Cele mai bune 8 aplicații de fundal animat pentru Windows 10

Top 8 aplicații de fundal animat pentru Windows 10
⏱️ 12 min read

Windows 10 este un sistem de operare popular printre utilizatorii de calculatoare, iar aplicațiile de fundal animat sunt o modalitate excelentă de a vă personaliza desktop-ul. În acest articol, vom discuta cele mai bune 8 aplicații de fundal animat pentru Windows 10. Aceste aplicații sunt ușor de instalat și de utilizat, și oferă o varietate de opțiuni pentru a vă personaliza desktop-ul. Unele aplicații includ animații ale stelelor și galaxiilor, animații de apă și peisaje exotice. Altele includ grafice de înaltă fidelitate și animații de fundal care reprezintă diferite scene din natură. Indiferent de preferințele dvs., aceste aplicații vor adăuga cu siguranță o notă de personalitate în ecranul desktop-ului Windows 10, făcându-l mai atractiv și mai interesant.

În timp ce imaginile de fundal live au fost un lucru în Windows 10, incursiunea Apple în imaginile de fundal live în macOS Catalina a adus o schimbare semnificativă. Acum, există multe programe de imagini de fundal animate pentru Windows 10 care nu numai că oferă imagini de fundal dinamice macOS, dar oferă și posibilitatea de a crea propriul tapet de fundal animat. Deci, dacă sunteți în căutarea modului de a obține cele mai bune imagini de fundal dinamice pentru Windows 10, aici veți găsi toate soluțiile. Am menționat aplicații de tapet dinamic gratuite și plătite pentru Windows 10, astfel încât să puteți alege cu ușurință un program potrivit. În această notă, haideți să despachetăm lista.

Cele mai bune aplicații de fundal animat pentru Windows 10 (2022)

Iată cele mai bune 8 aplicații de fundal animat pentru Windows 10 pe care le puteți folosi pe computer. Puteți face clic pe linkul de mai jos pentru a trece cu ușurință la un program relevant.

Ce este tapetul dinamic în Windows 10?

Tapetul dinamic este practic un tapet live în Windows 10 care prezintă un fundal în mișcare. Imaginea de fundal dinamică se poate modifica în funcție de oră, zi, temperatura procesorului și alte valori similare. Există, de asemenea, unele imagini de fundal live care au elemente interactive, cum ar fi un site web sau un program setat ca fundal pentru desktop.

Lista celor mai bune imagini de fundal dinamice pentru Windows 10

1.WinDynamicDesktop

WinDynamicDesktop este aplicația mea preferată de tapet dinamic pentru Windows 10 și este dintr-un singur motiv: funcționează bine și nu consumă resurse de sistem. Aplicația aduce imagini de fundal macOS live pe Windows 10, de la Mojave către Catalina și Big Sur. Puteți descărca cu ușurință pachetul de imagini de fundal dinamice și puteți aplica tapetul live în câteva secunde. Nu este nevoie să configurați sau să modificați nimic.

Cea mai bună parte a WinDynamicDesktop este că se află în bara de sistem și schimbă fundalul în funcție de ora și ziua locației dvs. Il folosesc de cateva luni si pot spune ca este Personalizarea bazată pe locație este absolut grozavă și destul de localizat. Pe scurt, dacă sunteți în căutarea celui mai bun tapet dinamic pentru Windows 10, WinDynamicDesktop vă oferă cea mai bună experiență.

Caracteristici cheie: Imagini de fundal dinamice macOS, modificări dinamice în funcție de locație, ușor de utilizat, gratuit pentru toată lumea

Instalare (Gratuit)

2. Tapet de ploaie

Următorul este RainWallpaper, o aplicație puternică de imagini de fundal dinamică pe Windows 10, care vă permite să setați o mare varietate de imagini de fundal animate personalizabile pe desktop. Software-ul acceptă imagini de fundal live 3D și 2D și, de asemenea vă permite să utilizați videoclipuri și imagini de fundal animate care acceptă interacțiunile cu mouse-ul. RainWallpaper se mândrește, de asemenea, cu utilizarea minimă a CPU și RAM, ceea ce înseamnă că tapetul dinamic nu va avea niciun efect major asupra performanței sistemului dumneavoastră.

Cele mai bune imagini de fundal dinamice pentru Windows 10

A urma evitați orice impact asupra performanței sistemului dvsRainWallpaper include, de asemenea, opțiunea de a întrerupe imaginea de fundal dinamică atunci când rulează orice joc sau aplicație pe ecran complet.

Software-ul include, de asemenea, un editor de imagini de fundal încorporat, care vă permite să vă creați propriile imagini de fundal live și chiar include o funcție care vă va permite să creați un nou tapet live folosind imagini statice. Cea mai bună parte a RainWallpaper este că este gratuit de utilizat. Una peste alta, dacă doriți personalizare nesfârșită pentru imagini de fundal dinamice, cum ar fi skin-urile Rainmeter, atunci RainWallpaper este alegerea perfectă.

Caracteristici cheie: Personalizare infinită, întrerupeți imaginea de fundal dinamică în timp ce vă jucați, imaginea de fundal interactivă live, creați-vă propriul tapet dinamic

Instalare (3,99 USD)

3. Motor de fundal

Wallpaper Engine este poate cea mai puternică și mai bogată aplicație dinamică pentru imagini de fundal de pe Windows 10. Programul vine cu o mulțime de opțiuni din care să alegeți, inclusiv diverse grafice și videoclipuri și chiar vă permite setați o anumită aplicație sau un site web ca fundal live. Este destul de unic, nu? În plus, Wallpaper Engine vă permite să personalizați imagini de fundal live și oferă câteva imagini de fundal interactive care reacționează la modul în care vă mișcați și faceți clic pe mouse.

Cel mai bun lucru despre Wallpaper Engine este că reușește să scaleze imaginea de fundal dinamică pe orice monitor. Îl poți rula chiar dacă ai un monitor ultra-larg sau multi-monitor setare. Și la fel ca RainWallpaper, include o opțiune care întrerupe imaginea de fundal dinamică în timp ce jucați, ceea ce înseamnă că imaginile de fundal live nu vor avea niciun impact negativ asupra performanței sistemului dumneavoastră.

În concluzie, Wallpaper Engine este un puterea unei aplicații dacă doriți să setați și să personalizați imagini de fundal dinamice pe Windows 10. Acestea fiind spuse, vă rugăm să rețineți că aplicația nu are o ofertă gratuită.

Caracteristici cheie: Program puternic, acceptă toate tipurile de raporturi de aspect, suport pentru mai multe monitoare, creează-ți propriul tapet dinamic, plin de funcții

Instalare (3,99 USD)

4. Peisaje desktop

DeskScapes este un alt program grozav pentru a seta imagini de fundal animate pe Windows 10. Ca și alte programe din această listă, vă permite să animați și să personalizați imagini de fundal animate pe desktopul dvs. Windows 10. Include tone de imagini de fundal animate și permite folosește propriile fișiere WMV pentru a vă personaliza desktopul. Software-ul oferă peste 60 de efecte speciale cu care puteți personaliza imagini de fundal dinamice, inclusiv diverse efecte de culoare, care funcționează la fel ca filtrele de pe Instagram.

Cele mai bune imagini de fundal dinamice pentru Windows 10

Pentru a vă asigura că imaginile de fundal se potrivesc configurației dvs., DeskScapes include suport pentru mai multe rezoluții, rapoarte de aspect și oferă, de asemenea, suport pentru mai multe monitoare. Ceea ce îmi place personal software-ul este că are o interfață foarte intuitivă și ușor de utilizat, care vă permite să setați un tapet dinamic în cel mai scurt timp. Pe scurt, dacă sunteți în căutarea unei alte aplicații puternice de tapet dinamic pentru Windows 10, DeskScapes este cu siguranță una dintre ele.

Caracteristici cheie: Utilizați propriile fișiere WMV, efecte speciale de culoare, interfață intuitivă, colecție imensă de imagini de fundal live

Instalare (Probă gratuită timp de 30 de zile4,99 USD)

5. DeskHut

Dacă sunteți în căutarea unei selecții grozave de imagini de fundal dinamice pentru Windows 10, DesktopHut este cel mai bun portal de acolo. De asemenea, oferă un program Windows care vă permite să setați imagini de fundal dinamice chiar pe desktop. de la a selecție largă de imagini de fundal live la imagini de fundal dinamice Anime pentru Windows 10, veți găsi totul aici.

Cele mai bune imagini de fundal dinamice pentru Windows 10

Există, de asemenea, o mare selecție de imagini de fundal dinamice, variind de la imagini de fundal live subacvatice, cum ar fi Watery Desktop 3D, imagini de fundal cu tematică spațială precum Space Wormhole 3D. Imaginile de fundal au funcționat excepțional de bine și în testele mele, nu am văzut nicio caracteristică alarmantă a programului. Deci, dacă doriți o aplicație de tapet dinamică gratuită pe Windows 10, care are o colecție uriașă, alegeți DesktopHut.

Caracteristici cheie: Selecție largă de imagini de fundal dinamice, consum redus de resurse, descărcați și aplicați imagini de fundal, ușor de utilizat

Instalare (Gratuit)

6. Cameleonul 2.0

După un an de dezvoltare lentă, Chameleon a revenit cu versiunea 2.0. Să explic programul de la început. Nu este aplicația ta obișnuită de fundal dinamică pentru Windows 10. Este un program care schimbă imaginea de fundal actuală de pe desktop pe baza procentului bateriei, ora din zi, condițiile meteorologiceviteza vântului, temperatură și multe altele.

Top 8 aplicații de fundal animat pentru Windows 10

Practic, puteți alege oricare dintre acești factori și Chameleon va schimba dinamic imaginea de fundal pe baza acelei valori. Chiar oferă o selecție largă de imagini de fundal 4K de înaltă calitate Ceea ce e grozav. Ca să nu mai vorbim de faptul că aplicația are o amprentă foarte mică și nu consumă resurse. Deci, dacă sunteți în căutarea ceva nou pentru a schimba dinamic imaginile de fundal în Windows 10, Chameleon 2.0 vă va aduce chiar acasă.

Caracteristici cheie: Schimbați fluxul pe baza diferitelor valori ale PC-ului, imagini de fundal 4K de înaltă calitate, noua actualizare, folosită gratuit

Instalare (Gratuit)

7. Împingeți tapetul

La fel ca DesktopHut, Push Wallpaper vă permite să setați imagini de fundal dinamice pe Windows 10 dintr-o bibliotecă imensă de imagini de fundal live. Oferă fișiere executabile pe care le puteți instala pur și simplu pentru a seta imagini de fundal dinamice în Windows 10. Programul oferă imagini de fundal animate și video pentru Windows 10cu tapet executabil video care vă permite să utilizați orice videoclip ca imagine de fundal.

Imagini de fundal animate pentru Windows 10

poti chiar setați videoclipuri YouTube și GIF-uri animate ca fundal pentru desktop. Cat de tare e asta? Și când computerul este inactiv, acționează și ca un economizor de ecran video, ceea ce este grozav. Ca să nu mai vorbim, software-ul oferă, de asemenea, câteva opțiuni de personalizare, cum ar fi ajustarea vitezei particulelor în imaginile de fundal animate din spațiu și multe altele.

Caracteristici cheie: Pachete de lansare pentru imagini de fundal dinamice, setați videoclipuri YouTube și GIF-uri ca fundal, câteva opțiuni de personalizare

Instalare (Gratuit)

8. Windows 10 Slideshow

Dacă nu doriți să utilizați niciun software terță parte, puteți utiliza opțiunea nativă de prezentare de diapozitive Windows 10 pentru a crea un efect de fundal animat în Windows 10. Puteți selectați mai multe imagini într-un folder și setați un interval de timp pentru a schimba imaginile din fundal.

Top 8 aplicații de fundal animat pentru Windows 10

Pentru a face acest lucru, puteți deschide Setările Windows apăsând comanda rapidă de la tastatură Win + I. După aceea, treceți la Personalizare -> Fundal. Aici, selectați „Slideshow” din meniul derulant și apoi selectați setul de imagini de fundal și intervalul de timp. Sunteţi gata.

Întrebări frecvente

Î. Puteți obține imagini de fundal live în Windows 10?

Da, există mai multe programe pentru a obține imagini de fundal dinamice pe Windows 10. Puteți începe cu WinDynamicDesktop și RainWallpaper pentru a începe.

Î. Cum îmi pot face tapetul Windows dinamic?

Puteți utiliza Wallpaper Engine sau DeskScapes pentru a vă crea propriul tapet de fundal Windows dinamic. Cu toate acestea, rețineți că acestea sunt aplicații plătite. Dacă doriți o aplicație gratuită, accesați DesktopHut.

Î. Cum obțin imagini de fundal animate noi?

Aș recomanda DesktopHut pentru obținerea de imagini de fundal dinamice noi pe Windows 10. Are cea mai mare colecție de imagini de fundal dinamice din diferite genuri și categorii.

Găsiți cele mai bune imagini de fundal dinamice pentru Windows 10

Iată câteva dintre modalitățile prin care puteți obține cele mai bune imagini de fundal live pe Windows 10. În timp ce unele dintre programe sunt gratuite, alte aplicații bogate în funcții sunt programe plătite. Deci, dacă doriți personalizare fără sfârșit, cu siguranță ar trebui să obțineți versiunea pro. Oricum, asta e tot de la noi. Dacă aveți probleme cu o aplicație, vă rugăm să comentați mai jos și să ne anunțați. Cu siguranță vom încerca să vă ajutăm.

Imaginile de fundal live pentru Windows 10 și macOS Catalina au adus o schimbare semnificativă în modul în care utilizatorii își personalizează desktopul. În prezent, există multe programe de imagini de fundal animate pentru Windows 10 care nu numai că oferă imagini de fundal dinamice, dar oferă și posibilitatea de a crea propriul tapet de fundal animat. Lista de mai sus include cele mai bune 8 aplicații de fundal animat pentru Windows 10, printre care WinDynamicDesktop, RainWallpaper, Wallpaper Engine, DeskScapes, DesktopHut, Chameleon 2.0 și Push Wallpaper. Fiecare aplicație are caracteristici unice și îndeplinește nevoile diferite ale utilizatorilor.
Până aici ajungem cu ultima postare despre tehnologie, dar nu înseamnă că aventurile noastre virtuale s-au încheiat. În continuare vă îndemn să explorați, să descoperiți și să vă bucurați de întregul univers tehnologic care ne înconjoară. Apreciem faptul că ne-ați fost alături și ne-am bucurat să împărtășim cu voi cele mai recente noutăți din lumea tehnologică. Ne vedem în curând cu noi povești fascinante în lumea internetului. Până atunci, fiți conectați și descoperiți tot ce aveți nevoie pentru a transforma viața într-o experiență digitală de neuitat. La revedere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x