Cele mai bune 7 extensii Google Chrome pentru productivitate

Chrome Extensions Productivity Featured
⏱️ 7 min read

Când vine vorba de productivitate și de finalizare a lucrurilor, Google Chrome poate fi cea mai mare resursă a ta. Extensiile potrivite pentru Google Chrome sunt utile pentru a vă menține concentrat asupra obiectivelor dvs. Pentru acest articol, analizăm extensiile esențiale adaptate pentru a vă crește productivitatea prin intermediul computerului dvs. în browserul web Chrome.

1. Dark Reader

The Cititorul întunecat este o extensie care are grijă de ochii tăi, permițându-ți să folosești Web-ul zi și noapte fără disconfort ocular.

Întuneric

Acesta inversează acele culori strălucitoare, le face contrastante și devine mai ușor de citit noaptea. Puteți regla luminozitatea și contrastul și puteți adăuga filtre sepia și tonuri de gri pentru a crea o combinație pe care o găsiți potrivită pentru ochii dvs. De asemenea, vă permite să schimbați fonturile pentru o vizibilitate clară pentru a evita oboseala ochilor.

2. Evernote Web Clipper

Când navigați pe internet, puteți întâlni fragmente interesante din articole, e-mailuri etc. și poate doriți să le păstrați. Evernote Web Clipper vă permite să capturați text selectat, imagini, e-mailuri importante, articole și orice altceva doriți.

Evernote

Combină toate aceste informații importante pe o singură platformă pe care o poți accesa în orice moment. Spre deosebire de versiunea mobilă, totuși, pe site-uri precum Gmail, Youtube sau Amazon, puteți personaliza decupările pentru a selecta ceea ce doriți și a le salva ca o notă curată.

Cont Netflix Gratis

3. Google Translate

Poate fi destul de frustrant dacă doriți să citiți ceva pe Internet, dar nu puteți înțelege limba care a fost folosită. Adesea, aceasta devine o barieră în calea milioanelor de lucruri pe care le-ați putea descoperi pe internet din diferite părți ale lumii. introduce Google Translate.

Googlet

Extensia Google Translate vă permite să evidențiați textul pe care doriți să îl traduceți, apoi să îl schimbați automat într-o limbă la alegerea dvs. În special, poate traduce până la 109 limbi. Nu se limitează la textul evidențiat. De asemenea, puteți traduce întreaga pagină.

Dacă trebuie doar să traduceți o pagină web în limba străină în limba maternă, Google Chrome are deja încorporată această funcție de traducere.

4. Gramatical

Aceasta este una dintre cele mai bune extensii Chrome legate de productivitate, mai ales dacă scrieți bloguri, teme, articole de cercetare, e-mail sau doar o postare normală pe rețelele sociale. Gramatical elimină toate acele mici greșeli care sună corect, dar sunt greșite pentru a evita jena.

Gramatical

Extensia verifică greșelile gramaticale, de punctuație și de ortografie și face sugestii privind tonul, stilul, alegerea cuvintelor și timpul, făcând scrisul îndrăzneț, clar și fără greșeli. Extensia Grammarly este un asistent de scriere care își propune să vă ajute cu comunicarea în întreaga lume.

5. Buzunar

Internetul vine cu multe materiale frumoase, cum ar fi cărți, articole, videoclipuri și filme. Cu toate acestea, aceste materiale ar putea fi o distragere majoră a atenției atunci când încercați să vă concentrați asupra muncii dvs. Buzunar este croit doar pentru asta.

Buzunar

Faceți din Pocket biblioteca dvs. personalizabilă pentru tot ceea ce doriți să vizionați pe Internet. Ori de câte ori navigați, puteți adăuga filme interesante, videoclipuri, cărți etc. în aplicație. Mai târziu, în cursul zilei sau al săptămânii, vă puteți întoarce la ei și le puteți parcurge după bunul plac și nici măcar nu aveți nevoie de o conexiune la internet.

Există un e-mail de recomandare zilnic opțional la care vă puteți abona gratuit. Veți primi zilnic recomandări despre ce să citiți sau să vizionați, diversificându-vă colecția.

6. Pushbullet

The Pushbullet extensia vă reunește dispozitivele, prietenii și tot ceea ce vă interesează într-o singură aplicație. Vă permite să obțineți ușor și rapid note, link-uri, fișiere, adrese etc., de pe telefon pe desktop și invers. Asta nu este tot, deoarece poți împărtăși toate aceste informații și prietenilor tăi!

Pushbullet

Desktopul și telefonul funcționează mână în mână – dacă primiți o notificare de la telefon, aceasta este afișată pe desktop. În mod similar, dacă respingeți o notificare de pe desktop, aceasta va fi și de pe telefon.

7. TLDR Aceasta

Ați citit vreodată un articol dureros de lung pe care ați vrut doar să îl treceți și să terminați pentru a extrage informații relevante? Cu TLDR Aceasta Extensia Chrome, puteți lua text foarte lung și îl puteți scurta în doar cinci puncte folosind procesarea limbajului natural.

Tldrrrr

Extensia este adaptată pentru a face culegerea de informații foarte ușoară și mai puțin consumatoare de timp. Se petrece mai puțin timp citirii prin materiale nesfârșite căutând informații și mai mult timp este alocat altor activități.

întrebări frecvente

1. Cum instalez aceste extensii Google Chrome?

Este un proces foarte simplu. Deschide Magazin web Google Chrome și faceți clic pe extensia dorită și vi se va cere permisiunea de a instala. Odată ce acceptați toate permisiunile, extensia va fi instalată.

2. Pot fi periculoase extensiile Google Chrome?

Extensiile pentru Google Chrome pot fi dăunătoare uneori. Cercetătorii de securitate au descoperit sute de astfel de extensii. Instalați doar extensii cu recenzii bune și care sunt reputate în rândul utilizatorilor.

3. Pot adăuga o extensie Chrome legată de productivitate la alte browsere?

Extensiile Google Chrome pot fi adăugate numai la browserele bazate pe Chromium, cum ar fi Edge, Opera și Brave. Cu toate acestea, majoritatea acestor extensii Chrome vin cu o versiune de Firefox pe care o puteți instala pe Firefox. Alternativ, puteți consulta unele dintre cele mai bune suplimente Firefox aici.

Încheierea

Cu aceste extensii de browser Google Chrome pentru productivitate, puteți fi sigur că vă veți face zilele mai productive și mai puțin stresante. Există multe mai multe extensii de productivitate, iar cercetarea adecvată te va ajuta să te mulțumești cu ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x