Cele mai bune 7 emulatoare Nintendo DS pentru Android (2021)

⌛ Reading Time: 3 minutes

În acest articol, vă împărtășim toate cele 7 cele mai bune emulatoare Nintendo DS pentru Android în 2021.

Jocul Nintendo DS este întotdeauna cea mai bună alegere de făcut. Dar dacă ți-aș spune că poți juca toate jocurile de pe dispozitivul tău Android? Sună grozav, nu? Ei bine, cu ajutorul emulatoarelor Nintendo DS Android, puteți juca cu ușurință toate jocurile de pe telefoanele Android. Verificați-le aici –

Cele mai bune 7 emulatoare Nintendo DS pentru Android (2021)

Iată cele mai bune emulatoare Nintendo DS pentru Android în anul 2021 –

1. DraStic DS Emulator

DraStic DS Emulator este un emulator de la Exophase, care este la fel de ieftin ca 5 USD. Dar când vine vorba de serviciu, sunt sigur că veți obține mult mai mult decât prețul.

Coduri de cheat, grafică excelentă și caracteristici ale acestui emulator, cum ar fi o opțiune de a alege între modul portret sau peisaj, schimbarea calității graficelor etc. Merită menționate. Dar ceea ce este și mai uimitor este că puteți, de asemenea, să vă salvați jocurile pe Google Cloud pentru o utilizare ulterioară.

Descărcați DraStic DS Emulator

A se vedea, de asemenea – Cum se remediază: problema Steam Running Slow

2. NDS4Droid

NDS4DROID este unul dintre cele mai populare emulatoare Nintendo, deoarece este gratuit și are caracteristici precum salvarea jocului. Deci, puteți începe cu ușurință de unde ați plecat.

Cea mai bună parte a acestui emulator este că este Open Source și, prin urmare, se aduc modificări mărcii sale pentru utilizatori și acest lucru ajută cele mai bune emulatoare Nintendo DS să devină mai bune în viitor.

NDS4Droid

3. NDS Boy

Un alt dintre cei mai buni emulatori Nintendo DS este NDS Boy. Emulatorul este uimitor când vine vorba de serviciile sale. Dar singura cădere este că nu acceptă dispozitive mai vechi.

Pentru utilizarea acestui emulator, dispozitivul dvs. va avea nevoie de o memorie RAM de 2 GB și un procesor quad. Diferite tipuri de fișiere precum nds, .zip, .7z și .rar sunt acceptate de acest emulator. Emulatorul vă oferă, de asemenea, alte opțiuni, cum ar fi starea de salvare și încărcare, încărcare rapidă, salvare rapidă și salvare automată.

Nu ratați – Cum să vizionați Netflix pe Nintendo Switch

4. Emulator NDS

NDS Emulator este încă un alt emulator excelent pentru a juca jocuri Nintendo, care vine cu suport pentru dispozitive Android 6.0 și versiuni ulterioare. Prin urmare, jocul permite utilizatorilor să joace jocuri Nintendo pe dispozitive Android.

Un alt lucru bun despre acesta este că este compatibil cu controlere externe, permițându-vă astfel să vă jucați pe tablete sau telefoane.

Emulator NDS

5. SuperNDS

Un alt dintre cei mai buni emulatori Nintendo DS pentru Android 2020 este SuperNDS. Singura problemă cu aceasta este că veți avea nevoie de un ROM pentru ca acesta să funcționeze. Pe acest emulator, puteți juca cel mai rapid jocuri cu ROM-uri necomprimate.

Cu toate acestea, se pot utiliza și fișiere de joc NDS precum .nds, .zip, .7z și .rar. Emulatorul este destul de simplu de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să copiați fișierele de joc NDS pe un card SD sau memorie internă, să încărcați emulatorul SuperNDS și voila! esti gata!

SuperNDS

Verificați – Cum să jucați jocuri Steam offline / fără internet | Modul offline

6. RetroArch

RetroArch nu este tocmai un emulator. Cu toate acestea, folosind RetroArch, dar cu instrumentele adecvate, puteți crea propriile jocuri, emulatoare de programe și așa mai departe pentru utilizare.

Este un program open-source și astfel dezvoltatorii și chiar voi puteți experimenta și crea! Prin urmare, trebuie să-l includem în cele mai bune emulatoare Nintendo DS. Ce mai bun decât să-ți creezi propriile lucruri? Sună grozav, nu-i așa?

RetroArch

7. MegaNDS

Nu în ultimul rând este emulatorul MegaNDS care vine cu opțiuni personalizabile pentru machete, butoane, suport pentru coduri de cheat și, de asemenea, pentru multe jocuri. Acesta acceptă, de asemenea, o gamă largă de tipuri de fișiere, cum ar fi nds, .zip, .7z și .rar, etc. Cea mai bună parte a acestuia este că funcționează perfect.

MegaNDS

Vedeți – Cum să jucați jocuri Sega Saturn pe Windows 10

Verdictul final

Toate emulatoarele de mai sus sunt într-un fel sau altul, cele mai bune emulatoare Nintendo Nintendo DS pentru Android. Pentru a vă ajuta, am menționat mai sus cele mai bune caracteristici ale tuturor. deci alegeți-l pe cel care vă satisface cel mai mult nevoile.

Asta e tot ce avem deocamdată. În cazul în care există mai mulți emulatori Nintendo DS, nu ezitați să le aruncați în secțiunea de comentarii de mai jos. Le vom adăuga.

Sper că articolul a fost util. În cazul în care aveți îndoieli, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.