Cele mai bune aplicații de colaborare Android pentru a vă menține echipa conectată

Cele mai bune aplicații de colaborare Android pentru a vă menține echipa conectată
⏱️ 5 min read

Vă luptați pentru a vă menține întreaga echipă la curent cu proiectele curente, deoarece toată lumea pare să fie în afara biroului mai mult decât în ​​el? Este complet posibil să vă schimbați telefonul Android într-un centru de colaborare care să se potrivească în buzunar.

Dacă aveți nevoie ca echipa dvs. să lucreze împreună fără a fi împreună fizic, aveți nevoie de aplicații de colaborare puternice. Acestea ar trebui să le includă pe cele care partajează documente, note și suprafețe de desen. Alte activități esențiale, cum ar fi chat-ul și gestionarea proiectelor, vor completa o suită de colaborare cu servicii complete.

Puteți crea o configurație personalizată a aplicațiilor pe baza nevoilor și bugetului dvs. Multe dintre aceste aplicații de colaborare Android sunt gratuite sau disponibile la un cost redus.

Partajarea documentelor

Primul lucru pe care ar trebui să îl selectați pentru colaborarea dvs. este o aplicație de partajare a documentelor. Cele mai bune sunt cele care vă permit să lucrați la un document simultan cu o altă persoană. Cele mai utilizate aplicații de partajare a documentelor sunt, desigur, Microsoft Office și GSuite.

android-collaboration-gsuite

Microsoft își concentrează acum mai multe resurse pentru a-și face software-ul compatibil cu dispozitivele Android. Noile lor aplicații Android funcționează mult mai bine decât versiunile mai vechi pe care probabil le-ați mai încercat.

O altă opțiune, pe lângă cei doi jucători majori de pe piața productivității, este NUMAI OFICIU. Acest program funcționează foarte mult ca celelalte și se integrează cu ambele. O caracteristică unică este alegerea dintre modul rapid și modul lent. În modul rapid toată lumea poate lucra în același timp, ceea ce este bine, dar poate deveni confuz. Dacă vi se pare dificil acest lucru, puteți utiliza modul lent în care ONLYOFFICE așteaptă până când modificările sunt salvate înainte de a le dezvălui tuturor celorlalți.

android-collaboration-onlyoffice

Atât Microsoft Office, cât și G Suite au alte aplicații în sistemul lor pentru a finaliza unele dintre celelalte sarcini pe care le vom discuta în curând, deci, dacă doriți, puteți utiliza teoretic un sistem pentru toate. Dar există și alte opțiuni disponibile.

Partajarea notelor

Când membrii echipei au un strălucire și doresc să-l noteze fără să deschidă un document nou sau să găsească un articol în beneficiul echipei, doriți să aveți la dispoziție o aplicație de partajare a notelor. Cel mai popular este Evernote, și dintr-un motiv întemeiat. Este incredibil de versatil și are caracteristici puternice chiar și cu versiunea gratuită. Lista caracteristicilor acestei aplicații este extinsă, așa că, dacă aveți nevoie de mai multe informații, verificați site-ul aplicației.

android-collaboration-evernote

Google Keep este răspunsul Google la Evernote. De asemenea, este gratuit, dar lipsesc multe caracteristici ale Evernote. Nu puteți edita în colaborare sau încărca documente externe în aplicație.

android-collaboration-google-keep

Management de proiect

Aplicațiile de gestionare a proiectelor vă mențin echipa pe toate părțile mobile din proiectele dvs. curente. Trello și Asana sunt foarte asemănătoare, iar alegerea dvs. va depinde de câte proiecte diferite aveți la un moment dat și dacă repetați aceleași procese pentru acele sarcini sau nu.

android-collaboration-trello

android-collaboration-asana

Trello este cel mai bun pentru proceduri repetate, iar Asana este mai bun pentru un număr mare de proiecte. Amândoi au opțiuni gratuite și orare de preț foarte similare în cazul în care decideți să faceți upgrade.

Vorbind

Pentru a discuta cu echipa dvs., aplicații precum Slăbiciune și Hangouts Google sunt ambele opțiuni excelente.

android-collaboration-slack

Conversațiile din Slack se numesc canale. Canalele pot fi configurate pe baza membrilor echipei, a persoanelor care lucrează la același proiect sau cu același client sau a oricărei alte categorii de care aveți nevoie pentru echipa dvs. Membrii echipei evită lanțurile de e-mail aparent nesfârșite, alăturându-se unui canal numai atunci când au nevoie.

android-collaboration-google-hangouts

Google Hangouts își apelează lanțurile de mesaje Camere. Împărtășesc multe dintre aceleași caracteristici. Cu toate acestea, Hangouts a fost recent actualizat pentru a include răspunsul inteligent Google. Smart Response sugerează răspunsuri adecvate la mesaje, astfel încât să puteți răspunde cu un singur clic pe răspunsul pe care îl alegeți.

Tablele virtuale

Aplicațiile de tip tablă albă pentru a partaja activități de mapare mentală cu grupul dvs. fac posibilă brainstorming-ul, chiar și atunci când echipa nu este împreună. Cel mai popular pe piață astăzi este LiveBoard. O caracteristică utilă a acestei aplicații este recunoașterea scrisului de mână. Vă transformă contribuțiile scrise de mână în text tastat pentru o citire ușoară. LiveBoard oferă, de asemenea, mesagerie instantanee și opțiunea de a încărca imagini pe tablele dvs.

android-colaborare-liveboard

Deși există o mulțime de aplicații de colaborare Android pe care le puteți utiliza, instrumentele menționate mai sus sunt unele dintre cele mai populare pe care ar trebui să le utilizați, deoarece sunt actualizate frecvent cu remedieri și actualizări. Dacă instrumentul dvs. de colaborare preferat nu este pe listă, spuneți-ne despre aceasta în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x