesante despre MEmu este că oferă o gamă de emulatori pre-construiți din care să alegeți. Acestea includ tablete și smartphone-uri, cum ar fi Mi A1, Galaxy J7, smartphone-uri de la Oppo și multe altele. Poți, evident personalizați și creați un dispozitiv virtual care să se potrivească exact preferințelor dvsdar este grozav că pentru cei care doresc doar să încerce câteva aplicații, emulatorul vine destul de preconfigurat.

 • Psuedo-GPS și Shake

Dacă testați o aplicație sau testați una care necesită activarea GPS-ului sau dacă primiți intrări sub formă de tremurări de la dispozitivul dvs., MEmu vă acoperă. Similar cu Nox Player, emulatorul vine cu

 • Înregistrare pe ecran încorporată

MEmu vine, de asemenea, cu o funcție de înregistrare a ecranului încorporată, care vă poate înregistra ecranul emulatorului în timp ce verificați o aplicație nouă grozavă, demonstrând aplicația dvs. pentru clienții dvs. sau în timp ce luați cina cu pui pe PUBG Mobile și vă adunați legiunea de fani. . Reportofonul vine cu un o mulțime de comenzi rapide utile pentru a porni, întrerupe, relua și opri înregistrarea pe ecran astfel încât nu trebuie să sari la meniu de fiecare dată. Puteți utiliza pur și simplu tastatura pentru a face acest lucru.

 • Instalare APK

Dacă aveți deja fișiere APK descărcate pentru aplicațiile sau jocurile pe care doriți să le verificați, MEmu vă va permite să le instalați pe emulator foarte rapid. Puteți pur și simplu să faceți clic pe butonul „APK” și să selectați APK-ul pe care doriți să îl instalați de pe computer.

Cazuri de utilizare

memu este un frumos emulator solid pentru aproape fiecare caz de utilizare la care vă puteți gândi. Este grozav pentru dezvoltatori, deoarece este foarte rapid și rapid și vă permite să instalați APK-uri fără probleme. De asemenea, este grozav pentru jucători, deoarece jocuri precum PUBG Mobile se instalează destul de ușor și, de asemenea, vă puteți înregistra jocul folosind instrumentele încorporate. Este un emulator destul de solid de încercat pe Windows 10.

Argumente pro şi contra:

Avantaje:

 • rapid și rapid
 • Ușor de folosit
 • Înregistrare pe ecran încorporată
 • Susține PUBG Mobile din cutie

Contra:

 • Android 5.1 (Ce!?)
 • Rețeaua vă poate da probleme

Descarcare

4. LD Player

LDPlayer este, de asemenea, un emulator Android pe care îl puteți verifica. Similar cu majoritatea celorlalți emulatori din această listă, LDPlayer vine încărcat cu caracteristici și este o opțiune destul de bună pentru a juca jocuri, sau pur și simplu pentru a încerca acea aplicație care ți-a plăcut. LDPlayer este liber de utilizatceea ce o face o opțiune destul de solidă de încercat, atâta timp cât nu te deranjează faptul că fără Play Store și fără buton Gapps ușor (ca în Genymotion). Cu toate acestea, are propriul magazin și veți putea găsi în el aplicații precum PUBG Mobile, Instagram și WhatsApp.

captură de ecran ldplayer

Caracteristici

 • Suport APK

La fel ca majoritatea celorlalți emulatori, LDPlayer include și suport pentru instalarea APK-urilor datorită unui buton APK la îndemână care vă permite să căutați fișiere APK pe computer și să le instalați pe emulator. Deci, chiar dacă găsiți o aplicație pe care magazinul LD nu o are, puteți descărca APK-ul acesteia și o puteți instala pe emulator.

 • înregistrare nativă a ecranului

LDPlayer are, de asemenea, un înregistrator de ecran nativ pe care îl puteți folosi pentru a vă înregistra jocul sau pentru a afișa o aplicație. Cu toate acestea, înregistrarea de ecran nu are comenzi rapide de la tastatură, cum ar fi înregistratorul de ecran al MEmu, așa că va trebui să vă bazați pe utilizarea meniului înregistratorului de ecran pentru a porni sau opri înregistrările de ecran, ceea ce poate fi destul de dificil. dacă v-ați obișnuit cu el la comenzile rapide excelente de la tastatură ale MEmu.

 • Funcționează imediat din cutie.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre LDPlayer este că funcționează imediat din cutie. Se lansează ca o tabletă care rulează Android 5.1, dar poate fi ușor personalizați rezoluțiile ecranului, setările de rețea, comenzile rapide, și multe altele din pictograma de setări la îndemână din bara laterală. De asemenea, puteți alege să rulați un emulator mobil în loc de o tabletă, dacă acesta este stilul dvs.

 • compatibilitate cu controlerul

LDPlayer vine cu suport nativ pentru gamepad, așa că, dacă preferați să jucați cu un controler, îl puteți conecta la computer și faceți clic pe pictograma gamepad-ului (în bara de titlu) pentru a configura gamepad-ul să joace în emulator.

 • sincronizator

Acesta este un lucru pe care mi-l pot imagina doar că este util pentru oamenii care testează aplicații în diferite condiții. LD Player vine cu un temporizator de funcționare încorporat care vă permite efectuați operațiuni sincronizate pe o mulțime de emulatori simultan. Deci, puteți lansa aceeași aplicație pe mai mulți emulatori diferiți, puteți simula clicuri pe diferiți emulatori în același timp și multe altele. Este o caracteristică care pare de nișă, dar dacă aveți nevoie de așa ceva, veți fi bucuroși să aflați că LDPlayer are această caracteristică.

Cazuri de utilizare

În timp ce LDPlayer poate fi folosit cu siguranță pentru a testa o aplicație pe care o dezvoltați, L-aș recomanda mai mult jucătorilor care doresc să joace jocuri pentru smartphone-uri pe computerul lor, deoarece LDPlayer pare mai optimizat pentru acel caz particular de utilizare. Cu toate acestea, dacă sunteți dezvoltator și doriți să încercați, veți fi bucuroși să știți că acceptă lucruri precum vibrații simulate, pseudo-locații și multe altele.

Argumente pro şi contra

Avantaje:

 • rapid și rapid
 • Joacă bine jocurile
 • înregistrator de ecran încorporat
 • compatibilitate cu controlerul

Contra:

 • Rulează Android 5.1
 • Are o mulțime de aplicații ciudate promovate
 • Nu Play Store, iar LD Store nu se simte la fel de frumos sau primitor

Descarcare

5.KOP Player

KOPlayer este, de asemenea, o opțiune destul de bună pentru oricine dorește să joace jocuri Android pe computerul lor. emulatorul Este gata de utilizare din cutie și rulează Android 6.0.1, care poate să nu fie o versiune foarte nouă de Android, dar este totuși mai bună decât ceea ce oferă majoritatea emulatorilor din această listă. KOPlayer prezintă majoritatea lucrurilor pe care le-ai găsi în alte emulatoare, dar nu toate, și rămâne în urmă când vine vorba de lucruri precum agilitate, deși nu cu mult. Emulatorul este liber de utilizat, astfel încât să îl puteți descărca și să începeți. De asemenea, dacă nu vă place modul implicit „tabletă” în care pornește, puteți modifica setările și alegeți rezoluția preferată și chiar să îi alocați resurse de sistem așa cum credeți de cuviință.

Cele mai bune 7 emulatoare Android pentru Windows 10

Caracteristici:

 • Suport complet pentru tastatură

KOPlayer vine cu suport complet pentru tastatură, ceea ce înseamnă că poți personalizați cu ușurință maparea tastaturii pentru orice aplicație dorită. Puteți chiar să creați mapări personalizate pentru tastatură dacă nu există presetări, iar crearea acestora este foarte simplă.

 • Android 6.0.1

KOPlayer este unul dintre puținii emulatori care rulează versiuni Android mai mari decât Lollipop și asta este cu siguranță un lucru bun. Evident, acest lucru nu va face o mare diferență pentru dvs. dacă încercați pur și simplu să jucați PUBG Mobile, dar dacă doriți să testați aplicații la diferite niveluri API, acesta este ceva care v-ar interesa.

 • Pseudo GPS, Shake Simulator

La fel ca majoritatea celorlalți emulatori, KOPlayer are și un buton care vă permite să atribuiți cu ușurință o locație GPS falsă, care poate fi utilă pentru testarea aplicațiilor care necesită intrări GPS. În plus, există și un simulator de scuturare, astfel încât să puteți simula o mișcare a dispozitivului prin apăsarea unui buton.

 • compatibilitate cu controlerul

Dacă sunteți mai mult un iubitor de Asphalt 9 și doriți să îl jucați cu un gamepad, veți fi fericit să aflați că KOPlayer De asemenea, acceptă controlere, așa că puteți conecta pur și simplu un controler la computer, iar KOPlayer va funcționa cu el.permițându-vă să jucați jocurile preferate cu un gamepad.

Cazuri de utilizare

KOPlayer este un emulator Android destul de decent, care poate fi folosit de ambii dezvoltatori pentru a-și testa aplicațiile, datorită funcțiilor precum pseudo-GPS, simulator de vibrații și instalări ușoare de APK, iar jucătorii, deoarece vine cu capacitatea de a crea hărți. și chiar acceptă gamepad-uri. Cu toate acestea, dacă doriți să vă împărtășiți jocul pe Twitch, ar trebui să știți asta KOPlayer nu are un înregistrator de ecran încorporat deci va trebui să utilizați alt software pentru a vă înregistra ecranul.

Argumente pro şi contra

Avantaje:

 • Android 6.0.1
 • Maparea personalizată a tastaturii
 • compatibilitate cu controlerul
 • Gratuit

Contra:

 • Fără înregistrare de ecran încorporată
 • Nu se simte întotdeauna foarte receptiv

Descarcare

6.Andy OS

Dacă sunteți în căutarea unui emulator care nu face multe lucruri, dar face ceea ce face bine, AndyOS este unul pe care ar trebui să îl verificați. El oferă câteva caracteristici interesante, nu în ultimul rând este faptul că funcționează destul de bine. De asemenea, funcționează Android 7.1.2 Nougat ceea ce este cu siguranță un plus. De asemenea, este gratuit și vă va permite să faceți aproape orice doriți (cu excepția PUBG Mobile, dintr-un motiv ciudat).

captură de ecran andyos

Caracteristici:

 • suport pentru webcam

AndyOS vine cu suport pentru webcam pentru computerul sau laptopul dvs. Acest lucru poate fi util dacă trebuie vreodată să vă faceți o poză sau dacă vă transmiteți jocul în flux și doriți să vă arătați și reacțiile.

 • Suport GPS

AndyOS oferă, de asemenea, suport pentru GPS, ceea ce înseamnă că, în loc să utilizați o pseudo locație în aplicațiile care au nevoie de GPS, vă puteți folosi de fapt propria locație. Nu vă faceți griji însă, puteți dezactiva acest lucru sau chiar puteți seta o altă locație manual dacă asta doriți.

 • maparea tastaturii

Este posibil ca AndyOS să nu ruleze PUBG Mobile în acest moment, dar este un emulator foarte popular printre fanii Clash of Clans și Clash Royale și, cu instrumentul încorporat de remapare a tastaturii, puteți Descărcați rapid hărți de taste pentru o mulțime de jocuri. Există o listă imensă de jocuri pentru care sunt disponibile setări pentru keymapper.

Cazuri de utilizare

Singurul caz de utilizare pentru care aș recomanda AndyOS este să joci alte jocuri decât PUBG Mobile. Dacă ești dezvoltator, ar fi mai bine să folosești un alt emulator din această listă (cum ar fi Genymotion). Cu toate acestea, pentru jucătorii și în special pentru cei care doresc să folosească un gamepad, AndyOS este o opțiune destul de solidă.. Puteți rula unele dintre cele mai populare jocuri de strategie precum Clash of Clans, împreună cu jocuri precum Dumb Ways to Die.

Argumente pro şi contra

Avantaje:

 • rapid și rapid
 • Rulează Android 7.1.2 Nougat
 • compatibilitate cu controlerul
 • suport pentru webcam

Contra:

 • Nu este compatibil cu PUBG Mobile
 • Fără înregistrare de ecran încorporată

Descarcare

7.Android-x86

Android-x86 nu este atât de mult un emulator Android, ci un ROM Android care este proiectat să funcționeze pe dispozitive x86 (cum ar fi computerele cu tehnologie Intel). Am folosit Android-x86 de ceva timp și este de fapt o opțiune destul de bună dacă doriți să rulați Android pe computer, dar motivul pentru care se află aici în partea de jos a listei este pur și simplu că instalarea lui nu este cel mai ușor lucru care există, în comparație cu acești alți emulatori. Va trebui să descărcați fișierul ISO pentru Android-x86, să creați o mașină virtuală în Virtual Box și apoi să modificați setările mașinii virtuale pentru a utiliza fișierul ISO pentru a porni, astfel încât să puteți instala Android pe acesta. În rest, totuși, Android-x86 funcționează destul de bine și este actualizat la Android Oreo, ceea ce este destul de impresionant.

captură de ecran Android x86

Caracteristici

 • Experiență Android completă

Deoarece Android-x86 este practic Android care rulează pe dispozitive x86, oferă aproape o experiență Android completă și funcționează suficient de bine. Am încercat Versiunea Android Oreo, care este cea mai recentă disponibilăși am observat unele probleme de răspuns, dar în general, este un port destul de solid și pe care îl puteți folosi cu siguranță pentru a vizualiza aplicațiile Android.

 • suport bluetooth

Android-x86 acceptă conexiuni Bluetooth (dacă computerul dvs. are funcționalitate Bluetooth), ceea ce înseamnă că puteți conecta practic orice dispozitiv Bluetooth la emulatorul Android-x86 și îl puteți utiliza cu acesta.

Cazuri de utilizare

Aș dori sugerează Android-x86 mai mult pentru dezvoltatori și mai puțin pentru jucători, în principal pentru că nu este atât de rapid pe cât ar trebui să fie un emulator orientat spre jocuri, așa că jocul pe Android-x86, deși este în întregime posibil, nu va fi cea mai satisfăcătoare experiență. De asemenea, romul acceptă lucruri precum Bluetooth, ALSA audioși alte lucruri cu care dezvoltatorii ar putea dori să-și testeze aplicațiile. Este cu siguranță mai orientat către comunitatea de dezvoltatori.

Argumente pro şi contra

Avantaje:

 • Aproape de mult Android rulează direct pe x86 (cât de tare este asta?)
 • Suport pentru cameră Bluetooth, ALSA, V4l2 etc.
 • Complet gratuit
 • Android 8.0 Oreo

Contra:

 • Necesită mai multă configurare decât majoritatea emulatorilor de acolo.
 • Nu este potrivit pentru jocuri.
 • Nu pare cea mai simplă opțiune de acolo

Descarcare

Bonus: emulator Android Studio

În cele din urmă, dacă sunteți în căutarea unui emulator Google oficial, există unul inclus cu Android Studio, IDE-ul folosit de dezvoltatori pentru a crea aplicații Android. Nu este cea mai prietenoasă opțiune pentru utilizatorii finali. Pentru început, va trebui să instalați Android Studio, care vă va fi inutil ca consumator, cu excepția cazului în care doriți să dezvoltați aplicații Android, iar apoi este faptul că emulatorul nativ din Android Studio se încarcă extrem de lent. Chiar și cu accelerarea hardware activată, emulatorul Android Studio poate fi o durere în fund. Acestea fiind spuse, dacă vrei un emulator dezvoltat de Google, aceasta este singura ta opțiune.

Verifică

VEZI SI: Top 4 emulatori Android pentru Mac pe care ar trebui să le încercați

Rulați Android pe Windows 10 cu acești emulatori

Ei bine, aceștia au fost cei mai buni 7 emulatori Android pentru Windows 10. Am încercat să includ în această listă tot felul de emulatori, inclusiv pe unii care sunt orientați spre jocuri și alții care sunt orientați către dezvoltatori. Am menționat, de asemenea, caracteristicile, avantajele și dezavantajele și chiar și cazurile de utilizare pentru care am considerat că acești emulatori sunt cei mai buni, astfel încât să vă puteți lua decizia cu ușurință. Deci, care dintre acești emulatori vă place cel mai mult și care este cazul dvs. principal de utilizare? Anunță-mă în comentariile de mai jos.

În concluzie, există mai mulți emulatori Android disponibili pentru utilizatorii Windows 10, dar Nox Player, Genymotion și MEmu sunt printre cele mai bune opțiuni. Nox Player oferă performanțe rapide și agilă, plin de caracteristici perfect pentru joc, vine cu inregistrator de ecran și permite instalarea ușoară a APK-urilor. Genymotion oferă cele mai recente versiuni Android și este complet compatibil cu Android Studio, dar are întârzieri de intrare și nu este gratuit pentru uz profesional. MEmu are o gamă de emulatori pre-construiți din care să alegeți, psuedo-GPS și shake, înregistrare pe ecran încorporată și permite instalarea APK-urilor. Cu toate acestea, MEmu vine doar cu Android 5.1, ceea ce este o prostie, iar setările de rețea pentru emulator în mod implicit nu par să funcționeze pentru unii utilizatori.
Închid acest articol cu gândul la ce tehnologii ne va aduce viitorul și cu nerăbdare de a afla cum vom putea evolua și mai mult. Până atunci, să fim curajoși să experimentăm și să fim inventivi, iar tehnologia va deveni doar un instrument în mâinile noastre. La revedere, până la următoarea postare de pe blog-ul nostru de tehnologie!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x