Cele mai bune aplicații de schimb lingvistic pentru Android pentru a stăpâni cu ușurință o altă limbă

Cele mai bune aplicații de schimb lingvistic pentru Android pentru a stăpâni cu ușurință o altă limbă
⏱️ 4 min read

Învățarea unei noi limbi poate fi o adevărată provocare. În funcție de limba pe care o înveți, lucrurile pot fi fie mai greu, fie puțin mai ușoare. De exemplu, dacă vorbești deja spaniolă și înveți italiană, nu vei avea un timp atât de greu, deoarece cele două limbi sunt similare.

O insecuritate pe care o puteți avea atunci când învățați o limbă nouă este dacă pronunțați sau scrieți corect cuvintele. Sigur, puteți utiliza unele instrumente online, dar este mai bine să vorbiți direct cu un vorbitor nativ. Vă pot spune lucruri pe care niciun instrument online nu le poate. Iată câteva aplicații care vă pot contacta cu un vorbitor nativ.

1. HelloTalk

Una dintre cele mai bune aplicații de acolo dacă doriți să exersați limba pe care o învățați este HelloTalk. Este o aplicație foarte ușor de utilizat, care vă va cere câteva informații de bază pentru a vă configura profilul. După ce ați terminat configurarea, sunteți gata să vorbiți cu orice vorbitor nativ.

Aplicația are patru file în partea de jos: discuții, momente, căutare și profil. În fila discuții veți găsi toate conversațiile pe care le-ați avut cu un vorbitor nativ. Fila Moment este doar pentru a posta orice ai găsi interesant despre cultura limbii despre care înveți.

Fila Profil se explică de la sine, însă fila Căutare este cheia conectării cu un vorbitor nativ. În partea de sus veți vedea un meniu derulant în care puteți căuta după Cea mai bună potrivire, Online, Cel mai apropiat și Auto-introducere.

După ce ați început o conversație, sunteți condus la propriul dvs. chat, unde puteți trimite diverse lucruri. De exemplu, puteți trimite Emojis, imagini, doodles, mesaje vocale și să faceți fotografii cu camera dvs.

2. HiNative

Fiecare are propria metodă de învățare. Dacă ceea ce căutați este o aplicație care vă va ajuta să puneți întrebări despre limba pe care o învățați, HiNative este o opțiune excelentă. Spre deosebire de aplicația anterioară, HiNative vă permite doar să puneți întrebări și să le lăsați să răspundă unui vorbitor nativ.

nativ-salut

În fila Acasă veți vedea toate întrebările adresate de alți utilizatori și acolo veți vedea și întrebarea dvs. Când cineva răspunde la întrebarea dvs., toate răspunsurile vor apărea în fila de notificări.

Când doriți să puneți o întrebare, atingeți butonul „Întrebați” și alegeți formatul întrebării dvs. Puteți alege între „Cum spuneți acest lucru”, „Sună natural”, „Vă rog să-mi arătați un exemplu de propoziție cu”, „Ce înseamnă asta”, „Care este diferența” și o întrebare gratuită.

3. Tandem

Tandem este o altă opțiune excelentă atunci când doriți să vă conectați cu un vorbitor nativ. După conectare, poți să le vorbești, să conversezi prin chat video sau să le trimiți mesaje text. De asemenea, puteți urmări alți utilizatori și puteți scrie recenzii despre aceștia.

nativ-tandem

Dacă nu doriți ca oricine să vă vadă profilul, îl puteți filtra și selecta după caracteristici precum vârsta sau sexul. Puteți încărca diverse imagini de profil și puteți adăuga despre ce fel de subiecte doriți să vorbiți.

Aplicația are doar trei file: Comunitate, Tutori și Chaturi. În fila Comunitate veți vedea pe toți cei care sunt nativi în limba pe care încercați să o învățați și pe oricine este nou în comunitate. Fila Chaturi vorbește de la sine, iar în fila Tutori puteți găsi exact asta. Fiecare tutor va avea propriile tarife.

Dacă un utilizator a confundat Tandem cu Tinder și începe să te deranjeze, aplicația are un buton de blocare, astfel încât să te lase în pace.

Concluzie

Majoritatea aplicațiilor de acolo oferă modalități excelente de a învăța o altă limbă, dar nu oferă opțiunea de a vorbi cu un nativ. Dacă vă oferă această opțiune, de obicei trebuie să plătiți pentru aceasta. Aceste aplicații vă oferă opțiunea gratuită. Ce limbă încercați să învățați? Spuneți-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x