Cele mai bune 8 aplicații Android de înregistrare a ecranului

Cele mai bune 8 aplicații Android de înregistrare a ecranului
⏱️ 6 min read

Se întâmplă multe pe ecranul dvs. Android. Poate că tocmai ați marcat o ucidere în telefonul mobil PUBG și doriți să îl împărtășiți cu lumea sau poate doriți să înregistrați fragmente de ecran pentru un videoclip pe care îl realizați. Cu alte cuvinte, există o mulțime de motive pentru a dori un înregistrator de ecran Android.

Și, din fericire, nu vă lipsesc opțiunile. Există o mulțime de înregistratoare de ecran Android grozave, inclusiv opțiuni open source și o opțiune secretă de înregistrare a ecranului încorporată chiar în Android 10. Le-am adunat aici.

1. Înregistrator de ecran secret Android 10

Preț: Gratuit

În versiunea Android 10 beta, utilizatorii au fost încântați să afle că există o nouă funcție de înregistrare a ecranului coaptă chiar în sistemul de operare. Cu toate acestea, dintr-un anumit motiv, Google a decis să o omită din versiunea finală a Android 10. Dar – dublă răsucire a complotului – puteți debloca în continuare această funcție de înregistrare a ecranului încorporată cu un pic de twiddling!

Este deosebit de elegant, deoarece pictograma sa se află chiar în meniul Setări rapide. Încă nu este perfect, iar unii oameni au raportat unele bug-uri, dar este totuși minunat că este chiar acolo pentru a-l folosi.

Trebuie să activați modul dezvoltator și să faceți câteva lucruri în adb pentru ca acest lucru să funcționeze, așa că am creat un ghid privind activarea înregistratorului de ecran ascuns Android 10.

2. Screen Recorder – Fără reclame

Preț: Gratuit

Cu un nume succint și onest, Screen Recorder – Fără reclame face lista noastră. Este extrem de ușor să înregistrați videoclipuri. Un buton albastru va începe să înregistreze ecranul și un mic widget la îndemână va apărea pe oricare ecran pe care îl vizualizați pe telefon.

Cele mai bune aplicații de înregistrare a ecranului Android Înregistrare ecran Fără reclame

Poate înregistra rezoluții HD la 60 fps și vă permite să adăugați tot felul de fler la înregistrările dvs., cum ar fi sigle, imagini și text. Desigur, există o opțiune pentru a porni microfonul, astfel încât să puteți vorbi despre înregistrările dvs. și există și o opțiune Facecam, dacă încercați să realizați o înregistrare cu acel aspect profesional „Să jucăm”.

Puteți utiliza acest mod în modul zi sau noapte și include câteva funcții de editare destul de ingenioase, precum tăierea video (desigur) și opțiunea de a lua notițe în timp ce înregistrați.

3. MNML Screen Recorder

Preț: Gratuit

Încă în acces timpuriu, dar revigorant, lipsit de toate anunțurile și paravanele de plată și alte neplăceri care distrug anumite aplicații din Magazinul Play, MNML Screen Recorder este un înregistrator de ecran open-source care se concentrează pe ușurința de utilizare, mai presus de orice. (Numele este pronunțat „minim”, aparent.)

Aplicații de înregistrare a ecranului Android Mnml Screen Recorder

Chiar dacă nu este încă în versiunea 1.0, se simte minunat de utilizat, înregistrând până la 60 fps cu rate de biți de până la 24 Mbps. În acest moment, rezoluțiile sunt limitate la 1080p, dar dezvoltatorii lucrează din greu pentru a crește această limită, invocând faptul că Android a făcut ciudat creșterea ratei cadrelor de înregistrare.

Puteți descărca aplicația din Magazin Play sau din Github și arată-ți sprijinul pentru un recorder de ecran gratuit care elimină o mare parte din BS.

4. ScreenCam Screen Recorder

Preț: Gratuit

Există multe de spus pentru o aplicație gratuită ușoară, care nu aruncă anunțuri asupra dvs. și vă permite să faceți exact ceea ce sugerează numele său. ScreenCam este posibil să nu aibă la fel de multe opțiuni ca alte înregistratoare de ecran Android din această listă, dar se ocupă mai mult de elementele esențiale, permițându-vă să modificați rata de biți video, rezoluția de înregistrare și frecvența pe care doriți să o utilizați (până la 60 fps).

free-android-screen-recording-apps-screencam

De asemenea, primește actualizări regulate, așa că a văzut adăugarea de widget-uri plutitoare care vă permit să vă controlați rapid înregistrările de pe orice ecran. O omisiune notabilă în acest moment este lipsa unui mod imagine în imagine, deci nu vă puteți înregistra cu camera frontală în timp ce înregistrați ecranul.

5. RecMe Free Screen Recorder

Preț: Gratuit

RecMe este una dintre puținele aplicații de înregistrare a ecranului care, atunci când sunt utilizate pe un dispozitiv înrădăcinat, pot înregistra atât audio intern, cât și video. Dacă nu sunteți înrădăcinat, atunci nu puteți profita de funcția audio internă, dar aveți totuși multe de jucat pe ecranul înregistrării frontale, inclusiv o calitate video de până la 60 fps 1080p, o suprafață a camerei frontale / spate (pentru Utilizatori Pro) și înregistrarea microfonului.

best-android-screen-recording-apps-recme

Interfața de utilizare este plăcută și prietenoasă – designul estetic al materialului face să pară că ar putea fi o aplicație oficială de înregistrare a ecranului integrată în telefon. Apropo de asta, asta ne conduce la următorul din lista noastră.

6. Jocuri Google Play

Preț: Gratuit

Dacă doriți să evitați descărcarea de aplicații terță parte, și mai ales dacă doriți în principal să înregistrați jocuri, atunci puteți folosi doar aplicația oficială Jocuri Play de pe dispozitivul dvs. Android.

cele mai bune-aplicații-de-înregistrare-ecran-android-google-play-games

Trebuie doar să deschideți aplicația Jocuri Play, accesați pagina de informații a jocului, apoi atingeți pictograma „Înregistrați” din partea de sus a ecranului. Veți obține opțiuni de înregistrare în 480p și 720p, deci nimic prea deficitar, dar este integrat, deci nu ne plângem.

Pentru a utiliza această funcție pentru a înregistra lucruri care nu fac parte din jocuri, urmați pașii de mai sus, apoi ieșiți din joc când se lansează. Simplu.

7. Înregistrator de ecran Mobizen

Preț: Gratuit

aplicații-de-înregistrare-ecran-înregistrare-ecran-mobilizator

Mobizen este meritat una dintre cele mai populare aplicații de înregistrare a ecranului de pe Play Store, oferind o multitudine de caracteristici, inclusiv înregistrare Full HD la 60 fps. Are o serie de instrumente pentru a adăuga pizzazz la videoclipurile dvs. după ce le-ați înregistrat, precum muzica de fundal și opțiunea de a vă înregistra făcând videoclipuri introductive și secundare. Este deosebit de bun pentru jocuri, permițându-vă să vă înregistrați sesiunile în același timp cu înregistrarea feței dvs. reacționând la acțiunea de pe ecran. (Cine știe? S-ar putea să fii următorul PewDiePie … Dumnezeu să ne ajute pe toți.)

8. Recorder de ecran AZ

Preț: Gratuit / 2,99 USD

android-az-screen-recorder

Înregistrator de ecran AZ nu necesită acces root (start excelent) și are opțiunea de a întrerupe și relua înregistrarea, ceea ce este deosebit de util pentru realizarea videoclipurilor tutoriale. De asemenea, are o funcție de acoperire a camerei orientată spre față, dar necesită un upgrade plătit pentru a debloca acest lucru. Puteți modifica setări precum rezoluția, rata cadrelor, rata de biți sau chiar să prezentați un mesaj text sau o siglă împreună cu ecranul înregistrat. Înregistrarea microfonului este acceptată.

Acum că știi cum să înregistrezi pe Android, ce zici de încercarea pe computer? Consultați lista noastră care prezintă software-ul nostru preferat de înregistrare a ecranului pentru Windows. Android este, de asemenea, excelent pentru aplicațiile off-the-radar pe care le puteți utiliza pentru a descărca muzică, așa că am făcut o listă cu cele mai bune aplicații gratuite pentru descărcare de muzică pentru Android.

Acest articol a fost actualizat în august 2020.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x