Cele mai bune alternative la Facebook Messenger – Top 5 aplicații eficiente

Top 5 alternative pentru aplicațiile Facebook Messenger care funcționează cu adevărat
⏱️ 9 min read

În ultimii ani, aplicația Facebook Messenger a devenit extrem de populară, însă nu toată lumea este mulțumită cu ea. Fie că vorbim despre probleme de confidențialitate, de performanță sau de design, există un număr tot mai mare de utilizatori care caută alternative mai bune.

În acest articol vom prezenta cinci aplicații care sunt cu adevărat o alternativă viabilă la Facebook Messenger. În primul rând, Signal este o aplicație foarte populară în rândul celor preocupați de confidențialitatea datelor lor. Criptarea end-to-end asigură că mesajele nu pot fi interceptate de terți.

Un alt candidat competent este Telegram, care oferă o mulțime de opțiuni suplimentare și o interfață mai bine organizată decât Facebook Messenger. Line este o altă variantă foarte populară, cu o mulțime de funcționalități utile, cum ar fi mesagerie de grup, apeluri vocale și transmisiuni video.

WhatsApp, deși deținut de Facebook, poate fi o altă opțiune bună, mai ales pentru utilizatorii care utilizează deja această aplicație. Cu o interfață simplă și o criptare eficientă, WhatsApp este o alegere bună pentru cei care caută o alternativă Messenger-ului.

În sfârșit, Viber este o altă aplicație bine-cunoscută care oferă la fel de multe opțiuni ca oricare dintre celelalte aplicații de pe această listă și este la fel de performantă în ceea ce privește viteza și stabilitatea.

Acestea sunt cele cinci cele mai bune alternative pentru Facebook Messenger, o alegere bună și pentru utilizatorii care doresc să folosească o aplicație mai sigură și mai eficientă.

Cu peste un miliard de utilizatori activi, Facebook Messenger a devenit una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie instantanee de pe piață. Aplicația este plină de funcții și permite utilizatorilor să joace jocuri online, să partajeze imagini, videoclipuri, povești, GIF-uri și multe altele. Totuși, toate acestea au un preț. În încercarea de a oferi o aplicație de mesagerie versatilă, Facebook și-a transformat aplicația Messenger într-o mizerie. Nu numai că, Facebook Messenger poate afecta și alte aplicații instalate pe telefonul tău și poate reduce durata de viață a bateriei cu o marjă semnificativă. Din fericire, există o serie de alternative grozave de aplicație Facebook Messenger care funcționează de fapt. În acest articol, vom enumera alternativele noastre favorite de Facebook Messenger.

Alternative la aplicația Facebook Messenger în 2020

Toate aplicațiile menționate mai jos sunt destul de bune și pot funcționa ca o alternativă excelentă pentru Facebook Messenger. Prin urmare, citiți cu atenție descrierea acestuia și alegeți-l pe cel care se potrivește nevoilor dvs.

1. Facebook Messenger Lite

Ca Facebook Lite, Facebook Messenger Lite este o versiune simplificată a aplicației Messenger. Aplicația se adresează în primul rând persoanelor din țările în curs de dezvoltare, unde vitezele internetului sunt destul de lente. Cu toate acestea, poate fi folosit de oricine este caută să scape de caracteristicile nedorite precum Stories sau jocuri online Facebook Messenger. Dacă acesta este ceva ce ați dori să aveți, atunci Messenger Lite va fi cea mai bună alternativă Facebook Messenger pentru dvs.

Aplicația oferă toate funcțiile principale ale Messenger, cum ar fi trimiterea și primirea de mesaje, autocolante, partajarea de fotografii și link-uri etc. Aplicația este împărțită în trei file diferite, fiecare dintre ele dedicate unor lucruri diferite. Prima filă este un loc dedicat chat-urilor. Este în esență un loc unde poți vezi toate conversațiile tale. Următoarea filă este unde puteți vezi-ți prietenii activi. Puteți pur și simplu să le atingeți pentru a începe o conversație sau pentru a relua de unde ați rămas. Ultima filă este un loc dedicat pentru Setări de mesagerie Facebook. Există, de asemenea, un buton Facebook care vă va duce direct la aplicația principală Facebook.

În ciuda faptului că este o versiune simplă a aplicației principale, Facebook Messenger Lite vă permite, de asemenea, să le faceți și să le primiți pe ambele apeluri audio și video de asemenea. Deci, dacă sunteți interesat să utilizați o aplicație ușoară fără a vă face griji cu privire la problemele de performanță, atunci Facebook Messenger Lite este o alternativă bună la aplicația Messenger.

Descărcați Facebook Messenger Lite (Gratuit)

2. Dezlănțuie

Disa este o serviciu de mesagerie multiplă care unește mai multe servicii de mesagerie sub un singur acoperiș și faptul că fiecare serviciu funcționează folosind un plugin cu sursă deschisă terță parte îl face cel mai valoros candidat de pe listă. După instalarea aplicației, va trebui să adăugați Facebook Messenger ca plugin și va fi descărcat dintr-o sursă externă.

Desa

Disa vă va cere să vă conectați la Facebook cu acreditările dvs. Asta e tot. Vi se va afișa lista de prieteni și puteți începe să discutați cu ei fără nicio problemă. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că Disa este foarte limitat când vine vorba de caracteristici.

Veți fi limitat doar să trimiteți și să primiți mesaje. poti de asemenea trimite fotografii, videoclipuri etc., dar lipsesc alte opțiuni, cum ar fi trimiterea de GIF-uri și autocolante. Și spre deosebire de Facebook Messenger Lite, nu va putea iniția sau primi apeluri de asemenea. Așadar, în general, Disa este un client Facebook Messenger foarte simplu, care își face treaba. Pe lângă Facebook, puteți, de asemenea, să adăugați și să gestionați Cont Telegram și folosiți Disa pentru SMS.

Descărcați Disa (Gratuit)

3. Glisați pentru Facebook

Glisarea nu este în esență o alternativă de sine stătătoare la Facebook Messenger, dar vine cu Facebook și Messenger într-o singură aplicație simplă. Poate sa accesați toate mesajele dvs. de Facebook într-o fereastră separată cu interferențe minime din secțiunea de știri. Cea mai bună parte a Swipe este că nu pierdeți niciuna dintre funcțiile dvs. Facebook Messenger, cum ar fi anteturile de chat, notificări în timp real, partajarea media și multe altele. În plus, obțineți o experiență de top, deoarece aplicația vă permite să blocați toate reclamele Facebook în mod nativ.

4. Glisați pentru Facebook

In afara de asta, aplicatia este destul de usoara si nu se umfla și nu cere nicio permisiune. Deci, dacă sunteți în căutarea unei alternative Facebook Messenger din motive de confidențialitate, Swipe este cea mai bună aplicație pe care o puteți alege. Ca să nu mai vorbim de faptul că aplicația este foarte personalizabilă și are opțiuni pentru programarea în modul întunecat, DND, blocarea amprentei și multe altele. Deci, luând în considerare toate lucrurile, Swipe arată ca una dintre cele mai bune alternative de Messenger din această listă.

Descărcați glisare (GratuitOferă achiziții în aplicație)

4. Folio pentru Facebook și Messenger

Folio este o altă alternativă a aplicației Facebook Messenger rapid, fiabil, prietenos cu confidențialitatea și face ceea ce vă așteptați de la o aplicație Messenger. Sigur, aplicația afișează și fluxuri de știri Facebook, dar îți primești toate mesajele într-o fereastră separată. În cazul în care vă întrebați cum funcționează? Ei bine, folosiți wrapper-ul pentru Facebook Lite pentru a vă aduna toate mesajele și informațiile într-un singur loc.

5. Folio pentru Facebook și Messenger

În afară de asta, ceea ce îmi place la această aplicație este dimensiunea ei ușoară, care se traduce printr-o durată mare de viață a bateriei. Spre deosebire de Facebook Messenger, Nu consumă bateria și funcționează bine. În plus, puteți bloca Folio cu un PIN din 4 cifre și există suport și pentru modul de noapte. Una peste alta, dacă doriți o alternativă la Facebook Messenger care să nu ocupe mult spațiu de stocare sau să vă consume bateria în mod constant, atunci Folio ar fi o aplicație bună de ales.

Descărcați folio (GratuitOferă achiziții în aplicație)

5. prietenos

Friendly este o alternativă foarte bună la aplicația Facebook Messenger. Aplicația vă permite să utilizați Facebook și Messenger dintr-un singur loc. De îndată ce instalați aplicația și vă conectați la contul dvs. de Facebook, veți fi direcționat direct la fluxul de știri. De acolo, puteți alege să o utilizați ca aplicația Facebook sau să atingeți pictograma Messenger pentru a utiliza Messenger și a discuta cu prietenii dvs. de pe Facebook.

Prietenos

Când vine vorba de Messenger, puteți face lucruri precum trimiteți și primiți mesaje, partajați imagini, videoclipuri, emoji, autocolante și multe altele. Singurul lucru care lipsește aici este din nou capacitatea de a efectua apeluri. Deci, va trebui să utilizați în continuare aplicația Messenger Lite pentru asta. Dar, în afară de asta, Friendly este o alternativă excelentă la aplicația Messenger.

Pe lângă Facebook, puteți folosi Friendly pentru a gestiona alte platforme precum Instagram, Twitter, LinkedIn și multe altele. Este o caracteristică cu adevărat utilă, deoarece Friendly poate acționa în esență ca o aplicație unică pentru toate nevoile tale de socializare. Aplicația este complet gratuită și funcționează foarte bine.

Download Friendly (Gratuit)

Cele mai bune alternative pentru aplicația Facebook Messenger în 2020

Ei bine, acestea au fost unele dintre cele mai bune alternative Facebook Messenger pe care le puteți folosi pentru a ține pasul cu prietenii tăi de pe Facebook. Facebook Messenger Lite este recomandarea noastră, deoarece funcționează bine pentru majoritatea utilizatorilor, deoarece este propria sa aplicație și funcționează perfect. Cu toate acestea, aplicațiile terță parte vin cu câteva caracteristici unice (cum ar fi blocarea reclamelor) care merită încercate. Încercați aceste aplicații și spuneți-ne preferințele dvs. în comentariile de mai jos.

Facebook Messenger este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie instantanee, însă toate funcțiile sale pot afecta performanța telefonului și viața bateriei. Din fericire, există multe alternative bune, precum Facebook Messenger Lite, Disa, Swipe, Folio și Friendly. Aceste aplicații oferă funcții similare, cum ar fi trimiterea și primirea de mesaje, partajarea de fișiere și autocolante, însă fiecare vine cu caracteristici unice, cum ar fi blocarea reclamelor sau gestionarea altor platforme de socializare. Deci, alegeți aplicația care vă potrivește nevoilor și preferințelor și bucurați-vă de conversații cu prietenii și familia.
Îți mulțumim că ai petrecut timpul cu noi astăzi și sperăm că informațiile tehnologice pe care le-am împărtășit au fost utile și interesante. Urmează-ne pe rețelele sociale și revino să ne vizitezi pe blogul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi tendințe tehnologice din România și din lume. Până data viitoare, să ai o zi excelentă!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x