Cele mai bune aplicații Android pentru Chromebook

Cele mai bune aplicații Android pentru Chromebook
⏱️ 5 min read

De când Google a introdus sistemul de operare Chrome în 2011, compania a depus multe eforturi pentru a actualiza sistemul de operare, în încercarea de a îmbunătăți experiența utilizatorului. Lansat ca o alternativă simplă bazată pe cloud pentru notebook-uri standard, Chromebookul este rapid, ușor și ușor de utilizat.

Chromebookurile sunt acum mai puternice ca niciodată, datorită celei mai recente actualizări Google care le-a oferit compatibilitate deplină cu aplicațiile Android. Asta înseamnă că fiecare Chromebook nou va veni acum cu aplicația Google Play. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că fiecare aplicație Android poate fi acum instalată pe Google Chromebook, ceea ce reprezintă un upgrade imens la platformă.

Sigur, o injecție de peste un milion de aplicații Android ar trebui să facă o treabă excelentă de a umple găurile din sistemul de operare Chrome. Cu toate acestea, nu toate aplicațiile Android funcționează la fel pe un Chromebook ca pe un smartphone.

Ce aplicații Android pentru Chromebook ar trebui să utilizați? Am compilat o listă cu cele șapte cele mai bune aplicații Android, care vor oferi Chromebookului dvs. un impuls uriaș.

1. Aplicații Microsoft Office

Vom începe lucrurile cu cele mai importante și evidente aplicații. Dacă Documente Google nu vă aparțin, veți găsi Aplicații Microsoft Office foarte util. Puteți instala Word, Excel și Powerpoint pentru Android pe Chromebook și puteți beneficia de aceeași experiență pe un smartphone sau tabletă. De fapt, aceste aplicații funcționează mai bine pe un Chromebook, deoarece veți avea o tastatură de fiecare dată când le utilizați. Deoarece aceste aplicații sunt concepute pentru tablete, acestea funcționează cel mai bine pe ecrane mari.

2. Slăbiți

aplicații-android-pentru-chromebook-slack

Slăbiciune este un serviciu multiplataforma unde puteți discuta cu colegii sau prietenii dvs., cu funcții suplimentare pentru a spori colaborarea și a crește productivitatea. Îl folosim aici la Routech.ro tot timpul ca mijloc principal de comunicare. Versiunea Android a Slack este excelentă și ușor de utilizat. Cu toate acestea, același lucru nu se poate spune pentru versiunea bazată pe web, care este foarte frustrantă. Aplicația Slack rulează impecabil pe Chromebook și veți avea aceeași experiență pe care o obțineți pe un smartphone.

3. Netflix

aplicații-android-pentru-chromebooks-netflix

Netflix a parcurs un drum lung pentru a deveni cel mai bun serviciu de streaming și ar fi greu să trăiești fără el. Dacă ați folosit vreodată aplicația Netflix pentru Android, atunci știți cât de cool și impecabil este. Aceasta este aceeași experiență pe care o aveți atunci când îl instalați pe Chromebook. În plus, aplicația Android vă permite să descărcați conținut pentru vizualizare offline – o caracteristică pe care nu o veți găsi pe site-ul Netflix. Veți putea să vă bucurați și de această funcție pe Chromebook.

4. Pictor infinit

aplicații-android-pentru-chromebook-infinit-pictor

Dacă vă plac lucrările de artă, nu lăsați ecranul telefonului dvs. mobil să vă strivească creativitatea. Lăsați marele dvs. ecran Chromebook să vă deblocheze geniul creativ interior. Și Pictor infinit este aplicația de învins. Chiar dacă nu sunteți genul artistic, vă va plăcea cât de bine funcționează aplicația pe un Chromebook. Aplicația conține tot ce aveți nevoie pentru a crea imagini uluitoare – de la filtre la straturi, efecte și transformări. Dar ceea ce face ca Infinite Painter să iasă în evidență sunt pensulele și modul în care acestea funcționează ireproșabil pe un Chromebook pentru a aduce creațiile imaginate în realitate.

5. Evernote

android-apps-for-chromebook-evernote

Evernote este o aplicație foarte puternică de preluare a notelor, cu mai multe funcții decât orice altă aplicație de preluare a notelor. Aplicația Android are o interfață cu utilizatorul mai ușor de atins în comparație cu versiunea web. Versiunea pentru Android a Evernote are, de asemenea, acces offline – o caracteristică pe care nu o veți găsi pe versiunea web. Această aplicație funcționează foarte bine pe sistemul de operare Chrome și rulează în modul tabletă. Puteți chiar să transferați conținut de pe Chromebook direct în Evernote și să-l salvați ca note.

6. Google Photos

android-apps-for-chromebook-google-photos

Fotografiile de înaltă rezoluție arată cel mai bine pe un ecran mare. Dacă dețineți un dispozitiv Android, probabil că l-ați folosit Google Photos. Aplicația Google Photos arată minunat pe Android, mai ales acum că are un design nou. Această aplicație funcționează bine și pe Chromebookuri. Pe lângă avantajul vizualizării fotografiilor dvs. prețuite pe un ecran mai mare, aplicația vă permite, de asemenea, să editați, să folosiți filtre și să organizați fotografiile în albume. Aplicația Google Photos de pe Chromebook vă oferă aceeași experiență pe care ați avea-o pe un dispozitiv Android.

7. Solid Explorer

aplicații-android-pentru-chromebook-solid-explorer-1

Pe măsură ce adăugați mai multe aplicații Android pe Chromebook, veți avea nevoie de o aplicație la îndemână pentru a vă ajuta să vă gestionați fișierele așa cum faceți pe un dispozitiv Android. Sistemul de operare Chrome are un manager de fișiere încorporat pe care îl puteți utiliza, dar este extrem de frustrant. Solid Explorer este cea mai bună opțiune și funcționează perfect pe sistemul de operare Chrome. Aplicația funcționează excelent atât cu gesturile mouse-ului, cât și cu cele tactile, ceea ce o face cea mai bună opțiune pentru Chromebookuri. De asemenea, este ușor de utilizat, datorită interfeței sale cu două panouri și a funcționalității drag and drop.

Încheierea

De când au primit capacitatea de a rula aplicații Android, Chromebookurile au devenit mai capabile decât erau atunci când au fost introduse pentru prima dată. Această listă de aplicații nu este în niciun caz exhaustivă. Alte aplicații pe care le puteți verifica includ YouTube, Quik, Instagram, VLC și Unclouded, printre altele.

Ați folosit vreodată vreuna dintre aceste aplicații Android pentru Chromebook? Împărtășiți-vă experiențele în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x