Cele mai bune aplicații foto pentru Android pentru a vă duce la capturile de social media la nivelul următor

Cele mai bune aplicații foto pentru Android pentru a vă duce la capturile de social media la nivelul următor
⏱️ 4 min read

Post procesarea poate consuma incredibil de mult timp. Cu camerele capabile să capteze imagini uimitoare încorporate pe telefoanele noastre și stocarea potențial nelimitată, mulți dintre noi devin din ce în ce mai fericiți. Cu nenumărate imagini de sortat, cine are timp să petreacă ore întregi editându-și fotografiile?

Din fericire, aplicații precum Instagram au făcut din filtru modalitatea de modificare și îmbunătățire a imaginilor cu un efort minim. Singura problemă este că toată lumea folosește Instagram. Dacă sunteți interesat să vă ridicați jocul de socializare, vă recomandăm să luați în considerare unele dintre aplicațiile foto Android enumerate mai jos. Fiecare oferă funcții unice pentru a vă îmbunătăți fotografiile care nu se găsesc în aplicațiile de editare foto mai obișnuite.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Retrica

Ați încercat fiecare filtru Instagram, dar vă regăsiți mereu înapoi la același filtru? Când vine vorba de filtre, Retrica este o gură de aer proaspăt. Pe lângă un set nou de filtre frumoase, ceea ce diferențiază Retrica de restul este că puteți aplica filtrele în timp real. Aceasta înseamnă că petreceți mai puțin timp editând fotografia după acest fapt și vă concentrați asupra captării momentelor pe măsură ce se întâmplă.

În plus, Retrica are o mulțime de autocolante și ștampile pentru a adăuga fler personal fotografiilor tale. În plus, puteți transforma mai multe fotografii în GIF-uri animate. Alternativ, există o funcție de colaj automat care organizează mai multe capturi în colaje fără efort.

2. Camera Candy

android-foto-candycamera

Ești dependent de „selfie”? Dacă da, ai noroc. Camera Candy este o aplicație foto concepută special pentru cei care sunt obsedați de selfie. Aplicația are o mulțime de filtre diferite de „înfrumusețare” care automatizează munca unui artist de retuș. Cu Candy Camera utilizatorii pot elimina petele, ridurile, ochii roșii și alte imperfecțiuni printr-o singură atingere. La fel ca Retrica, puteți chiar să aplicați un filtru înainte ca fotografia să fie făcută, astfel încât să le puteți testa în timp real.

3. Vinci

android-photo-vinci

Dacă căutați ceva puțin diferit, care îi va determina pe oameni să se oprească și să vă privească fotografia atunci când parcurgeți feedul, luați în considerare instalarea Vinci. Vinci le permite utilizatorilor să-și îmbunătățească fotografiile aplicând filtre bazate pe diferite stiluri de artă. Aceste filtre imită diferite stiluri de artă pentru a face fotografia să arate ca o pictură în acuarelă sau o vitrină. În plus, unele dintre filtre imită chiar și stilurile unor artiști celebri precum Vincent Van Gogh și Wassily Kandisky.

4. Hipocam

android-foto-hipocam

Este fotografia alb-negru chestia ta? Nu căuta mai departe decât Hipocam. Aplicația oferă opțiuni de control manual și instrumente și efecte organizate special pentru fotografii alb-negru. Interfața cu utilizatorul necesită puțin timp pentru a te obișnui, dar Hypocam excelează la manipularea monocromă. Aplicația de bază este gratuită; cu toate acestea, există achiziții în aplicație, cum ar fi pachete de filtrare suplimentare.

5. Mică fotografie

android-photo-littlephoto

La prima vedere Mică fotografie pare mai mult la fel. Este o aplicație foto simplă, care vă permite să aplicați diferite filtre fotografiilor. Funcția care diferențiază Little Photo este capacitatea de a „stiva” filtre unele peste altele pentru a crea compoziții unice. Cu șaptezeci de filtre diferite disponibile, combinațiile sunt practic nelimitate.

6. Glitchr

android-foto-glitchr

Căutați ceva cu adevărat unic? Dacă da, vă recomandăm să luați în considerare Glitchr. Această aplicație se inspiră din diferite computere de acasă de pe vremuri și le aplică fotografiilor tale. Selecția de filtre nu este imensă, dar trebuie să găsiți unele interesante pentru a vă înviora Instagramul. Glitchr include filtre care emulează grafica Gameboy, Gameboy Camera, bandă VHS, NES, anaglif 3D în stil vechi și ASCII. După ce ați terminat de jucat, puteți salva imaginea sau o puteți partaja în rețeaua dvs. socială preferată. În plus, interfața arată ca Mac OS-ul clasic din vechea școală!

7. VSCO

android-foto-vsco

În ciuda popularității sale masive, dacă aveți peste vârsta de douăzeci și cinci de ani, este posibil să nu vă familiarizați VSCO. VSCO este o aplicație de editare foto, care este probabil cel mai apropiat concurent de Instagram. Aplicația are filtre unice bazate pe diferite tipuri de filme. De exemplu, seria de filtre VSCO „P” emulează filmul Polaroid, iar seria de filtre „X” emulează aspectul filmului alb-negru TriX. În plus, VSCO are și o comunitate de utilizatori integrată similară cu Instagram.

Pe ce aplicații te bazezi pentru a-ți ridica jocul de socializare? Am uitat să le menționăm pe cele care vă atrag cel mai mult „aprecieri?” Spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x