Cele mai bune 8 instrumente Samsung FRP din 2021 | Descărcare gratuită |

⏱️ 7 min read

Top 8 instrumente Samsung FRP uimitoare din 2021

Ce se întâmplă dacă tocmai ați uitat ID-ul sau parola contului dvs. Google și dispozitivul dvs. are această protecție suplimentară la resetarea din fabrică (FRP)?

Deși FRP este o caracteristică care vă îmbunătățește securitatea dacă orice persoană neautorizată încearcă să vă invadeze confidențialitatea, dacă sunteți unul dintre ei care își uită în permanență ID-ul sau parola, aceasta poate fi o mare problemă.

Nu vă faceți griji, avem o listă cu primele 8 cele mai bune Instrumente Samsung FRP din 2021, astfel încât să puteți alege oricare dintre ele pentru a vă ocoli Contul Google.

Înainte de a intra în partea reală a instrumentelor Samsung FRP de top pentru a vă ocoli Contul Google, anunțați-ne mai întâi, pe scurt, ce este de fapt FRP.

Ce este Android FRP?

FRP, de exemplu, Factory Reset Protection, este o caracteristică de securitate introdusă de Google odată cu lansarea Android 5.0 Lollipop în 2014. Practic, această caracteristică vă protejează telefonul de accesul neautorizat dacă l-ați pierdut vreodată sau ați fost furat de cineva sau când cineva face o resetare din fabrică fără permisiunea dvs.

Dacă un telefon cu blocarea activării activată este furat, cineva cu parola contului dvs. Google sau cu informații de blocare a ecranului îl poate accesa numai.

Google este acum mai preocupat de problemele de confidențialitate și de securitate. Și acesta fiind motivul, Google a lansat o nouă funcție numită manager de permisiuni de aplicații cu Android Marshmallow.

De asemenea, toți producătorii de smartphone-uri Android au implementat acum noua caracteristică de securitate, inclusiv Samsung, HTC, Sony, Huawei și, desigur, Google. Am împărtășit Ghidul pe Descărcați instrumentul Samsung Z3x.

Descărcați cel mai recent instrument FRP Bypass

1. FRP Bypass APK Descărcați Samsung pentru Android

Cu FRP Bypass, puteți ocoli cu ușurință procesul de verificare a contului Google și puteți câștiga caracteristica de securitate a dispozitivului. Este un instrument util pentru dispozitivele Samsung Galaxy.

Acesta, unul dintre cele mai bune instrumente Samsung FRP, este complet gratuit de descărcat și utilizat. De asemenea, aveți opțiunea de a partaja acest instrument cu prietenii și familia. Un dezvoltator al acestui instrument este echipa FRP Bypass.

Pro:

 • Acest instrument este util dacă ați uitat ID-ul Contului Google sau parola pentru același lucru.

Contra:

 • Utilizatorii Magazinului Play nu pot accesa acest instrument, iar dvs. nu puteți accesa acest lucru direct prin piața locală sau prin resurse.

Descărcați FRP Bypass Apk

2. Software-ul FRP Lock pentru verificarea Google Bypass Tool

Cu software-ul FRP Lock Google de verificare a instrumentului de ocolire, puteți oferi o protecție suplimentară dispozitivelor dvs. Android ocolite. Acest instrument funcționează pentru dispozitivele HTC, Samsung, Motorola, Huawei, Lenovo, Xiaomi, LG și Android.

Pro:

 • Acest instrument este absolut gratuit.
 • Acest instrument funcționează pentru versiunile Android superioare de la 5.1.1- 6.0 la 7.1
 • Acest instrument este compatibil cu aproape toate dispozitivele Android.

Contra:

 • Pentru utilizarea acestui instrument, veți avea nevoie de acces la o conexiune Wi-Fi sau la un cablu micro USB.

Descărcați Google Account Manager 5.1 Lollipop

Descărcați Google Account Manager 6.1 Marshmallow

Descărcați Google Account Manager 7.1 Nougat

Descărcați Google Account Manager 8.1. Oreo

3. Soluții FRP Bypass

Acest instrument testat și actualizat, adecvat pentru a ocoli verificarea Google, dacă vă uitați ID-ul sau parola. Site-ul Cash dezvoltă acest instrument. Acest instrument are cele mai recente actualizări și versiuni.

Acest lucru este util mai ales pentru Samsung Galaxy S8. Cu toate acestea, fiind un dezavantaj, va trebui să achiziționați acest instrument pentru a utiliza toate caracteristicile sale.

Pro:

 • Ultima versiune actualizată.
 • Testat și verificat pentru a funcționa pentru Android 7.0 și 7.1
 • Acest instrument funcționează cu aproape toate dispozitivele Android precum: LG, ZTE, HUAWEI, seria Moto, XPERIA, HISENSE, Vodafone, Samsung etc.

Contra:

 • Va trebui să achiziționați acest instrument pentru 7 USD.

4. Instrumente de deblocare parole D&G TOATE FRP Bypass Lock Ultimele

Instrumentul de ocolire D&G vă oferă un ghid pas cu pas privind utilizarea acestuia pentru a debloca telefoanele inteligente Android. Instrumentele DG Unlocker au dezvoltat acest instrument. Acest instrument este compatibil cu Windows 7, 8, 10 XP și Vista.

Instrumentul funcționează cel mai bine pentru dispozitivele Samsung, HTC, HUAWEI, Lenovo, Euphorbia și Xiaomi și este complet gratuit.

Pentru această metodă, trebuie descărcați Samsung USB Driver pentru telefonul Samsung. pentru alte companii de smartphone-uri, puteți descărca drivere USB de aici.

Pro:

 • Acest instrument oferă o configurare gratuită pentru Windows.

Contra:

 • Nu există detalii disponibile pentru dispozitivele LG.

Descarca

5. Samsung FRP Helper v0.2

Acest dispozitiv de îndepărtare FRP sau dispozitiv de eliminare a blocării este unul dintre cele mai bune instrumente Samsung FRP pentru a elimina dispozitivul de blocare. Are o caracteristică ADB pentru a ocoli procesul de verificare FRP. Echipa CrackingGSM dezvoltă acest instrument. Este un GUI mult mai ușor și interactiv. Acestea vă oferă un ghid detaliat.

Pro:

 • Acest instrument este gratuit.
 • Instrumentul vine cu un ghid care vă oferă cum să utilizați acest instrument.

Contra:

 • Cu excepția Samsung, acest instrument nu funcționează pentru niciun alt dispozitiv.
 • Pentru a rula software-ul este necesar un firmware combinat.

6. Instrument GSM Flasher ADB Bypass FRP

GSM Flasher este un instrument cu un mod ușor și accesibil de a ocoli o blocare a dispozitivului Android printr-un cablu USB. Odată cu descărcarea și configurarea, întregul proces poate dura câteva minute.

Puteți utiliza acest software pentru a reactiva dispozitivele de eliminare a blocării. Dezvoltatorul acestui instrument este Ray Marm Aung. Acesta este un software destul de ușor de configurat.

Pro:

 • Puteți utiliza acest instrument software pentru toate dispozitivele Android.

Contra:

 • Acest instrument poate acționa și ca un reactivator pentru dispozitivele de eliminare a blocării.

7. Pangu FRP Bypass Tool

Instrumentul de bypass FRP este un instrument incredibil pentru ocolirea blocării FRP sau deblocarea blocării FRP. Acest instrument este mai popular printre altele datorită procesului de economisire a timpului pentru proprietarul de cont Google neautorizat. Dacă sunteți un utilizator autorizat al unui Cont Google, puteți elimina FRP Lock în cel mult 10 minute.

Pro:

 • Acest instrument funcționează excelent și pentru toate dispozitivele Samsung și alte dispozitive.

Contra:

 • Acest instrument necesită utilizarea unui cablu OTG cu un pen drive sau un computer.

8. Un nou instrument de ocolire și intermitent al contului FRP / Google

Fiind unul dintre cele mai convenabile instrumente de ocolire a FRP pentru aproape toate telefoanele Android Instrumentul de ocolire și intermitent al contului FRP / Google este dezvoltat de JHON ESMAIL.

Acest instrument funcționează bine pentru toate cele mai recente versiuni de dispozitive Android. De la Samsung, HTC, MTK, QUALCOMM, SPD, MI și așa mai departe. Vechea versiune a SP Flash este, de asemenea, acoperită de acest instrument.

Pro:

 • Acest instrument servește aproape toate dispozitivele Android majore.

Contra:

 • Instrumentul nu este încă testat pentru versiunile Android 5.1.1 și 6.0.1.

Verdictul final

Deși am menționat top 8 cel mai bun instrument Samsung FRP, toate funcționează foarte bine, singura diferență fiind de câteva caracteristici. În nici o ordine specială, toate aceste instrumente FRP vă ajută cu scopul final de a vă ocoli Contul Google. Cu toate acestea, caracteristicile lor cheie vă permit să alegeți una în funcție de comoditatea dvs. Mergeți mai departe și alegeți-l pe cel care se potrivește cerințelor dvs.

Deci, asta a fost totul pentru cei mai buni 8 de top Instrumente Samsung FRP pentru 2021. Sper că ați găsit util articolului! Dacă aveți probleme prin procesul de utilizare a acestora, ne puteți informa în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, nu ratați nicio astfel de actualizare în ceea ce privește tehnologia și telefoanele Android. Asigurați-vă că vă abonați la Newsletter-ul nostru.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x