Cele mai bune alternative de spațiu paralel la aplicațiile de clonare

Top 5 alternative de spațiu paralel la aplicațiile de clonare
⏱️ 11 min read

În zilele noastre, aplicațiile de clonare sunt din ce în ce mai populare, datorită capacității acestora de a crea o copie identică a unei aplicații deja existente. Cu toate acestea, utilizarea unei astfel de aplicații poate prezenta anumite riscuri pentru securitatea și integritatea datelor utilizatorilor. De aceea, există o tendință crescândă de a utiliza spații paralele pentru a rula aceste aplicații clone.

Dacă sunteți în căutarea unor alternative sigure de spațiu paralel la aplicațiile de clonare, există câteva opțiuni excelente la care să vă gândiți. Iată cele mai bune cinci:

1) Parallel Space – Această aplicație este una dintre cele mai bune alternative de spațiu paralel disponibile, oferind o gamă largă de funcții, inclusiv protejarea datelor personale și siguranța împotriva atacurilor de tip malware.

2) Island – O altă aplicație populară de spațiu paralel, Island oferă utilizatorilor control total asupra datelor și a permisiunilor, permițând acestora să rămână în siguranță în timp ce folosesc aplicații clone.

3) Dual Apps – Această aplicație este o altă opțiune bună de spațiu paralel, permițând utilizatorilor să ruleze două instanțe diferite ale aceleași aplicații, în mod separat și sigur.

4) App Cloner – Dacă sunteți în căutarea unei alternative de spațiu paralel care vă permite să personalizați la maximum aplicația clonată, App Cloner este cea mai bună opțiune pentru dvs.

5) Super Clone – Această aplicație este o alternativă excelentă de spațiu paralel care oferă suport pentru o gamă largă de aplicații, împreună cu o gamă largă de opțiuni de personalizare și protecție a datelor.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unor alternative sigure de spațiu paralel la aplicațiile de clonare, există multe opțiuni excelente de care să vă bucurați. Înainte de a alege o aplicație, însă, asigurați-vă că faceți un research atent, astfel încât să fiți sigur că alegeți cea mai bună variantă pentru nevoile dvs.

Parallel Space este o aplicație care vă permite să rulați două instanțe ale aceleiași aplicații pe smartphone-ul Android. Acest lucru este util dacă doriți să utilizați două conturi pentru o aplicație pe un singur dispozitiv. Practic, puteți clona și rula mai multe instanțe ale aceleiași aplicații simultan. Dar de-a lungul anilor, Parallel Space s-a umflat și acum provoacă o epuizare mai rapidă a bateriei. Chiar și cu ecranul oprit, îți consumă bateria în fundal. Așadar, dacă din acest motiv, sau din propriul tău motiv, cauți un înlocuitor pentru Parallel Space, ai ajuns la locul potrivit. Iată cele mai bune 5 alternative Parallel Space pe care le puteți folosi pentru a gestiona mai multe conturi ale acelorași aplicații în 2020.

Notă: OnePlus (aplicații paralele), Xiaomi (aplicații duale), Realme (aplicații de clonare), Vivo (clonare de aplicații) și Samsung (mesagerie duală) oferă propriile versiuni ale funcției de clonare a aplicației. Puteți să o încercați înainte de a încerca o aplicație terță parte, dacă doriți. Lansați aplicația Setări, căutați funcția după nume și continuați de acolo.

Alternative în spațiu paralel în 2020

Aplicațiile precum Parallel Space sunt de mare ajutor pentru utilizatorii care doresc să ruleze mai multe instanțe ale aceleiași aplicații. De exemplu, folosesc funcția de clonare pentru a rula două conturi WhatsApp pe același telefon. Și din moment ce telefonul meu acceptă tehnologia Dual-SIM, nu trebuie să am un telefon suplimentar. Mulți oameni folosesc aceste aplicații pentru a crea un sistem de fișiere ascuns pentru fișierele lor private, în timp ce alții le folosesc pentru a-și menține munca și viața privată separată. Există multe cazuri de utilizare și puteți fi atât de creativ cu aceste aplicații pe cât doriți. Acestea fiind spuse, să trecem la lista noastră, nu?

1. FACEȚI Mai multe Conturi

Una dintre cele mai bune aplicații de clonare a aplicațiilor care poate înlocui spațiul paralel este „DO Conturi multiple”. USP-ul acestei aplicații este că vă permite creați mai mult de două spații. Asta înseamnă că puteți rula trei instanțe ale aceleiași aplicații, dacă doriți. Indiferent dacă doriți să creați mai multe conturi pentru aplicația dvs. de chat preferată sau să rulați mai multe instanțe de conturi de rețele sociale precum Facebook, această aplicație vă va permite să faceți acest lucru. De asemenea, îmi place că aplicația vă oferă controlul notificărilor asupra aplicațiilor clonate. Deci, dacă doriți să păstrați o aplicație privată, puteți dezactiva notificările pentru acea aplicație.

aduceți și un dulap de confidențialitate încorporat care vă permite să ascundeți aplicațiile clonate în spatele unei parole. Aplicația are, de asemenea, puține resurse, așa că nu îți consumă bateria la fel de repede ca Parallel Space. Alte caracteristici includ suport pentru serviciile Google Play, mai multe conturi de joc, defilare cu o singură atingere între spații și multe altele. DO Multiple Accounts este bun și este una dintre cele mai bune alternative Parallel Space pe care le puteți folosi chiar acum.

Instalare: Gratuitachiziții în aplicație

2. Clonează aplicația

Clone App este o altă alternativă bună la Parallel Space pe care o puteți folosi pentru a clona aplicații. Cel mai bun lucru despre această aplicație, în afară de funcția sa principală, este că nu afișează reclame. Chiar dacă utilizați versiunea gratuită, nu există reclame care să vă strice experiența. La fel ca Parallel Space, puteți folosi această aplicație pentru clonează aplicații pentru a gestiona mai multe conturi pe același telefon. De asemenea, îmi place că oferă suport special pentru WhatsApp și vă permite să utilizați skinuri colorate.

2. Clonează aplicația

Aplicația este compatibilă atât cu aplicațiile pe 32 de biți, cât și cu cele pe 64 de biți, astfel încât nicio aplicație nu este lăsată în urmă. Vine cu o VPN integrat pentru mai multă confidențialitate. Acestea fiind spuse, VPN-ul nu este atât de grozav, ar fi bine să utilizați oricare dintre aplicațiile VPN gratuite dedicate. Alte funcții ale aplicației includ suport pentru teme spațiale, emoticoane și multe altele. Aceasta este o aplicație bună pentru a vă clona rețelele sociale și aplicația de chat. Rețineți că în testele mele, nu a funcționat bine cu jocurile.

Instalare: Gratuitachiziții în aplicație

3. Insula

Insula, în timp ce este încă în „Acces timpuriu”, este o aplicație capabilă care poate înlocui spațiul paralel pentru tine. Este dezvoltat de Oasis Feng, care este și dezvoltatorul Greenify (gratuit), o aplicație populară de gestionare a puterii și a resurselor pentru Android. Dezvoltatorul este cunoscut pentru poziția sa cu privire la confidențialitate, așa că poți fi sigur că datele tale vor fi în siguranță. Vorbind de funcții, Island oferă cele mai multe dintre caracteristicile pe care le puteți aștepta de la o aplicație de clonare a aplicației. Poate sa izolați aplicațiile pentru a proteja confidențialitatea, clonați aplicațiile pentru a rula mai multe conturi, și înghețați aplicațiile pentru a le bloca complet comportamentele de fundal.

3. Insula

Cu aceste funcții, puteți rula mai multe instanțe ale acelorași aplicații, puteți proteja datele și asigurați-vă că aplicațiile care consumă energie nu vă consumă bateria. Aplicația folosește caracteristica integrată a profilului de lucru din Android pentru a crea un spațiu pentru tine. Prin urmare, veți pierde funcția de protecție prin parolă pentru a ascunde aplicațiile clonate. Puteți ascunde aplicații, dar nu le puteți pune în spatele unui seif. Oricum, puteți folosi și o aplicație de blocare a aplicației pentru a crea singur un seif dacă aveți nevoie să aveți unul. În afară de asta, este mai bine pentru a rula aplicații clonate, păstrând datele private.

Instalare: Gratuit

4. Aplicații duale

Dual Apps este o aplicație populară de clonare a aplicațiilor pe care o puteți utiliza pentru a gestiona mai multe conturi ale acesteia pe dispozitivul Android. Aplicația promite să ofere o confidențialitate mai mare și rulează aplicații clonate fără urmă în spațiul de acasă. De asemenea, îl puteți folosi pentru a vă face spațiul privat și ascuns. Asta înseamnă că doar tu vei putea accesa acel spațiu. Pe lângă conturile sociale, aplicația acceptă și clonarea aplicațiilor de joc cu serviciile Play Store. Când utilizați această aplicație, ambele conturi vor rămâne online tot timpul. De asemenea, puteți alege să ascundeți notificările din aplicațiile ascunse, îmbunătățind astfel confidențialitatea aplicațiilor dvs. În general, pare o alternativă bună la Parallel Space și ar trebui să o încercați.

4. Aplicații duale

Instalare: Gratuit cu reclame

5. Adăpost

Dacă nu aveți încredere în companiile private cu datele dvs. și doriți ca o aplicație Android open source să înlocuiască Parallel Space, ar trebui să descărcați Shelter. Shelter este o aplicație gratuită și open source care profită de caracteristica „Profil de lucru” a Android pentru a oferi un sandbox în care puteți instala aplicații clonate. Aceasta este o aplicație grozavă pentru persoanele care doresc mai multă confidențialitate. Folosind asta, poți rulați toate aplicațiile de colectare a datelor, cum ar fi Facebook, într-un singur containerunde nu pot accesa datele tale în afara profilului tău.

5. Adăpost

Desigur, îl puteți folosi și pentru a clona aplicații și a gestiona mai multe conturi. Una dintre caracteristicile mele preferate ale acestei aplicații este că vă permite înghețați aplicațiile cu fundal puternic sau subutilizate atunci când nu aveți nevoie de ele. Acest lucru nu numai că este bun pentru confidențialitate, dar înseamnă și că aplicațiile clonate nu îți vor consuma bateria prea repede. Acestea fiind spuse, rețineți că, la fel ca Island, nu veți putea ascunde aplicațiile clonate în spatele unui seif protejat prin parolă cu Shelter. Veți obține toate celelalte beneficii ale utilizării unei aplicații FOSS. Aplicația este gratuită, nu există reclame și nu există urmărire. Dacă doriți să vă asigurați confidențialitatea datelor dvs., trebuie să utilizați această aplicație.

Instalare: Gratuit

Notă: Deoarece funcționează cu profilul de lucru nativ pe Android, poate eșua pe ROM-urile personalizate Android care au întrerupt implementarea caracteristicii profilului de lucru.

Clonează aplicații și gestionează mai multe conturi

Acestea sunt primele cinci aplicații alternative Parallel Space pe care le puteți folosi pentru a gestiona mai multe conturi Parallel Space pe smartphone-ul Android. Dacă sunteți îngrijorat de confidențialitate, vă sugerez să încercați Shelter sau Island. Rețineți că nu veți putea ascunde aplicațiile clonate în spatele unui seif dacă utilizați aceste aplicații. Deci, dacă doriți mai multe funcții, DO mai multe conturi și altele de pe această listă sunt o alegere bună pentru dvs. Verificați-le și spuneți-ne care dintre ele a funcționat cel mai bine pentru dvs.

Parallel Space este o aplicație utilă pentru utilizatorii Android care doresc să ruleze mai multe instanțe ale aceleiași aplicații. Cu toate acestea, utilizarea acestei aplicații poate duce la o epuizare mai rapidă a bateriei. Există mai multe opțiuni de înlocuire pentru Parallel Space, printre care se numără DO Multiple Accounts, Clone App, Island, Dual Apps și Shelter. Aceste aplicații oferă caracteristici similare, cum ar fi clonarea aplicațiilor și gestionarea mai multor conturi. În funcție de nevoile și preferințele utilizatorului, aceste alternative pot fi o alegere mai bună pentru a asigura confidențialitatea și a preveni epuizarea bateriei.
Încheiem aici postarea de astăzi, dar nu pentru mult timp! Te invităm să ne urmărești și să fii mereu la curent cu cele mai noi tehnologii și inovații din România și din lume. Îți mulțumim că ești alături de noi în această călătorie fascinantă a cunoașterii și tehnologiei și îți promitem să continuăm să-ți oferim informații captivante și utile. Până data viitoare, rămâi conectat la universul tech al României!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x