Cele mai bune alternative Tiktok pentru a încerca această carantină! (2020)

⏱️ 4 min read

Cele mai bune alternative TikTok – Tiktok este într-adevăr una dintre cele mai bune și mai utilizate aplicații de acolo. Dar hei, știai că TikTok are surori și frați care ar putea fi și mai interesanți? Nu literar, există o serie de aplicații uimitoare, cum ar fi TikTok, care ar putea fi o sursă excelentă de divertisment. De ce să nu arunci o privire și să încerci singur?

Tiktok este unul dintre salvatorii din acest moment greu. Lumea a fost întreruptă, totul datorită pandemiei Covid-19. Vremurile sunt dificile, dar nu lăsați ca febra Cabinei să vă oprească. Recunoscător pentru aplicații precum Tiktok care țin una ocupată și distrată. Cu toate acestea, lupta cu Covid-19 este un drum lung de parcurs, dar cât timp te poți distra prin același lucru ?!

Vezi și Cele mai bune sfaturi și trucuri TikTok pentru a crește urmăritorii instantaneu

Deci, pentru a vă ajuta puțin, am enumerat mai jos cele mai bune alternative Tiktok pentru a încerca această carantină. Deci, dacă nu sunteți la fel de faimos pe TikTok? Puteți câștiga întotdeauna o popularitate uriașă în alte aplicații similare cu Tiktok și să vă distrați pe dvs. și pe ceilalți!

Cele mai bune alternative Tiktok pentru a încerca această carantină

1. Lomotif

Încă mă întreb de ce Lomotif nu este la fel de faimos ca TikTok. Pentru colecție imensă de cânteceDacă are, Lomotif ar trebui să fie pe lista de top pentru cele mai bune aplicații.

Cea mai bună parte despre Lomotif, personal mi se pare amuzantă, este interfața aplicației. UI Lomotif este destul de similar cu dragul nostru Musical.ly uitat.

Mulți utilizatori au raportat că nu erau mulțumiți de interfața TikTok când a înlocuit Musical.ly. deci dacă și tu ai fi atașat de Interfață Musical.ly, Lomotif ar putea fi cea mai bună opțiune.

Nu ratați – Descărcați actualizarea Xiaomi Mi A3 Android 10 (global)

Aplicația are, de asemenea, o serie de opțiuni de editare și cu siguranță nimic mai puțin decât Tiktok. Aplicația adaugă constant muzică nouă zilnic, păstrând astfel biblioteca dvs. actualizată. Alte caracteristici includ autocolante animate, o colecție solidă de filtre, și efecte și așa mai departe.

2. Kwai

Dacă sunteți în 3D Kmoji, Kwai ar putea fi de mare ajutor. Kwai are o gamă largă de autocolante animate. În afară de asta, cea mai bună parte a aplicației este cea a acesteia trăsături de frumusețe.

Deci, dacă sunteți blocați în această carantină fără sprâncene machiate sau crescute sălbatic, nu vă faceți griji, instrumentele de înfrumusețare de pe Kwai vă vor ajuta în îndepărtând petele, luminând ochii și netezind pielea instantaneu.

Aplicația este grozavă competență de sincronizare a buzelor împreună cu un opțiune de partajat videoclipurile dvs. pe numeroase alte site-uri de socializare precum Instagram, Facebook, Twitter și așa mai departe.

Vezi și Rădăcină Samsung Galaxy S20 / S20 Plus / S20 Ultra [Exynos variants]

3. Video Vigo

Vigo Video ar fi cea mai bună opțiune de a alege ca alternativă la TikTok dacă nu vrei să te plictisești vreodată. Aplicația are atât de multe lucruri, încât niciodată nu te lasă să simți că știi totul despre asta.

Dacă sunteți în căutarea specială filtre și efecte, Vigo Video are mai bine decât TikTok. Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba instrumente de înfrumusețare și autocolante animate. iar dacă sunteți în muzică, aplicația vă permite, de asemenea partajați muzică în afară de videoclipuri.

4. MuStar

Așa cum s-ar putea sugera și numele, MuStar este un înlocuitor excelent al TikTok atunci când vine vorba de crearea videoclipurilor muzicale de sincronizare a buzelor. Aplicația te lasă creați videoclipuri uimitoare sincronizate cu buze cu vast colecție de muzică și melodii care nu sunt nesfârșite.

5. Funanimate

O altă cea mai bună dintre alternativele TikTok. Pe lângă un interfață grozavă și colecție uriașă de muzică, Funanimate este similar și de fapt puțin mai bun decât Tiktok când vine vorba instrumente de editare video.

Poți să-ți decupezi videoclipurile îndepărtați piesele nedorite, adăugați imagini, și, de asemenea, profitați la maximum de unele glamour efecte pentru a îmbunătăți aspectul videoclipurilor lor.

6. Ca.

Dacă vorbim despre popularitate, rivalul apropiat al Tiktok este cu siguranță Like. Aplicația a crescut mult și are multe de oferit. Aplicația vă poate da literalmente un makeover virtual. Caracteristici precum culoarea părului, microchirurgie, instrument de înfrumusețares, toate ajută în acest sens. Aplicația oferă, de asemenea, diverse autocolante pentru a vă glamora videoclipurile.

7. Octet

Un începător și, prin urmare, mult necunoscut. Dar când vedeți aplicația și funcțiile sale interesante, sunt sigur că veți comuta imediat.

Octetul are o limită de timp mai mică decât Tiktok, dar are cu siguranță toate celelalte caracteristici similare, cum ar fi Profil, flux de notificări, și așa mai departe. Incearca!

Fericit TikToking 😉

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x