Cele mai bune 8 semințe de Lush Caves pentru Minecraft 1.18 Java și Bedrock

Top 8 semințe Lush Caves pentru Minecraft 1.18 Java și Bedrock
⏱️ 12 min read

Minecraft este un joc popular care oferă jucătorilor libertatea de a explora și construi propriul univers. Cu lansarea noii actualizări, 1.18, au apărut și noi zone interesante de explorat. Unul dintre cele mai fascinante locuri din noul joc sunt Lush Caves, unde se pot găsi o varietate de plante și animale unice. Aceste peșteri îți oferă o experiență unică de explorare, însoțită de un peisaj frumos. Dar, pentru a face cele mai multe din explorarea ta, ai nevoie de semințe speciale. În acest top 8 semințe Lush Caves pentru Minecraft 1.18 Java și Bedrock, vei găsi cele mai bune semințe pentru a-ți începe aventura!

Odată cu noua actualizare Minecraft 1.18, toți jucătorii sunt încântați să încerce noile biomi Minecraft adăugate. Dintre acestea, cel mai popular biom sunt peșterile luxuriante. Acest frumos biom de peșteră are multe de oferit, de la plante subterane și fructe de pădure strălucitoare până la estetica sa temperată. Dar pentru mulți jucători, peșterile luxuriante nu sunt atât de ușor de descoperit pe cât v-ați aștepta. Din fericire, am adunat unele dintre cele mai bune Minecraft 1.18 Lush Cave Seeds care ar trebui să vă conducă direct la acest biom. Aceste semințe vor funcționa în edițiile Minecraft Java și Bedrock pentru a genera o lume similară. De asemenea, am menționat coordonatele cheie pentru intrările în peșteră și alte locații pentru fiecare sămânță de pe listă. Și, acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cele mai bune semințe luxuriante de peșteră Minecraft 1.18.

Cele mai bune semințe Minecraft 1.18 Lush Caves (2021)

Testăm personal fiecare sămânță pe diferite ediții ale jocului, inclusiv Minecraft 1.18 Java, Bedrock și PE. Prin urmare, vă puteți aștepta să funcționeze perfect pe fiecare ediție care acceptă actualizarea Minecraft 1.18. Semințele nu sunt clasificate în niciun fel. Puteți folosi tabelul de mai jos pentru a le explora în funcție de interesul dvs.

1. Peștera de pe malul mării

Prima sămânță de pe lista noastră ne îndreaptă pe o insulă uriașă din junglă. Facem icre spre partea de plajă a acestei insule, cu oceanul în fața noastră. Dar nu te lăsa distras de asta. Acum trebuie să găsiți deschiderea râpei chiar lângă punctul nostru de naștere. Are o cădere de lavă la intrare și contrastează bine cu cascada din interiorul râpei peșterii.

Pe măsură ce intri mai adânc în peșteră, lucrurile devin și mai interesante. Peștera este plină de minerale uimitoare, inclusiv fier, care vă poate oferi un început bun în lumea supraviețuirii. Să nu uităm că peștera are un sistem uriaș de tuneluri. Prin urmare, asigurați-vă că țineți evidența locației dvs. pentru a nu vă pierde.

 • Cod semințe: -1835880227
 • Biomi: junglă și ocean
 • Coordonatele intrării în peșteră: X: 106, Y: 63, Z: 52

2. Peșteri luxuriante deasupra solului

luxuriantă la suprafață

Peșterile luxuriante sunt rare în general. Dar următoarea noastră intrare despre cele mai bune semințe de peșteră luxuriante pentru Minecraft 1.18 ne prezintă cel mai rar tip dintre ele. Dacă aveți norocul să întâlniți peșteri luxuriante, probabil că va fi în timpul explorării subterane.

Cu toate acestea, această sămânță ne da naștere lângă niște peșteri exuberant deasupra solului. Biomul apare într-o râpă mare, dar nu adâncă. Arată cel mai bine în lumina puternică a soarelui, care în mod normal nu poate ajunge în peșteri în joc. De asemenea, aveți opțiunea de a merge mai departe în peșteră și vă va duce la o peșteră subacvatică luxuriantă.

 • Cod semințe: -1207026937
 • Biomi: Taiga înzăpezită și râu înghețat
 • Coordonatele intrării în peșteră: X: -44, Y: 57, Z: 83

3. Peșteri de coastă expuse luxuriante

Peșteri de coastă expuse luxuriante

Următoarea noastră sămânță ne permite să explorăm peșteri luxuriante într-un format complet nou. În loc să sapi sau să sari într-o râpă, poți păși în ea din lateral. Ne naștem pe vârful unui munte lângă un ocean în această sămânță. Asta înseamnă că poți sări direct în ocean și poți evita daunele din cauza căderii.

Acum, același ocean are o deschidere în munte care duce la a peșteră luxuriantă expusă. Peștera se extinde chiar din acea deschidere și spre diferitele margini ale muntelui (arată mai sus). Dacă alegeți să intrați înăuntru, veți descoperi că cea mai mare parte este sub apă, cu pești care interacționează cu plantele dvs. și cu alte caracteristici.

 • Cod semințe: -1058557249
 • Biomi: Dumbravă
 • Coordonatele intrării în peșteră: X: 123, Y: 72, Z: -393

4. Peșteri subacvatice uriașe

peșteri subacvatice uriașe

Dacă vă place explorarea subacvatică, vă va plăcea această intrare din lista noastră cu cele mai bune semințe Minecraft 1.18 Lush Cave. Ne naște pe o insulă lângă un ocean înghețat, adăpostește una dintre cele mai mari și mai exuberant peșteri subacvatice. Aici, veți observa proprietățile peșterii nu numai la suprafața oceanului, ci și în ravenele sale. Peșterile subacvatice luxuriante sunt mult mai greu de găsit cu vizibilitate limitată. Așadar, asigurați-vă că ați creat o poțiune de vedere nocturnă pentru a vedea mai bine.

 • Cod semințe: -2002534329
 • Biomi: ocean înghețat și taiga
 • Coordonatele intrării în peșteră: X: 71, Y: 10, Z: -225

5. Peșteră luxuriantă inundată

Peșteră plină de apă în minecraft

Următoarea noastră sămânță de peșteră este o încântare de a juca. Ne naște pe o frumoasă insulă taiga, înconjurată de un ocean imens. Zona din jurul spawn-ului este fascinantă în sine, dar oferă și suficiente provizii pentru jocul de supraviețuire. Deci, dacă te uiți mai departe în insulă, vei vedea găsiți un râu construit deasupra unui biom de peșteră luxuriantă.

Deschiderile peșterii din această zonă sunt foarte înguste, așa că cea mai bună opțiune ar fi să sapi direct sub râu. Procedând astfel, veți ajunge la o peșteră luxuriantă plină cu zeci de mini bazine cu apă. De obicei, acest biom are doar câteva dintre ele, dar această sămânță vă garantează o experiență completă de generare a piscinei în noul Minecraft. Există chiar și o peșteră subacvatică luxuriantă dacă alegeți să explorați mai departe.

 • Cod semințe: 1689775467
 • Biomi: Taiga, plajă și ocean
 • Coordonatele peșterii: X: -685, Y: 14, Z: 252

6. Cea mai mare rețea de peșteri luxuriante din Minecraft 1.18

Cea mai mare rețea de peșteri luxuriante

Următoarea noastră sămânță oferă nu doar o singură zonă de peșteri luxuriante, ci o întreagă rețea a acestora. Indiferent de intrarea în peșteră sau punctul de săpătură pe care îl alegeți în jurul icrelor dvs., pentru cel puțin o mie de blocuri, toate duc la peșteri luxuriante. O astfel de rețea uriașă de peșteri luxuriante continue pare imposibilă.

Dar această sămânță ne naște chiar deasupra ei. El punctul de icre este într-o pădure întunecată, care oferă suficiente resurse pentru a avea un avans în joc. Dar, din moment ce este o pădure întunecată, mai multe gloate apar și în această zonă. Prin urmare, vă sugerăm să aveți grijă când vă găsiți drumul în biomul luxuriant al peșterilor și, de asemenea, în peșteri.

 • Cod semințe: 1952358
 • Biomi: pădure întunecată și ocean

7. Cele mai sigure peșteri luxuriante

Cele mai sigure peșteri luxuriante

În cadrul noului sistem de generare a terenului, Peșterile Lush se găsesc în general în bioame temperate precum pădurile și junglele. Dar această sămânță schimbă asta. Dă icre peșteri luxuriante sub teritoriile și teritoriile împădurite. Nu numai că, datorită acestui spawn unic, peșterile se intersectează cu Mineshafts.

Acum, această sămânță de peșteri luxuriante Minecraft 1.18 vă oferă o peșteră construită chiar sub o insulă de ciuperci. Conform testului nostru, nicio mafie nu a apărut în zona peșterii, chiar sub insulă. Unii mobs apar dacă te aventurezi în afara acelei zone și în peșteri. Dar veți avea mult mai puține griji în această sămânță. Și cel mai bun lucru este că această insulă nu este departe de punctul nostru de apariție.

 • Cod semințe: 1952358
 • Biomi: ocean și câmpii
 • Coordonatele peșterii: X: 63, Y: 8, Z: 328
 • Coordonatele insulei ciuperci:X:63,Y:71,Z:328

8. Lush Badlands Caves with Mineshaft

Peșteri luxuriante din deșert cu Mineshaft

În cadrul noului sistem de generare a terenului, Peșterile Lush se găsesc în general în bioame temperate precum pădurile și junglele. Dar această sămânță schimbă asta. Dă icre peșteri luxuriante sub teritoriile și teritoriile împădurite. Nu numai că, datorită acestui icre unic, peșterile se intersectează cu puțurile de mine.

Puțurile de mine sunt comune în biomul Badlands și variantele acestuia. Deci da, a avea orice fel de peșteră vă poate ajuta cu ușurință să găsiți puțuri de mine aici. De asemenea, nici nu va trebui să căutați peșterile odată ce vă găsiți drumul către această zonă. Peșterile luxuriante din această icre de semințe sunt expuse pe marginea unui munte împădurit. În multe privințe, ar fi aproape imposibil să descoperi o sămânță similară, deoarece carierele miniere sunt prezente în edițiile Java și Bedrock.

 • Cod semințe: -1106473550
 • Biomi: Foaie
 • Coordonatele peșterii: X: -839, Y: 70, Z: 557

Încercați cele mai bune semințe Minecraft 1.18 Lush Caves

Indiferent dacă sunteți pe consolă, mobil sau PC, aceste semințe Minecraft 1.18 vă vor duce în cele mai bune peșteri luxuriante din joc. Dar păstrați o poțiune de invizibilitate în apropiere pentru a evita mulțimile ostile care apar în aceste peșteri. Puteți chiar să instalați unele dintre cele mai bune moduri Minecraft pentru ajutor suplimentar în explorarea dvs. Unul dintre aceste moduri populare este Optifine pentru Minecraft 1.18 și vă poate ajuta să vă îmbunătățiți grafica și FPS-ul în Minecraft. Poate chiar să concureze cu RTX în ediția Minecraft Bedrock, datorită utilizării shader-urilor. Moduri sau nu, cele mai bune Minecraft Lush Cave Seeds 1.18 are multe de oferit, așa că aruncați-vă imediat. Și dacă descoperiți mai multe semințe similare sau mai bune, nu uitați să le împărtășiți în secțiunea de comentarii.

Odată cu lansarea actualizării Minecraft 1.18, jucătorii sunt încântați să exploreze noile biomi, cu peșterile luxuriante fiind cel mai popular dintre ele. Cu toate acestea, găsirea acestora poate fi uneori dificilă, dar cu ajutorul unor semințe specifice și coordonatele cheie, descoperirea lor poate fi mai ușoară. Prin testarea personală, au fost adunate cele mai bune semințe Minecraft 1.18 Lush Cave, care funcționează în toate edițiile de joc, precum Java și Bedrock. Fiecare dintre aceste semințe oferă o experiență unică și fascinantă, începând de la peșteri de coastă expuse luxuriante până la cele mai sigure peșteri luxuriante cu miciști, dar toate cu minerale uimitoare și estetică impresionantă. Cu atât de multe opțiuni, toți jucătorii Minecraft vor găsi ceva care să le placă în aceste semințe.
Încheiem astăzi acest articol despre tehnologie, dar nu vă faceți griji, mai sunt multe subiecte interesante pe care le vom aborda împreună. Până data viitoare, rămâneți conectați și nu uitați să explorați noile tehnologii care apar zilnic în jurul nostru!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x